Ga naar de inhoud
Geld verdienen met YouTube zonder eigen video's of je gezicht te laten zien

Geld verdienen met YouTube zonder eigen videos & gezicht te laten zien

YouTube, we kennen het allemaal wel. Het is een enorm platform dat dagelijks vele miljoenen bezoekers trekt. Wat veel mensen niet weten is dat YouTube na Google de meest gebruikte zoekmachine is. Kijkers van video’s gaan via YouTube op zoek naar het product of dienst dat ze zoeken. Daarom is geld verdienen met YouTube zonder eigen videos te maken heel goed mogelijk.

Daarom ga ik jou in dit bericht vertellen, hoe je geld kunt verdienen met YouTube video’s. Sterker nog, ik ga je vertellen hoe je geld kunt verdienen met jouw YouTube kanaal zonder dat jij jouw eigen video’s hoeft te maken. Ook hoeft je niet met jouw gezicht in beeld. Zo’n YouTube kanaal starten kan iedereen alleen zijn er een paar dingen waar je op moet letten.

Na het lezen van dit blogbericht kun jij gaan geld verdienen op YouTube. Omdat YouTube zoveel verschillende onderwerpen heeft, is er altijd wel een niche te vinden die bij jou past. Geld verdienen met social media kan dus heel goed via YouTube. Laten we beginnen.

Geld verdienen met YouTube zonder eigen video’s te maken

YouTube kanalen die geld verdienen zonder eigen video’s te maken zijn de zogeheten Cash Cow channels. Deze kanalen zijn in werkelijk alle niches te vinden waarin geld te verdienen valt.

Om goede Cash Cow channels op te zetten heeft Jelline Brands opgezet. Hier leer je van A tot Z waar je op moet letten, maar wat zijn nu precies die Cash Cow channels? Ik help je alvast op weg.

Jouw gezicht komt niet op YouTube

Dit is voor velen al een groot voordeel. Veel mensen wil een YouTube kanaal starten, maar willen niet met hun gezicht op de camera. Dit hoeft niet als je een Cash Cow kanaal aanmaakt zoals Jelline van de Cash Cow Academy gedaan heeft.

Start met volle overtuiging

Net als veel andere dingen zal een goed YouTube kanaal opzetten niet eenvoudig zijn. Het is op het begin vooral veel content maken en doorzettingsvermogen hebben. Er zijn namelijk 2 mijlpalen die je moet bereiken voordat het echt begint.

Dat is namelijk wanneer je 1000 abonnees op jouw kanaal hebt. Daarnaast moet je ook 4000 kijkuren aan content hebben. Voor sommige lijkt dit onmogelijk, terwijl het voor anderen een fluitje van een cent is.

Aanmelden YouTube Partnerprogramma (YPP)

Zodra je deze mijlpalen bereikt hebt, dan kun jij je namelijk aanmelden voor het YouTube Partnerprogramma (YPP). Je hebt nu namelijk de mogelijkheid om advertenties te laten zien binnen jouw video.

Geld verdienen op YouTube gebeurt namelijk voor een groot deel door reclame te laten zien. Je bepaald zelf hoeveel binnen jouw video’s getoond wordt. Hoe meer reclame er in jouw YouTube video’s getoond wordt, hoe meer het op kan leveren.

Uiteraard moet je dit wel menselijk houden. Veel mensen kijken een YouTube video om informatie te vinden en niet om heel de tijd reclames te zien.

Video’s viral laten gaan

Als een video viral gaat dan krijg je in korte tijd heel veel views per video. In de cursus van Jelline Brands wordt ook uitgelegd hoe YouTubers verdienen met video’s die viral gaan.

Een groot voordeel van YouTube is dat wanneer jij een video online gezet hebt deze vrijwel meteen door iedereen bekeken kan worden. In tegenstelling tot een website. Google doet er wat langer over om een website te kunnen vinden.

Snel passieve inkomsten genereren?

Verdien je snel een passief inkomen met een YouTube kanaal? Dit kan zeker, maar je hebt dit helemaal zelf in de hand. Jelline Brands is hier natuurlijk het schoolvoorbeeld van.

Wanneer je snel succes wilt hebben met jouw Cash Cow kanaal moet je het volgende basisprincipes aanhouden om geld te verdienen. Er zijn namelijk 3 dingen van vitaal belang:

  • Kies een nichemarkt waarvan je zeker weet dat er veel vraag naar is;
  • Tegelijkertijd moet er in die markt ook niet teveel concurrentie zijn;
  • Content is King: Maak de beste content van iedereen.

Als jij deze 3 factoren perfect kunt combineren, dan kun je geld verdienen via YouTube.

The Sky is the limit

Als je een Cash Cow channel begint dan moet je groots denken. Dit soort kanalen kunnen namelijk waanzinnig veel geld opleveren.

Veel wereldbekende personen verdienen met YouTube een miljoen dollar of meer. Dat terwijl ze zelf niet met hun gezicht op internet komen en de video’s laten maken. Uiteraard is dit niet voor iedereen weggelegd, maar velen zijn al heel gelukkig met 1% hiervan.

Geld verdienen met YouTube zonder eigen video's of je gezicht te laten zien

Zelf geld verdienen op YouTube zonder je gezicht te laten zien?

Het eerste wat je moet gaan doen is een nichemarkt bedenken waar jij je op wilt richten. Dit kunnen uiteenlopende onderwerpen zijn. Van afvallen tot aan online geld verdienen. Kies een niche waar jij veel affiniteit mee hebt. Op die manier gaat content maken veel eenvoudiger.

1. YouTube kanaal aanmaken

Als je een nichemarkt gevonden hebt, dan wordt het tijd dat je een kanaal gaat starten. In principe kan iedereen dit heel eenvoudig aanmaken. Een kanaal beginnen kan al wanneer je een mailadres hebt.

Wanneer je dit gedaan hebt wordt het tijd om video’s te gaan uploaden. Voordat je geld gaat verdienen met YouTube moet er namelijk wel eerst content toevoegt worden. Zonder content zal je geen inkomsten kunnen genereren.

2. Blijf goed content maken

Als jij elke maand nieuwe content blijft uploaden, dan komen de views vanzelf. Hierbij is het ook belangrijk dat je goed zoekwoordenonderzoek doet van tevoren. Je kunt nog zulke mooie video’s maken, maar als je niet gevonden wordt heeft het verder weinig zin.

Daarnaast is het belangrijk dat jouw video’s echt waardevol zijn. Ze moeten echt waarde toevoegen anders word je niet gevonden. Een Cash Cow kanaal valt en staat met killer content.

3. Opschalen met meerdere YouTube kanalen

Om nog meer geld te verdienen via YouTube kun je op den duur op gaan schalen. Dit houdt dat je ook geld kan verdienen met meerdere YouTube kanalen. Je hebt meer dan 1 kanaal, genereert meer views, krijgt meer abonnees en dus meer inkomen.

Tevens is er nog een sociaal medium dat je kunt gebruik voor een Cash Cow channel. Dit is namelijk TikTok. Hier wordt deze techniek ook veelvuldig toegepast om geld te verdienen.

Geld verdienen met TikTok is dus ook heel goed mogelijk. Met dit relatief jonge medium kun je geld verdienen als influencer. Met juiste hashtags bereik je een groot publiek. Allemaal potentiële klanten.

Onder andere affiliate marketing is hierbij heel goed toe te passen, maar ook door samen te werken met betrouwbare bedrijven kun je een leuk inkomen genereren via TikTok.

Cursus nodig of alles gratis leren?

Nu is de vraag of je de cursus die Jelline gemaakt heeft ook nodig hebt? Velen gaan het internet op en proberen daar alles gratis te leren. Dit is hetzelfde als dat je gratis de Franse taal probeert te leren.

Je zult vast wat woorden Frans leren, maar de taal echt begrijpen en beheersen dat zal niet lukken. Gezien de complexiteit van succesvolle Cash Cow channels opzetten is het echt verstandig om een cursus te nemen.

Je leert van A tot Z jouw kanaal opzetten bij de Cash Cow Academy. Tevens kom je in heel netwerk terecht waar veel succesvolle ondernemers bij elkaar zijn. Hier heb je de mogelijkheid om van elkaar te leren en om vragen te stellen. Alle ondernemers hebben hier 1 doel en dat is online geld verdienen.

Over de auteur

Jelle Damen

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende manieren van online geld verdienen, waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Mocht je meer over mij willen weten, klik dan op de website knop hierboven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *