Ga naar de inhoud
Crypto Masterclass Review (AllesOverCrypto)

Crypto Masterclass Review 2024 (AllesOverCrypto)

De Crypto Masterclass is een populaire crypto cursus van Derek Westra en Patrick Suiker die je wellicht kent van AllesOverCrypto. In de cursus gaan ze je leren hoe en op welke manieren je geld kunt verdienen met crypto.

In deze uitgebreide Crypto Masterclass Review neem ik je stap voor stap mee wat de cursus allemaal bevat, wat je er allemaal erbij krijgt en vertel ik je meer over mijn persoonlijke ervaringen met deze crypto cursus.

Update: de Crypto Masterclass is met ruim 200 lessen weer te koop als éénmalige aankoop en levenslange toegang. Je start nu voor 497 euro via deze actiepagina of via de gratis AllesOverCrypto webinar.

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto?

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de gezichten van AllesOverCrypto.nl en de makers van de Crypto Masterclass. Hoewel ze in 2017 met de website zijn gestart waren ze al ruim van tevoren actief in de crypto wereld. 

Derek Westra - AllesOverCrypto.nl / Crypto Masterclass
Derek Westra
Patrick Suiker - AllesOverCrypto.nl / Crypto Masterclass
Patrick Suiker

Derek vindt de psychologie achter onze economie ontzettend fascinerend. Onder andere dankzij zijn master in Gedragseconomie & Speltheorie aan de Vrije Universiteit Amsterdam kwam hij in 2013 in aanraking met crypto en blockchain. Derek is dan ook sinds dat jaar hiermee aan de slag gegaan. 

“Ik vind het ontzettend leuk om mezelf helemaal op een nieuw onderwerp te storten. Dit nieuwe onderwerp was zes jaar geleden voor mij Bitcoin. Ge-wel-dig vond ik het om alle lastige materie voor mezelf te vertalen naar begrijpbaar Nederlands. Ik vind dan ook niets leukers om deze vertaling te publiceren op AllesOverCrypto.nl.

Derek

Hieronder vind je een interview met Derek (vanaf 06:19).

Patrick daarentegen zat meer aan de ondernemende kant. Zo handelde hij al op jonge leeftijd in verschillende producten en heeft hij deze passie omgezet in een master Entrepreneurship. In 2013 is hij dankzij Litecoin in aanraking gekomen met crypto.

“Ik ben al jaren bezig met cryptocurrency’s en het duurde best lang voordat ik het écht onder de knie had. Destijds was bijna niemand ermee bezig en een cursus zoals deze ontbrak. Wat ik in zes jaar mezelf heb aangeleerd, zou je nu door middel van een cursus binnen een maand kunnen weten.”

Patrick

Hier vind je een interview met Patrick in VUMagazine

Derek Westra en Patrick Suiker willen samen met hun team een groot platform opzetten waar mensen meer te weten kunnen komen over crypto. Zo vind je op hun website artikelen en video’s over bijvoorbeeld cryptogeld, de blockchain technologie en kun je onder meer live de koersen volgen.

Gezien hun achtergrond, de interviews en hun kennis over crypto durf ik dan ook te stellen dat Patrick Suiker en Derek Westra één van de weinige in Nederland en België zijn die zoveel afweten van crypto. Ze leren continu bij en ontdekken dagelijks nog nieuwe cryptoparels die enorm kunnen groeien. Hoewel ze het gezicht van AllesOverCrypto zijn, zijn ze niet de enige. Ze hebben tegenwoordig een groot team met meerdere experts die actief zijn in en rondom de cursus.

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een Nederlandstalige online cursus dat bestaat uit meer dan 200 lessen. In de lessen leer je stap voor stap alles over cryptocurrency, de techniek, hoe je kunt handelen in cryptocurrency en op welke andere manieren je dankzij crypto geld kunt verdienen. Bovendien krijg je levenslang toegang tot de cursus.

Toen ik de eerste versie van deze review schreef bestond de cursus uit 92 lessen. Inmiddels is de cursus uitgebreid met zo’n ruim 100 extra lessen die je er dus gratis bij krijgt. 

Naast de Crypto Masterclass krijg je ook nog toegang tot meerdere bonussen zoals handige e-books en toegang tot hun grote Discord kanaal. Maar hierover vertel ik je deze review later meer. Voor nu wil ik je eerst vertellen waaruit de cryptocursus nu precies bestaat. 

Welkom bij de Crypto Masterclass

welkom bij de crypto masterclass - Copyright deonlineondernemer.nl

In het allereerste hoofdstuk heten Patrick Suiker en Derek Westra je van harte welkom en dat je een fantastische keuze hebt gemaakt want je hebt besloten om eerst te leren en dan pas te investeren in crypto. 

In dit hoofdstuk stellen de docenten Derek en Patrick zich dan ook voor en vertellen ze meer over waarom crypto de toekomst is, waarom ze denken dat het net zo groot wordt als het internet en hoe je alles uit de Crypto Masterclass haalt. Je krijgt daarnaast in dit hoofdstuk ook direct toegang tot de gratis e-books en de crypto community The Zone.

Als laatste wil ik je de volgende quote uit dit hoofdstuk niet onthouden:

Do what is easy and your life will be hard. Do what is hard and your life will become easy. 

1. Het geld van de toekomst

In de eerste module “het geld van de toekomst” is de inleiding waar je voor het eerst de wereld van crypto gaat ontdekken. In deze module maak je kennis met verschillende begrippen zoals Bitcoin, Blockchain en wat Smart Contracts nu precies zijn. 

Al deze informatie zorgt er dan ook voor dat je de absolute basis kent en dat je weet waar je allemaal mee bezig bent. Derek en Patrick willen graag hebben dat je leert vanuit de theorie. 

Door per module enkele tussentijdse toetsen te maken en als een laatste een eindexamen test je of je alle kennis en informatie uit de Crypto Masterclass goed hebt opgenomen. 

Verder kom je meer te weten over de volgende onderwerpen:

 • De absolute kern – geld
 • Het digitale goud – Bitcoin
 • Het beste sinds het internet – blockchain
 • Delete the middleman Smart Contracts
 • De opvolger van geld – cryptocurrency’s
 • We zijn nog niet te laat – adapotiemodellen
 • Blockchain vs het internet.

Ben je nog niet goed bekend met Bitcoin en met de techniek erachter, dan is deze module ideaal voor beginners, maar ook voor mensen die al bekend zijn met crypto.

2. Je eerste cryptocurrency

je eerste cryptocurrency - Crypto Masterclass - Copyright deonlineondernemer.nl

In module 2 ga je direct aan de slag. Derk laat namelijk in deze module zien hoe je stap voor stap en heel eenvoudig je voor slechts 1 euro je eerste cryptomunten koopt bij Bitvavo, een Nederlandse Exchange.

Verder ontdek je hoe je aan de slag kunt met een van de grotere buitenlandse crypto exchange zoals ByBit en leer je crypto bemachtigen dankzij MEXC. 

Bovendien kom je ook nog eens meer te weten waarom decentrale exchanges de toekomst zijn voor cryptocurrency.

3. Maak een killer start

Waar je in de vorige module je eerste cryptocurrency hebt gekocht ontdek je hier waarom juist jijzelf de grootste vijand bent. 

Door het lezen, bekijken en te beluisteren van deze module ontdek je hoe jezelf veel gemaakte fouten voorkomt, hoe je door het voorkomen van deze fouten geld bespaart en hoe je juist hieraan geld kunt verdienen

Naast deze handige tips bevat module 3 nog veel meer informatie die ik hieronder voor je opsom:

 • Je grootste vijand ben jij
 • Ontmasker iedere oplichter
 • Deze fouten ga jij niet maken
 • Hoe ontdek je een goede cryptomunt

4. Je onbreekbare kluis

jouw digitale kluis - copyright deonlineondernemer.nl

Als je in het bezit bent van cryptocurrency is het belangrijk dat je weet hoe je deze het beste kunt beveiligen. Blockchain geeft je de mogelijkheid om volledige controle over je geld te krijgen. Maar dat betekent ook dat je een enorme verantwoordelijkheid hebt. Je wilt namelijk dat je munten veilig worden opgeslagen. 

In “je onbreekbare kluis”  kom je dan ook meer te weten op welke veilige manieren je cryptocurrency kunt opslaan. Zo worden niet alleen hardware wallets, paper wallets, software wallets behandeld, maar kom je in deze module ook meer te weten over de beste beveiliging en hoe jij je account beveiligd met 2FA authenticatie. 

5. Je winsten cashen

Wanneer je geld verdiend met crypto, wil je natuurlijk op den duur ook je winsten laten uitbetalen. In module 5 “je winsten uitbetalen” ontdek je dan ook op welke verschillende manieren je dit het beste kunt doen. 

Zo laten Derek en Patrick je stap voor stap zien hoe je vanaf je software wallet via Bitvavo kunt uitbetalen. Ook laten ze in module 5 zien hoe je vanaf je software wallet via Bitonic kunt uitbetalen en hoe je hetzelfde doet vanaf Binanace via Kraken. 

Samengevat kom je in module 5 meer te weten over: 

 • Hoe je winsten kunt cashen via Bitvavo.
 • Hoe je binnen no-time je geld hebt met ByBit.
 • Hoe je de hoogste winsten behaald dankzij Kraken.

6. De allereerste investeerder zijn

wat is een ico sto of ieo - module 6 van de Crypto Masterclass - Copyright deonlineondernemer.nl

Module 6, de allereerste investeerder is niet alleen een module voor beginners, maar ook voor mensen die al meer ervaring hebben met crypto. 

Zo kom je meer te weten over Initial Coin Offerings (ICO’s). Een ICO kun je het beste zien als een vorm van crowdfunding met cryptomunten om kapitaal aan te trekken. De hoeveelheid crypto dat is opgehaald wordt dan verkocht aan beleggers in de vorm tokens of in ruil voor Bitcoin of een ander wettig betaalmiddel.

In module 6 wordt dan ook in maar liefst 13 lessen uitgebreid gesproken over:

 • Wat een ICO, STO of IEO is.
 • Wat een IDO ofwel Initial DeFi Offering is.
 • Hoe je de beste ICO’s zelf kunt herkennen.
 • Hoe je de eerste investeerder wordt met ICO’s.
 • Hoe je veilig investeert met IEO.
 • Hoe je als eerste profiteert van de DeFi Hype.

Een waardevolle module is naar mijn mening toch wel “Crypto Trends de Baas”. De crypto markt is zoals je waarschijnlijk al weet continu in beweging. Daarom vind je in deze module verschillende lessen met daarin allerlei nieuwe trends in de crypto wereld

Zo kom je meer te weten over Metamask, hoe Uniswap precies werkt en hoe je hier munten kunt kopen die nog niet op andere exchanges verkrijgbaar zijn en hoe je een passief crypto inkomen kunt genereren door je geld op Uniswap te laten staan. Daarnaast leer je ook meer over de risico’s van DeFi en digitaal eigendom met NFT’s.

8. The winning mindset

the winning mindset - copyright deonlineondernemer.nl

The winning mindset is wat mij betreft de belangrijkste module van de Crypto Masterclass. Want je kunt nog zoveel leren over analyses, candlestickets etc.

Maar als jij je emoties niet onder controle kunt houden, zul je alles wat je hebt geleerd volledig negeren en maak je duren fouten die je normaal gesproken niet zou maken.

Het investeren en handelen in crypto kunnen “emotionele achtbanen” zijn. Het is daarom belangrijk dat je jezelf hiertegen goed bewapend.

Deze module bestaat maar liefst uit 10 lessen. De volgende onderwerpen worden dan ook behandeld.

 • Wat is je droom?
 • De gemiddelde crypto trader
 • Wat zijn jouw grootste angsten?
 • Wat zijn je duurste fouten die je gemaakt hebt
 • Hoe jij je emoties overwint
 • De tegenstander
 • De meest belangrijkste emotionele skills
 • Het zit allemaal tussen je oren
 • Zo blijven winnaars winnen
 • JIJ bent belangrijk

9. Vrijheid dankzij Crypto Trading

Al enkele jaren worden er jaarlijks miljarden euro’s verdiend door crypto trading en het lijkt dat dit alleen maar meer gaat worden gezien de huidige ontwikkelingen. 

