Crypto Masterclass Review (AllesOverCrypto)

Crypto masterclass (AllesOverCrypto) Review

Jelle
Leestijd: 16 minuten

Zoals je misschien al weet is cryptocurrency en dan met name Bitcoin weer helemaal in. Wellicht ben je dan ook geïnteresseerd om de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto te kopen zodat je meer kunt leren over crypto, de techniek en hoe je geld kunt verdienen met crypto.

In deze uitgebreide Crypto Masterclass Review neem ik je stap voor stap mee door de volgende onderwerpen:

 • Wie zijn Derek en Patrick Suiker van AllesOverCrypto?
 • Waar bestaat de Crypto Masterclass uit
 • Wat krijg je er allemaal bij?
 • Mijn ervaringen met de Crypto Masterclass
 • Mijn Crypto Masterclass conclusie
 • En als laatste …. een geweldige bonus aan het einde van de review

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto?

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de gezichten van AllesOverCrypto.nl en de makers van de Crypto Masterclass. In 2017 zijn ze met de website gestart, maar ze waren al ruim van te voren actief in de crypto wereld. 

Derek Westra - AllesOverCrypto.nl / Crypto Masterclass
Derek Westra
Patrick Suiker - AllesOverCrypto.nl / Crypto Masterclass
Patrick Suiker

Derek vindt de psychologie achter onze economie ontzettend fascinerend. Mede dankzij een master in Gedragseconomie & Speltheorie aan de vrije universiteit Amsterdam kwam hij in 2013 in aanraking met crypto. Derek is dan ook sinds 2013 fulltime aan de slag gegaan met blockchain en crypto. 

“Ik vind het ontzettend leuk om mezelf helemaal op een nieuw onderwerp te storten. Dit nieuwe onderwerp was zes jaar geleden voor mij Bitcoin. Ge-wel-dig vond ik het om alle lastige materie voor mezelf te vertalen naar begrijpbaar Nederlands. Ik vind dan ook niets leukers om deze vertaling te publiceren op AllesOverCrypto.nl. 

Derek

Hieronder vind je een interview met Derek (vanaf 06:19).

Patrick daarentegen zat meer aan de ondernemende kant. Zo handelde hij al op jonge leeftijd in verschillende producten en heeft hij deze passie omgezet in een master Entrepreneurship. In 2013 is hij dankzij Litecoin in aanraking gekomen met crypto .

“Ik ben al jaren bezig met cryptocurrency’s en het duurde best lang voordat ik het écht onder de knie had. Destijds was bijna niemand ermee bezig en een cursus zoals deze ontbrak. Wat ik in zes jaar mezelf heb aangeleerd, zou je nu door middel van een cursus binnen een maand kunnen weten.”

Patrick

Hier vind je een interview met Patrick in VUMagazine

Derek Westra en Patrick Suiker willen samen met hun team een groot platform opzetten waar mensen meer te weten kunnen komen over crypto. Zo vind je op hun website artikelen en video’s over bijvoorbeeld cryptogeld, de blockchaintechnologie en kun je onder meer live de koersen volgen.

Gezien hun achtergrond, de interviews en hun kennis over crypto durf ik dan ook te stellen dat Patrick Suiker en Derek Westra één van de weinige in Nederland en België zijn die zoveel afweten van crypto. Ze leren continu bij en ontdekken dagelijks nog nieuwe crypto parels die enorm kunnen groeien.

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een Nederlandstalig online cryptocurrency cursus dat bestaat uit 149 lessen waarin je stap voor stap alles leert over cryptocurrency, de techniek hoe je kunt handelen in cryptocurrency en op welke andere manieren je dankzij crypto geld kunt verdienen.

De online cursus bestaat uit drie onderdelen. Hieronder neem ik de onderdelen inclusief de modules kort met je door zodat je een goed idee hebt waaruit de gehele masterclass uit bestaat. 

Laten we beginnen met het eerste onderdeel.

Welkom bij de Crypto Masterclass 

In het allereerste hoofdstuk heten Patrick Suiker en Derek Westra je van harte welkom en dat je een fantastische keuze hebt gemaakt want je hebt besloten om eerst te leren en dan pas te investeren. 

In dit hoofdstuk stellen de docenten Derek en Patrick zich voor en vertellen ze meer over onder andere waarom crypto de toekomst is, waarom dat ze denken dat crypto net zo groot wordt als het internet en hoe je alles uit de Crypto Masterclass haalt. 

Daarnaast krijg je in het eerste hoofdstuk ook direct toegang tot 7 gratis e-books en de crypto community the zone. Maar hierover vertel ik je in deze Crypto Masterclass review later meer. 

Als laatste wil ik je de volgende quote uit dit hoofdstuk niet onthouden:

Do what is easy and your life will be hard. Do what is hard and your life will become easy. 

Welkom bij de Crypto Masterclass

1. Het geld van de toekomst

Module 1, het geld van de toekomst is de inleiding waar je voor het eerst de wondere wereld van crypto ontdekt. Maar voordat Derek en Patrick de diepte ingaan vertellen ze in geld van de toekomst eerst waar de masterclass uit bestaat en hoe het allemaal werkt.

Je leert namelijk vanuit de theorie en door per module enkele tussentijdse toetsen en als laatste een eindexamen te maken zorgen zorg je ervoor dat de absolute basis kent en precies weet waar je mee bezig bent.

In module 1 kom je ook meer te weten over het volgende onderwerpen:

 • Hoe is geld ontstaan en wat zegt dit over crypto?
 • Wat is Bitcoin en wat zorgt ervoor dat Bitcoin normaal geld zal overnemen?
 • Hoe werkt de techniek achter Bitcoin en wat maakt het nu zo revolutionair?
 • Waarom gaan “smart contracts” de wereld veranderen
 • Welke cryptocurrencies bestaan er allemaal? 
 • Waarom het nog verre van te laat is om te investeren in crypto

Dit hoofdstuk is vooral ideaal voor beginners, maar ook mensen die al bekend zijn met crypto (zoals ik) kunnen uit dit hoofdstuk nog veel nieuwe dingen leren.

2. Je eerste crypto kopen

In module 2, je eerste crypto kopen ga je direct aan de slag. In deze module laat Derek je namelijk precies zien hoe je zelf je eerste crypto munten kunt kopen via Bitvavo voor / vanaf 1 euro.

Verder ontdek je in module 2 hoe je aan de slag kunt met één van de grotere Crypto Exchanges, Binance en leer je crypto bemachtigen dankzij TradeOgre. 

Als laatste kom je ook meer te weten waarom decentrale exchanges de toekomst zijn voor cryptocurrencies en krijg je toegang tot de de boeken Bitcoinbijbel en de Crypto Portfolio 2021.

3. Maak een killer start

Waar je in de vorige module je eerste cryptocurrency hebt gekocht ontdek je in de module 3 “Maak een killer start” waarom juist jij je grootste vijand bent.

Ook leer je in module 3 hoe je crypto oplichters kunt herkennen, welke fouten je niet gaat maken nadat je de Crypto Masterclass hebt gevolgd en het allerbelangrijkste hoe je een goede cryptomunt kunt herkennen.

Crypto Masterclass - maak een killer start

4. Je onbreekbare kluis

Nu je in het bezit bent van cryptocurrencies, is het belangrijk dat je weet hoe je deze het beste kunt beveiligen. Blockchain geeft ons de mogelijkheid de volledige controle over ons geld te krijgen, maar dat betekent ook een enorme verantwoordelijkheid. Je wilt namelijk dat je crypto muntjes veilig worden opgeslagen.

Daarom kom je in module 4 je onbreekbare klus dan ook meer te weten op welke veilige manieren je cryptocurrency kan opslaan. Zo worden niet hardware wallets, paper wallets, software wallets behandelt, maar kom je ook meer te weten over de beste beveiliging en hoe jij je account kan beveiligen met 2FA authenticatie.

5. Je winsten uitbetalen

Wanneer je geld verdient met crypto wil je op den duur ook je winsten laten uitbetalen. In module 5 “je winsten uitbetalen” ontdek je dan ook verschillende manieren hoe je dit het beste kunt doen. Zo laten Derek en Patrick je stap voor stap zien hoe je vanaf je software wallet via Bitvavo kunt uitbetalen.

Ook laten ze in module 5 zien hoe je vanaf je software wallet via Bitonic kunt uitbetalen en hoe je hetzelfde doet vanaf Binance via Kraken.

6. De allereerste investeerder zijn

In module 6 “wees de eerste investeerder” kom je alles te weten over Initial Coin Offerings (ICO’s). ICO’s zijn namelijk ongelooflijk populair. Helaas zijn niet alle ICO’s goed want er zijn ook veel scammers en bijzondere slechte ICO’s te vinden.

In module 6 leer je dan ook alles over de termen ICO, STO of IEO, wat een IDO ofwel Initial DeFi Offering is, hoe je de beste ICO’s kunt ontdekken, hoe je kunt investeren in een ICO en hoe je kunt profiteren van DeFi.

Crypto Masterclass - wat is een ICO?

7. Een passief crypto-inkomen

Op het moment dat ik deze Crypto Masterclass review schrijf staat de spaarrente heel laag. Inmiddels heb je dan ook geleerd dat crypto de potentie heeft om de financiële wereld op zijn kop te zetten. 

In module 7 “een passief crypto-inkomen” ontdek je verschillende manieren om een passief (wederkerend) inkomen op te zetten dankzij cryptocurrency bovenop je koerswinsten.

In module 7 wordt er onder andere gesproken over:

 • Hoe je gratis crypto ontvangt dankzij airdrops
 • Hoe je een passief inkomen opbouwt dankzij staken
 • Hoe jezelf crypto kunt minen
 • Hoe je een passief inkomen opbouwt met Masternodes
 • Hoe je een passief inkomen opbouwt met Yield Farming

8. De crypto trends de baas

De crypto markt is continu in beweging. In hoofdstuk acht word je stap voor stap meegenomen hoe je nieuwe trends kunt herkennen in de crypto wereld. 

Zo kom je meer te weten over hoe Meta Mask en Uniswap werkt en hoe je een passief inkomen kunt genereren door je geld op Uniswap te laten zijn.

Wat ontdek je in de Crypto Masterclass deel 2?

De crypto masterclass cursus bestaat niet alleen uit de eerder genoemde modules en hoofdstukken, maar ook nog uit enkele andere modules die ik ook hieronder kort met je zal doornemen.

1. The winning mindset

The winning mindset is wat mij betreft de belangrijkste module van de Crypto Masterclass. Want je kunt nog zoveel leren over technische analyses, fundamentele analyses, candlesticks enzovoort. 

Maar als jij je emoties niet onder controle kunt houden, zul je alles wat je hebt geleerd volledig negeren en maak je dure fouten wat op den duur weer niet goed is voor je gezondheid en levenskwaliteit. 

Het investeren in crypto en het handelen in crypto kunnen “emotionele achtbanen” zijn en het is daarom dan ook belangrijk dat je jezelf hiertegen goed “bewapend”. 

In dit hoofdstuk worden dan ook verschillende onderwerpen behandeld zoals:

 • Wat is je droom?
 • De gemiddelde crypto trader
 • Wat zijn jouw grootste angsten?
 • Wat zijn je duurste fouten die je gemaakt hebt
 • Hoe jij je emoties overwint
 • De tegenstander
 • De meest belangrijkste emotionele skills
 • Het zit allemaal tussen je oren 
 • Zo blijven winnaars winnen
 • JIJ bent belangrijk
The Winning Mindset - wat is je droom?

2. Vrijheid dankzij Crypto Trading

Al enkele jaren worden er jaarlijks miljarden euro’s verdiend door crypto trading en het lijkt dat dit alleen maar meer gaat worden gezien de huidige ontwikkelingen. 

Zo zorgt bijvoorbeeld Blockchain voor meer vrijheid van waarde waardoor iedereen vrij kan handelen in geld en in producten. Hoe eerder jij dit spelletje onder de knie hebt, hoe beter

Wil je serieus aan de slag met crypto traden dan kan het zomaar zijn dat je kunt gaan werken waar en wanneer je maar wilt. 

In deze module leer je dan ook meer over de volgende 11 onderwerpen, namelijk:

 • investeren versus crypto trading
 • de basis van trading: de crypto exchange
 • hoe je maximaal profiteert van bubbels en markt cyclussen
 • begrijp de koers dankzij candlesticks
 • wordt een trading expert met Tradingview
 • ontdek de kern van trading (support en resistance)
 • de Stop-Loss jouw eeuwige verzekering
 • Bescherm je trades met risicomanagement en krijg je toegang tot het Million Dollar Template
 • Hoe je het grotere plaatje doorziet met timeframes
 • Het herkennen van de belangrijkste patronen
 • Trade mee met een professional

3. De beste crypto trading tools en indicator

Na het volgen van hoofdstuk negen weet je inmiddels meer hoe je grafieken leest, wat de candlesticks je vertellen en weet je onder meer waarom het plaatsen van een stop-loss zo belangrijk is. 

Nu je de basis kent is het in dit hoofdstuk tijd geworden om meer te leren over trading indicatoren. Dit hoofdstuk bestaat dan ook uit de volgende lessen:

 • profiteer met de trend van de “Moving Average”
 • Voorspel elke reversal met RSI
 • De elegantie van MACD
 • Weet dat de prijs gaan doen met Bollinger Bands
 • Ichimoku Clouds, de indicator die alles zegt
 • Fibonacci, die natuurwonder in trading
 • Bemeester elke cyclus met Elliot Waves

4. Word Crypto Trading Master!

Inmiddels heb je al ontzettend veel geleerd over crypto, hoe je ermee geld kunt verdienen, begrijp je emoties en ken je de belangrijkste indicatoren. Maar als je echt een goede handelaar in crypto wilt worden moet je ook heel goed snappen hoe de crypto markt precies werkt.

Want wat doen de grootste spelers? Waar komt al het geld vandaan en waar gaat dit geld weer naar toe? Allemaal verschillende vragen waarop het ontzettend belangrijk is dat je hier een duidelijk en helder antwoord op hebt. In deze module leer je dan ook veel meer over:

 • Ontdek alles over de Order Flow Dynamics
 • Bitcoin is King
 • Zeker van je zaak met Confluence
 • Dé strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Ontwikkel je eigen Trading Strategie
 • Futures, Shorten en Leverage
 • Automatiseren van je trades dankzij Crypto Trading Bots
 • Hoe jij je portfolio beschermt met Hedging
 • Hoe je dankzij prijsverschillen profiteert met Arbitrage Trading

Deel 3: het Crypto Masterclass eindexamen

Het derde deel van de Crypto Masterclass bestaat uit het eindexamen. Het eindexamen bestaat uit 60 meerkeuzevragen waarbij je minimaal 48 vragen goed moet hebben om te slagen. 

Na het afronden van de cursus heb je laten zien dat je alle benodigde kennis in huis hebt. Je hebt een sterke basis gelegd om succesvol te kunnen traden en geld te verdienen met cryptocurrencies. 

Heb je het eindexamen behaald dan ontvang je de “The Winners Trophy”. Iedereen binnen de Crypto Masterclass community zal dan zien dat je geslaagd bent. 

Ik had precies 50 van de 60 vragen goed beantwoord 🙂

Geslaagd voor het Crypto Masterclass Examen

Wat krijg je meer bij de Crypto Masterclass?

Tijdens het lezen van deze review heb je vast enkele namen van de e-books voorbij zien komen die je bij de Crypto Masterclass erbij krijgt. In totaal zijn het acht verschillende e-books die je helpen om het maximale uit de crypto masterclass training te halen. Dit zijn ze:

 • AllesOverCrypto Community – de community die ook wel The Zone genoemd wordt is niet alleen super handig voor als je vragen hebt over de crypto cursus. Maar je ontdekt er ook tips, buitenkansjes en je komt in contact met andere traders (experts en beginners). Ook Patrick en Derek evenals de rest van het team van AllesOverCrypto zijn er dagelijks te vinden.
 • E-Book 1: De Bitcoinbijbel – de Bitcoinbijbel is een digitaal handboek die iedere crypto investeerder gelezen moet hebben. Het e-boek staat vol met verschillende crypto en blockchain technologie onderwerpen die ook van pas komen bij het volgen van de video’s.
 • E-book 2: De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten – dit 58 pagina’s tellend handboek geven Derek en Patrick uitgebreid antwoord op wanneer je bijvoorbeeld cryptocurrencies het beste kunt kopen. Je krijgt verschillende templates om jouw inkoop en verkoop strategieën te bepalen. 
 • E-book 3: 12 waardevolle crypto tips voor beginners – Het 12 waardevolle crypto tips voor beginners handboek is vooral geschreven voor mensen die net nieuw zijn met cryptocurrencies. Met de tips die in dit boek staan kunnen beginners namelijk geld besparen en zelfs meer verdienen.
 • E-book 4: Een leven zonder zorgen dankzij bitcoin – in het boek leven zonder zorgen dankzij Bitcoin geven Patrick Suiker Derek Westra de 5 beste tips waardoor je zoveel mogelijk geld kunt verdienen
 • E-book 5: Crypto belastinggids – in dit handig crypto belastinggids wordt uitgelegd hoe jij je belasting moet regelen wanneer je geld gaat verdienen met crypto. 
 • E-book 6: Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst – in dit handboek vind je de 100 belangrijke begrippen die binnen de crypto wereld gebruikt worden
 • De Crypto Parels – aka het Crypto Portfolio – de crypto parels zijn de exacte crypto munten waarin Derek en Patrick in geïnvesteerd hebben en laten je dus kijkje in hun crypto portfolio. Het boek De Crypto Parels – aka het Crypto Portfolio is ook los te koop, voor meer informatie over dit boek klik hier.

Crypto Masterclass community

Voordat ik je meer vertel over mijn Crypto Masterclass ervaringen wil ik het eerst nog hebben over de community the zone. Want je krijgt niet alleen toegang tot de Crypto Masterclass lesstof, maar je krijgt ook toegang tot deze Masterclass community. 

Dit kun je het beste zien als een groot forum dat bestaat uit een hechte en erg actieve community met ruim 2000 leden (jong en oud) en meer dan 13000 verschillende berichten. Je kunt hier onder meer vragen stellen, nieuwe coins delen, het hebben over het opbouwen van een passief inkomen en nog veel en veel meer. 

En dat is ook direct de kracht van de community. Iedereen binnen de community is bereid om andere te helpen, van elkaar te leren, mee te denken en vragen snel te beantwoorden. Ook worden regelmatig nieuwe potentiële munten gespot door de community.

Hieronder zie je een screenshot van de community.

Crypto Masterclass Community The Zone

Crypto Masterclass ervaringen van andere

Zoals ik in de introductie van deze Crypto Masterclass review heb aangeven is de crypto cursus van Derek Westra en Patrick Suiker momenteel ontzettend populair. 

Maar voordat ik je meer vertel over mijn eigen persoonlijke ervaringen met de Crypto Masterclass, wil ik hieronder eerst afzonderlijke reviews plaatsen van andere mensen die al gebruik maken van de informatie uit de crypto cursus. De reviews die je hieronder leest komen van Trustpilot.

Crypto masterclass Reviews
Crypto masterclass Reviews

Zoals je kunt zien en lezen zijn de ervaringen van mensen uiterst positief. De gemiddelde score op TrustPillot is dan ook 4.8/5.

Mijn Crypto Masterclass ervaringen

Nu je meer weet waar de Crypto Masterclass allemaal bestaat is het tijd geworden om je meer te vertellen over mijn Crypto Masterclass ervaringen. Ikzelf ben niet geheel onbekend met crypto. Zo kocht ik mijn eerste cryptocurrency (BTC, ADA, XVG etc) net voor de grote stijging in 2017.

Net voor de daling begin 2018 heb ik hier nog een leuke winst uit kunnen halen. Na de daling heb ik eigenlijk niet meer na crypto omgekeken, maar halverwege 2020 begon het toch weer te kriebelen en heb ik begin 2021 de Crypto Masterclass aangeschaft omdat ik toch meer wilde leren over crypto.

Toen ik toegang had gekregen tot de crypto masterclass cursus viel mij direct op hoe uitgebreid deze cursus wel niet is en kwam ik erachter waarom eerst leren, dan pas investeren zo belangrijk is.

Het bekijken van de video’s en het doornemen van de informatie vond ik fijn en zijn naar mijn mening absoluut voor beginners uitstekend te volgen. Wat ik ook fijn vond is dat je de Crypto Masterclass in je eigen tempo kunt volgen, ondanks het een flinke cursus is.

De modules zijn namelijk ingedeeld in verschillende hoofdstukken waardoor er al snel duidelijk ontstaat waar je bent gebleven en welke hoofdstukken of modules je nog moet doorlopen. 

Ook de toevoeging van de (kleine) tussentijdse toetsen vind ik een erg goed idee. Het helpt dan ook echt om de informatie die wordt behandeld goed te begrijpen. 

Wat ik nog best moeilijk vind, is het herkennen van de candlesticks, maar dat is een kwestie van flink oefenen om dat onder de knie te krijgen.

Mijn Crypto Masterclass conclusie

Mijn persoonlijke conclusie is dat de Crypto Masterclass van Patrick en Derek alle informatie bevat die je nodig hebt om hoe je geld kunt verdienen met cryptocurrency.

Wel moet ik erbij zeggen dat in mijn ogen de crypto cursus niet voor iedereen geschikt is. Je moet namelijk echt bereid zijn om er tijd in te steken, dingen te leren en alle informatie die je krijgt toe te passen. 

Dat betekent ook dat je zeker in het begin vele uren bezig bent om alle informatie tot je te nemen en dat je ook een (klein) budget moet hebben om te kunnen investeren. Als je dit niet wilt of als je geen budget hebt koop deze training dan niet. 

Heb je tijd en heb je de mindset om echt alles te leren over crypto, blockchain en hoe hiermee geld kunt verdienen? Dan is de Crypto Masterclass van Patrick en Derek voor jou bedoeld.

Ik durf dan ook te beweren dat als je de training volgt en alle opgedane kennis toepast je hoe dan ook succesvol gaat worden binnen de crypto wereld. 

Voordelen

 • De cursus is uitermate geschikt voor beginners, maar ook voor mensen die al meer van crypto afweten.
 • Geen speciale opleiding of iets dergelijks voor nodig, je leert alles stap voor stap tijdens de cursus.
 • De cursus biedt je de mogelijkheid om in je eigen tempo te volgen. Je bepaalt zelf welk module en hoofdstuk je wilt bekijken.
 • Bevat per module enkele quizes waardoor je de stof beter opneemt
 • De cursus wordt continu bijgewerkt, waardoor je altijd up 2 date bent over het laatste cryptonieuws en crypto munten.
 • De meest uitgebreide cursus over Bitcoin, cryptocurrencies, veiligheid, de techniek en handelen. Beter zul je nergens anders vinden.
 • De crypto experts Patrick en Derek blijven eerlijk. Zo komen in de training en in de boeken regelmatig disclaimers terug. 
 • Een grote en zeer actieve community waardoor je het gevoel hebt dat je er niet alleen voorstaat.

Nadelen

 • Tijdsinverstering, de cursus is flink en kost wat tijd om het helemaal goed door te nemen. 
 • Iemand die letterlijk duizenden euro’s verdient met crypto heeft waarschijnlijk niks meer aan deze cursus …
 • Geen snelle rijk worden methode. Die is er sowieso niet.

Leren investeren in Crypto? Koop dan de Crypto Masterclass

Ik hoop dat je dankzij deze lange review meer te weten bent gekomen over Patrick Suiker en Derek Westra, wat de Crypto Masterclass cursus precies is en hoe mijn ervaringen met de cursus zijn geweest. Wil je leren inverteren in crypto, dan raad ik je absoluut de Crypto Masterclass aan.

Ik wil deze Crypto Masterclass review dan ook eindigen met een kleine verrassing die ik aan het begin van deze review heb beloofd …

Crypto Masterclass Bonus

Wellicht ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overwoog de Crypto Masterclass te kopen omdat je geld wilt verdienen met cryptocurrencies. Ik hoop dat je na het lezen van deze Crypto Masterclass Review je alle informatie hebt om de juiste beslissing te maken. 

De Crypto Masterclass kost eenmalig 1997 euro. En na betaling krijg je direct toegang tot alle video’s, e-books en toegang tot de crypto community de Zone. 

MAAR …

Wanneer jij je via de groene knop hieronder je eigen inschrijft voor hun gratis crypto training maak je kans op een korting van maar liefst 50%! Hierdoor wordt het aankoopbedrag verlaagt naar maar liefst 997 euro. 

Dat klinkt als een goede deal toch?

Om er zeker 100% zeker van te zijn dat je deze korting is mijn advies om je eigen in te schrijven voor hun gratis training. Aanmelden voor deze gratis training doe je eenvoudig door op de groene knop hieronder te klikken.

Let op: het kan zomaar zijn dat de prijs binnenkort weer omhoog gaat. Aan de cursus wordt namelijk dagelijks gewerkt en wordt jaarlijks meerdere keren bijgewerkt zodat je altijd voorzien bent van de laatste informatie. En deze updates krijg je levenslang.

Maar beslis je later of je aan de gang wilt met de cursus, dan loop je de kans dat cursus dan in prijs is verhoogd en dat je de huidige prijs misloopt.

Daarnaast krijg je bij de Crypto Masterclass een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht de cursus je om wat voor reden dan ook niet bevallen, dan kun je binnen deze 14 dagen zonder problemen je geld terug vragen.

Heb je na het lezen van deze Crypto Masterclass review nog vragen, opmerkingen of iets anders? Laat het mij dan weten door onderaan het artikel een reactie achter te laten, dan kom ik er zo snel mogelijk op terug.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto.nl?
De Crypto Masterclass is een Nederlandstalige online cursus waarbij stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dankzij cryptocurrency geld kunt verdienen. Lees hier waar de masterclass allemaal uit bestaat. 

Voor wie is de Crypto Masterclass bestemd?
De Crypto Masterclass is geschikt voor de beginnende en de meer ervaren crypto trader. Wel moet je tijd vrij maken voor deze training om alle vaardigheden die in de masterclass worden besproken te leren.

Kun je de cryptocurrency cursus op je eigen tempo volgen?
Ja, je kunt de cryptocurrency cursus op je eigen tempo volgen. De cryptocurrency cursus bestaat namelijk uit verschillende modules die automatisch na voltooien worden afgevinkt. Je weet dan precies waar je bent gebleven.

Waar kan ik goedkoop Bitcoin en andere cryptomunten kopen?
Bitcoin en andere cryptomunten kun je kopen bij verschillende brokers en exchanges. De meeste cryptomunten koop je bij de Nederlandse exchange Bitvavo. Dankzij deze link handel je de eerste 7 dagen over de eerste 1000 euro géén handelskosten. Echter leer je in de Crypto Masterclass ook zoeken naar nieuwere en kleinere munten die nog niet bij de grotere exchanges zijn te vinden. Deze munten koop je dan ook vaak bij Trade Ogre, Hotbit of Binance.

Is er een gratis proefversie?
De Crypto Masterclass kent geen gratis proefperiode. Wel bieden Derek en Patrick een uitstekende 14 dagen niet goed geld terug garantie. Ben je om wat voor reden niet tevreden, dan kun je binnen 14 dagen na aankoop het volledige aankoopbedrag terugvragen.

Wat is de prijs van de Crypto Masterclass?
De prijs van de gehele cursus is 1997 euro (eenmalig). Echter, krijg je via deze website toegang tot een exclusieve korting van 50%!. Lees hier alles over de korting.

Jelle

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 6 jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje wat alles met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis met je via mijn blogs. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Andere bezoekers bekeken ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *