Ga naar de inhoud

Over Jelle Damen

Jelle Damen - DeOnlineOndernemer.nl

Na het afronden van mijn studie Informatica op Avans Hogeschool in Breda wist ik niet zo goed wat ik wilde. Werken voor een baas of toch voor mezelf beginnen en mijzelf verder ontwikkelen. Ik koos voor het laatste vanwege de vrijheid en de verantwoordelijkheden die daarbij hoorde. 

Na een aantal spannende en toffe jaren knaagde er toch wel iets aan mij, namelijk dat het bekende uurtje factuurtje zijn beperkingen kent. Je krijgt namelijk alleen de uren betaald dat je werkt en het aantal uren is helaas nu eenmaal beperkt. 

Eind 2016 kwam ik per toeval in aanraking met het affiliate marketing. Na veel uren lezen, luisteren en kijken leerde ik pas echt de kracht van het internet kennen en hoe je dankzij het internet een (semi) passief inkomen kunt opbouwen. In januari 2017 ben ik dan ook naast mijn eigen werk aan de slag gegaan om een passief inkomen op te bouwen met affiliate marketing. 

Inmiddels bezit ik dan ook 5 goedlopende affiliate website die voor een constante stroom aan inkomsten zorgen, investeer ik in crypto en aandelen en onderzoek ik hoe ik dankzij het internet nog meer inkomstenbronnen kan creëren. 

Ik zie dan ook elk jaar mijn vermogen groeien en daar ben ik dan ook echt trots op. Het geeft mij meer vrijheid, voldoening en meer rust. Ik geniet hiervan dan ook elke dag en ik werk op mijn eigen voorwaarden vanuit mijn eigen omgeving. 

Het doel van deze website

Het doel van deze website is dan ook vrij simpel. Ik wil mensen en andere ondernemers meer vertellen en inspireren hoe je dankzij het internet geld kunt verdienen. Ik ben namelijk van mening dat iedereen dit kan en dat dit ook niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Alleen kan het zijn dat je wellicht nog twijfelt of simpelweg geen idee hebt waar je moet beginnen. Of het nu gaat over affiliate marketing, cryptocurrency, beleggen in aandelen, dropshipping, e-commerce of een ander online verdienmodel, op deze website ontdek je allerlei handige informatie en reviews van producten of diensten die je helpen om ook een (semi) passief inkomen op te bouwen. 

Wel is deze informatie gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en is deze dus enkel informatief en educatief bedoeld. Ik geef dus ook geen beleggingsadvies of iets dergelijks.