Ga naar de inhoud
Beste Crypto Broker en Exchange. Mijn Top 4

Beste Crypto Broker & Exchange van Nederland en België

Wil je ook geld verdienen met crypto en ben je op zoek naar de beste crypto broker / exchange van dit moment? Ik investeer alweer een tijdje in Bitcoin en andere verschillende cryptocurrencies. Ik heb dan ook inmiddels verschillende crypto brokers en cryptocurrency exchanges mogen uitproberen.

In dit artikel ontdek je dan ook de beste crypto brokers waarmee ik ervaring heb. Daarnaast kom je meer te weten wat nu het verschil is tussen een crypto broker een crypto exchange en vertel ik je waar je goed op moet letten bij het kiezen van een crypto broker.

Laten we gaan kijken naar de 5 beste cryptocurrency brokers van Nederland en België.

De 5 beste crypto brokers van Nederland en België

In de lijst hieronder vind je een selectie met de beste crypto brokers. Alle brokers (en exchanges) in deze lijst heb ik gekozen op basis van eigen ervaringen, handelskosten, betrouwbaarheid, aanbod van cryptocurrencies, veiligheid en de verschillende aangeboden betaalopties.

1. Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange en is dan ook mijn favoriete broker om crypto te kopen.

Het beste crypto platform op de Nederlandse en Belgische markt vind ik momenteel Bitvavo. Het heeft meer dan 1 miljoen gebruikers, is geregistreerd bij de De Nederlandse Bank en is met een fee van maximaal 0.25% 1 van de goedkoopste in Nederland en België.

Zoals je kunt lezen in mijn Bitvavo review is het handelsplatform van Bitvavo heel eenvoudig in gebruik. Zo heb je de keuze uit ruim 200 verschillende cryptovaluta en kun je handelen via de handige app op je telefoon of via je webbrowser.

Bij de laatste heb je twee verschillende interfaces, namelijk de eenvoudige interface voor beginners om gemakkelijk verschillende cryptovaluta aan te kopen of te verkopen. Voor de gevorderde crypto handelaren is er een geavanceerde interface beschikbaar met veel opties. Denk dan aan limiet orders en stop los orders. Hierdoor heb je meer controle over je trades.

Mocht je ergens tegenaan lopen, dan is er een Nederlandstalige helpdesk aanwezig die je via mail of chat kunt bereiken bij vragen of eventuele problemen. Crypto exchange biedt ook haar gebruikers verschillende beveiligingsopties aan.

Denk dan bijvoorbeeld aan 2 factor authenticatie, apparaat & IP management, veiligheidsnotificaties, opname whitelist en antiphishing beveiliging. Ook worden je digitale munten opgeslagen in zogenaamde cold wallets. De crypto wallets worden offline en op meerdere veilige locaties in kluizen van bank niveau bewaard.

Ik vind Bitvavo dan ook betrouwbare crypto exchange die vooral geschikt is voor de beginnende crypto belegger als actieve handelaren. Bovendien betaal je geen handelskosten over de eerste 1000 euro zodra je je aanmeldt via de onderstaande rode knop.

Voordelen
 • Bitvavo heeft met meer dan 200 cryptocurrencies een groot aanbod in crypto valuta. Je hebt dan ook als gebruiker een ruime keuze om te investeren in crypto.
 • Met 8 verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder iDEAL en Bancontact kun je gemakkelijk crypto kopen en verkopen.
 • Voor beginnende crypto beleggers is er een gebruiksvriendelijke interface waardoor je snel en eenvoudig je favoriete crypto kunt kopen. Geen lastige schermpjes meer.
 • Voor de ervaren crypto handelaren is er een geavanceerde interface aanwezig. Hiermee kun je onder andere technische analyses maken en geavanceerde orderopties gebruiken.
 • Je hebt de mogelijkheid om tot wel 10.5% rente te verdienen door je crypto te staken waardoor je een passief inkomen kunt genereren.
 • Bitvavo heeft een handige en overzichtelijke app waarmee je snel en eenvoudig je portfolio kunt bekijken, crypto kunt kopen, verkopen, geld storten en geld opnemen. Je hebt dus altijd toegang tot je account.
Nadelen
 • geen telefonisch support, alleen per mail of chat
 • nog geen trailing stop orders (toekomst)

2. Finst

Finst is een nieuwe Nederlandse cryptocurrency broker met het laagste handelstarief van Nederland en België.