Zo zorgt bijvoorbeeld Blockchain voor meer vrijheid van waarde waardoor iedereen vrij kan handelen in geld en in producten. Hoe eerder jij dit spelletje onder de knie hebt, hoe beter

Wil je serieus aan de slag met crypto traden dan kan het zomaar zijn dat je kunt gaan werken waar en wanneer je maar wilt. 

De module bestaat uit 11 lessen en daarin worden de volgende onderwerpen uitgebreid behandeld:

 • Investeren versus crypto trading
 • De basis van handelen: de crypto exchange
 • hoe je maximaal profiteert van bubbels en marktcyclussen
 • begrijp de koers dankzij candlesticks
 • wordt een trading expert met Tradingview
 • ontdek de kern van handelen (support en resistance)
 • de Stop-Loss jouw eeuwige verzekering
 • Bescherm je trades met risicomanagement en krijg je toegang tot het Million Dollar Template
 • Hoe je het grotere plaatje doorziet met timeframes
 • Het herkennen van de belangrijkste patronen
 • Trade mee met een professional

10. De beste tools en indicatoren

De beste tools en indicatoren - copyright deonlineondernemer.nl

Na het volgen van het vorige hoofdstuk weet je inmiddels hoe je grafieken kunt lezen, wat de candlesticks je vertellen en weet je onder andere ook waarom het plaatsen van stop-losses zo ontzettend belangrijk is. 

Nu je de basis kent is de volgende stap meer te weten te komen over trading indicatoren. Dit hoofdstuk bestaat uit 8 lessen waarin het volgende uitgebreid besproken wordt:

 • Profiteer met de trend van de “Moving Average”
 • Voorspel elke reversal met RSI
 • De elegantie van MACD
 • Weet dat de prijs gaan doen met Bollinger Bands
 • Ichimoku Clouds, de indicator die alles zegt
 • Fibonacci, die natuurwonder in trading
 • Bemeester elke cyclus met Elliot Waves

11. Word Crypto Trading Master!

Je begrijpt emoties en je kent de belangrijkste indicatoren. Maar als je een goede crypto trader wilt worden moet je ook heel goed snappen hoe de crypto markt werkt.

In de module “Word Crypto Trading Master!” ga je dan ook een stuk dieper en leer je hoe deze nu precies werkt. Want wat zijn nu de grootste spelers? Waar komt al het geld vandaan en waar gaat het geld weer naar toe?

Dit zijn allemaal vragen die waarop het ontzettend belangrijk is dat je hier een duidelijk en een helder antwoord op hebt

Deze module bestaat uit maar liefst 9 lessen en je gaat in deze module meer leren over:

 • Hoe je één met de markt wordt met Order Flow Dynamics
 • Waarom Bitcoin King is
 • Hoe je zeker van je zaak bent met Confluence
 • Welke de beste strategieën zijn dankzij Price Action en Trading Ranges
 • De road to millions met je eigen Trading Strategie
 • Futures, Shorten, Leverage
 • Automatiseren van je trades dankzij Crypto Trading Bots
 • Hoe jij je portfolio beschermt met Hedging
 • Hoe je dankzij prijsverschillen profiteert met Arbitrage Trading

12. Profiteren van een dalende markt

profiteren van een dalende markt - module 12 - copyright deonlineondernemer.nl

Zoals je weet gaan koersprijzen nooit oneindig omhoog en zullen ze geregeld eens zakken. Net zoals in andere markten bestaat crypto uit 2 soorten. Namelijk de bekende bull markt en bear market. 

Bij een bear markt is het sentiment een stuk minder positief. Waardoor de prijzen dan ook vaak zijwaarts of zelfs omlaag gaan.

In het geval van een bear market, betekent dit niet dat er geen geld te verdienen valt. In dit hoofdstuk van 10 uitgebreide en informatieve lessen ga je dan ook meer leren over het volgende:

 • Hoe kun je het begin van een bearmarkt herkennen
 • Hoe je winsten pakt op de top, zonder het risico te hebben dat de crypto koers nog doorschiet
 • Hoe je precies de juiste mindset krijgt voor een bearmarkt
 • Waarom je juist moet kopen wanneer de prijzen laag staan
 • Hoe je een prijsactie voorspelt dankzij de blockchain
 • Hoe je cryptomunten short, welke dit zijn en waar je dit allemaal kunt doen
 • Hoe je een tijdens een bearmarkt nog steeds een passief inkomen genereert
 • Hoe je eenvoudig je eigen strategie ontwikkelt voor tijdens de bearmarkt
 • Wanneer je crypto weer moet gaan kopen

13. Het Crypto Masterclass eindexamen

Het laatste onderdeel van de Crypto Masterclass bestaat uit het eindexamen. Het eindexamen bestaat uit 60 meerkeuzevragen waarbij je minimaal 48 vragen goed moet hebben om te slagen. 

Na het afronden van de cursus heb je laten zien dat je alle benodigde kennis in huis hebt. Je hebt een sterke basis gelegd om succesvol te kunnen traden met cryptocurrency. 

Heb je het eindexamen behaald dan ontvang je de “The Winners Trophy”. Iedereen binnen de Crypto Masterclass community zal dan zien dat je geslaagd bent. 

Ik had precies 50 van de 60 vragen goed beantwoord. Zie dan ook mijn officiële certificaat hieronder 😀 (je kunt er op klikken)

Crypto Masterclass Officiële certificaat

Wat krijg je meer bij de cryptocurrency cursus?

Tijdens het lezen van de review heb je vast enkele namen van de e-books voorbij zien komen die je bij de Crypto Masterclass erbij krijgt. In totaal zijn het tien verschillende bonussen die je helpen om het maximale uit de Crypto Masterclass training te halen.

1. AllesOverCrypto Community

Je krijgt ook toegang tot de AllesOverCrypto community dat ook wel The Zone wordt genoemd. Je vindt hier niet alleen superhandige tips, buitenkansjes maar de community wil je ook heel graag helpen bij vragen of problemen.

Bovendien kom je in contact met andere traders (experts en beginners) en ook Patrick en Derek evenals de rest van het team van AllesOverCrypto zijn er dagelijks op te vinden. 

2. Ebook 1: De Bitcoinbijbel

De eerste gratis bonus wat je krijgt bij de Crypto Masterclass is de Bitcoinbijbel PDF. Dit handboek bestaat uit 132 pagina’s en je komt door het lezen van de Bitcoinbijbel vanaf alles te weten over wat blockchain en crypto nu precies inhouden. 

Andere onderwerpen die in dit handboek besproken zijn bijvoorbeeld trading, smart contracts en investeren. Kortom, een allesomvattend boek met allerlei relevante informatie over crypto.

3 Ebook 2: De juiste cryptocurrencies kopen en verkopen op de juiste momenten

De 2e bonus is het handboek “De juiste cryptocurrencies kopen en verkopen op de juiste momenten”. Het handboek bestaat uit 58 pagina’s en hierin geven Derek en Patrick uitgebreid antwoord op wanneer je crypto het beste kunt kopen en verkopen. 

Bovendien krijg je ook nog een verschillende tools aangereikt om je inkoop en verkoop strategieën te bepalen. 

4. Ebook 3: 12 waardevolle tips voor beginners

Het 12 waardevolle crypto tips voor beginners handboek richt zich met name op mensen die nieuw zijn met cryptocurrency. Met de 12 tips die in het boek staan kunnen beginners namelijk al direct geld besparen en zelfs meer geld verdienen.

5. Ebook 4: Bitcoin en crypto begrippenlijst

In dit kleine, maar handige digitale handboek vind je de 100 belangrijkste begrippen die gebruikt worden zoals Altcoins, ATH, bag holders, cold storage, DAG, ERC 20-tokens om enkele voorbeelden te noemen.

6. Ebook 5: De Crypto Belastinggids

Een – naar mijn mening – heel belangrijk handboek is de Crypto Belastinggids. Over Bitcoin en andere cryptomunten dient belasting over betaald te worden. Helaas is het voor de burger niet altijd even duidelijk hoe dit moet.

Dit handboek helpt dan ook onduidelijkheden weg te halen en antwoord te geven op de veelgestelde vragen met betrekking tot cryptocurrency en belasting.

7. Ebook 6: Leven zonder zorgen dankzij Bitcoin, de 5 beste tips

In bonus nummer 7, Leven zonder zorgen dankzij Bitcoin geven Patrick Suiker en Derek Westra de 5 beste tips waardoor je zoveel mogelijk geld kunt genereren met crypto.

8. Ebook 7: AllesoverCrypto Altcoin Magazine

Het volgende boek wat je bij de Crypto Masterclass erbij krijgt, is de AllesOverCrypto Altcoin Magazine. Dit is een klein e-book van 18 pagina’s met allerlei weetjes over crypto.

9. Ebook 8: De Crypto Parels / Het Crypto Portfolio

Het laatste e-book dat je krijgt bij aanschaf van Crypto Masterclass. Is een superwaardevolle handboek waarin Derek en Patrick laten zien in welke munten dat zij geïnvesteerd in hebben en laten dus een kijkje zien in hun portfolio. 

Heb je de Crypto Masterclass gekocht, dan krijg je ook automatisch updates van dit boek. De laatste update is momenteel van oktober 2021 waarin nieuwe coins eraan zijn toegevoegd. 

Het boek De Crypto Parels aka Het Crypto Portfolio is ook los te koop. Voor meer informatie over het boek klik je hier.

10. De Million Dollar Template

Wil je een succesvolle crypto trader worden dan is het bijhouden van een goed en werkend logboek met al je trades cruciaal. De template rekent automatisch voor je uit hoeveel geld je mag uitgeven per trade en hoeveel risico je maximaal mag nemen.

De masterclass Discord kanaal

alles over crypto discord kanaal

Voordat ik je meer vertel over mijn Crypto Masterclass ervaringen wil ik het eerst nog hebben over de The Zone. Want je krijgt niet alleen toegang tot de masterclass lesstof, maar je krijgt ook toegang tot deze hun Discord kanaal. 

Dit kun je het beste zien als een groot online groep met ruim at bestaat uit een hechte en erg actieve community met bijna 6000 bezoekers (jong en oud) en onzettend veel verschillende berichten. Je kunt hier onder meer vragen stellen, nieuwe coins delen, het hebben over het opbouwen van een passief inkomen en nog veel en veel meer

En dat is ook direct de kracht van deze group. Iedereen is bereid om andere te helpen, van elkaar te leren, mee te denken en vragen snel te beantwoorden. Ook worden regelmatig nieuwe potentiële munten gespot door de community.

Wat zijn de reviews van andere cursisten?

Zoals ik in de introductie heb aangeven is de crypto cursus van Derek Westra en Patrick Suiker nu ontzettend populair. 

Maar voordat ik je meer vertel over mijn eigen persoonlijke ervaringen met de Crypto Masterclass, wil ik hieronder eerst afzonderlijke reviews plaatsen van andere mensen die al gebruikmaken van de informatie uit de cursus. De reviews die je hieronder leest komen van Trustpilot.

Sinds kort ben ik bezig met de masterclass van Alles over Crypto. Daarnaast heb ik in de afgelopen maanden een aantal life streams gevolgd. Wat ik TOP vindt van alles over crypto is het feit dat je met mensen hebt te maken die werkelijk weten waarover ze het hebben. Verder trekken ze ook de juiste mensen (ervaren traders) aan om het team te versterken om zodoende zo goed mogelijke waarde te leveren aan de klanten/leden van Alles over Crypto. Ze komen regelmatig op de lijn met nuttige, waardevolle en leerzame informatie. Zoals ik het zie en ervaar, hebben we echt te doen met mensen die waarde wensen te leveren, nu en in de toekomst. Dit doen zij op een voortreffelijke, laagdrempelige en plezierige wijze. Chapeau…!!! – Ricardo

Alles Over Crypto is geweldig. Ik ben echt fan van die hele aanpak. Supertop! Heel professioneel. Ik ben nu 2 maanden lid van AOC ongeveer en ik heb mijn inschrijvingsgeld al terug verdiend! Het is echt heel duidelijk allemaal en geeft me echt een heel duidelijk traject wat ik kan volgen. Dikke pluim aan heel het team!! – Omar

Vond het een super training! Super interessant en het werd allemaal ook heel duidelijk uitgelegd. Zeer leerzaam, en super dat het team (AllesOverCrypto) jou de kans geeft om dit te leren. Bedankt team (AllesOverCrypto)! – Santino

mijn nieuwsgierigheid van crypto is gekomen omdat ik een manier wilden vinden om passief inkomen uit vastgoed te hefbomen. niet wetend dat er zoveel informatie achter crypto schuilden trickert het mijn om de cursus te volgen ! ik moet eerlijk toegeven dat het veel infomatie is en nieuwe termen maar, oefening baart kunst. – Cas

Crypto masterclass Reviews
Crypto masterclass Reviews

Zoals je kunt zien en lezen zijn de ervaringen van mensen uiterst positief. De gemiddelde score op Trustpilot is dan ook 4.8/5.

Mijn Crypto Masterclass review

Je hebt inmiddels door het lezen van deze Crypto Masterclass review een goed idee waaruit de cursus bestaat. Zoals ziet is de training van Patrick en Derk gigantisch en biedt het naar mijn mening een complete training. 

Wat mij opviel is hoe duidelijk de informatie voor beginners is. Er komen af en toe was lastige termen voorbij, maar daar helpt de Bitcoinbijbel je mee. Deze gebruik je soms om de wat lastigere termen op te zoeken.

Wat mij persoonlijk bijzonder aansprak was “De Winning Mindset” module. Hier leer je omgaan met tegenslagen zoals een dalende markt of wanneer je een verkeerde trade hebt gemaakt. Door juist wat extra discipline aan te brengen geef je niet op als het even wat tegen zit.

Ik vermelde het al wat eerder in deze review. De cursus wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe lessen en modules. Ook dit vind ik een groot voordeel, aangezien de cryptomarkt steeds verandert

Conclusie

Mijn conclusie is dat de Crypto Masterclass van Patrick en Derek alles biedt wat je nodig hebt om te leren geld verdienen met crypto.

MAAR, toch is deze cursus niet voor iedereen weggelegd. Gezien de grootte van de cursus moet je bereid zijn om tijd en moeite erin te steken en de alle informatie wat je leert toe te passen.

Dit houdt in dat je in het begin veel tijd kwijt bent aan het leren en dat je een klein startbudget nodig hebt. Als je dit niet wilt of je hebt geen budget, raad ik je deze training af.

Maar als je de tijd hebt en de mindset om alles over crypto en blockchain te leren, en je dromen wilt najagen, dan is de Masterclass echt iets voor jou.

Ik durf dan ook te beweren dat als je de training volgt en alle opgedane kennis toepast je hoe dan ook succesvol gaat worden.

Voordelen
 • De cursus is uitermate geschikt voor beginners, maar ook voor mensen die al meer van crypto afweten.
 • Geen speciale opleiding of iets dergelijks voor nodig, je leert alles stap voor stap tijdens de cursus.
 • De cursus biedt je de mogelijkheid om in je eigen tempo te volgen. Je bepaalt zelf welk module en hoofdstuk je wilt bekijken.
 • Per module een quiz waardoor je de stof beter opneemt.
 • De cursus wordt continu bijgewerkt, waardoor je altijd up 2 date bent over het laatste cryptonieuws en cryptomunten.
 • De meest uitgebreide cursus over Bitcoin, cryptocurrency, veiligheid, de techniek en handelen. Beter zul je nergens anders vinden.
 • De crypto experts Patrick en Derek blijven eerlijk. Zo komen in de training en in de boeken regelmatig disclaimers terug. 
 • Een grote en zeer actieve community op Discord waardoor je het gevoel hebt dat je er niet alleen voorstaat.
Nadelen
 • Investering: de cursus is flink en kost wat tijd om het helemaal goed door te nemen.
 • Iemand die letterlijk duizenden euro’s verdient met crypto heeft waarschijnlijk niks meer aan deze cursus …
 • Geen snelle rijk worden methode. Die is er sowieso niet.

Leren investeren in Crypto? Koop dan de Crypto Masterclass

Ik hoop dat je dankzij deze lange review meer te weten bent gekomen over Patrick Suiker en Derek Westra, wat de Crypto Masterclass cursus precies is en hoe mijn ervaringen met de cursus zijn geweest. Wil je leren inverteren in crypto, dan raad ik je absoluut de Crypto Masterclass aan.

Heb je na het lezen van deze review nog vragen, opmerkingen of iets anders? Laat het me dan weten door onderaan het artikel een reactie achter te laten, dan kom ik er zo snel mogelijk op terug.

Veelgestelde vragen over Crypto Masterclass

Wat is de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto.nl?
De Crypto Masterclass is een Nederlandstalige online cursus waarbij stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dankzij cryptocurrency geld kunt verdienen. 

Voor wie is de Crypto Masterclass bestemd?
De Crypto Masterclass is geschikt voor de beginnende en de meer ervaren trader. Wel moet je tijd vrij maken voor deze training om alle vaardigheden die in de masterclass worden besproken te leren.

Kun je de cryptocurrency cursus op je eigen tempo volgen?
Ja, je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. De cursus bestaat namelijk uit verschillende modules die automatisch na voltooien worden afgevinkt. Je weet dan precies waar je bent gebleven.

Waar kan ik goedkoop Bitcoin en andere cryptomunten kopen?
Bitcoin en andere cryptomunten kun je kopen bij verschillende brokers en exchanges. De meeste cryptomunten koop je bij de Nederlandse exchange Bitvavo. Dankzij deze link handel je de eerste 7 dagen over de eerste 1.000 euro géén handelskosten. Echter, leer je in de masterclass ook zoeken naar nieuwere en kleinere die nog niet bij de grotere exchanges zijn te vinden. Deze koop je dan ook vaak bij Trade Ogre, Hotbit of Bybit.

Ben ik te laat om in te stappen in crypto?
Nee, je bent niet te laat om in te stappen. Experts geven zelfs aan dat crypto nog in de kinderschoenen staat. Ze geven dan ook dat het de komende jaren veel verder gaan. Zo is El Salvador het eerste land dat Bitcoin als wettig betaalmiddel heeft ingevoerd naast de Amerikaanse dollar. 

Is er een gratis proefversie?
De Crypto Masterclass kent geen gratis proefperiode. Wel bieden Derek en Patrick een uitstekende 14 dagen niet goed geld terug garantie. Ben je om wat voor reden niet tevreden, dan kun je binnen 14 dagen na aankoop het volledige aankoopbedrag terugvragen.

Kan ik de Crypto Masterclass met korting kopen?
Je kunt de cursus direct kopen via de website van AllesOverCrypto. Maar dan betaal je wel het volledige bedrag. Echter als je je aanmeld via hun speciale gratis training, kan je gebruik maken van hun speciale aanbieding van 497 euro.

Andere crypto cursus alternatieven

Misschien vraag jij je af of er nog andere cursussen zijn naast de Crypto Masterclass van Derk en Patrick. Ik heb ze hieronder speciaal voor jou ze op een rijtje gezet:

 1. X10 met Crypto – In de cursus van de bekende belegger Harm van Wijk en crypto expert Jan Robert Schutte. In deze cursus laten ze zien hoe je veel meer kunt verdienen met crypto. Voor meer informatie raad ik je aan om hun gratis handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum te downloaden >>
 2. Cryptocommunity – de tweede cursus is Cryptocommunity. Je vindt hier allerlei tips, tricks, tools die je nodig zult hebben om je het maximale uit je crypto portefeuille te halen. Als voorproefje: bekijk hun gratis Bitcoin Training.
 3. Crypto Trading Academy – de derde cursus is van Madelon Vos. Dit is een alles in één oplossing om alles te leren over Bitcoin, crypto, aandelen en handelen. Voor meer informatie over deze cursus en Madelon’s haar andere cursussen bekijk dan deze pagina.

Over de auteur

Jelle Damen

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende manieren van online geld verdienen, waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Mocht je meer over mij willen weten, klik dan op de website knop hierboven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *