Ga naar de inhoud

ALLEEN DEZE WEEK: 50% Korting op Affiliate Marketing Revolutie (kortingscode: 21)

Claim Snel Je Korting

Wat is Pinterest?

Pinterest kan het beste gezien worden als een online prikboord voor het vinden van ideeën zoals recepten, inspiratie, informatie, advies en nog veel meer. Wanneer je pins ontdekt die je leuk vind kun je deze opslaan op zogenaamde borden om je pins overzichtelijk te houden en om eenvoudig terug te vinden.

Op de hoofdpagina van je Pinterest account vind je allerlei pins, mensen en bedrijven waarvan Pinterest denkt dat jij ze leuk vind. Ook zie je pins van mensen en borden die je zou kunnen volgen. Dit wordt bepaald aan de hand van je meest recente activiteiten op Pinterest.

Je hebt ook de mogelijkheid om te zoeken binnen Pinterest. Typ bovenin het zoekventer eens “koolhydraatarme recepten”. Je krijgt nu een heleboel verschillende recepten in beeld die je zou kunnen bekijken.

Wat zijn pins?

Pins binnen Pinterest kun je het beste zien als bladwijzers die men gebruikt om hun favoriete ideeën op te slaan. Pins kunnen afbeeldingen, video’s, producten of zelfs advertenties zijn. Als je op een pin klikt kun je het artikel achter de pin lezen. Vind je een pin leuk, dan kun je op de rode knop klikken om deze te bewaren op één van je borden.