Ben je op zoek naar de beste cryptocurrency broker, kijk dan eens naar Finst. Finst is een nieuwe crypto broker in Nederland. Het bedrijf is in 2023 opgericht door twee ex-medewerkers van het grote beleggingsplatform DEGIRO.

Wat Finst naast het kopen en verkopen van crypto zo UNIEK maakt, is dat ze ook crypto bundels aanbieden die ook wel Finst kernselectie worden genoemd. Hiermee kun je met 1 klik investeren in verschillende populaire cryptocurrencies, zonder hiervoor een minimumbedrag in te leggen.

Je hebt de keuze uit 7 verschillende bundels, namelijk DeFi, Top 2, Top 5, Top 10, Top 25, Green en Metaverse. Bij de Top 2 investeer je in de twee grootste cryptocurrencies (Bitcoin en Ethereum), en bij de Top 5 investeer je weer in Bitcoin, Ethereum, Solana, Cardano en Ripple.

De eenvoudige interface van Finst lijkt sprekend op die van DEGIRIO. Je ziet in 1 oog opslag wat je winst verlies percentage is en andere informatie. Denk dan aan grafieken, handelsdata, nieuws en hoe de munt de afgelopen tijd heeft gepresteerd. Mocht je nog niet heel bekend zijn met een munt, dan kun je ook nog eens de achtergrond informatie van de munt lezen.

Op dit moment heb je bij Finst de keuze uit de 40 populairste cryptomunten. Dat lijkt misschien weinig vergeleken met de andere verschillende crypto brokers uit deze lijst. Maar ik vind dat deze meer dan genoeg zijn voor de beginnende belegger. Wel worden er telkens nieuwe cryptocurrencies aan het platform toegevoegd.

Met 0,15% handelskosten is Finst ook gelijk de goedkoopste crypto broker in Nederland vergeleken met de andere crypto brokers uit de lijst. De lage handelskosten zijn ideaal voor mensen die vaak crypto willen kopen of liever met grote bedragen willen inleggen. Overigens in het storten en opnemen van je te goed helemaal gratis.

Verder heeft Finst naast chat en e-mail een telefonische helpdesk. Extra handig als je telefonische hulp wilt hebben. Daarnaast is Finst ook nog eens een gereguleerde broker. Dit houdt in dat Finst is geregistreerd als aanbieder van cryptodiensten bij de Nederlandsche bank.

Tijdelijke actie: betaal over de eerste € 5000 euro geen handelskosten. Maak gebruik van deze unieke actie door direct een gratis account aan te maken dankzij de rode knop hieronder. De actie loopt tot 31/7/23.

Voordelen
 • Als enige Nederlandse crypto broker bied Finst crypto bundels aan om aan je portfolio eenvoudig te diversificeren.
 • Het platform van Finst is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je navigeert eenvoudig waardoor het voor zowel beginnende als gevorderde crypto traders gemakkelijk om te investeren in crypto.
 • Met 0,15% handelskosten is Finst de goedkoopste crypto broker in Nederland en België. Als gebruiker houdt je dan ook meer over van je investering.
 • Finst ondersteunt verschillende betalingsmogelijkheden zoals iDEAL betalingen en Bancontact. Hierdoor kun je eenvoudig geld toevoegen aan je account.
 • Je kunt op verschillende manieren contact opnemen zoals e-mail, chat en ook via de telefoon. Uit eigen ervaring weet ik je snel antwoord krijgt op je vragen.
 • Een handige en snelle app waarmee je snel kunt storten, kopen, verkopen en crypto kunt swappen. Daarnaast kun je ook de app ook je bunders beheren.
Nadelen
 • Nog weinig aanbod van crypto vergeleken met de concurrenten.
 • Staking is nog niet mogelijk, wel in de nabije toekomst
 • Het plaatsen van geavanceerde orders is nog niet mogelijk, wel in de toekomst

3. Coinmerce

Coinmerce is een crypt exchange met een uitzonderlijk groot assortiment aan crypto munten.

De nummer vier in de lijst beste crypto brokers en exchanges van Nederland, is het Nederlandse bedrijf Coinmerce. Coinmerce is in 2017 opgericht en richt zich volledig op gebruiksvriendelijkheid om zo zijn gebruikers een veilige en leerzame, simpele en een fijne ervaring te bieden op hun platform. Net zoals Bitvavo is Coinmerce een broker en een exchange in één.

Het platform van Coinmerce is zeer gemakkelijk in gebruik. Je koopt als eerste met euro’s Coinmerce credits. Deze credits hebben altijd een waarde van €1,00. Met deze credits kun je elke cryptocurrency uit de 300+ cryptocurrency die Coinmerce aanbied kopen.

Wil je je crypto verkopen, dan wordt de waarde omgezet in credits en deze kun je weer verkopen. Het opnemen van Coinmerce credits is helemaal gratis. De waarde van je credits wordt in euro’s gratis overgemaakt naar je rekening.

Ook de meer ervaren crypto handelaren zitten bij Coinmerce goed. Er is namelijk een geavanceerde interface beschikbaar met veel verschillende opties zoals limiet orders en stop los orders.

De handelskosten bij Coinmerce is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het volume en ordergrootte. De fee is vanaf 0,2% als je gebruikt maakt van de Coinmerce exchange en 0,5% voor Coinmerce Lite (eenvoudige interface). Wel moet je rekening houden dat bij cryptocurrencies met een zeer laag volume de fee wat hoger wordt, maar dan wordt je vooraf door het platform op de hoogte gesteld.

Daarnaast heeft Coinmerce een eigen Nederlandstalige FAQ-pagina waarop je antwoorden kunt vinden op de meest gestelde vragen. Ook is er een heuse kennisbank aanwezig met heel veel informatie. Mocht je vragen hebben of tegen problemen aanlopen, dan kun je contact opnemen met de vriendelijke klantenservice via chat, e-mail of per telefoon.

Voordelen
 • Coinmerce biedt meer dan 300 verschillende bekende en nieuwe cryptomunten aan. Je hebt dan ook een ruime keuze aan crypto’s om in te investeren.
 • Het platform van Coinmerce is eenvoudig te gebruiken door beginners en de meer ervaren crypto handelaren.
 • Met de Coinmerce crypto app kun je eenvoudig kopen, verkopen, versturen, ontvangen, swappen, storten, opnemen of staken.
 • Je hebt de mogelijkheid om tot wel 5% rente te verdienen door crypto staking (13 munten). De extra crypto die je krijgt wordt dagelijks uitgekeerd waardoor je een passief inkomen kunt opbouwen.
 • Met Coinmerce Earn ontvang je beloningen over je cryptocurrencies in de vorm van cryptocurrency. Over deze opbrengsten ontvang je weer beloningen waardoor je een effect van samengestelde beloningen krijgt. Ook wel rendement op rendement genoemd.
Nadelen
 • Geld storten met iDeal kost 30 cent per keer

4. BCM (Bitcoin Meester)

Bitcoin Meester (BCM) is een Nederlandse cryptocurrency broker waarbij je heel simpel verschillende en nieuwe crypto kunt kopen.

Het Nederlandse BCM (Bitcoin Meester) is de nummer drie in de lijst. Het bedrijf is in 2017 opgericht en in tegenstelling wat de naam je misschien doet vermoeden, biedt het platform meer dan 170 verschillende munten aan. Bij deze cryptocurrency broker ligt de focus vooral op eenvoud, veiligheid en service voor de beginnende crypto belegger.

Het platform van deze populaire broker ziet er gebruikersvriendelijk uit. Je koop of verkoopt met slechts enkele klikken crypto valuta. Alhoewel BCM geen geavanceerde interface heeft zoals Bitvavo heb je wel de mogelijkheid om te verkopen bij een prijs hoger dan, verkopen bij een prijs lager dan of kopen bij een bepaalde prijs.

Qua beveiliging biedt Bitcoin Meester tweetraps authenticatie aan en worden je cryptomunten veilig opgeslagen in cold wallets die offline bewaard worden. Bovendien worden de klanttegoeden 1:1 aan gehouden en beheert door een aparte stichting. Mocht BCM onverhoopt failliet gaan, dan staan jouw tegoeden veilig.

De transactie fees die BCM rekent worden bepaald aan de hand van je maandelijkse handelsvolume. Dit houdt in, hoe meer je handelt, hoe lager de kosten. De kosten variëren dan ook tussen de 1% en 0.10%. Je hebt bij BCM de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden zoals iDEAL, Bancontact, Sepa, Giropay en Sofort.  

Mocht je hulp nodig hebben dan heeft de broker een speciale pagina met veelgestelde vragen en diverse handleidingen. Mocht dit je niet helpen dan heb je ook de mogelijkheid om contact met ze op te nemen. Dit kan per chat, email en per telefoon, waarbij ze echt de tijd voor je nemen.

Voordelen
 • Bitcoin Meester biedt meer dan 170 verschillende bekende en nieuwe cryptomunten aan. Je hebt dan ook een ruime keuze aan crypto’s om in te investeren.
 • Het platform van Bitcoin Meester is makkelijk te gebruiken voor zowel beginners als ervaren gebruikers.
 • De BCM app is razendsnel en je kunt hiermee eenvoudig kopen, verkopen, versturen, ontvangen, swappen, storten, opnemen of staken.
 • Bitcoin Meester heeft een telefonische helpdesk. Je kunt hiermee contact opnemen wanneer je snel antwoord nodig hebt op je vragen. Bovendien reageert de klantenservice snel op e-mails en chat.
 • Je hebt de mogelijkheid om tot wel 6% rente te verdienen door crypto staking (14 munten). De extra crypto die je krijgt wordt dagelijks uitgekeerd waardoor je een passief inkomen kunt opbouwen.
Nadelen
 • Wat hogere transactiekosten dan de concurrentie
 • Geen geavanceerde functies

5. Bitonic

Bitonic is de oudste Bitcoin broker van Nederland. Je kunt hier alleen eenvoudig en snel Bitcoin kopen.

Een Bitcoin broker waar ik vroeger veel gebruik van maakte is Bitonic. Bitnoic is de oudste crypto broker van Nederland. Ze bestaan sinds 2012 en bij deze beste Bitcoin broker kun je alleen Bitcoin kopen op een snelle en veilige manier.

Wat Bitconic uniek maakt is dat ze zelf een voorraad Bicoin hebben. Wanneer hun voorraad op raakt wordt er automatisch nieuwe Bitcoin gekocht. Je koopt dus eigenlijk direct Bitcoin bij hun.

Bitonic biedt slechts twee betalingsmogelijkheden aan. Dit zijn iDEAL en Bancontact. Daarnaast vind je bij Bitonic geen wallet, dus een eigen (hardware) wallet is aan te raden.

Doordat Bitonic alleen richt op Bitcoin kopen en verkopen is het platform supermakkelijk om te gebruiken. De prijs die je op de website ziet is een “all inclusive” prijs die Bitonic op dat moment kan leveren. Na het aangegeven hoeveel Bitcoins je wilt kopen of verkopen hoef je alleen nog maar je Bitcoin ontvangstadres op te geven en je betaalmethode te selecteren.

Er is een Nederlandstalige FAQ beschikbaar en je kunt op verschillende manieren contact met ze opnemen. Denk daarbij aan e-mail, telefoon, Twitter, Telegram en zelfs nog het oude IRC.

Voordelen
 • De crypto broker heeft een solide reputatie opgebouwd als een van de eerste en meest vertrouwde cryptocurrency-uitwisselingsplatforms in Nederland.
 • Heeft een eigen voorraad Bitcoin, waardoor gebruikers direct kunnen kopen zonder te hoeven wachten op andere handelaren.
 • Bitonic ondersteunt de belangrijkste twee betalingsmethoden, namelijk iDEAL en Bancontact. Gebruikers in Nederland en België kunnen dan ook eenvoudig Bitcoin kopen en verkopen.
 • Een vriendelijk en behulpzaam klantenserviceteam dat altijd voor je klaarstaat. Ze helpen je bij vragen, problemen of technische ondersteuning. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een positieve gebruikerservaring hebt.
Nadelen
 • hogere kosten dan de andere crypto brokers uit deze lijst
 • Alleen Bitcoin, geen andere verschillende cryptocurrency
 • Geen eigen wallets dus een eigen crypto wallet of een externe wallet is vereist

Alles wat je moet weten over crypto brokers

Bij het kiezen van de voor jou beste crypto broker kan het zomaar zijn dat je twijfels hebt over de werking en de betalingen van een broker. Zeker wanneer het kopen en verkopen van cryptocurrencies je eerste is. Hieronder vind je dan ook enkele vragen die het meest gesteld worden bij het kiezen van een crypto broker.

Wat is een crypto broker?

Een cryptocurrency broker kun je het beste zien worden als een bemiddelaar tussen de koper en verschillende crypto exchanges. De broker zelf werkt samen met exchanges om voldoende cryptovaluta te kunnen aanbieden voor een redelijke prijs. Enkele voorbeelden van brokers zijn Bitcoin Meester, Finst en Coinmerce

Cryptocurrency brokers bieden dan ook vaak een eenvoudig systeem en ingebouwde wallets aan waarin je de gekochte cryptocurrency in op kunt slaan. Daarnaast hebben Nederlandse of Belgische brokers vaak een klantenservice waar je terecht kunt met vragen of problemen. 

Doordat brokers deze services aanbieden vragen ze wel iets hogere handelskosten dan bijvoorbeeld een exchange zoals Bitvavo. Brokers zijn over het algemeen gezien dan ook geschikt voor beginners. 

Crypto broker vs exchange

Het verschil tussen een crypto broker en een exchange is dat exchanges een platform zijn waarbij je rechtstreeks crypto kunt kopen, verhandelen en inwisselen voor andere cryptovaluta. Daarnaast bieden crypto exchanges meer functionaliteiten aan en hebben ze vaak een groter aanbod in cryptomunten dan een broker. 

Op een crypto exchange zijn meerdere kopers en verkopers actief die tegelijkertijd handelen in cryptocurrencies. De handelskosten die je moet betalen zijn bij de grootste crypto exchanges vaak lager dan bij cryptocurrency brokers.

Daarnaast heb je bij crypto exchanges toegang tot extra functionaliteiten zoals limit orders, market orders, stop losses en trailing stop losses. Ook kun je bij een cryptocurrency exchange een technische analyse uitvoeren over de live koersen waarop je wilt handelen.

Is een crypto broker veilig?

Ja, cryptocurrency brokers zijn over het algemeen veilig. Ze moeten namelijk aan verschillende wettelijke eisen voldoen. Zo dienen ze ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel en is een registratie bij de Nederlandse Bank verplicht. 

Daarnaast zijn er diverse goede brokers die voor de meeste cryptovaluta offline wallets aanbieden die op veilige locaties worden bewaard. 

Dit is waar je op moet letten bij het kiezen van een cryptocurrency broker

Wanneer je met een Bitcoin broker of met andere andere cryptocurrency brokers aan de slag wilt gaan is het slim om rekening te houden met enkele belangrijke punten. Je wilt natuurlijk dat je cryptovaluta goed en veilig bewaard worden.

Om je hierbij te helpen heb ik hieronder een overzicht gemaakt van de belangrijkste punten die je helpen bij het kiezen van de beste crypto broker of Bitcoin broker.

1. Het aanbod in cryptovaluta

Wil je crypto kopen dan doe je er goed aan om eerst te kijken naar het aanbod van digitale munten. Bij de meeste brokers kun je de bekende munten zoals Bitcoin, Ethereum, Solana en Cardano kopen. Maar als je een specifieke of nieuwe munten wilt kopen of verhandelen, dan geeft een uitgebreid aanbod aan cryptocurrency je meer mogelijkheden. Kijk dus goed welke crypto broker jouw favoriete munten aanbieden.

2. Betaalmethodes

Het overmaken van geld naar crypto brokers of exchanges hoort natuurlijk snel en gemakkelijk te gaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende betaalmethodes en betaalproviders beschikbaar. Bij het kiezen van de beste crypto broker of cryptocurrency exchange is het belangrijk dat je gebruik kunt maken van de populaire betaaldiensten zoals PayPal, Creditcard, iDEAL of Bancontact.

Zijn deze betaalopties aanwezig en kun je snel en eenvoudig geld storten en opnemen? Dan heb je te maken met een goede crypto broker of exchange.

3. Veiligheid

Veiligheid is een van de belangrijkste punten bij het kiezen van een crypto broker. Want, welke veiligheidsmaatregelen nemen brokers of cryptocurrency exchanges nu om de veiligheid van hun klanten te waarborgen?

Kijk goed of er bij het inloggen en traden gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding. Je kunt deze herkennen aan het groene slotje naast je adresbalk in je favoriete browser. Let ook goed op andere veiligheidsaspecten, zoals hoe worden je crypto’s opgeslagen en of er in het verleden sprake is geweest van hacks of andere beveiligingsproblemen.

4. Gebruikerservaring

Niet iedereen is even handig met een computer, telefoon of tablet. Daarom is het altijd belangrijk om te kijken naar de gebruikerservaringen bij crypto brokers. Is de interface overzichtelijk en kun je eenvoudig crypto kopen zonder dat je verschillende stappen moet doorlopen?

Een goede gebruikerservaring is essentieel. Je wilt immers gemakkelijk crypto kunnen kopen of verkopen zonder gedoe.

5. Functionaliteiten

Kijk ook altijd goed naar de functionaliteiten die een geschikte crypto broker of exchange biedt. Wat zijn de mogelijkheden en wat kun je er allemaal mee doen? Als je actief wilt gaan traden, wil je natuurlijk de mogelijkheid hebben om grafieken te lezen en technische analyses te maken.

Ben je niet zo geïnteresseerd in handelen, maar wil je gewoon crypto kopen en deze voor een langere tijd vasthouden? Dan is een eenvoudig platform vaak meer dan voldoende.

6. Klantenservice

Het laatste punt is toch wel een goede klantenservice. Een goede crypto broker of exchange moet altijd bereikbaar zijn. Als je een vraag hebt om met een probleem zit, is het van groot belang dat deze snep en adequaat wordt opgepakt.

Het daarom goed om te controleren of de betreffende crypto broker of exchange een Nederlandse of een Nederlandstalige klantenservice of een Nederlandstalige kennisbank heeft. Dit maakt de communicatie gemakkelijker en zorgt ervoor dat problemen snel worden opgelost.

Beste cryptocurrency broker tot slot

In dit artikel heb je meer kunnen lezen over de beste crypto brokers, het verschil tussen een crypto broker, een exchange en waarop je goed moet letten bij het kiezen van een broker die aan je eisen voldoet.

Zelf vind ik Bitvavo op dit moment de beste Nederlandse crypto exchange met de beste crypto wallets. Qua veiligheid zit het goed, hebben ze lagen kosten, hebben in het verleden verschillende awards gewonnen en zijn er meer dan 2000 positieve reviews te vinden op TrustPilot.

Finst is een uitstekende crypto broker die aantrekkelijk is voor zowel nieuwe als ervaren beleggers die regelmatig grotere bedragen willen investeren in cryptovaluta tegen lage kosten. Finst is naar mijn mening een veelbelovende nieuwe speler in de crypto brokers wereld. Het platform is momenteel nog in ontwikkeling en het team van Finst werkt er hard aan om de gebruikerservaring verder te verbeteren en meer functionaliteiten toe te voegen.

Bitcoin Meester (BCM) en Coinmerce zijn beide en een uitermate geschikte broker en een crypto exchange voor als je op zoek bent naar de wat nieuwere cryptomunten naast de standaard Bitcoin, Ethereum munten. Bovendien zijn beide platformen zo ontworpen om beginners te helpen om eenvoudig crypto te kopen. Daarnaast hebben ze beide een vriendelijke telefonische klantenservice.

Mocht je op zoek zijn naar Bitcoin brokers om op een snelle en eenvoudige manier Bitcoin te kopen, dan raad ik je eens aan om te kijken naar Bitonic.

Vond je nu dit artikel over de beste crypto broker interessant? Laat dan onderaan het artikel je reactie of deel dit artikel met je vrienden of familie. 

Over de auteur

Jelle Damen

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende manieren van online geld verdienen, waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Mocht je meer over mij willen weten, klik dan op de website knop hierboven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *