Ga naar de inhoud
Affiliate Marketing in 10 Dagen Review + Ervaringen

Affiliate Marketing in 10 Dagen Review (2022)

Het schrijven van de Affiliate Marketing in 10 Dagen review stond al een hele lange tijd op mijn planning. Het is een affiliate marketing cursus van Paco Vermeulen en misschien ben je dan ook op deze pagina beland omdat je interesse hebt om de cursus aan te schaffen of omdat je er meer hierover wilt weten. 

In deze uitgebreide Affiliate Marketing in 10 Dagen review wil ik je dan ook meer vertellen over het volgende:

 • Wie is Paco Vermeulen?
 • Wat is Affiliate Marketing in 10 Dagen?
 • Wat ga je allemaal leren?
 • Voor wie is de cursus geschikt?
 • Mijn eigen ervaringen met de cursus
 • De plus- en minpunten
 • En als laatste … een exclusieve verrassing helemaal aan het einde van de review. 

Samenvatting

De cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen van Paco Vermeulen helpt je met een stap voor stap actieplan je affiliate inkomsten te vergroten. De cursus van Paco is professioneel opgezet, je leert hoe je de valkuilen binnen affiliate marketing kunt vermijden en je leert onder andere welke handige technieken je kunt gebruiken die ervoor zorgen dat je artikelen bovenaan in Google terecht komen.

Ontdek de Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus zelf. Schrijf je nu voor een gratis proefles door hier te klikken >>

Wie is Paco Vermeulen?

Paco Vermeulen van Affiliate Marketing in 10 Dagen
Paco Vermeulen

Paco Vermeulen is de bedenker van de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen. Paco heeft een opleiding MSc marketing afgerond maar alles wat hij nu doet, heeft hij zichzelf aangeleerd. 

Een van Paco zijn grootste websites is pianolesonline. Hier vindt je ruim 30 uur aan lesmateriaal en inmiddels heeft de website meer dan 25.000 cursisten. In 2018 heeft hij software speciaal voor Facebook-adverteerders laten ontwikkelen die je op interestexplorer.io kunt bekijken. 

Om zijn inkomstenstromen te spreiden is Paco ook begonnen als affiliate voor andere Facebook achtige software programma’s en cursussen te promoten. In 2020 startte hij dan ook met zijn cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen waarin hij zijn jarenlange ervaring als affiliate marketeer met je deelt. 

Wat is Affiliate Marketing in 10 Dagen?

De Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus van Paco Vermeulen is een Nederlandstalig online videotraining. In deze video training leer je stap voor stap hoe je de omzet van een bestaande affiliate marketing website kunt verhogen. 

De video training bestaat zoals gezegd uit 10 video’s waarin Paco je stap voor stap meeneemt. Maar voordat ik mijn eigen Affiliate Marketing in 10 Dagen ervaringen met je deel wil ik je eerst meer vertellen over de inhoud van de cursus zodat je een goed idee krijgt waar de gehele video training uit bestaat. 

1. Het affiliate marketing speelveld

Het affiliate marketing speelveld. de eerste les binnen de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen

In de eerste les geeft Paco je een globaal overzicht van wat affiliate marketing is. Zo neemt hij met je door hoe het werkt, wat de voor- en nadelen zijn van affiliates, maar ook die van de adverteerders / merchants en wat nu het verschil is tussen performance based marketing en “normale” marketing. 

Behalve het bovenstaande vertelt Paco je ook meer over de driehoeksrelatie met een affiliate netwerk en waarop deze relatie gebaseerd is. 

De gehele video van les 1 duurt iets meer dan 30 minuten. 

2. De “geld-lekken” in affiliate tracking

De geld lekken in affiliate tracking, de tweede les binnen de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen

De tweede video vond ik een hele interessante video. In de video vertelt Paco je ontzettend veel over de verschillende geld lekken in affiliate marketing waardoor je als affiliate veel geld misloopt. 

Dit vertelt Paco aan de hand van een boekenactie van IMU.nl en welke fout affiliates hebben gemaakt waardoor ze geld zijn misgelopen. Verder kom je deze video meer te weten over:

 • cookie based tracking en levensduur
 • 3 meest voorkomende attributen modellen
 • het verschil van first en last click 
 • en wat de voor- en nadelen hiervan zijn
 • De gehele video duurt 37 minuten.

3. Click tracking tools en link cloaking

Click tracking tools en link cloaking de derde les binnen de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen

In de 3e video maak je kennis met clicks en hoe dit allemaal nu precies werkt. Na het volgen van de video krijg je een veel beter inzicht van de kliks van je website bezoekers en kun je waar het nodig is aanpassingen doen.

Ook leer je veel meer hoe en waarom het verstandig is om je affiliate links “mooier”  te maken. 

De gehele video is  11:48 minuten lang.

4. De essentiële spelregels 

De essentiële spelregels, de vierde les binnen de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen

In deze les kom je meer te weten over de verschillende spelregels waarmee je te maken hebt als affiliate. Want wist je bijvoorbeeld dat je niet zomaar claims mag maken over bepaalde soorten producten of dat je nep reviews mag schrijven? (bron).

Deze video is dan ook bedoeld om je bewust te maken wat je wel kan en niet mag. Eerlijkheid duurt namelijk het langst. De les duurt ongeveer 23 minuten. 

Probeer de Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus ook! Schrijf je nu direct in voor een gratis proefles door hier te klikken >>

5. Het 10x principe van top affiliates

Het 10x principe van top-affiliates, de 5e les binnen de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen

De vijfde video vond ik ook een toffe video. Hierin vertelt Paco je namelijk alles over hebben van een goede mindset om x10 te gaan qua affiliate inkomsten. Zo krijg je voorbeelden van goede affiliate websites.

Verder leer je in deze video ook:

 • waarom je altijd voor goede kwaliteit content moet gaan
 • waarom doelen stellen o zo belangrijk is
 • waarom je een langetermijnvisie moet hebben
 • welke mindset winnaar en verliezers hebben

Deze videoles is 26.53 minuten lang.

6. Clicks converteren naar commissies. 

Clicks converteren naar commisies, de 6e les binnen de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen

In de afgelopen 5 lessen heb je allerlei dingen geleerd om een succesvolle website op te bouwen. In de 6e videoles ga je leren hoe je meer clicks kunt converteren naar commissies en deze les mag je dan absoluut dan ook niet missen.

Paco deelt in deze video dan ook zijn eigen Winnende Affiliate Marketing Strategie die je over mag nemen en direct kunt toepassen op je eigen affiliate marketing website(s).

Dit is een lange video waarvoor je wel even goed voor moet gaan zitten. De video duurt namelijk iets meer dan 40 minuten.

7. De oerkracht van story-selling

De oerkracht van story telling, de 7e les binnen de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen

In de 7e video les vertelt Paco je meer op welke manier je content hoort te maken en wat je allemaal kunt leren van Tell Sell reclames, je persoonlijk verhaal en waarom men van een verhaal met een goed einde houd. 

Je krijgt in deze video dan ook ontzettend veel tips om je content veel beter te maken. Deze les duurt 26 minuten en 22 seconden. 

8. Het perfecte product om te promoten

Het perfecte product om te promoten de 8e les binnen de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen

In de video “het perfecte product om te promoten’ neemt Paco je mee aan welke voorwaarden het perfecte product moet voldoen. Zo kom je meer te weten over de commissie structuren, de voorwaarden van een affiliate programma en andere verschillende afwegingen.

Ook leer je rode signalen te herkennen om zo slechte producten eruit te filteren. Na het kijken van deze lees weet je precies waar je op moet letten om een goed product te vinden die je kunt promoten. 

De gehele video duurt 41 minuten en 23 seconden. 

9. Vind je winnende product

Vind jouw winnende product, de 9e les binnen de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen

In video 8 heb je geleerd hoe je goede producten leert herkennen. In video 9 geeft Paco je niet alleen 3 methodes om producten te vinden die je kunt promoten, maar ook hoe jij je concurrenten kunt analyseren om je winkans te bepalen en kom je ook meer te weten waar goede content minimaal aan moet voldoen.

10. Content template voor lezers & Google

Content template voor lezers en google,

In video 10, die tevens de laatste video is van de Affiliate Marketing in 10 Dagen geeft Paco je 7 tips om een goede product review te schrijven die ook nog eens in hoog in Google komen te staan door gebruik te maken van slimme technieken. 

De video is heel interessant en mooie is dat Paco in deze video ook een voorbeeld van een zelfgeschreven review deelt die hem maandelijks duizenden euro’s oplevert.

Voor wie is de Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus bedoeld?

Je vraag je misschien af of Affiliate Marketing in 10 Dagen voor jou geschikt is. De video cursus is vooral bedoeld voor mensen die al een affiliate website hebben en inmiddels al geld verdienen met affiliate marketing, maar dit heel graag willen opschalen. 

Heb je nog geen affiliate marketing website, maar ben je hier wel geïnteresseerd om hierover meer te leren? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Wat zeggen andere over Affiliate Marketing in 10 Dagen? 

Voordat ik je meer vertel over mijn ervaringen met de cursus wil ik eerst nog enkele afzonderlijke reviews van andere affiliate marketeers met je delen. 

Ik ben dankzij jouw cursus weer ‘het licht’ gaan zien.
Wat een goede cursus! De diepgang, de voorbeelden, jouw kennis die je overdraagt. Ik heb de afgelopen tijd op de automatische piloot content lopen maken, waarvan ik gewoon weet dat het niet de beste content is. Puur om maar iets te maken / te doen. Ik ben dankzij jouw cursus weer ‘het licht’ gaan zien. Thanks! – Boyd

Ik kreeg echt zin om ermee aan de slag te gaan, zeer inspirerend!
Inhoudelijk echt een top cursus. Tijdens het volgen kreeg ik echt zin om ermee aan de slag te gaan, zeer inspirerend! De informatie die je geeft is inhoudelijk sterk en ik heb echt veel dingen gehoord en geleerd die ik hiervoor echt niet wist.

Ik heb er echt meer van opgestoken dan ik van tevoren dacht
Ik heb er echt meer van opgestoken dan ik van tevoren dacht, ben er wel achter gekomen dat ik al op een goede weg was want veel van je tips pas ik al maanden toe op mijn verschillende websites. Vooral het stukje storytelling heb ik veel aan gehad. Komt veel informatie voorbij dus ga zeker vaker weer de lessen nogmaals doornemen om nog meer de puntjes op de i te zetten. – Marc

Een geweldige volgende stap om je business naar het volgende ‘level’ te tillen
Erg waardevol en fijn om te volgen door de heldere manier waarop alles wordt uitgelegd. Wanneer je als affiliate de basis al aardig onder de knie hebt en een website online hebt staan, dan is deze cursus een geweldige volgende stap om je business naar het volgende ‘level’ te te tillen. – Quinten

Mijn ervaringen met de cursus 

Zo, nu je weet wat Affiliate marketing in 10 Dagen inhoudt is het tijd geworden om je meer te vertellen over mijn eigen ervaringen met de cursus en of ik iets van heb geleerd.

Zoals je wellicht hebt kunnen lezen op de over mij pagina ben ik begin 2017 begonnen met affiliate marketing. Sindsdien ben ik dan ook altijd op zoek naar nieuwe informatie over dit onderwerp. 

Ik leerde Paco kennen op het affiliate marketing forum Jacko tijdens het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie. Zo plaatste Paco in 2017 een topic over zijn nieuwe website in de fitness niche.

In het topic liet Paco zijn organische groei zien, met welk product (Gespierde God) hij commissies scoorde en wat hij in de tussentijd allemaal ervan geleerd had. (Paco deelt op het forum geregeld nog zijn inzichten of voortgang met nieuwe projecten zoals deze).

Ik vond dit echt superinteressant en tof om dit te zien. Toen Paco op een later moment dan ook aangaf dat hij met zijn eigen cursus kwam voor affiliates die graag hun omzet wilde vergroten wilde ik dan ook zijn cursus aanschaffen, doornemen en meer van hem leren. 

En dat laatste heb ik! Ik heb vele nieuwe en interessante inzichten gekregen. Zo was de video “geld lekken binnen affiliate marketing” voor mij een echte eye-opener en waarom het hebben van een winnaars mindset o zo belangrijk is als je meer inkomsten uit je affiliate websites wilt gaan halen. Ook dé tip hoe je meer affiliate inkomsten kunt genereren door je concurrenten buitenspel te zitten is er 1 waar ikzelf nooit aan had gedacht en nu regelmatig (waar het kan natuurlijk) zelf ook gebruik.

De Affiliate Marketing in 10 Dagen conclusie

Mijn persoonlijke conclusie is dan ook dat de Affiliate Marketing in 10 Dagen van Paco alle informatie bevat die je nodig hebt om je affiliate inkomsten te vergroten. De cursus is inhoudelijk super goed, duidelijk en je leert er zelfs als ervaren affiliate marketeer nieuwe dingen bij. 

Wat ik zelf fijn vind, is dat je onder elke video les een download link kan vinden met daarin de slides van de betreffende video. Ook heb je de mogelijkheid om per video les vragen te stellen aan Paco. Gezien de reacties maken veel mensen gebruik hiervan en Paco reageert dan ook echt op elke vraag. 

Wel vind ik het belangrijk om nog eens extra  te vermelden dat deze cursus niet voor beginners geschikt is. Daarvoor is de inhoud gewoonweg te diepgaand. 

Ben je een persoon die hoopt “slapend rijk” te worden zonder er wat voor te hoeven doen? Dan is deze cursus ook niet voor jou bedoeld. 

Maar heb je al een affiliate website, maar haal je hier nog niet voldoende inkomsten uit, dan is de cursus Affiliate Marketing in 10 Dagen voor jou bedoeld. Ik durf dan ook te beweren dat als je investeert (197 euro) in deze cursus en alle informatie van Paco toepast je meer commissies gaat krijgen en dat je je inkomsten ziet stijgen.

Voordelen
 • Een diepgaande cursus met een duidelijke uitleg in jip-en-janneketaal.
 • Je leert hoe je je concurrenten kunt analyseren en hoe je voor jou de beste producten kunt uitkiezen.
 • Naast de video’s kun je ook Pdf-bestanden downloaden en er eventueel bijhouden als leidraad.
 • Mocht je vragen hebben, dan kun je deze onder de betreffende les plaatsen. Paco beantwoordt ze dan.
 • Het delen van handige tools om meer resultaten te behalen.
Nadelen
 • Het wordt benoemd in de laatste les, maar ik had graag meer willen zien en leren over SEO en het gebruik van Rich Snippets of andere structured data. Hopelijk maakt Paco hier in de toekomst een aparte les over. 
 • Cursus is niet geschikt voor beginners met affiliate marketing, daarvoor raad ik de Affiliate Marketing Revolutie aan.

Mijn verrassing

Je bent wellicht op deze pagina uitgekomen omdat je overwoog om Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus van Paco te kopen. Ik hoop dan ook dat deze lange en uitgebreide review je alle benodigde informatie heeft gegeven om een goede beslissing te maken. 

Door op de knop hieronder te klikken krijg je direct toegang tot de videocursus.

Maar ik heb nog wat voor je:

Wanneer je de video cursus via deze website koopt en je stuurt mij het aankoopbewijs dan krijg je van mij namelijk een gratis cadeau. Namelijk het e-book “5 winnende content types” waarin ik je alles vertel over 5 content types waarvan enkele zelfs niet eens bekend zijn bij je concurrenten.

Bovendien krijg je ook nog eens toegang tot de Affiliate Marketing Tracking Tool. De tool helpt je een duidelijk overzicht te geven van je bezoekers, inkomsten, uitgaven, welke affiliate programma’s voor jou wel en niet werken en meer. 

Klinkt als een super deal toch?

Maar om aanspraak te maken om deze exclusieve bonus dien je de cursus via 1 van de links op deze pagina te kopen. Want alleen als een klik via mijn link de laatste klik was voor je aankoop zul je deze bonus ontvangen. 

Ik heb dan ook een kopie van je aankoopbevestiging nodig. Deze ontvang je per mail. Je verstuurt de aankoopbevestiging naar info [at] deonlineondernemer.nl nadat je 14 dagen niet goed terug garantie verlopen is.

Dus als je 100% zeker wilt zijn dat je de exclusieve bonus ontvangt:

 • Open een nieuw incognito browser tab. 
 • Kopieer en plak de volgende link in je adresbalk: https://deonlineondernemer.nl/go/affiliate-marketing-in-10-dagen-actie/
 • Koop de Affiliate Marketing in 10 Dagen cursus.
 • Stuur mij een kopie van de aankoopbevestiging 14 dagen na aankoop wanneer de niet goed geld terug periode afgelopen is.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Het zou zomaar kunnen dat je na het lezen van de Affiliate Marketing in 10 dagen review nog met vragen zit. Daarom heb ik hieronder de meest gestelde vragen over de cursus van Paco beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag dan door een reactie onder de review achter te laten. 

Wat is Affiliate Marketing in 10 Dagen?
Affiliate Marketing in 10 Dagen is een Nederlandstalige online video cursus waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je als affiliate marketeer je inkomsten aanzienlijk kunt vergroten. 

Heb ik voor deze cursus technische kennis nodig?
Voor deze cursus is geen technische kennis nodig. Wel wordt er verwacht dat je al een affiliate website met bezoekers hebt en hieruit inkomsten haalt.

Is er een gratis proefperiode?
Affiliate Marketing in 10 Dagen kent geen gratis proefperiode. Wel biedt Paco je een 14 dagen niet goed geld terug garantie aan. Dit houdt in dat als je niet tevreden bent, je binnen 14 dagen het volledige bedrag kunt terugvragen. 

Wat is de prijs van Affiliate Marketing in 10 Dagen?
De videocursus van Paco kost op dit moment 197 euro. Daarnaast krijg je via deze website ook nog eens toegang tot een exclusieve bonus. 

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 6 jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje wat alles met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis met je via mijn blogs. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.