Ga naar de inhoud

Over mij

Jelle Damen - DeOnlineOndernemer.nl

Hallo, ik ben Jelle Damen, afgestudeerd aan Avans Hogeschool in Breda (Informatica). Alweer bijna 7 jaar ben ik een ambitieuze ondernemer met een passie voor zo’n beetje wat alles met internet te maken heeft. Zo maak ik onder meer websites, webapplicaties en ben ik actief in de internetmarketing wereld.

Je vind hier mijn LinkedIn profiel. Als je een vraag hebt over een product of je hebt interesse in een samenwerking, vul dan a.u.b. het contact formulier in.

Mijn verhaal

Na mijn opleiding wist ik niet goed wat ik wilde. Werken voor een baas of toch voor me zelf beginnen en mijzelf ontwikkelen. Ik koos voor het laatste vooral vanwege de vrijheid en de verantwoordelijkheden die daar bij horen.

Na een aantal spannende en toffe jaren knaagde er toch wel iets aan mij, namelijk dat het bekende uurtje factuurtje zijn beperkingen kent. Je krijgt namelijk alleen maar de uren betaald dat je werkt en het aantal uur is nu eenmaal beperkt.

Eind 2016 kwam ik per toeval in aanraking met affiliate marketing. Na veel lezen, luisteren en bekijken leerde ik pas echt de kracht van het internet en hoe je dankzij affiliate marketing een passief inkomen kan opbouwen.

In januari 2017 ben ik dan ook naast mijn eigen werk als zelfstandige aan de slag gegaan om een passief inkomen op te bouwen. Inmiddels is dan ook meer dan de helft van mijn maandelijks inkomen van wat ik nu verdien passief dankzij affiliate marketing.

En daar ben ik best trots op, want het geeft mij meer vrijheid, voldoening en meer rust. Ik geniet dan ook iedere dag hiervan en werk op mijn eigen voorwaarden vanuit mijn eigen omgeving.

Ik ben dan ook van plan om dit en het komend jaar affiliate marketing een stuk serieuzer op te pakken dan ik al deed en mijn websites aanzienlijk uit te breiden en sneller te laten groeien dan voorheen.

Doel van DeOnlineOndernemer.nl

Het doel van DeOnlineOndernemer.nl is dan ook om mensen en ondernemers te informeren en te inspireren over alles wat met online ondernemen te maken heeft. Daarbij richt ik mij met name op hoe je dankzij het internet geld kunt verdienen.

Wil je ook leren hoe je dankzij het internet passief geld verdiend, dan zit je op deze website goed. Je vindt hier allerlei handige informatie zonder loze beloftes. Wel is deze informatie gebaseerd op mijn persoonlijke mening en enkel informatief / educatief bedoeld. Ik ben dan ook géén professioneel adviseur en ik geef geen beleggingsadvies.