Ga naar de inhoud

Alles over beleggen

Beleggen kun je het beste zien als het investeren in geld in de hoop dat die investering in de toekomst meer waard gaat worden. Je kunt bijvoorbeeld beleggen in aandelen, obligaties of vastgoed. Maar hoe werkt beleggen, welke strategieën kun je kiezen en kun je ook als student beleggen? Dit en meer ontdek je op deze pagina.

Populaire artikelen over beleggen

Wil je starten met beleggen en ben je op zoek naar goede informatie? De onderstaande populaire artikelen over beleggen helpen je daarbij.

Beleggen voor Studenten, 4 Belangrijke Tips en Meer

Beleggen voor Studenten

Beleggen voor studenten. Misschien wist je het nog niet, maar beleggen is al lang niet meer alleen iets voor oude vermogende mannen. Het zal je dan ook niet verbazen dat steeds meer mensen de stap zetten om te beginnen met beleggen: ook studenten!

Geld Verdienen met Aandelen Tips

Geld Verdienen met Aandelen

Beleggen kan op verschillende manieren. Toch blijft geld verdienen met aandelen het populairst. Maar hoewel aandelen een algemene ingeburgerde term is, is het nog niet voor iedereen duidelijk wat het nu precies inhoudt. Daarom dan ook dit artikel.

Artikelen speciaal voor de beginnende belegger

Ben je beginner in beleggen en ben je geïnteresseerd in dit online verdienmodel? Bekijk dan de volgende artikelen eens. Speciaal voor beginners.

Artikelen over beleggen in edelmetalen

Ben je geïnteresseerd in het beleggen in edelmetalen zoals goud, zilver of platina? Bekijk dan eens de onderstaande artikelen een.s

Product / diensten reviews

Wil je meer gaan leren over beleggen dan ontdek je hier verschillende reviews van boeken, cursussen en meer.

Mijn favoriete tools om te beleggen

Wil je weten welke platformen ik gebruik om te beleggen of om edelmetalen te kopen? Hieronder zie je een kleine overzicht van de diensten die ikzelf gebruik.

GoldRepublic

Edelmetalen zoals goud en zilver kopen

Koop eenvoudig je eigen goud, zilver of platina bij GoldRepublic (heeft een AFM vergunning). Je edelmetalen worden professioneel opgeslagen en beheert door een onafhankelijke bewaarder. Jaarlijks vinden onafhankelijke audits plaats, je baren zijn ten aller tijden verzekerd en ze zijn jouw eigendom.

Gratis trainingen, boeken en meer over beleggen

Op het internet vind je diverse gratis trainingen, boeken en e-books over beleggen en dergelijken. Hieronder ontdek je een lijst met enkele gratis trainingen, cursussen en boeken.