Ga naar de inhoud

Money Mastermind Review: De compleetste ervaring van 2023 (Jelline Brands)

Door Jelle

Als je bij deze Money Mastermind review terecht gekomen bent, dan ben je op zoek naar een manier om online geld te kunnen verdienen. Tegenwoordig gaan steeds meer dingen via het internet en er valt ook geld te verdienen online. Heel veel geld.

De Money Mastermind is een blueprint van heel veel manieren om geld te verdienen op het internet. Maar wat houdt het nu precies in? Wat leer je allemaal? Werkt het echt? En is de bedenker Jelline Brands betrouwbaar?

Ik heb deze training goed bekeken en daarom ook deze Money Mastermind review. In deze review vertel ik je alle voor- en nadelen.

Mijn beoordeling: Money Mastermind

Voordelen

 • Alle online verdienmodellen verzameld op een plek;
 • Laagdrempelig door kleine, maandelijkse kosten;
 • Te betalen per maand, kwartaal of jaar;
 • Wordt constant geüpgraded;
 • Toegang tot community met heel veel succesvolle online ondernemers.

Nadelen

 • Abonnementsvorm, geen lifetime deal mogelijk;
 • Het zijn waardevolle blueprints, volledige toegang tot een bepaalde cursus krijg je niet.

Samenvatting: de Money Mastermind van Jelline Brands is een verzameling online trainingen. Via de vele video’s kun je kennis maken met bijna alle online verdienmodellen die bestaan met alle experts aan het woord. Met de blueprints leg je een solide basis voor welk online verdienmodel dan ook.

Of je nu wilt beginnen met affiliate marketing, geld wilt verdienen met YouTube video’s of je gaat je bezig houden met crypto. Van elke online verdienmodel vind je een zeer solide basis. Vrijwel iedereen kan deze cursus doen. Het is een abonnementsvorm die je nog geen 20 euro per maand kost. Je hoeft geen kennis te hebben om met de verschillende video’s aan de slag te kunnen.

Jelline Brands is een succesvolle internet onderneemster die veel geld verdient op het internet. Sinds ze de Cash Cow Academy op de markt gebracht heeft, is het sky-high gegaan met haar ondernemingen. Nu helpt ze anderen in hun zoektocht naar de ultieme vrijheid.

Wie is Jelline Brands precies?

Jelline Brands - Money Mastermind
Jelline Brands

Jelline Brands een jonge onderneemster die eigenlijk nog niet eens zo heel lang bezig is. Ze is in 2019 begonnen met ondernemen terwijl ze nog studeerde. Ze ging vanaf dat moment bedrijven helpen om online beter zichtbaar te worden en dus meer klanten te vinden.

Haar ondernemerschap ging sky-high, toen ze CashCow Academy oprichtte. Hierin leert ze mensen hoe ze met een YouTube kanaal geld kunnen verdienen. Deze training is in korte tijd heel hard gegaan. Daarom heeft ze zich helemaal op deze online producten gericht.

Sindskort heeft ze ook de Money Mastermind online gezet. Deze training combineert, dus meerdere verdienen modellen, in een uitgebreide cursus.

Is Jelline Brands betrouwbaar?

Met het succes dat ze behaald heeft, met haar eigen bedrijf en andere succesvolle ondernemers, is wel te concluderen dat ze betrouwbaar is. Het grote aantal cursisten en de vele volgers op verschillende social media platformen bevestigen dit.

Tevens is ze op televisie geweest en heeft ze meerdere interview gedaan in verschillende tijdschriften. Voor veel jonge, online ondernemers is Jelline het grote voorbeeld.

Wat is de Money Mastermind?

Money Mastermind - overzicht van de eerste blue prints

De Money Mastermind is een verzameling van 24 verschillende online verdienmodellen. Jelline Brands heeft ze allemaal verzameld. Het is niet één verdienmodel waarmee je kennis maakt. Nee, meerdere verdienmodellen maak je kennis mee.

In deze uitgebreid opgezet training van Jelline Brands kun je de manier vinden, die het beste bij je past. Van affiliate marketing tot verkopen via Bol.com tot aan dropshipping. Eigenlijk alle manieren van online geld verdienen komen langs.

Het is niet zo dat deze gehele training opgezet is door Jelline Brands. Ze heeft verschillende blueprints, van verschillende trainingen gebundeld. Van de Dropshipping Academy van Joshua Kaats tot aan de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Welke verdienmodellen worden besproken?

Dit heb ik natuurlijk al een heel klein beetje besproken. Ik ga nu hier nu dieper op in en wat je van Jelline Brands leert in deze training. Ze leert je geld verdienen, maar je moet zelf nog de keuze maken, welke manier het beste bij je past.

Laten we snel kijken naar de online verdienmodellen uit de Money Mastermind review.

Affiliate Marketing Blueprint

Affiliate Marketing Money Mastermind - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Affiliate marketing is een van de online verdienmodellen die al heel lang toegepast worden. In Nederland is Jacko Meijaard toch wel een van de bekendste personen. Hij is al ruim tien jaar bezig met affiliate marketing en weet ook precies hoe dit werkt. Hij is de man achter de Affiliate Marketing Revolutie.

Bij dit online verdienmodel draait het allemaal om het promoten van producten van anderen. Als iemand via jouw website een product koopt, dan strijk jij een deel commissie op. Dit onderdeel van deze online cursus wordt behandeld door Jacko Meijaard, dus iemand met ervaring.

In deze blueprint leer je niet alleen hoe je geld kunt verdienen met een website. Ook hoe je geld kunt verdienen met een YouTube kanaal of Instagram affiliate marketing. Ook TikTok mag niet ontbreken in deze blueprint. Dit is ook aan de cursus toegevoegd. Bij de Affiliate Marketing Blueprint krijg je 8 lessen als het gaat om affiliate marketing:

 1. Affiliate marketing introductie;
 2. Wat is affiliate marketing?
 3. De voordelen van affiliate marketing;
 4. Hoe kun je beginnen met affiliate marketing?
 5. Affiliate marketing met website;
 6. Affiliate marketing op Instagram;
 7. Affiliate marketing op TikTok
 8. Afsluiting en conclusie.

Wil je meer weten over de Affiliate Marketing Blueprint? Dan is de Money Mastermind echt een goede plek om te beginnen. Het is unieke kans om kennis te maken met de Affiliate Marketing Revolutie.

Cash Cow Blueprint

cash cow blueprint - money mastermind review - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Deze heb ik al even genoemd. De Cash Cow Academy was namelijk de definitieve doorbraak voor Jelline Brands. Hiermee werd ze een van de beste online ondernemers die Nederlands kent. Het Cash Cow principe mag dus ook niet ontbreken in de Money Mastermind Review.

Bij deze YouTube cursus draait het om content maken. Heel veel content maken, zodat je zoveel mogelijk views krijgt. Wanneer je Cash Cow Channel goed loopt, dan kun je je namelijk aanmelden bij het partnerprogramma van YouTube. Zodra dit kan, dan kun je op je Cash Cow Channel advertenties laten zien.

Wanneer je veel content hebt, die veel gevonden wordt, dan worden er automatische veel advertenties getoond voor en tijdens je video’s. Dit kan hele serieuze inkomsten opleveren en dit gebeurt, terwijl jij wat anders aan het doen bent. Een van de belangrijkste factoren is wel dat je nuttige content maakt. Goede content, want anders word je niet gevonden. De volgende modules worden in deze uitgebreide blueprint behandeld:

 1. Introductie;
 2. Persoonlijke voorbereiding;
 3. Algemene voorbereiding;
 4. Nichemarkt kiezen;
 5. YouTube module: kanaal opzetten;
 6. Belangrijkste factoren voor succesvol kanaal;
 7. YouTube automatisatie module;
 8. Zelf content maken;
 9. YouTube video’s posten module;
 10. Geld verdienen met YouTube;
 11. Auteursrechtenschending;
 12. Verder kijken?

Het Cash Cow principe is bedacht door Jelline Brands, dus als iemand er veel van weet, dan is zij het wel. De Cash Cow Blueprint leert je YouTube Cash Cow Channels maken en er geld mee te verdienen.

Wil je toegang tot alle video’s? Met de kortingscode “JELLE” krijg je maar liefst 200 euro korting op de volledige cursus Cash Cow Academy. Dé beste training, als je geld wilt verdienen met een YouTube kanaal.

Instagram Blueprint

Instagram Blueprint door Ilse Kwant - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Instragram, onderdeel van Meta, het moederbedrijf van Facebook, is ook een plek waar veel geld te verdienen valt. De persoon die hier echt alles vanaf weet is Ilse Kwant en ook de Instagram Blueprint mag niet ontbreken binnen de Money Mastermind Review.

Ilse Kwant is iemand die opgegroeid is met sociale media en hiervan haar werk heeft kunnen maken. Met haar bedrijf helpt ze ondernemers om het juiste traject te volgen om geld te kunnen verdienen met Instagram. Deze trajecten vind je ook terug in de Money Mastermind cursus van Jelline Brands.

Geld verdienen met Instagram gebeurt vaak met affiliate marketing of samenwerkingen met merken. Alleen vraagt Instagram om een andere aanpak, dan wanneer je een website bouwt. Dit legt Ilse Heel duidelijk uit. Ze vertelt niet alleen hoe je een nichemarkt moet kiezen, maar ook hoe het algoritme van Instagram werkt. Tevens laat ze zien hoe je het beste content maakt om dit online verdienmodel toe te kunnen passen. Onderstaande lessen vind je binnen de Money Mastermind:

 1. Introductie;
 2. Geld verdienen met Instagram;
 3. Nichemarkt kiezen;
 4. Het algoritme uitgelegd;
 5. Groeien op Instagram;
 6. Reels;
 7. Content maken en delen;
 8. Geld verdienen en samenwerkingen binnen halen;
 9. Conclusie.

Als je zelf veel gebruik maakt van Instagram, dan is dit een uitstekende manier om online geld te gaan verdienen via de Instagram Blueprint van de Money Mastermind van Jelline.

TikTok Blueprint

Tik Tok Sophia Meijer - Money Mastermind Review. Copyright DeOnlineOndernemer.nl

TikTok is een relatief nieuw socialmediaplatform, als je dit vergelijkt met anderen. Desondanks heeft TikTok wereldwijd honderden miljoenen gebruikers. Gebruikers waar aan je, als je het slim aanpakt, geld kunt verdienen. TikTok is vooral bekend bij de jongere generatie, maar ook als je wat ouder bent, kun je er geld mee verdienen.

De TikTok Blueprint wordt door Sophia Meijer behandeld, eigenaar van de Viral Academy. Zij is het gezicht als het gaat om TikTok. Zij gebruikt dit online verdienmodel nog niet heel lang, maar heeft al uitzonderlijke resultaten hiermee weten te bereiken. Door meerdere verdienmodellen binnen TikTok te combineren heeft ze in korte tijd veel geld kunnen verdienen.

Wat Sophia Meijer vooral toepast op TikTok is affiliate marketing. Je kunt met goede, korte content in hele korte tijd veel mensen bereiken. Ze leert je, hoe je sterke content maakt dat gevonden wordt en waarbij mensen door gaan klikken. Zelf beheert ze meerdere kanalen en verdient hierdoor 10K+ per maand. Allemaal door TikTok. Ook hier heb je weer toegang tot een heel aantal lessen:

 1. Introductie;
 2. Persoonlijke voorbereiding;
 3. Verschillende soorten content;
 4. Nichemarkt kiezen;
 5. Algemene voorbereiding;
 6. TikTok algoritme uitgelegd;
 7. Dit moet je vooral NIET doen;
 8. 10K+ per maand verdienen met TikTok.

Dorpshipping Blueprint

Dropshipping Blueprint door Joshua Kaats - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Het laatste online verdienmodel waar ik ervaring mee heb, dat is het dropshippen. Als je gaat dropshippen, dan kopen mensen een product bij je webshop, maar je hebt het zelf niet op voorraad. Hiervoor bestel jij het product in een goedkoper land en laat het rechtstreeks bij de klant bezorgen. Jij koopt het goedkoop in en verkoopt het duurder.

Joshua Kaats is iemand die vele jaren ervaring heeft met dropshippen en ook dit online verdienmodel mag niet ontbreken in deze Money Mastermind review. Om te leren dropshippen is de Money Mastermind geschikt. De uitgebreide video’s van Joshua Kaats leren je precies, wat je moet doen om een succesvolle ondernemer te worden.

Joshua Kaats heeft als onderneming de Dropship Academy. De methode die hij helemaal zelf bedacht heeft die enorm succesvol geworden is. Met deze methode is hij in staat om meer dan 5 ton omzet per maand te draaien. Je leert wat je moet doen en welke dingen belangrijk zijn om succesvol te worden. Hieronder een overzicht van de lessen:

 1. Introductie;
 2. Mindset;
 3. Product- en nichemarktonderzoek;
 4. Online marketing 101;
 5. Onweerstaanbaar aanbod;
 6. Winstgevende webshop module;
 7. Systemen en automatisatie.

Dropshipping werkt heel eenvoudig en kan eigenlijk door iedereen toegepast worden. Er zijn veel succesvolle ondernemers die veel geld verdienen met dropshipping. Dit kun jij ook leren met de Dropshipping Blueprint van Joshua Kaats.

Nog veel meer verdienmodellen in de Money Mastermind

De bovenstaande verdienmodellen zijn de verdienmodellen waar ik ervaring mee heb. Je kunt niet alles tegelijk doen, dus er zijn nog meer online verdienmodellen die je leert binnen de cursus uit deze Money Mastermind review. Uit de volgende verdienen modellen is de Money Mastermind opgebouwd, naast de eerder genoemde verdienmodellen.

Amazon Blueprint

Amazon heeft in Europa ook een stevige voet aan de grond gekregen. Daarom kun jij ook geld verdienen met Amazon. Je kunt namelijk je eigen producten gaan verkopen op Amazon. Je krijgt een webshop binnen Amazon waar jij je spullen kunt verkopen. Het is wel belangrijk dat je goede en betrouwbare leveranciers vindt.

Bij Amazon is wel bekend dat de marges niet bepaald hoog zijn. Je moet dus veel dingen verkopen om veel geld te kunnen verdienen. Bij dit online verdienmodel geldt dus ‘massa is kassa’.

Bol.com Blueprint

Dit principe is eigenlijk hetzelfde als bij de Amazon Blueprint. Binnen Bol.com zijn er talloze webshops te vinden. Het ziet er allemaal uit als Bol.com, maar regelmatig kopen we iets dat bij een andere verkoper wegkomt. Ook hier is het weer belangrijk dat je goede en betrouwbare leveranciers vindt. Veelal komen deze uit China.

Bedenk wel dat jij als verkopende partij verantwoordelijk bent. Als er iets niet geleverd wordt of kapot is, dan ben jij degene die dit moet afhandelen. Bol.com bemiddelt enkel bij de verkoop, maar is niet verantwoordelijk.

Pinterest Blueprint

Pinterst kennen we allemaal van de mooie plaatjes die je er kunt vinden. Ook is het mogelijk om geld te verdienen met Pinterest. Vooral als je een eigen webshop hebt, kun je via Pinterest heel goed bezoekers naar je webshop halen. Met mooie foto’s van producten verleid je mensen om door te klikken.

Daarnaast is het ook mogelijk om te adverteren op Pinterest. Door dit te doen kun je ook mensen naar je webshop halen. Ook affiliate marketing wordt tegenwoordig op Pinterest toegepast. Dit alles vind je allemaal bij de Pinterest Blueprint uit deze Money Mastermind review.

Cryptonite Blueprint

Niet iedereen is ermee bekend, maar in de cryptowereld is ook geld te verdienen. Hoe dit precies werkt leer je ook binnen de Money Mastermind. Voordat je gaat investeren in crypto, is het wel belangrijk dat je weet wat je doet.

