Ga naar de inhoud
Money Mastermind Review (Jelline Brands)

Money Mastermind Review: De compleetste ervaring van 2024 (Jelline Brands)

Als je bij deze Money Mastermind review terecht bent gekomen, dan zoek je waarschijnlijk naar manieren om online inkomsten te genereren. Money Mastermind is een blueprint van verschillende methoden om geld te verdienen via het internet.

Maar wat houdt het nu precies in? Wat leer je allemaal? Werkt het echt? En hoe betrouwbaar is Jelline Brands, de bedenker van de cursus?

Ik heb de cursus doorlopen en in deze review vertel ik je meer over populaire verdienmodellen die behandeld worden. Bovendien bespreek de voor- en nadelen uitvoerig zodat je een goed beeld wat de cursus je te bieden heeft.

Mijn beoordeling: Money Mastermind

Voordelen

 • Alle online verdienmodellen verzameld op een plek;
 • Laagdrempelig door kleine, maandelijkse kosten;
 • Te betalen per maand, kwartaal of jaar;
 • Wordt constant geüpgraded;
 • Toegang tot community met heel veel experts en online ondernemers.

Nadelen

 • Alleen in Abonnementsvorm, geen lifetime deal mogelijk;
 • Het zijn waardevolle blueprints, volledige toegang tot een bepaalde cursus krijg je niet.

Samenvatting: de Money Mastermind van Jelline Brands is een verzameling van 24 online trainingen, waarbij je via de vele video’s kennismaakt met een verschillende online verdienmodellen. Of je nu wilt beginnen met affiliate marketing, geld wilt verdienen met YouTube video’s of je gaat je bezig houden met crypto.

De experts delen hun inzichten en met de aangeboden blueprints leg je een solide basis voor elk online verdienmodel. De gedeelde informatie is niet alleen goed, maar ook praktisch en toepasbaar voor iedereen. Het is een abonnementsvorm die je nog geen 20 euro per maand kost. Je hoeft geen kennis te hebben om met de verschillende video’s aan de slag te kunnen.

Wie is Jelline Brands precies?

Jelline Brands - Money Mastermind
Jelline Brands

Jelline Brands een jonge onderneemster die eigenlijk nog niet eens zo heel lang bezig is. Ze is in 2019 begonnen met ondernemen terwijl ze nog studeerde. Ze richtte zich op het helpen van bedrijven om online meer zichtbaar te worden, waardoor ze meer klanten konden aantrekken.

Haar succes nam een vlucht toen ze Cash Cow Academy oprichtte. Dit is een platform waar ze cursisten leert hoe ze geld kunnen verdienen met een YouTube kanaal. De cursus werd snel populair en motiveerde Jelline om zich te focussen op het ontwikkelen van online cursussen.

Een tijdje geleden lanceerde ze dan ook Money Mastermind. Een uitgebreide training waarbij meerdere verdienmodellen gecombineerd worden in één cursus.

Is Jelline Brands betrouwbaar?

Met het succes dat ze behaald heeft, met haar eigen bedrijf en andere ondernemers, is wel te concluderen dat ze betrouwbaar is. Het grote aantal cursisten en de vele volgers op haar verschillende social media platformen bevestigen dit.

Tevens is ze op televisie geweest en heeft ze meerdere interviews gedaan in verschillende tijdschriften. Voor veel jonge, online ondernemers is ze dan ook het grote voorbeeld.

Wat is de Money Mastermind?

Money Mastermind - overzicht van de eerste blue prints. Afbeelding copyright deonlineondernemer.nl

De Money Mastermind cursus is een verzameling van 24 verschillende online verdienmodellen. Door de uitgebreide opzet van de cursus kun je een manier vinden die het beste bij je past. Van affiliate marketing tot verkopen via Bol.com tot aan dropshipping. Vrijwel alle manieren van online geld verdienen komen langs.

Belangrijk om te weten is dat Jelline Brands niet alle content zelf heeft gemaakt. Ze heeft blueprints van verschillende populaire en goede trainingen samengebracht en deze gebundeld. Van de Dropshipping Academy van Joshua Kaats tot aan de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Welke verdienmodellen worden besproken?

Dit heb ik natuurlijk al een heel klein beetje besproken. Ik ga nu hier nu dieper op in en wat je gaat leren in deze cursus. Belangrijk is om te onthouden dat de Money Mastermind je de kennis en tools biedt om geld te verdienen. De keuze welk model het best bij jou past, is echter geheel aan jou.

Laten we snel kijken naar de enkele populaire verdienmodellen uit de Money Mastermind.

Affiliate Marketing Blueprint

Affiliate Marketing Money Mastermind - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Affiliate marketing is een vorm van online marketing die al heel lang toegepast wordt. Het draait hierbij allemaal om het promoten van producten van anderen. Wanneer iemand een product of dienst koopt via jouw website, verdien jij daar commissie op.

In Nederland staat Jacko Meijaard bekend als één van de grootste experts. Als maker van de Affiliate Marketing Revolutie wordt hij dan ook gezien als een autoriteit.

Echter, leer je niet alleen hoe je geld verdient met een website. Je leert dit verdienmodel ook succesvol toepassen op YouTube, Instagram en TikTok. De volledige module bestaat uit:

 1. Introductie
 2. Wat is het
 3. Wat zijn de voordelen
 4. Hoe kun je beginnen
 5. Affiliate marketing met een website
 6. Affiliate marketing op Instagram
 7. Affiliate marketing op TikTok

Deze module is dan ook ideaal voor als je geïnteresseerd bent in dit verdienmodel. Bovendien biedt het een unieke kans om kennis te maken met de Affiliate Marketing Revolutie.

Cash Cow Blueprint

cash cow blueprint - money mastermind review - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Deze heb ik al even genoemd. De Cash Cow Academy was namelijk de definitieve doorbraak voor Jelline Brands. Hiermee werd ze een van de beste online ondernemers die Nederlands kent. Deze module richt zich op het maken van YouTube content.

Het doel is om zoveel mogelijk views te krijgen door zoveel mogelijk content te maken. Wanneer je YouTube-kanaal succesvol is, kun je je aanmelden voor het YouTube Partnerprogramma en beginnen met het tonen van advertenties op je kanaal.

Het geheim van een Cash Cow kanaal ligt in de hoeveelheid content die wordt bekeken. Dit kan leiden tot flinke inkomsten, terwijl je wat anders aan het doen bent. Een van de belangrijkste factoren is wel dat je nuttige en goede content maakt; anders wordt je niet gevonden. De module omvat de volgende lessen:

 1. Introductie;
 2. Persoonlijke voorbereiding;
 3. Algemene voorbereiding;
 4. Nichemarkt kiezen;
 5. YouTube module: kanaal opzetten;
 6. Belangrijkste factoren voor succesvol kanaal;
 7. YouTube automatisatie module;
 8. Zelf content maken;
 9. YouTube video’s posten module;
 10. Geld verdienen met YouTube;
 11. Auteursrechtenschending;
 12. Verder kijken?

Wil je toegang tot alle video’s? Met de kortingscode “JELLE” krijg je maar liefst 200 euro korting op de volledige cursus Cash Cow Academy. Dé beste cursus, als je geld wilt verdienen met een YouTube kanaal.

Instagram Blueprint

Instagram Blueprint door Ilse Kwant - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Instagram, onderdeel van Meta, het moederbedrijf van Facebook, is ook een plek waar veel geld te verdienen valt. De expert op dit gebied binnen Money Mastermind is Ilse Kwant. Ze is opgegroeid met sociale media en heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Haar bedrijf is gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers om geld te verdienen met Instagram.

Verdienen via Instagram gebeurt meestal via affiliate marketing of samenwerkingen met merken. Dit platform vereist echter een specifieke benadering, anders dan bij het bouwen van een website.

