Hulpmiddelen voor meer affiliate commissies

affiliate marketing revolutie jacko meijaard

Affiliate Marketing Revolutie

In deze videocursus van maar liefst 61 video’s legt Jacko Meijaard je alles uit hoe je een goede affiliate marketing website opzet en waar je op moet letten. Daarnaast krijg je ook toegang tot het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België. Ideaal voor de beginnende affiliate marketeer.

Affiliate Marketing in 10 Dagen Paco

Affiliate Marketing in 10 Dagen

In deze videocursus leer jij je affiliate business naar het volgend niveau te brengen. In meer dan 10 video’s leert Paco Vermeulen jou alles over de valkuilen van affiliate marketing en legt hij onder andere uit hoe je dankzij zijn 10X methode veel meer commissies binnenhaalt. Geschikt voor de meer ervaren affiliate marketeer.

Tradetracker

Tradetracker

TradeTracker is 1 van de grootste affiliate netwerken met momenteel meer dan 2000 verschillende affiliate programma’s. Ben je op zoek naar goede producten of diensten zoals bijvoorbeeld supplementen, vakanties enzovoort, dan raad ik je aan om je in te schrijven bij TradeTracker. Dit is gratis en binnen enkele minuten geregeld.

Pretty Links WordPress

Pretty Links

Pretty Links is 1 van mijn favoriete affiliate link mangement tools voor WordPress. Met deze plugin beheer je makkelijk vanuit 1 plek al je affiliate links en is het mogelijk om ook de performance van je links te meten.

Hulpmiddelen voor het maken van je eigen website

Canva

Canva

Canva is mijn favoriete hulpmiddel voor het maken van afbeeldingen. Het is supermakkelijk te gebruiken ook al ben je geen designer. Canva bevat letterlijk honderden sjablonen voor elk type ontwerp. Ik gebruik Canva vooral voor het maken van e-books en Pinterest afbeeldingen (ps. ik ben geen professionele ontwerper).

antagonist webhosting

Antagonist (webhosting)

Ik gebruik nu al 2 jaar Antagonist als mijn webhoster en ik ben hier ontzettend tevreden over. Vrijwel geen storingen, websites zijn super snel en het contact met de service dienst bij vragen is geweldig. Ze zijn misschien niet het goedkoopste, maar als je kwaliteit en snelheid wilt, dan is Antagonist je webhoster.

Enormail

Enormail

Enormail is één van de e-mail provider die ik gebruik voor het versturen van e-mails. Met Enormail maak je eenvoudig opt-in formulieren en verstuur je eenvoudig persoonlijke e-mails naar je inschrijvers. Krijg nu toegang tot de 30 dagen proef versie zonder ergens aan vast te zitten door mijn link hieronder.

tailwind pinterest

Tailwind

Gebruik je Pinterest om je website te promoten, dan kun je eigenlijk niet meer zonder Tailwind. Sinds ik dit handig programma gebruik is het verkeer naar mijn website ruimschoots verdubbeld. Via de onderstaande link kun je Tailwind een maand lang gratis uitproberen

Semrush Logo

Semrush

Semrush is een van de beste SEO-tools voor onder andere zoekwoordenonderzoek, SEO audits van je websites, het “bespieden” van je concurrenten, biedt mogelijkheden voor het vinden van backlinks en nog veel meer. Probeer nu 7 dagen gratis uit

Tools voor het opnemen van video’s

OBS Studio

OBS Studio

OBS Studio is een 100% gratis open-source tool om video’s op te nemen of direct te livestreamen. Ik
gebruik OBS Studio voor onder andere het opnemen van YouTube video’s voor 1 van mijn affilite websites.
De tool heeft zo’n beetje alle mogelijkheden die je nodig hebt om video’s eenvoudig en in goede kwaliteit
op te nemen.

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve

Marketing boeken

Dotcom Secrets door Tony Robbins

Dotcom Secrets

In Dotccom Secrets laat Russel Brunson’s zien hoe je een goed lopende online business opbouwt. Zo laat hij je zien hoe je bijvoorbeeld sales funnels bouwt die daadwerkelijk converteren. Veel van de ideeën die in het boek zijn beschreven gebruik ik nog dagelijks voor mijn websites.

how to write copy that sells - Ryan Edwards

How to Write Copy That Sells

Ray Edwards heeft dit boek geschreven voor mensen die hun diensten of producten willen verkopen zonder verkoperig te zijn. In dit handig boek kom je meer te weten over verschillende copywriting-technieken voor o.a. e-mailmarketing, websites en social media.

De Online Marketing Tornado IMU.nl

De Online Marketing Tornado

Dit handig handboek van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren staat vol met bewezen voorbeelden, tools en tips die je direct kunt toepassen op je eigen website voor meer bezoekers, betalende klanten en fans. Vaak kijk ik terug in dit handboek of ik niks belangrijks ben vergeten.

Doelgerichte SEO Tonny Loorbach

Doelgerichte SEO

De schrijver Tonny Loorbach neemt je in het boek “Doelgerichte SEO” stapsgewijs mee aan de hand van heldere analyses en voorbeelden uit de praktijk hoe je met je website goed gevonden kunt worden in Google. Een ideaal handboek voor de beginnende online ondernemer

Persoonlijke ontwikkeling

Think and Grow Rich

Think and Grow Rich

Think and Grow Rich is een klassieker als het gaat om persoonlijke ontwikkeling (bijna 300 reviews). Het boek van Napoleon Hill neemt je stap voor stap mee in een strategie dat leidt tot een succesvol en voldaan leven.

Awaken the Giant Within - Anthony Robbins

Awaken the Giant Within

Awaken the Giant Wihtin kun je het beste zien als het handboek om de controle over je leven terug te krijgen, totdat je de reus bent geworden die je altijd bedoeld was om te zijn. Ik heb het boek nog niet helemaal uitgelezen, maar zeker een aanrader!

Focus aan / uit

Focus Aan / Uit

Mark Tigchelaar laat door middel van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Met als resultaat: weerbaarder tegen stress, productiever en meer rust, overzicht en controle.