Je loopt namelijk het risico om geld te verliezen. Uiteraard, als je de cursus doorlopen hebt, dan heb je wel de juiste strategie om mee van start te gaan. Je hebt dan een gigantische voorsprong op de mensen die er zo goed als blind in stappen.

NFT Blueprint

NFT’s zijn sinds 2020 ook er populair geworden. Deze wil ik even kort behandelen tijdens onze Money Mastermind review van Jelline Brands. NFT staat voor ‘Non Fungible Token’. Het is een klein beetje te vergelijken met gewone crypto, alleen zijn NFT’s niet vervangbaar. Dit crypto kun je inwisselen voor andere crypto of voor fysiek geld.

Je leer in deze introductie NFT vooral wat het precies is en hoe je kunt starten. Je zult daarna echt zelf ervaring op moeten gaan doen en bij willen leren als het gaat om NFT’s.

Nog meer video’s met mindset module

Daarnaast krijg je ook nog toegang tot meerder mindset modules. De beste affiliate marketeers hebben de juiste mindset. Welke van de online verdienmodellen je ook toe gaat passen. Het valt en staat met de juiste mindset.

Waar krijg je nog meer toegang tot?

Als jij je bij de Money Mastermind aanmeldt, dan krijg je niet alleen toegang tot het cursusmateriaal. Er is namelijk nog meer waar je toegang tot krijgt. Je wil namelijk ook kunnen sparren met ervaren ondernemers die hun financiële vrijheid al bereikt hebben.

De Money Mastermind Discord community

Money Mastermind Discord Kanaal - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Discord wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Het is een gratis te downloaden platform waarop iedereen servers aan kant maken. Het kan met je vrienden, met mensen waar je mee gamet, maar ook om mensen met dezelfde interesses bij elkaar te brengen.

De cursus gaat dus eigenlijk verder op de exclusieve community. Hier zijn heel veel ervaren internetondernemers. Hier kun je vragen stellen en deze worden hier snel beantwoord. Het is dus naast de Money Mastermind cursus echt belangrijk dat je dagelijks in de exclusieve Discord community te vinden bent.

Veel succesvolle ondernemers staan graag voor je klaar om vragen te beantwoorden en je verder te helpen naar jouw financiële vrijheid. Het is een groot kanaal, waarin je al je vragen kwijt kunt.

Maandelijkse groepscoaching sessies

Groepscoaching sessies Money Mastermind - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

De groepscoaching sessies zijn echt heel erg nuttig. Ik wil je ook aanraden, dat je naast de online cursus ook elke maand aanwezig bent bij de coachingsessies. Hier in komen succesvolle ondernemers aan het woord waarin zij hun geheimen tot de sleutel tot het succes prijsgeven.

Hier kun je dus ook heel erg veel van leren. De groepscoaching sessies zijn erg leerzaam. Ze hebben uiteenlopende onderwerpen. De ene keer komt de Dropship Academy aan bod. De andere keer wordt de affiliate marketing methode van Jacko Meijaard uitgelegd. Een van de waardevolste Money Mastermind voordelen.

Als je onverhoopt een keer niet bij de coaching sessie van deze ultieme cursus kunt zijn, dan kun je hem altijd nog terugkijken. Alle sessies van de Money Mastermind worden opgenomen en kun je op ieder moment terugkijken. Samen met de Discord community, zeer nuttige Money Mastermind bonussen.

Wat kost het?

Je hebt nu kunnen lezen wat je allemaal krijgt bij deze online cursus. De digitale portefeuille van menig succesvol ondernemer heb je toegang tot. De Cash Cow Academy van Jelline Brands was een erg prijzige cursus. Hij was zijn geld waard, maar lang niet iedereen heeft de mogelijkheid om 1.000 euro voor een cursus neer te tellen.

Daarom is de Money Mastermind geschikt voor iedereen. Je krijgt op een laagdrempelige manier toegang tot de VELE ONLINE verdienmodellen, waarmee je echt veel geld kunt verdienen. De Money Mastermind heeft een abonnementsvorm. Je betaalt een vast bedrag per maand en je hebt niet te maken met enorme aanschafwaarde, die je in een keer moet voldoen.

Je kunt in principe kiezen uit drie verschillende vormen. Je betaalt per maand, per kwartaal of per jaar. Wanneer per jaar betaalt, dan is het het goedkoopste. Als per maand betaalt, dan kost Money Mastermind 19,99 euro. Betaal je per jaar, dan is dat omgerekend 12,50 euro per maand.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Als je het met de Money Mastermind voor gezien wilt houden, dan kun je het stopzetten wanneer je wilt. Zonder dat er lastige vragen gesteld worden.

Voor wie is de Money Mastermind nu eigenlijk bedoeld?

Deze online cursus is een laagdrempelige manier om mensen kennis te laten maken met online geld verdienen met YouTube of via een ander online verdienmodel. Deze cursus heeft andere cursussen gebundeld. Van dropshippen tot aan affiliate marketing.

Verbeeldingskracht en geloof

Toch is het wel zo dat de Money Mastermind niet voor iedereen geschikt is. Je moet namelijk veel verbeeldingskracht hebben en vooral heel veel geloof in jezelf hebben. Je moet bereid zijn om heel erg ver te gaan, om een succes te maken van jouw online verdienmodel.

De juiste mindset is dus erg belangrijk. Bij alle Money Mastermind ervaringen lees je dit. Zorg van tevoren voor de juiste mindset en geloof in jezelf. Geloof in je project en geeft niet. Wees niet bang en durf vragen te stellen in de Money Mastermind Discord community. Er zijn geen domme vragen. Het is dom om niet te vragen.

Wat zijn de Money Mastermind ervaringen van anderen

Natuurlijk zijn wij niet de enige die een Money Mastermind review gemaakt hebben. In een wereld waar steeds meer digitaal gaat hebben anderen ook ervaring met online verdienmodellen. Steeds meer mensen verdiepen zich in deze online verdienmodellen en hebben hier een mening over.

De Money Mastermind ervaringen zijn bij andere experts zeer goed. Met de Money Mastermind maak je een begin aan je financiële vrijheid. Met deze cursus maak je je los uit de ratrace en kun je je financiële vrijheid vinden. Uiteraard geeft deze cursus geen 100% garantie, maar je hebt wel de beste handvatten om met deze online producten geld te verdienen.

De cursus wordt door velen gezien als een zeer waardevolle cursus. Of je nu wilt geld verdienen met YouTube of dat je een introductie over affiliate marketing wilt. Je kunt alle kanten uit met deze training. Daar zijn de experts het allemaal over eens.

Natuurlijk hebben de cursisten ook een mening. Is deze digitale portefeuille grandtour van de Money Mastermind echt een goede training? Maakt Jelline Brands inderdaad waar wat ze beloofd? Hiervoor citeer ik hieronder een aantal reviews die cursisten achter hebben gelaten over de Cash Cow Academy. Deze betekende de definitieve doorbraak van Jelline Brands.

Deze reviews heb ik voor je verzameld vanaf TrustPilot. Dé toonaangevende website met eerlijke meningen.

“Iets meer dan een half jaar geleden heb ik deze cursus gekocht om mij meer te willen verdiepen in Youtube. De filmpjes zijn duidelijk en wordt stap voor stap goed uitgelegd hoe je op een succesvolle manier een Cash Cow Channel kan opzetten.
Daarnaast bieden ze groepcoachings aan waarbij je jouw vragen kan stellen.
De cursus heeft mij in ieder geval geholpen om verder te kunnen gaan met mijn Youtube kanalen.”

Kristy Krijgsman 5/5

“k heb inmiddels al meerdere cursussen en opleidingen gevolgd maar steeds werd ik weer teleurgesteld. Totdat ik de Cash Cow Academy ontdekte! Deze opleiding is super interessant en geeft echt informatie waar je wat aan hebt vanaf les 1! Ik heb hier oprecht zoveel van geleerd en ben vol positieve energie begonnen aan mijn eigen kanalen. Eindelijk een cursus die het waard is! Ik raad het ook echt iedereen aan!”

Jessica Bruintjes 5/5

“De Cash Cow Academy biedt enorm veel handvaten om zelf tot een succesvol cash cow YouTube kanaal op te zetten. Het is een uitgebreide cursus, heeft een grote/actieve community en biedt persoonlijke hulp wanneer je er zelf even niet uitkomt. Daarnaast zit de community ook vol gemotiveerde mensen wat jou zelf ook weer helpt door te pakken.”

Ankie Lukkezen 4/5

Er zijn vrijwel geen slechte ervaringen te vinden over de producten van Jelline Brands. De Cash Cow Academy is een groot succes en ook de Money Mastermind leert je geld verdienen op het internet.

Mijn Money Mastermind Review en ervaringen

Nu ik alle mogelijkheden van de Money Mastermind cursus heb behandeld, wordt het tijd dat ik mijn eerlijke en uitgebreide mening gaan geven. Hiervoor ben je immers op deze Money Mastermind Review terecht gekomen. Je wilt een professioneel en eerlijk antwoord. Is echt iedereen zo tevreden met de Money Mastermind curus van Jelline Brands? Is Jelline Brands echt zo goed, als dat ze ons vertelt?

Hieronder mijn eerlijke mening, als DeOnlineOndernemer over de Money Mastermind van Jelline Brands.

De Money Mastermind leert je geld verdienen op het internet

Uiteraard kan ik ook geen 100% zekerheid geven, maar met de juiste mindset kun je met de Money Mastermind leren geld verdienen met YouTube. Met Instagram, maar ook met dropshipping. Alle online verdienmodellen die langskomen in deze online cursus hebben bewezen dat ze werken. Online verdienmodellen waar wij ook ervaring mee hebben.

De meest laagdrempelige manier

Sommige cursussen kosten je veel geld. Heel erg veel geld. Voor een goede cursus van een werkend online verdienmodel ben je zo 1.000 euro kwijt, als het niet meer is. Dit is voor sommigen een investering die ze simpelweg niet kunnen doen. De Money Mastermind cursus van Jelline Brands is veel laagdrempeliger, omdat je slecht een klein bedrag per maand betaalt.

Toegankelijk en gebruiksvriendelijk

De cursus en de leeromgeving is toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor iedereen. Wanneer je de content via de PC kijkt, dan heb je een overzicht met alle trainingen. Ook houdt de Money Mastermind zelf bij welke video’s je al gekeken hebt. Zo houd je ook het overzicht.

Wanneer je de Money Mastermind op je mobiel of tablet wilt benaderen, dan kun je het beste gebruikmaken van de Huddle app. Deze app maakt het geheel zeer gebruiksvriendelijk. Als je meerdere trainingen volgt, dan heb je in de Huddle alles naast elkaar staan. Onder andere de AM Revolutie van Jacko Meijaard maakt gebruik van hetzelfde systeem.

Begeleiding en interactie met de Discord community

Dit is echt een waardevolle bonus. De Money Mastermind Discord community voegt echt heel veel toe aan jouw leercurve. Je kunt alle trainingen volgen en het proberen toe te passen, maar je komt geheid met vragen te zitten. Welk online verdienmodel je kiest, niets gaat zonder slag of stoot.

Je kunt over elk online verdienmodel vragen stellen binnen de Discord community. Hier vind je heel veel succesvolle ondernemers. Ze helpen je maar al te graag met je vragen, zodat jij ook de weg naar jouw financiële vrijheid vindt.

Voor- en nadelen Money Mastermind

Om je een overzichtelijk geheel te geven heb ik voor jou, de voor- en nadelen van de Money Mastermind hieronder verzameld. Je ziet in één kort overzicht wat je alle wel en niet kunt verwachten.

Voordelen
 • Veel verschillende online verdienmodellen: Deze cursus bevat heel veel verschillende online verdienmodellen. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere cursist wel een aantrekkelijke bij zit. Ga bij jezelf van tevoren na bij welk online verdienmodel jouw hart ligt en maak daarna de keuze.
 • Veel hulp van experts: Als je vragen hebt, dan blijf je hier niet lang mee zitten. Via de Money Mastermind Discord community sta je in rechtstreeks contact met succesvolle ondernemers binnen ieder online verdienmodel. Wees niet bang om vragen te stellen.
 • De cursus wordt geüpdatet: Regelmatig worden bestaande blueprints verbeterd of er worden nieuwe toegevoegd. Zolang jij een abonnement hebt op de Money Mastermind krijg je altijd toegang tot het meest recente materiaal.
 • Ontwikkel jezelf en krijg de juiste mindset: De goede mindset is onmisbaar, als je de Money Mastermind voor slecht een doel wilt gaan gebruiken. Als je een succes van je business wilt maken, dan moet je de juiste mindset hebben. Met de video’s van Jelline Brands zorgt de Money Mastermind ook hiervoor.
Nadelen
 • Het komt in abonnementsvorm: Daar waar je veel cursussen kunt kopen voor een eenmalige investering, is dit bij de Money Mastermind niet zo. Je kunt die enkel in abonnementsvorm krijgen. Je betaalt per maand, kwartaal of jaar. Wij hadden liever gezien dat dit met een eenmalige betaling had gekund.
 • Het zijn blueprints: De video’s zijn allen blueprints. Bijvoorbeeld de blueprint met een affiliate marketing introductie. Je leert er een hele hoop van, maar voor een complete training heb je bijvoorbeeld de Affiliate Marketing Revolutie nodig.

Money Mastermind Review: Conclusie

Met dit overzicht ben ik bijna aan het einde gekomen van onze Money Mastermind review. Uit alles dat ik bekeken hebben. De hele cursus die ik doorlopen heb, kan ik concluderen dat de Money Mastermind niks anders dan lof verdient.

Of je nu een succesvol YouTube kanaal op wilt zetten of je wilt de voordelen van affiliate marketing ontdekken. De blueprints van de Money Mastermind geven je de beste handvatten om jou weg uit de ratrace in te slaan.

Jelline Brands heeft voor iedereen een tijdelijke actie. Je kunt namelijk tijdelijk voor slechts 19,99 euro per maand instappen in de Money Mastermind cursus. Je leert via de Blueprints een sterke basis van verschillende online verdienmodellen en je kunt beginnen met bouwen aan jouw online imperium.

Money Mastermind FAQ

Wanneer krijg ik toegang?

Als jij de bestelling gedaan en de betaling is ontvangen, dan krijg je een link op de mail. Via deze mail kun je inloggen en je wachtwoord veranderen. Daarna krijg je toegang tot het ledengedeelte en kun je meteen met alle content aan de slag.

Is succes gegarandeerd?

Hier kan ik heel makkelijk in zijn. Nee, succes is niet gegarandeerd. Of je een succesvolle ondernemer wordt, ligt helemaal aan jezelf. Met de juiste mindset en instelling is niets onmogelijk.

Is er een geld terug garantie?

Nee, deze is er niet. Wettelijk is bepaald dat er voor digitale en niet-materiële producten geen geld terug garantie hoeft worden gegeven.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Zolang jij je abonnement niet opzegt, zal het elke maand automatisch verlengd worden.

Kan ik kosteloos opzeggen?

Je kunt maandelijks, kosteloos opzeggen. Het is wel belangrijk dat je minimaal een week voor de volgende afschrijving opzegt. Anders gaat de opzeg naar de maand erna. Wil je ermee stoppen, dan kun je gewoon een mail sturen. Doe dit wel minimaal 7 dagen voor de volgende afschrijf datum, anders gaat het een maand langer duren.

Wat gebeurt er als ik mijn abonnement stopzet?

Dan zal je toegang houden tot het materiaal, totdat de volgende factuurdag is. Dan vervalt je toegang tot de cursus. Je wordt wel meteen uit de Discogs community verwijde

Over de auteur

Jelle

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende online verdienmodellen waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *