Ga naar de inhoud

Aanbevolen boeken

Hieronder vind je mijn favorieten boeken over het laten groeien van een online bedrijf, marketing en persoonlijke ontwikkeling.

Marketing boeken

Dotcom Secrets door Tony Robbins

Dotcom Secrets

In Dotccom Secrets laat Russel Brunson’s zien hoe je een goed lopende online business opbouwt. Zo laat hij je zien hoe je bijvoorbeeld sales funnels bouwt die daadwerkelijk converteren. Veel van de ideeën die in het boek zijn beschreven gebruik ik nog dagelijks voor mijn websites.

how to write copy that sells - Ryan Edwards

How to Write Copy That Sells

Ray Edwards heeft dit boek geschreven voor mensen die hun diensten of producten willen verkopen zonder verkoperig te zijn. In dit handig boek kom je meer te weten over verschillende copywriting-technieken voor o.a. e-mailmarketing, websites en social media.

De Online Marketing Tornado IMU.nl

De Online Marketing Tornado

Dit handig handboek van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren staat vol met bewezen voorbeelden, tools en tips die je direct kunt toepassen op je eigen website voor meer bezoekers, betalende klanten en fans. Vaak kijk ik terug in dit handboek of ik niks belangrijks ben vergeten.

Doelgerichte SEO Tonny Loorbach

Doelgerichte SEO

De schrijver Tonny Loorbach neemt je in het boek “Doelgerichte SEO” stapsgewijs mee aan de hand van heldere analyses en voorbeelden uit de praktijk hoe je met je website goed gevonden kunt worden in Google. Een ideaal handboek voor de beginnende online ondernemer

Persoonlijke ontwikkeling

Think and Grow Rich

Think and Grow Rich

Think and Grow Rich is een klassieker als het gaat om persoonlijke ontwikkeling (bijna 300 reviews). Het boek van Napoleon Hill neemt je stap voor stap mee in een strategie dat leidt tot een succesvol en voldaan leven.

Awaken the Giant Within - Anthony Robbins

Awaken the Giant Within

Awaken the Giant Wihtin kun je het beste zien als het handboek om de controle over je leven terug te krijgen, totdat je de reus bent geworden die je altijd bedoeld was om te zijn. Ik heb het boek nog niet helemaal uitgelezen, maar zeker een aanrader!

Focus aan / uit

Focus Aan / Uit

Mark Tigchelaar laat door middel van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Met als resultaat: weerbaarder tegen stress, productiever en meer rust, overzicht en controle.