Ilse legt helder uit hoe je een nichemarkt kiest en hoe je het algoritme van Instagram kunt gebruiken in je voordeel. Ze behandelt ook effectieve contentstrategieën om dit online verdienmodel succesvol toe te passen. De Instagram Blueprint omvat de volgende lessen binnen de Money Mastermind:

 1. Introductie;
 2. Geld verdienen met Instagram;
 3. Nichemarkt kiezen;
 4. Het algoritme uitgelegd;
 5. Groeien op Instagram;
 6. Reels;
 7. Content maken en delen;
 8. Geld verdienen en samenwerkingen binnen halen;
 9. Conclusie

Voor degenen die actief zijn op Instagram, biedt de Instagram module van Money Mastermind een waardevolle kans om te leren hoe je dit platform kunt inzetten voor online inkomsten.

TikTok Blueprint

Tik Tok Sophia Meijer - Money Mastermind Review. Copyright DeOnlineOndernemer.nl

TikTok is een relatief nieuw socialmediaplatform, als je dit vergelijkt met anderen. Desondanks heeft TikTok wereldwijd honderden miljoenen gebruikers. Gebruikers waar aan je, als je het slim aanpakt, geld kunt verdienen. TikTok is vooral bekend bij de jongere generatie, maar ook als je wat ouder bent, kun je er geld mee verdienen.

De TikTok Blueprint wordt door Sophia Meijer behandeld, eigenaar van de Viral Academy. Zij is het gezicht als het gaat om TikTok. Zij gebruikt dit online verdienmodel nog niet heel lang, maar heeft al uitzonderlijke resultaten hiermee weten te bereiken. Door meerdere verdienmodellen binnen TikTok te combineren heeft ze in korte tijd veel geld kunnen verdienen.

Sophia’s specialiteit op TikTok is het toepassen van affiliate marketing. Met goed gemaakte, korte content kan je snel een groot publiek bereiken. Ze leert je hoe je sterke content maakt die aandacht trekt en aanzet tot actie. Ze beheert zelf meerdere kanalen en genereert daarmee meer dan 10.000 euro per maand, allemaal dankzij TikTok. De blueprint omvat onder andere:

 1. Introductie;
 2. Persoonlijke voorbereiding;
 3. Verschillende soorten content;
 4. Nichemarkt kiezen;
 5. Algemene voorbereiding;
 6. TikTok algoritme uitgelegd;
 7. Dit moet je vooral NIET doen;
 8. 10K+ per maand verdienen met TikTok.

Dorpshipping Blueprint

Dropshipping Blueprint door Joshua Kaats - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Het volgende online verdienmodel is dropshippen. Bij dropshipping verkoop je producten via je webshop zonder deze op voorraad te hebben. Je bestelt het product in een goedkoper land en laat het rechtstreeks aan de klant leveren, waarbij je het voor een hogere prijs verkoopt.

Joshua Kaats is een expert met jarenlange ervaring in dropshipping. Zijn uitgebreide lessen binnen Money Mastermind leren je precies, wat je moet doen om een ondernemer te worden.

Joshua is de oprichter van de Dropship Academy en heeft een eigen methode ontwikkeld die enorm succesvol is geworden. Met deze methode genereert hij meer dan een half miljoen omzet per maand. Je leert niet alleen wat je moet doen, maar ook welke aspecten belangrijk zijn om succes te hebben. Hieronder een overzicht van de lessen:

 1. Introductie;
 2. Mindset;
 3. Product- en nichemarktonderzoek;
 4. Online marketing 101;
 5. Onweerstaanbaar aanbod;
 6. Winstgevende webshop module;
 7. Systemen en automatisatie.

Dropshipping werkt heel eenvoudig en kan door vrijwel iedereen worden toegepast. Met de Dropshipping Blueprint van Joshua leer je echter hoe je dit verdienmodel op de juiste manier toepast.

Nog veel meer verdienmodellen in de Money Mastermind

Naast de eerder genoemde populaire verdienmodellen, waarmee ikzelf ook ervaring heb, zijn er nog veel meer methodes die aan bod komen binnen de Money Mastermind. Hieronder vind je een wat kortere beschrijving van andere populaire verdienmodellen.

Amazon Blueprint

Amazon heeft in Europa ook een stevige voet aan de grond gekregen. In deze blueprint leer je hoe je je eigen producten kunt verkopen op Amazon. Je maakt hierbij gebruik van hun platform als online winkel. Wel is het belangrijk dat je goede en betrouwbare leveranciers vindt. De marges zijn op Amazon niet bepaald hoog. Je moet dus veel dingen verkopen om veel geld te kunnen verdienen. De informatie in deze blueprint wordt gegeven door Tijn Strikker en bestaat uit 8 lessen.

Bol.com Blueprint

Dit principe is eigenlijk hetzelfde als bij de Amazon Blueprint. Binnen Bol.com zijn er talloze webshops te vinden. Het ziet er allemaal uit als Bol.com, maar regelmatig kopen we iets dat bij een andere verkoper wegkomt. Ook hier is het weer belangrijk dat je goede en betrouwbare leveranciers vindt. Veelal komen deze uit China.

Bedenk wel dat jij als verkopende partij verantwoordelijk bent. Als er iets niet geleverd wordt of kapot is, dan ben jij degene die dit moet afhandelen. Bol.com bemiddelt enkel bij de verkoop, maar is niet verantwoordelijk.

De blueprint bestaat uit maar liefst 17 lessen en wordt gegeven door Bryan en Vincent

Pinterest Blueprint

Pinterest kennen we allemaal van de mooie Pin’s die je er kunt vinden. Deze blueprint leert hoe je Pinterest kunt gebruiken om verkeer naar je webshop of website te krijgen en hoe je het platform kunt gebruiken om producten te promoten. Daarnaast leer je ook over de mogelijkheden van adverteren en affiliate marketing op dit platform. De module is in het Engels en wordt gegeven door Thomas Mulder, bekend van Pinterest Mastery.

Cryptonite Blueprint

Ook in de cryptowreld is er geld te verdienen. Hoe dit precies werkt leer je ook binnen de Money Mastermind. Voordat je gaat investeren in crypto, is het wel belangrijk dat je weet wat je doet. Anders loop je het risico dat je geld verliest.

Uiteraard, als je de module doorlopen hebt, dan heb je wel de juiste strategie om mee van start te gaan. Je hebt dan een gigantische voorsprong op de mensen die er zo goed als blind in stappen. De crypto blueprint wordt gegeven door Corné Marchand en bestaat uit 12 lessen.

NFT Blueprint

Een andere blueprint die ik nog kort wil behandelen in de Money Mastermind review is de NTF Blueprint. NFT staat voor ‘Non Fungible Token’. Het is een klein beetje te vergelijken met gewone crypto, alleen zijn NFT’s niet vervangbaar. Je kan het inwisselen voor andere crypto of voor fysiek geld.

De NFT blueprint wordt gegeven door Lisanne Drost en bestaat uit 7 lessen waarin je vooral leert wat het precies is en hoe je ermee kunt starten.

Nog meer video’s met mindset module

Een belangrijk onderdeel binnen de Money Mastermind zijn de diverse mindset modules. De beste online ondernemers hebben namelijk de juiste mindset. Welke van de verdienmodellen je ook gaat toepassen. Het valt en staat met de juiste mindset.

De Money Mastermind Discord community

Money Mastermind Discord Kanaal - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Als jij je bij de Money Mastermind aanmeldt, dan krijg je niet alleen onmiddellijk toegang tot het cursusmateriaal. Je krijgt namelijk ook toegang tot het Discord kanaal van Money Mastermind. Discord is een gratis te downloaden app voor pc, Mac OSX, tablet of je smartphone waarmee je servers kan aanmaken. Dit kan met je vrienden, met mensen waar je mee gamet, maar ook om mensen met dezelfde interesses bij elkaar te brengen.

De cursus gaat dus eigenlijk verder binnen de exclusieve community. Hier zijn heel veel ervaren internetondernemers. Hier kun je sparren met anderen of vragen stellen die snel beantwoord worden. Het is dus naast de cursus echt belangrijk dat je dagelijks in de exclusieve Discord community te vinden bent.

Maandelijkse groepscoaching sessies

Groepscoaching sessies Money Mastermind - Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Naast het online cursusmateriaal en het Discord kanaal zijn ook de groepscoaching sessies echt heel erg nuttig. Ik wil je ook aanraden, dat je naast de online cursus ook probeert om hierbij aanwezig te zijn. Hierin komen succesvolle ondernemers aan het woord waarin zij hun geheimen prijsgeven.

De groepscoaching sessies zijn dan ook erg leerzaam. Ze hebben uiteenlopende onderwerpen. De ene keer komt de Dropship Academy aan bod. De andere keer wordt de affiliate marketing methode van Jacko Meijaard uitgelegd. Een van de waardevolste Money Mastermind voordelen.

Als je onverhoopt een keer niet bij de coaching sessie van deze ultieme cursus kunt zijn, dan kun je hem altijd nog terugkijken. Alle sessies van de Money Mastermind worden opgenomen en kun je op ieder moment terugkijken.

Wat kost het?

Je hebt nu kunnen lezen wat je allemaal krijgt bij deze online cursus. De Cash Cow Academy van Jelline Brands was een erg prijzige cursus. Hij was zijn geld waard, maar lang niet iedereen heeft de mogelijkheid om 1.000 euro voor een cursus neer te tellen.

Daarom is de Money Mastermind geschikt voor iedereen. Deze cursus biedt een toegankelijke manier om kennis te maken met een breed scala aan online verdienmodellen. Met het abonnementsmodel van Money Mastermind betaal je een vast maandbedrag en heb je niet te maken met een enorme aanschafwaarde, die je in één keer moet voldoen.

Je kunt in principe kiezen uit drie verschillende vormen. Je betaalt per maand, per kwartaal of per jaar. Wanneer per jaar betaalt, dan is het het goedkoopste. Als per maand betaalt, dan kost Money Mastermind 19,99 euro. Betaal je per jaar, dan is dat omgerekend 12,50 euro per maand.

Mocht je besluiten om niet verder te gaan met Money Mastermind, dan kun je het abonnement opzeggen. Zorg er wel voor dat je dit op tijd doet.

Voor wie is de Money Mastermind nu eigenlijk bedoeld?

Deze online cursus is een laagdrempelige manier om mensen kennis te laten maken met online geld verdienen met YouTube of via een ander online verdienmodel. De cursus bundelt een reeks van andere cursussen, van dropshipping tot vastgoed

Toch is het wel zo dat de Money Mastermind niet voor iedereen geschikt is. Je moet namelijk veel verbeeldingskracht hebben en vooral veel geloof in jezelf en in je project hebben. Wees niet bang om vragen te stellen in de Discord community. Er zijn geen domme vragen. Het is dom om niet te vragen.

Wat zijn de Money Mastermind ervaringen van anderen

Natuurlijk ben ik niet de enige die een Money Mastermind review geschreven heeft. In een wereld die steeds meer digitaal wordt, hebben andere experts ook ervaringen met de verdienmodellen.

De Money Mastermind ervaringen zijn bij andere experts zeer goed. Met de cursus maak je een begin aan je financiële vrijheid. Uiteraard geeft deze cursus geen 100% garantie, maar je hebt wel de beste handvatten om met deze verdienmodellen geld te verdienen.

De cursus wordt door velen gezien als een zeer waardevolle cursus. Of je interesse nu uitgaat naar geld verdienen met YouTube, of dat je meer wilt leren over TikTok. Je kunt alle kanten uit met deze training.

Naast de meningen van experts zijn ook de ervaringen van cursisten belangrijk. Is deze digitale portefeuille grandtour van de Money Mastermind echt een goede cursus? Hiervoor citeer ik hieronder een aantal reviews die cursisten achter hebben gelaten over de Cash Cow Academy. Deze betekende de definitieve doorbraak van Jelline Brands.

Deze reviews heb ik voor je verzameld vanaf TrustPilot. Dé toonaangevende website met eerlijke meningen.

“Iets meer dan een half jaar geleden heb ik deze cursus gekocht om mij meer te willen verdiepen in Youtube. De filmpjes zijn duidelijk en wordt stap voor stap goed uitgelegd hoe je op een succesvolle manier een Cash Cow Channel kan opzetten.
Daarnaast bieden ze groepcoachings aan waarbij je jouw vragen kan stellen.
De cursus heeft mij in ieder geval geholpen om verder te kunnen gaan met mijn Youtube kanalen.”

Kristy Krijgsman 5/5

“k heb inmiddels al meerdere cursussen en opleidingen gevolgd maar steeds werd ik weer teleurgesteld. Totdat ik de Cash Cow Academy ontdekte! Deze opleiding is super interessant en geeft echt informatie waar je wat aan hebt vanaf les 1! Ik heb hier oprecht zoveel van geleerd en ben vol positieve energie begonnen aan mijn eigen kanalen. Eindelijk een cursus die het waard is! Ik raad het ook echt iedereen aan!”

Jessica Bruintjes 5/5

“De Cash Cow Academy biedt enorm veel handvaten om zelf tot een succesvol cash cow YouTube kanaal op te zetten. Het is een uitgebreide cursus, heeft een grote/actieve community en biedt persoonlijke hulp wanneer je er zelf even niet uitkomt. Daarnaast zit de community ook vol gemotiveerde mensen wat jou zelf ook weer helpt door te pakken.”

Ankie Lukkezen 4/5

Er zijn vrijwel geen slechte ervaringen te vinden over de producten van Jelline Brands. De Cash Cow Academy is populair en ook de Money Mastermind leert je geld verdienen op het internet.

Mijn Money Mastermind Review en ervaringen

Nu je een goed idee hebt waaruit Money Mastermind bestaat, is het tijd geworden voor mijn uitgebreide en eerlijke mening over de cursus van Jelline Brands. Is echt iedereen zo tevreden met de cursus van Jelline? Hieronder deel ik mijn eerlijke ervaringen.

De Money Mastermind leert je geld verdienen op het internet

Money Mastermind biedt je de mogelijkheid om geld te verdienen op het internet. Of het nu gaat om YouTube, Instagram of dropshipping. Hoewel ik geen 100% zekerheid kan bieden, geloof ik wel dat met de juiste mindset, deze cursus je kan leren om succesvol te zijn met diverse online verdienmodellen.

De meest laagdrempelige manier

Sommige cursussen kosten je veel geld. Voor een goede cursus van een werkend online verdienmodel ben je zo 1.000 euro kwijt, als het niet meer is. Dit is voor sommigen een investering die ze simpelweg niet kunnen doen. De cursus van Jelline Brands is veel laagdrempeliger, omdat je slecht een klein bedrag per maand betaalt.

Toegankelijk en gebruiksvriendelijk

De cursus en de Huddle leeromgeving is toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor iedereen. De cursus houdt bij welke video’s je al hebt bekeken, waardoor je eenvoudig je voortgang kunt volgen.

Wanneer je de Money Mastermind op je mobiel of tablet wilt benaderen, dan kun je het beste gebruikmaken van de Huddle app. Deze app maakt het geheel zeer gebruiksvriendelijk. Als je meerdere trainingen volgt, dan heb je in de Huddle alles naast elkaar staan.

Begeleiding en interactie met de Discord community

Ook de Money Mastermind Discord community voegt veel toe aan jouw leercurve. Je kunt alle trainingen volgen en het proberen toe te passen, maar je komt geheid met vragen te zitten. Welk online verdienmodel je kiest, niets gaat zonder slag of stoot.

Je kunt over elk verdienmodel vragen stellen binnen de Discord community. Hier vind je heel veel succesvolle ondernemers. Ze helpen je maar al te graag, zodat ook jij de weg naar jouw financiële vrijheid vindt.

Voor- en nadelen Money Mastermind

Om je een overzichtelijk geheel te geven heb ik voor jou, de voor- en nadelen van de Money Mastermind hieronder verzameld. Dit overzicht biedt een helder inzicht in wat je kunt verwachten van deze cursus.

Voordelen
 • Veel verschillende online verdienmodellen: Deze cursus bevat heel veel verschillende verdienmodellen. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere cursist wel een aantrekkelijke bij zit. Ga bij jezelf van tevoren na bij welk online verdienmodel jouw hart ligt en maak daarna de keuze.
 • Veel hulp van experts: Als je vragen hebt, dan blijf je hier niet lang mee zitten. Via de Money Mastermind Discord community sta je in rechtstreeks contact met succesvolle ondernemers binnen ieder online verdienmodel. Wees niet bang om vragen te stellen.
 • De cursus wordt geüpdatet: Regelmatig worden bestaande blueprints verbeterd of er worden nieuwe toegevoegd. Zolang jij een abonnement hebt op de Money Mastermind krijg je altijd toegang tot het meest recente materiaal.
 • Ontwikkel jezelf en krijg de juiste mindset: De goede mindset is onmisbaar, als je de Money Mastermind voor slecht een doel wilt gaan gebruiken. Als je een winstgevende business wilt maken, dan moet je de juiste mindset hebben. Met de video’s van Jelline Brands zorgt de Money Mastermind ook hiervoor.
Nadelen
 • Het komt in abonnementsvorm: Daar waar je veel cursussen kunt kopen voor een eenmalige investering, is dit bij de Money Mastermind niet zo. Je kunt die enkel in abonnementsvorm krijgen. Je betaalt per maand, kwartaal of jaar. Ik had liever gezien dat dit met een eenmalige betaling had gekund.
 • Het zijn blueprints: De video’s zijn allen blueprints. Bijvoorbeeld de blueprint met een affiliate marketing introductie. Je leert er een hele hoop van, maar voor een complete training heb je bijvoorbeeld de Affiliate Marketing Revolutie nodig.

Money Mastermind FAQ

Wanneer krijg ik toegang?

Als je de cursus aanschaf en hebt betaalt ontvang je in de bevestigingsmail een link. Via deze link kun je inloggen en je wachtwoord veranderen. Daarna krijg je direct toegang tot de cursus en kun je meteen met alle content aan de slag.

Is succes gegarandeerd?

Hier kan ik heel makkelijk in zijn. Nee, succes is niet gegarandeerd. Of je een succesvolle ondernemer wordt, ligt helemaal aan jezelf. Echter, met de juiste mindset en instelling is niets onmogelijk.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Nee, deze is er niet. Wettelijk is bepaald dat er voor digitale en niet-materiële producten geen geld terug garantie hoeft worden gegeven.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Zolang jij je abonnement niet opzegt, zal het elke maand automatisch verlengd worden.

Kan ik kosteloos opzeggen?

Je kunt maandelijks, kosteloos opzeggen. Het is wel belangrijk dat je minimaal een week voor de volgende afschrijving opzegt. Anders gaat de opzeg naar de maand erna. Wil je ermee stoppen, dan kun je gewoon een mail sturen.

Wat gebeurt er als ik mijn abonnement stopzet?

Dan zal je toegang houden tot het materiaal, totdat de volgende factuurdag is. Dan vervalt je toegang tot de cursus en wordt je meteen uit de Discogs community verwijderd.

Conclusie

Met dit overzicht kom ik bijna aan het einde van mijn Money Mastermind review. Op basis van alles wat ik heb bekeken en alle blueprints die ik heb doorlopen, kan ik concluderen dat de Money Mastermind niets dan lof verdient.

Of je nu een succesvol YouTube kanaal op wilt zetten of je wilt de voordelen van TikTok ontdekken. De blueprints van de Money Mastermind geven je de beste handvatten om je uit de dagelijkse sleur te halen.

Jelline Brands biedt op dit moment een speciale actie aan: je kunt nu instappen in de ‘Money Mastermind’ cursus voor slechts 19,99 euro per maand. Deze cursus biedt je een solide basis in verschillende online verdienmodellen en stelt je in staat om te beginnen met het bouwen van je eigen online imperium.

Over de auteur

Jelle Damen

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende manieren van online geld verdienen, waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Mocht je meer over mij willen weten, klik dan op de website knop hierboven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *