Ga naar de inhoud

Mijn favorieten

Ik krijg regelmatig vragen welke cursussen, boeken, tools, en diensten ik zou aanraden. Ik heb dan ook een lijst samengesteld met aanbevolen trainingen, tools en diensten die ik zelf persoonlijk gebruik of die mij zijn aanbevolen door andere. Ik vul deze lijst aan wanneer ik nieuwe tools, boeken en dergelijken tegenkom en waar ik tevreden over ben.

Hulpmiddelen voor meer affiliate commissies

Affiliate Marketing Revolutie

In deze videocursus van maar liefst 63 video’s legt Jacko Meijaard je alles uit hoe je een goede affiliate marketing website opzet en waar je op moet letten. Daarnaast krijg je ook toegang tot het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België. Met deze cursus ben ik gestart met mijn affiliate marketing reis.

Affiliate Marketing in 10 Dagen

In deze videocursus leer jij je affiliate business naar het volgend niveau te brengen. In meer dan 10 video’s leert Paco Vermeulen jou alles over de valkuilen van affiliate marketing en legt hij onder andere uit hoe je dankzij zijn 10X methode veel meer commissies binnenhaalt. Geschikt voor de meer ervaren affiliate marketeer.

TradeTracker

TradeTracker is 1 van de grootste affiliate netwerken met momenteel meer dan 2000 verschillende affiliate programma’s. Ben je op zoek naar goede producten of diensten zoals bijvoorbeeld supplementen, vakanties enzovoort, dan raad ik je aan om je in te schrijven bij TradeTracker. Dit is gratis en binnen enkele minuten geregeld.

Pretty Links

Pretty Links is 1 van mijn favoriete affiliate link mangement tools voor WordPress. Met deze plugin beheer je makkelijk vanuit 1 plek al je affiliate links en is het mogelijk om ook de performance van je links te meten.

5 Winnende Content Types

In dit handige e-book ontdek je 5 verschillende content types waarmee je meer affiliate inkomsten kunt genereren. Daarnaast krijg je ook toegang tot een handige tool om je affiliate inkomsten te meten en zelfs te verbeteren.

Hulpmiddelen voor het maken van je eigen website

Canva

Canva is mijn favoriete hulpmiddel voor het maken van afbeeldingen. Het is supermakkelijk te gebruiken ook al ben je geen designer. Canva bevat letterlijk honderden sjablonen voor elk type ontwerp. Ik gebruik Canva vooral voor het maken van e-books en Pinterest afbeeldingen (ps. ik ben geen professionele ontwerper).

Antagonist (webhosting)

Ik gebruik nu al 2 jaar Antagonist als mijn webhoster en ik ben hier ontzettend tevreden over. Vrijwel geen storingen, websites zijn super snel en het contact met de service dienst bij vragen is geweldig. Ze zijn misschien niet het goedkoopste, maar als je kwaliteit en snelheid wilt, dan is Antagonist je webhoster.

Enormail

Enormail is één van de e-mail provider die ik gebruik voor het versturen van e-mails. Met Enormail maak je eenvoudig opt-in formulieren en verstuur je eenvoudig persoonlijke e-mails naar je inschrijvers. Krijg nu toegang tot de 30 dagen proef versie zonder ergens aan vast te zitten door mijn link hieronder.

Tailwind

Gebruik je Pinterest om je website te promoten, dan kun je eigenlijk niet meer zonder Tailwind. Sinds ik dit handig programma gebruik is het verkeer naar mijn website ruimschoots verdubbeld. Via de onderstaande link kun je Tailwind een maand lang gratis uitproberen

Ahrefs

Ahrefs is een van de beste SEO-tools voor onder andere zoekwoordenonderzoek, SEO audits van je websites, het “bespieden” van je concurrenten, biedt mogelijkheden voor het vinden van backlinks en nog veel meer. Klik op de knop hieronder voor meer informatie

WordPress

Wil je een blog of website starten kies dan voor WordPress. WordPress biedt je de mogelijkheid om eenvoudig (gratis) thema’s te installeren, en uit te breiden met verschillende plug-ins. Het is dan ook niet voor niets dat WordPress onder bloggers razend populair is.

Phoenix van Imu.nl

Wil je geen kostbare tijd verspillen met het instellen van je website? Dan is Phoenix van Imu.nl iets voor jou. Phoenix is een totaaloplossing ontwikkeld door én voor internetondernemers en gericht op onder meer hoge conversies. (14 dagen gratis proberen)

WP Rocket

Heb je een WordPress website en wil je deze een flinke snelheidsboost geven? Dan raad ik je aan om eens te kijken naar WP Rocket. Sinds ik deze plugin gebruik is mijn score op GTMetrix een dikke A (100 performance, 99% structure)!

The SEO Framework

Voor al mijn WordPress websites gebruik The SEO Framework als SEO plugin. De plugin bevat alles wat je van een moderne SEO plugin mag verwachten. Het grote is verschil is dat deze plugin ontzettend snel is en geen reclame bevat in tegenstelling tot Yoast.

Tools voor het opnemen van video’s

OBS Studio

OBS Studio is een 100% gratis open-source tool om video’s op te nemen of direct te livestreamen. Ik gebruik OBS Studio voor onder andere het opnemen van YouTube video’s voor 1 van mijn affilite websites. De tool heeft zo’n beetje alle mogelijkheden die je nodig hebt om video’s eenvoudig en in goede kwaliteit op te nemen.

DaVinci Resolve

DaVince Resolve is een gratis video editing software pakket voor Windows, Linux en MacOS waarmee je onder meer eenvoudig video’s kunt monteren. Ik gebruik deze handige tool voor het maken van YouTube video’s.