Crypto masterclass (AllesOverCrypto) Review

Jelle
Leestijd: 14 minuten

Zoals je misschien al weet is cryptocurrency en dan met name Bitcoin weer helemaal in. Wellicht ben je dan ook geïnteresseerd om de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto te kopen zodat je meer kunt leren over crypto, de techniek en hoe je dankzij cryptocurrency geld kunt verdienen. 

In deze uitgebreide Crypto Masterclass Review neem ik je stap voor stap mee door de volgende onderwerpen:

 • Wie zijn Derek en Patrick Suiker van AllesOverCrypto?
 • Waar bestaat de Crypto Masterclass uit
 • Wat krijg je er allemaal bij?
 • Mijn ervaringen met de Crypto Masterclass
 • Mijn Crypto Masterclass conclusie
 • En als laatste …. een geweldige bonus aan het einde van de review

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto?

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de gezichten van AllesOverCrypto.nl en de makers van de Crypto Masterclass. In 2017 zijn ze met de website gestart, maar ze waren al ruim van te voren actief in de crypto wereld. 

Derek Westra - AllesOverCrypto.nl / Crypto Masterclass
Derek Westra
Patrick Suiker - AllesOverCrypto.nl / Crypto Masterclass
Patrick Suiker

Derek vindt de psychologie achter onze economie ontzettend fascinerend. Mede dankzij een master in Gedragseconomie & Speltheorie kwam hij in 2013 in aanraking met crypto. Derek is dan ook sinds 2013 fulltime aan de slag gegaan met blockchain en crypto. 

“Ik vind het ontzettend leuk om mezelf helemaal op een nieuw onderwerp te storten. Dit nieuwe onderwerp was zes jaar geleden voor mij Bitcoin. Ge-wel-dig vond ik het om alle lastige materie voor mezelf te vertalen naar begrijpbaar Nederlands. Ik vind dan ook niets leukers om deze vertaling te publiceren op AllesOverCrypto.nl. 

Derek

Hieronder vind je een interview met Derek (vanaf 06:19).

Patrick daarentegen zat meer aan de ondernemende kant. Zo handelde hij al op jonge leeftijd in verschillende producten en heeft hij deze passie omgezet in een master Entrepreneurship. In 2013 is hij dankzij Litecoin in aanraking gekomen met crypto .

“Ik ben al jaren bezig met cryptocurrency’s en het duurde best lang voordat ik het écht onder de knie had. Destijds was bijna niemand ermee bezig en een cursus zoals deze ontbrak. Wat ik in zes jaar mezelf heb aangeleerd, zou je nu door middel van een cursus binnen een maand kunnen weten.”

Patrick

Hier vind je een interview met Patrick in VUMagazine

Derek Westra en Patrick Suiker willen samen met hun team een groot platform opzetten waar mensen meer te weten kunnen komen over crypto. Zo vind je op hun website artikelen en video’s over bijvoorbeeld cryptogeld, de blockchaintechnologie en kun je onder meer live de koersen volgen.

Gezien hun achtergrond, de interviews en hun kennis over crypto durf ik dan ook te stellen dat Patrick Suiker en Derek Westra één van de weinige in Nederland en België zijn die zoveel afweten van crypto. Ze leren continu bij en ontdekken dagelijks nog nieuwe crypto parels die enorm kunnen groeien.

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een Nederlandstalig online cryptocurrency cursus dat bestaat uit 149 lessen waarin je stap voor stap alles leert over cryptocurrency, de techniek en op welke manieren je dankzij crypto geld kunt verdienen.

De Crypto Masterclass bestaat uit drie onderdelen. Hieronder neem ik de onderdelen inclusief de modules kort met je door zodat je een goed idee hebt waaruit de gehele masterclass uit bestaat. 

Laten we beginnen met het eerste onderdeel.

Welkom bij de Crypto Masterclass 

In het allereerste hoofdstuk heten Patrick Suiker en Derek Westra je van harte welkom en dat je een fantastische keuze hebt gemaakt want je hebt besloten om eerst te leren en dan pas te investeren. 

In dit hoofdstuk stellen de docenten Derek en Patrick zich voor en vertellen ze meer over onder andere waarom crypto de toekomst is, waarom dat ze denken dat crypto net zo groot wordt als het internet en hoe je alles uit de Crypto Masterclass haalt. 

Daarnaast krijg je in het eerste hoofdstuk ook direct toegang tot 7 gratis e-books en de crypto community the zone. Maar hierover vertel ik je in deze Crypto Masterclass review later meer. 

Als laatste wil ik je de volgende quote uit dit hoofdstuk niet onthouden:

Do what is easy and your life will be hard. Do what is hard and your life will become easy. 

Welkom bij de Crypto Masterclass

Inleiding: Het geld van de toekomst

Het volgende hoofdstuk is de inleiding waar je voor het eerst de wondere wereld van crypto ontdekt. Maar voordat Derek en Patrick de diepte ingaan vertellen ze in dit hoofdstuk eerst waarde de cursus uit bestaat en hoe de cursus werkt.

Je leert namelijk vanuit de theorie en door per module enkele tussentijdse toetsen en als laatste een eindexamen te maken zorgen zorg je ervoor dat de absolute basis kent en precies weet waar je mee bezig bent.

In dit hoofdstuk kom je ook meer te weten over het volgende onderwerpen:

 • Hoe is geld ontstaan en wat zegt dit over crypto?
 • Wat is Bitcoin en wat zorgt ervoor dat Bitcoin normaal geld zal overnemen?
 • Hoe werkt de techniek achter Bitcoin en wat maakt het nu zo revolutionair?
 • Waarom gaan “smart contracts” de wereld veranderen
 • Welke cryptocurrencies bestaan er allemaal? 
 • Waarom het nog verre van te laat is om te investeren in crypto

Dit hoofdstuk is vooral ideaal voor beginners, maar ook mensen die al bekend zijn met crypto (zoals ik) kunnen uit dit hoofdstuk nog veel nieuwe dingen leren.

Module 1: Je eerste cryptocurrency

In de eerste module van de Crypto Masterclass ga je direct aan de slag, want in deze module laat Derek je precies zien hoe jij je eerste cryptocurrency koopt via Bitvavo voor / vanaf 1 euro.

Verder ontdek je in deze module hoe je aan de slag kunt met één van de grotere Crypto Exchanges, Binance en leer je crypto bemachtigen dankzij TradeOgre. 

Als laatste kom je ook meer te weten waarom decentrale exchanges de toekomst zijn voor cryptocurrencies en krijg je toegang tot de de boeken Bitcoinbijbel en de Crypto Portfolio 2021.

Module 2: Maak een killer start

Waar je in de vorige module je eerste cryptocurrency hebt gekocht ontdek je in de tweede module waarom jij je grootste vijand bent. 

Ook leer je in deze module hoe je crypto oplichters kunt herkennen, welke fouten je niet gaat maken nadat je de Crypto Masterclass hebt gevolgd en het allerbelangrijkste hoe je een goede cryptomunt kunt herkennen.

Crypto Masterclass - maak een killer start

Module 3: Je onbreekbare kluis

Nu je in het bezit bent van cryptocurrencies, is het belangrijk dat je weet hoe je deze het beste kunt beveiligen. Blockchain geeft de mens de mogelijkheid de volledige controle over ons geld te krijgen, maar dat betekent ook een enorme verantwoordelijkheid. 

Daarom kom je in hoofdstuk ‘je onbreekbare klus” meer te weten over jouw digitale kluis, je papieren portemonnee, alles over de beste beveiliging, hoe jij je crypto’s bewaart met software wallets en hoe jij je crypto’s kunt beveiligen met 2FA authenticatie.

Module 4: Je winsten uitbetalen

In de derde module “je winsten uitbetalen” van de Crypto Masterclass ontdek de juiste manieren hoe jij je winsten kunt cashen. Zo laten de mannen van de masterclass stap voor stap zien hoe je vanaf je software wallet via Bitvavo kunt uitbetalen. 

Ook laten ze zien hoe je vanaf je software wallet via Bitonic kunt uitbetalen en hoe je hetzelfde doet vanaf Binance via Kraken.

Module 5: De allereerste investeerder zijn

In de vijfde “wees de eerste investeerder” kom je alles te weten over Initial Coin Offerings (ICO’s). ICO’s zijn namelijk ongelooflijk populair. Helaas is het niet alleen hosanna en zijn er helaas ook veel scammers en bijzondere slechte ICO’s te vinden.

In de vijfde module leer je dan ook alles over de term ICO, wat het verschil is tussen een ICO en een STO, hoe je mee kunt doen aan een ICO en kom je meer te weten over Crypto Trading.

Crypto Masterclass - wat is een ICO?

Module 6: Een passief crypto-inkomen

Op het moment dat ik deze Crypto Masterclass review schrijf staat de spaarrente heel laag. Inmiddels heb je dan ook geleerd dat crypto de potentie heeft om de financiële wereld op zijn kop te zetten. 

In de zevende module “een passief crypto-inkomen” ontdek je verschillende strategieën om een passief (wederkerend) inkomen op te zetten dankzij cryptocurrency bovenop je koerswinsten.

Zo wordt er in deze zevende module gesproken over:

 • Gratis crypto dankzij airdrops
 • Passief inkomen dankzij staken
 • Hoe jezelf crypto kunt minen
 • Passief inkomen met masternodes
 • Passief inkomen met yield farming

Module 7: De crypto trends de baas

De crypto markt is continu in beweging. In deze achtste module wordt je stap voor stap meegenomen hoe je nieuwe trends kunt herkennen in de crypto wereld. 

Zo kom je meer te weten over hoe Meta Mask en Uniswap werkt en hoe je een passief inkomen kunt genereren door je geld op Uniswap te laten zijn.

Wat ontdek je in de Crypto Masterclass deel 2?

De crypto masterclass cursus bestaat niet alleen uit de eerder genoemde modules en hoofdstukken, maar ook nog uit enkele andere modules die ik ook hieronder kort met je zal doornemen.

Module 1: The winning mindset

The winning mindset is wat mij betreft de belangrijkste module van de Crypto Masterclass. Want je kunt nog zoveel leren over technische analyses, fundamentele analyses, candlesticks enzovoort. 

Maar als jij je emoties niet onder controle kunt houden, zul je alles wat je hebt geleerd volledig negeren en maak je dure fouten wat op den duur weer niet goed is voor je gezondheid en levenskwaliteit. 

Het investeren in crypto en het handelen in crypto kunnen “emotionele achtbanen” zijn en het is daarom dan ook belangrijk dat je jezelf hiertegen goed “bewapend”. 

In dit hoofdstuk worden dan ook verschillende onderwerpen behandeld zoals:

 • Wat is je droom?
 • De gemiddelde crypto trader
 • Wat zijn jouw grootste angsten?
 • Wat zijn je duurste fouten die je gemaakt hebt
 • Hoe jij je emoties overwint
 • De tegenstander
 • De meest belangrijkste emotionele skills
 • Het zit allemaal tussen je oren 
 • Zo blijven winnaars winnen
 • JIJ bent belangrijk
The Winning Mindset - wat is je droom?

Module 2: Vrijheid dankzij Crypto Trading

Al enkele jaren worden er jaarlijk miljarden euro’s verdiend door crypto trading en het lijkt dat dit alleen maar meer gaat worden gezien de huidige ontwikkelingen. 

Zo zorgt bijvoorbeeld Blockchain voor meer vrijheid van waarde waardoor iedereen vrij kan handelen in geld en in producten. Hoe eerder jij dit spelletje onder de knie hebt, hoe beter

Wil je serieus aan de slag met crypto traden dan kan het zomaar zijn dat je kunt gaan werken waar en wanneer je maar wilt. 

In deze module leer je dan ook meer over de volgende 11 onderwerpen, namelijk:

 • investeren versus crypto trading
 • de basis van trading: de crypto exchange
 • hoe je maximaal profiteert van bubbels en markt cyclussen
 • hoe je de koers begrijpt dankzij candlesticks
 • wordt een trading expert met Tradingview
 • ontdek de kern van trading (support en resistance)
 • de Stop-Loss jouw eeuwige verzekering
 • Bescherm je trades met risicomanagement
 • Hoe je het grotere plaatje doorziet met timeframes
 • Het herkennen van de belangrijkste patronen
 • Trade me met een professional

Module 3: De beste crypto trading tools en indicator

Na het volgen van hoofdstuk negen weet je inmiddels meer hoe je grafieken leest, wat de candlesticks je vertellen en weet je onder meer waarom het plaatsen van een stop-loss zo belangrijk is. 

Nu je de basis kent is het in dit hoofdstuk tijd geworden om meer te leren over trading indicatoren. Dit hoofdstuk bestaat dan ook uit de volgende lessen:

 • profiteer met de trend van de “Moving Average”
 • Voorspel elke reversal met RSI
 • De elegantie van MACD
 • Weet dat de prijs gaan doen met Bollinger Bands
 • Ichimoku Clouds, de indicator die alles zegt
 • Fibonacci, die natuurwonder in trading
 • Bemeester elke cyclus met Elliot Waves

Module 4: Extra crypto trading lessen

Vanuit de community is veel vraag naar crypto trading lessen en dan met name trading indicatoren. Dit is dan ook een nieuwe module die nog niet helemaal af is, al staan enkele onderdelen in tekstvorm al online. 

In deze module leer je meer over:

 • De stop-loss
 • Risicomanagement
 • Timeframes
 • Trendlijnen en patronen
 • Wat is een tradings indicator
 • Moving Averages
 • MACD
 • RSI
 • Fibonacci
 • Bollinger Bands
 • Ichimoku Cloud
 • Het creëren van een eigen trading strategie

Voor nu zijn de dikgedrukte delen te lezen. De uiteindelijke videolessen zullen nog een stuk dieper op de onderwerpen ingaan.

Deel 3: het Crypto Masterclass eindexamen

Het derde deel van de Crypto Masterclass bestaat uit het eindexamen. Het eindexamen bestaat uit 60 meerkeuzevragen waarbij je minimaal 48 vragen goed moet hebben om te slagen. 

Na het afronden van de cursus heb je laten zien dat je alle benodigde kennis in huis hebt. Je hebt een sterke basis gelegd om succesvol te kunnen traden en geld te verdienen met cryptocurrencies. 

Heb je het eindexamen behaald dan ontvang je de “The Winners Trophy”. Iedereen binnen de Crypto Masterclass community zal dan zien dat je geslaagd bent. 

Ik had precies 50 van de 60 vragen goed beantwoord 🙂

Geslaagd voor het Crypto Masterclass Examen

Wat krijg je meer bij de Crypto Masterclass?

Tijdens het lezen van deze review heb je vast enkele namen van de boeken voorbij zien komen die je bij de Crypto Masterclass erbij krijgt. In totaal zijn het acht verschillende extra producten het maximale uit de crypto masterclass training te halen. Dit zijn ze:

 • AllesOverCrypto Community – de community die ook wel The Zone genoemd wordt is niet alleen super handig voor als je vragen hebt over de crypto cursus. Maar je ontdekt er ook tips, buitenkansjes en je komt in contact met andere traders (experts en beginners). Ook Patrick en Derek evenals de rest van het team van AllesOverCrypto zijn er dagelijks te vinden.
 • E-Book 1: De Bitcoinbijbel – de Bitcoinbijbel is een digitaal handboek die iedere crypto investeerder gelezen moet hebben. Dit boek staat vol met verschillende crypto onderwerpen die ook van pas komen bij het volgen van de video’s.
 • E-book 2: De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten – dit 58 pagina’s tellend handboek geven Derek en Patrick uitgebreid antwoord op wanneer je bijvoorbeeld cryptocurrencies het beste kunt kopen. Je krijgt verschillende templates om jouw inkoop en verkoop strategieën te bepalen. 
 • E-book 3: 12 waardevolle crypto tips voor beginners – dit handboek is vooral geschreven voor mensen die net nieuw zijn met cryptocurrencies. Met de tips die in dit boek staan kunnen beginners namelijk geld besparen en zelfs meer verdienen.
 • E-book 4: Een leven zonder zorgen dankzij bitcoin – in het boek leven zonder zorgen dankzij Bitcoin geven Patrick Suiker en Derek Westra de 5 beste tips waardoor je zoveel mogelijk geld kunt verdienen
 • E-book 5: Bitcoin & Belasting voor Nederland en België – in dit handig crypto belastinggids wordt uitgelegd hoe jij je belasting moet regelen wanneer je aan de slag gaat met cryptocurrencies. 
 • E-book 6: Cryptocurrency begrippenlijst – in dit handboek vind je de 100 belangrijke begrippen die binnen de crypto wereld gebruikt worden
 • De Crypto Parels – aka het Crypto Portfolio – de crypto parels zijn de exacte munten waarin Derek en Patrick in geïnvesteerd hebben en laten je dus kijkje in hun crypto portfolio. Het boek De Crypto Parels – aka het Crypto Portfolio is ook los te koop, voor meer informatie over dit boek klik hier.

Crypto Masterclass community, the zone

Voordat ik je meer vertel over mijn Crypto Masterclass ervaringen wil ik het eerst nog hebben over de community the zone. Want je krijgt niet alleen toegang tot de Crypto Masterclass lesstof, maar je krijgt ook toegang tot de Crypto Masterclass community the zone. 

Dit kun je het beste zien als een groot forum dat bestaat uit een hechte community met ruim 2000 leden (jong en oud) en meer dan 13000 verschillende berichten. Je kunt hier onder meer vragen stellen, nieuwe coins delen, het hebben over het opbouwen van een passief inkomen en nog veel en veel meer. 

En dat is ook direct de kracht van de community. Iedereen is bereid je te helpen, van elkaar te leren, mee te denken enzovoort.

Crypto Masterclass Community The Zone

Crypto Masterclass ervaringen van andere

Zoals ik in de introductie van deze Crypto Masterclass review heb aangeven is de crypto cursus van Derek Westra en Patrick Suiker momenteel ontzettend populair. 

Maar voordat ik je meer vertel over mijn ervaringen, wil ik hieronder eerst enkele afzonderlijke en eerlijke reviews plaatsen van mensen die al gebruik maken van de informatie uit de cursus en geld verdienen dankzij cryptocurrency. 

Crypto masterclass Reviews
Crypto masterclass Reviews

Meer van dit soort reviews kun je vinden op: trustpilot

Mijn Crypto Masterclass ervaringen

Nu je meer weet waar de Crypto Masterclass allemaal bestaat is het tijd geworden om je meer te vertellen over mijn Crypto Masterclass ervaringen. Ikzelf ben niet geheel onbekend met crypto. Zo kocht ik mijn eerste cryptocurrency (BTC, ADA, XVG etc) net voor de grote stijging in 2018.

Net voor de grote daling begin 2019 heb ik hier nog een leuke winst uit kunnen halen. Na de daling heb ik eigenlijk niet meer na crypto omgekeken, maar halverwege 2020 begon het toch weer te kriebelen en heb ik begin 2021 de Crypto Masterclass aangeschaf omdat ik toch meer wilde leren over crypto.

Toen ik toegang had gekregen tot de crypto masterclass cursus viel mij direct op hoe uitgebreid deze cursus wel niet is en kwam ik erachter waarom eerst leren, dan pas investeren zo belangrijk is.

Het bekijken van de video’s en het doornemen van de informatie vond ik fijn en zijn naar mijn mening absoluut voor beginners uitstekend te volgen. Wat ik ook fijn vond is dat je de Crypto Masterclass in je eigen tempo kunt volgen, ondanks het een flinke cursus is.

De modules zijn namelijk ingedeeld in verschillende hoofdstukken waardoor er al snel duidelijk ontstaat waar je bent gebleven en welke hoofdstukken of modules je nog moet doorlopen. 

Ook de toevoeging van de (kleine) tussentijdse toetsen vind ik een erg goed idee. Het helpt dan ook echt om de informatie die wordt behandeld goed te begrijpen. 

Wat ik nog best moeilijk vind, is het herkennen van de candlesticks, maar dat is een kwestie van flink oefenen om dat onder de knie te krijgen.

Mijn Crypto Masterclass conclusie

Mijn persoonlijke conclusie is dat de Crypto Masterclass van Patrick en Derek alle informatie bevat die je nodig hebt om hoe je geld kunt verdienen met cryptocurrency.

Wel moet ik erbij zeggen dat in mijn ogen de crypto cursus niet voor iedereen geschikt is. Je moet namelijk echt bereid zijn om er tijd in te steken, dingen te leren en alle informatie die je krijgt toe te passen. 

Dat betekent ook dat je zeker in het begin vele uren bezig bent om alle informatie tot je te nemen en dat je ook een (klein) budget moet hebben om te kunnen investeren. Als je dit niet wilt of als je geen budget hebt koop deze training dan niet. 

Heb je tijd en heb je de mindset om echt alles te leren over crypto, blockchain en hoe hiermee geld kunt verdienen? Dan is de Crypto Masterclass van Patrick en Derek voor jou bedoeld.

Ik durf dan ook te beweren dat als je de training volgt en alle opgedane kennis toepast je hoe dan ook succesvol gaat worden binnen de crypto wereld. 

Voordelen

 • De cursus is uitermate geschikt voor beginners, maar ook voor mensen die al meer van crypto afweten.
 • Geen speciale opleiding of iets dergelijks voor nodig, je leert alles stap voor stap tijdens de cursus.
 • De cursus biedt je de mogelijkheid om in je eigen tempo te volgen. Je bepaalt zelf welk module en hoofdstuk je wilt bekijken.
 • Bevat per module enkele quizes waardoor je de stof beter opneemt
 • De cursus wordt continu bijgewerkt, waardoor je altijd up 2 date bent over het laatste cryptonieuws en crypto munten.
 • De meest uitgebreide cursus over Bitcoin, cryptocurrencies, veiligheid, de techniek en handelen. Beter zul je nergens anders vinden.
 • Patrick en Derek blijven eerlijk. Zo komen in de training en in de boeken regelmatig disclaimers terug. 
 • Een grote en zeer actieve community waardoor je het gevoel hebt dat je er niet alleen voorstaat.

Nadelen

 • Tijdsinverstering, de cursus is flink en kost wat tijd om het helemaal goed door te nemen. 
 • Iemand die letterlijk duizenden euro’s verdient met crypto heeft waarschijnlijk niks meer aan deze cursus …
 • Geen snelle rijk worden methode. Die is er sowieso niet.

Crypto Masterclass Kopen

Ik hoop dat je dankzij deze lange review meer te weten bent gekomen over Patrick Suiker en Derek Westra, wat de Crypto Masterclass cursus precies is en hoe mijn ervaringen met de cursus zijn geweest. 

Ik wil deze Crypto Masterclass review dan ook eindigen met een kleine verrassing die ik aan het begin van deze review heb beloofd …

Mijn Crypto Masterclass Bonus

Wellicht ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overwoog de Crypto Masterclass te kopen omdat je geld wilt verdienen met cryptocurrencies. Ik hoop dat je na het lezen van deze Crypto Masterclass Review je alle informatie hebt om de juiste beslissing te maken. 

De Crypto Masterclass kost eenmalig 1997 euro. En na betaling krijg je direct toegang tot alle video’s, e-books en toegang tot de crypto community de Zone. 

MAAR …

Wanneer jij je via de groene knop hieronder je eigen inschrijft voor hun gratis crypto training maak je kans op een korting van maar liefst 50%! Hierdoor wordt het aankoopbedrag verlaagt naar maar liefst 997 euro. 

Dat klinkt als een goede deal toch?

Om er zeker 100% zeker van te zijn dat je deze korting is mijn advies om je eigen in te schrijven voor hun gratis training. Dit doe je door eenvoudig op de groene knop hieronder te klikken.

Heb je na het lezen van deze Crypto Masterclass review nog vragen, opmerkingen of iets anders? Laat het mij dan weten door onderaan het artikel een reactie achter te laten, dan kom ik er zo snel mogelijk op terug.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto.nl?
De Crypto Masterclass is een Nederlandstalige online cursus waarbij stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dankzij cryptocurrency geld kunt verdienen. Lees hier waar de video uit bestaat. 

Kun je de cryptocurrency cursus op je eigen tempo volgen?
Ja, je kunt de cryptocurrency cursus op je eigen tempo volgen. De cryptocurrency cursus bestaat namelijk uit verschillende hoofdstukken die automatisch na voltooien worden afgevinkt. Je weet dan precies waar je bent gebleven.

Is er een gratis proefversie?
De Crypto Masterclass kent geen gratis proefperiode. Wel bieden Derek en Patrick een uitstekende 14 dagen niet goed geld terug garantie. Ben je om wat voor reden niet tevreden, dan kun je binnen 14 dagen na aankoop het volledige aankoopbedrag terugvragen.

Wat is de prijs van de Crypto Masterclass?
De prijs van de gehele cursus is 1997 euro (eenmalig). Echter, krijg je via deze website toegang tot een exclusieve korting. Lees hier alles over de korting.

Jelle

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 6 jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje wat alles met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis met je via mijn blogs. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Andere bezoekers bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *