Ga naar de inhoud

Affiliate Marketing Revolutie Review en persoonlijke Ervaringen (Jacko Meijaard) (2023)

Door Jelle

Op zoek naar een uitgebreide en eerlijke Affiliate Marketing Revolutie review? Wellicht heb je al eens gehoord van van de affiliate marketing cursus van affiliate marketing expert Jacko Meijaard. Wanneer je op deze pagina bent gekomen overweeg je waarschijnlijk dan ook om de cursus aan te schaffen of vraag jij je misschien af of de training wat voor jou is.

Wat je reden ook mag zijn, in mijn diepgaande Affiliate Marketing Revolutie review ga je dan ook meer leren over de volgende dingen:

 • Wie is Jacko Meijaard?
 • Wat is de Affiliate Marketing Revolutie cursus nu precies?
 • Wat wordt in de training allemaal behandeld?
 • Alles over het grootste affilate marketing forum van Nederland en België
 • Deel ik met jou mijn Affiliate Marketing Revolutie resultaten
 • Deel ik mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen evenals mijn resultaten.
 • And last but not least, aan het einde van de review vind je een exclusieve bonus 🤫

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard - de affiliate marketing revolutie / internet succes gids

Jacko Meijaard is de eigenaar van Meijaard Media, de bedenker van Internetsuccesgids.nl, de Affiliate Marketing Revolutie, de 10K club en is in het bezit van tientallen affiliate marketing websites.

Maar waar Jacko vooral bekend van is, is van zijn website Internetsuccesgids. Hier plaatst Jacko wekelijks interessante artikelen over alles wat met internet marketing te maken heeft en hoe je succesvol kunt worden op het internet. 

Jacko’s zijn successen zijn dan ook niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft bijvoorbeeld het Algemeen Dagblad een artikel aan Jacko gewijd.

Ook plaats Jacko elke week een nieuwe podcast op zijn SoundCloud kanaal. Hier worden verschillende onderwerpen besproken zoals bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, affiliate marketing, opschalen en uitbesteden van werk. 

Daarnaast is Jacko Meijaard ook dagelijks te vinden op het internetsuccesgids forum, plaatst hij wekelijks meerdere video’s op zijn YouTube account en is hij erg actief op zijn Instagrampagina.

Wanneer ik een review schrijf over een product, dienst of een training vind ik het heel belangrijk dat deze door een bedrijf geleverd worden. Vooral omdat er vaak diverse garanties gegeven worden wil ik graag de basisgegevens zoals de KvK-nummer, Btw-nummer en het contactadres makkelijk kunnen vinden. Gelukkig zijn deze gegevens allemaal te vinden op de website  internetsuccesgids. 

Ook het contact met Jacko is uitstekend te noemen. Hij reageert binnen een dag op persoonlijke e-mails en vragen op het forum. Wat ik ook mooi vind is dat Jacko echt open is en de intentie heeft om mensen te helpen. Ik kan ook niet anders concluderen dat Jacko Meijaard te vertrouwen is.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie cursus?

Misschien ben je nog niet helemaal bekend met de Affiliate Marketing Revolutie en vraag jij je af wat het nu precies is.

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandstalige online cursus. In deze online videotraining dat bestaat uit 11 modules en 75 lessen leer je de basis om affiliate inkomsten te genereren door middel van affiliate websites en social media.

Een succesvolle website maken kan op verschillende manieren. Binnen de Affiliate Marketing Revolutie wordt er gebruik gemaakt van Marketheme. Dit is een speciaal WordPress thema waar Jacko bij betrokken is. Weet wel van tevoren dat het gebruik van dit WordPress thema 67 euro per maand kost.

Gelukkig kun je ook een gratis WordPress thema gebruiken en ben je NIET VERPLICHT om gebruik te maken van Marketheme. De Affiliate Marketing Revolutie cursus is dus ook te volgen als je geen gebruik wilt maken van Marketheme.

Een andere sterke kant van de Affiliate Marketing Revolutie is dat je eigenlijk geen technische kennis nodig hebt. Niet van affiliate marketing, maar ook niet van een website op te zetten en in te richten. Dit wordt namelijk stap voor stap in de video’s uitgelegd.

Nu je weet wat de Affiliate Marketing Revolutie cursus is, gaan we samen eens kijken wat je allemaal gaat leren in deze uitgebreide cursus. Hieronder vertel ik je meer wat je kunt verwachten.

Bekijk dit eerst

Affiliate Marketing Revolutie 5.0 - Module 1: Welkom bij AMR 5.0 | Copyright deonlineondernemer.nl
© deonlineondernemer

Dit hoofdstuk valt niet onder de modules, maar ik raad je wel aan om hem eerst even te kijken. Hierin legt Jacko Meijaard uit wat je allemaal in de cursus gaat ontdekken en hoe de structuur eruit ziet.

Ook krijg je een korte introductie van het grootste affiliate marketing forum van België en Nederland. In deze video krijg je een korte introductie van het forum waarop zich duizenden affiliate marketeers bevinden.

De Clarity Call komt ook even kort aan het bod. Wat de Clarity Call precies is dat zal ik je later in deze Affiliate Marketing Revolutie review nog uitleggen. Laten we nu gaan kijken naar de cursus zelf.

Inspiratie en motivatie

Ook dit hoofdstuk valt nog onder de modules en krijg je nog niet echt wat uitgelegd over affiliate marketing. Dit hoofdstuk heeft Jacko Meijaard namelijk in de cursus gezet om je vanaf het begin VOLDOENDE motivatie te geven.

Veel mensen denken dat ze binnen een paar maanden met affiliate marketing veel bakken met geld verdienen. Gebeurt dit niet? Dan stoppen veel mensen weer, omdat het volgens hen niet werkt.

Jacko Meijaard probeert in deze module dit dus te voorkomen. Is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt voor iedereen? Jazeker, alleen heb je wel de juiste motivatie nodig, aldus Jacko.

Affiliate marketeers moeten ook nieuwe gewoontes aanleren. Dit kan voor sommigen best moeilijk zijn, maar is echt heel belangrijk.

Module 1: Starten met affiliate marketing

Affiliate Marketing Revolutie Module 3 - wat is affiliate marketing | Copyright deonlineondernemer.nl
© deonlineondernemer

In deze module leer je de basis dingen van affiliate marketing. Jacko legt in deze module vooral uit wat affiliate marketing nu precies is en hoe je het toe moet passen. Je maakt hier ook kennis met affiliate netwerken waarbij jij je aan moet sluiten om affiliate producten te kunnen promoten.

De Affiliate Marketing Revolutie richt zich vooral op PayPro, maar er zijn nog veel meer netwerken waar jij gebruik van kunt maken. Hieronder een opsomming van in Nederland en België veelgebruikte netwerken:

 • PayPro
 • Plug&Pay
 • Daisycon
 • TradeTracker
 • AWIN
 • TradeDoubler
 • AdTraction
 • Partnerprogramma Bol.com

Als je kiest voor deze netwerken dan heb je het beste affiliate netwerk alvast te pakken. Deze zijn allemaal hartstikke nuttig en betrouwbaar. Je kun je bij de meeste affiliate programma’s meteen aansluiten. Enkel Bol.com vereist een website die al een klein beetje gevuld is.

Als je een affiliate marketing business wilt beginnen, dan heb je ook een product nodig om te gaan promoten. Bedenk van de tevoren een onderwerp waar jouw website over gaat straks.

Kies een onderwerp waar je affiniteit mee hebt door bijvoorbeeld jouw werk of een hobby. Kijk of je in deze niche genoeg kunt promoten bij de verschillende affiliate netwerken. Is dit het geval? Dan heb jij het product gekozen, dat je kunt gaan promoten.

Module 2: Website inrichten

In deze module maak jij een start met jouw eigen affiliate website. Het eerste wat daarvoor belangrijk is dat is dat je een goede domeinnaam kiest. De domeinnaam moet namelijk in 1 oogopslag laten zien waar jouw affiliate website over gaat.

Als je een affiliate website opzetten gaat, dan moet je eerst een domeinnaam bedenken en bestellen. Dit wordt ook uitgelegd in deze online cursus. Bedenk een pakkende domeinnaam die makkelijk te lezen is.

In deze cursus wordt onder andere Neostrada genoemd als partij om jouw domeinnaam te bestellen. Uiteraard ben je vrij om ergens anders een domeinnaam af te nemen zoals bijvoorbeeld TransIP. Hoe dit precies werkt wordt stap voor stap behandeld tijdens de tweede module van de Affiliate Marketing Revolutie.

Module 3: Je website inrichten

Module 3 van de AMR 5.0 | Copyright deonlineondernemer.nl
© deonlineondernemer

In module 3 van de Affiliate Marketing Revolutie ga je starten starten met het maken van je eigen affiliate website. Het begin van een passief inkomen in de toekomst. Deze module is ook weer volledig gebaseerd op het WordPress thema Marketheme. Ook als je Marketheme niet wilt gaan gebruiken, maar kiest voor een ander thema, dan is het belangrijk dat je deze module wel goed bekijkt.

Je zult namelijk zien dat er heel veel overeenkomsten zijn. Zaken als jouw website aanmaken, jouw website live zetten, WordPress instellingen enzovoort. Het komt allemaal voorbij en zijn erg belangrijk om goed te weten.

Mocht je er wel voor kiezen om Marketheme te gebruiken, dan wordt wordt van A tot Z uitgelegd hoe je het domein dat je hebt gekozen kunt koppelen.

Een ander onderwerp wat aan bod komt in module 3 is Google Analytics. Om een succesvolle affiliate website te maken is deze tool echt onmisbaar. Via Google Analytics kun je namelijk heel veel data verzamelen. Wanneer je deze data analyseert, dan kom je er achter wat wel werkt en wat niet werkt.

Module 4: Je website personaliseren

In module 4 van de Affiliate Marketing Revolutie wordt behandeld hoe je jouw website gaat personaliseren. Je hebt immers een onderwerp gekozen en je wilt natuurlijk een waardevolle toevoeging zijn aan het internet. Door je website te personaliseren en te voorzien van unieke content is het mogelijk om je eigen te onderscheiden van je concurrentie.

In deze module wordt onder andere behandeld hoe je jouw homepage moet bewerken. Op deze pagina omschrijf je kort wie je bent, waar jouw website over gaat en hoe je mensen wilt helpen.

Ook het toevoegen van een logo, het aanmaken van menu’s, headers en footers komt allemaal aan bod in de affiliate marketing cursus.

Module 5: Zoekwoordenonderzoek en teksten

Zoekwoordonderzoek en het leren schrijven van teksten zijn onderdeel van Affiliate Marketing Revolutie 5.0 | Copyright deonlineondernemer.nl
© deonlineondernemer

In deze module van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je voor het eerst te maken met de term ‘zoekwoordonderzoek’. Iets dat heel belangrijk is als je een passief inkomen op wilt bouwen, maar – helaas – heel vaak vergeten wordt.

Zoekwoordenonderzoek is heel belangrijk voor affiliate marketeers. Affiliate marketing werkt namelijk alleen als je dit heel goed doorhebt.

De inleiding zoekwoorden wordt door Jacko Meijaard in deze module behandeld. Wel is het belangrijk dat jij je daarna blijft verdiepen in in zoekwoordonderzoek.

Een ander onderwerp wat in deze module wordt behandeld is het schrijven en opbouwen van goede teksten. Affiliate marketing werkt namelijk alleen als je echt goed teksten schrijft. Daarom raad ik je aan om om in het begin zelf je teksten te schrijven. Dit kost misschien wat tijd, maar je leert er ook een hoop van.

Mocht je eenmaal inkomsten hebben, dan kun je ervoor kiezen om het schrijven van teksten uit te besteden en je te gaan beginnen met opschalen.

Module 6: Optimaliseren van teksten

Ook module 6 is belangrijk als jij jouw eigen affiliate website aan het bouwen bent. Er zijn namelijk verschillende dingen die je in je blogberichten moet verwerken om zo goed mogelijk te scoren.

Aantrekkelijke titels zijn altijd belangrijk. Zorg ervoor dat je bijna altijd een vraagstelling in de titel hebt. Dit maakt mensen nieuwsgierig om het antwoord op deze vraag te vinden.

Ook deze module is weer op basis van Marketheme, maar bijna alle functionaliteiten zal je ook in een ander WordPress thema terug vinden.

In dit deel van de cursus leer je ook het belang van afbeeldingen. Afbeeldingen zorgen namelijk voor beleving van het artikel. Ook de legt Jacko Meijaard hier het belang van een uitgelichte afbeelding uit en hoe je deze moet toepassen. Verder wordt er in de Affiliate Marketing Revolutie cursus ook uitgelegd waarom categorieën en permalinks belangrijk zijn.

Als laatste laat Jacko in deze module zien hoe je affiliate links moet plaatsen en wat het belang is van een goede Call To Action. Als affiliate moet je altijd een goede Call to Action hebben om mensen te verleiden om door te klikken.

Module 7: Search Engine Optimization (SEO)

Zoekwoordonderzoek wordt uitgebreid besproken in de Affiliate Marketing Revolutie | Copyright deonlineondernemer.nl
© deonlineondernemer

Wanneer je de Affiliate Marketing Revolutie koopt, ga je ook meer leren over SEO (zoekmachine optimalisatie). SEO is bij veel Affiliate Marketing cursussen de rode draad. Het is namelijk van vitaal belang om SEO goed te begrijpen om een succesvolle en winstgevende affiliate website te kunnen maken.

In deze module ontleedt Jacko Meijaard teksten en laat hij zien wat belangrijk is bij SEO. Ook de META omschrijving die een bericht krijgt wordt behandeld hier. Iets dat ook belangrijk is bij goede affiliate websites.

Daarnaast wordt er in module 7 uitgelegd hoe je jouw eerste bericht moet publiceren om vervolgens meer blog artikelen te schrijven om zo je website meer autoriteit te geven.

Een online inkomen met affiliate marketing staat en valt met het consistent uploaden van blogberichten. Affiliate websites zijn namelijk (bijna) allemaal blog websites.

Module 8: Marketheme uitbreiding

Module 8 is eigenlijk alleen belangrijk voor mensen die ervoor kiezen om met Marketheme aan de slag te gaan. Marketheme is een WordPress thema dat speciaal gericht is op affiliate marketing en waarbij webhosting en service inbegrepen zitten.

Marktheme bevat meer mogelijkheden dan je in een ander WordPress thema zult zien. Zo kun je bijvoorbeeld met Marketheme een API koppeling maken met een affiliate netwerk. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om affiliate producten op basis van een EAN code toe te voegen.

Je vult een aantal vereiste velden in en je hebt geen om kijken meer naar de prijzen of de voorraad van een product. Dit wordt allemaal automatisch voor je gesynchroniseerd.

Iets wat wel voor iedereen nuttig is, dat zijn de video’s waarin de klikresultaten binnen een affiliate netwerk getoond worden. Dit stelt op zich niet zoveel voor om in beeld te krijgen, maar altijd handig om even mee te pakken.

Module 9: Social media

Laatste module van de Affiliate Marketing Revolutie - Social Media | Copyright deonlineondernemer.nl
© deonlineondernemer

Module 9 is de laatste module binnen de Affiliate Marketing Revolutie 5.0. In deze module ga je meer leren hoe je affiliate marketing kunt toepassen op social media kanalen zoals TikTok en Instagram.

Deze module is dan ook heel handig voor mensen die al veel actief zijn op deze netwerken en hiermee meer inkomsten eruit willen halen.

Naast TikTok en Instagram kun je natuurlijk ook op andere social media online marketing toepassen. Denkende aan Facebook en Pinterest. Hier kun je ook een passief inkomen mee opbouwen.

Persoonlijke coaching via een Clarity Call

In het begin van de Affiliate Marketing Revolutie review haalde ik de Clarity Call even aan. Dit is een programma met persoonlijke coaching die Jacko Meijaard in 2019 is gestart. Via een call wordt er gekeken hoe Jacko en zijn team jou verder kunnen helpen. Zij zullen je via 1-op-1 coaching vertellen wat er beter kan.

Je komt in een community terecht die men de 10K-Club noemt. Deze selecte groep mensen wordt door Jacko en zijn team geholpen om naar een passief inkomen van 10K per maand te gaan.

Dit lijkt misschien onmogelijk, maar er zijn diverse personen die meer dan 10K per maand verdienen met affiliate marketing. Jacko Meijaard is daarvan zelf natuurlijk het schoolvoorbeeld van.

Hij is ooit begonnen met 1 succesvolle affiliate marketing website, maar heeft er nu tientallen en die leveren hem een serieus vermogen op per maand.

Het Affiliate Marketing forum van NL en BE

Voordat ik verder ga met mijn Affiliate Marketing Revolutie Review, mijn persoonlijke ervaringen en resultaten wil ik eerst nog kort hebben over het forum waar je toegang tot krijgt.

Want naast de Affiliate Marketing Revolutie video training krijg je ook toegang tot het grootste affiliate marketing community van Nederland en België. 

Het forum bestaat uit een hechte community met ruim 24.000 leden en meer dan 100.000 berichten. En dat is naar mijn mening dan ook echt de kracht van het forum.

Er zijn namelijk ontzettend veel mensen met verschillende (professionele) vaardigheden die jou en andere mensen willen helpen met allerlei vragen of problemen.

Net zoals Jacko en vele andere ben ik ook dagelijks op het forum te vinden. Klik hier om meer te weten te komen over het forum, de gebruikers en welke onderwerpen er besproken worden.

Wat zeggen andere over de Affiliate Marketing Revolutie cursus?

Zoals ik de in de introductie al aangaf, is de Affiliate Marketing Revolutie cursus op dit moment ontzettend populair. Maar toch wil ik voordat ik meer vertel over mijn eigen ervaringen eerst enkele afzonderlijke en eerlijke reviews van andere cursisten plaatsen. 

Al deze personen hebben de informatie van Jacko met succes toegepast en verdienen met affiliate marketing geld.

Jacko Meijaard komt niet alleen betrouwbaar over, zijn methode werkt ook nog echt. Er komen veel nieuwe dingen aan bod die je niet snel op het internet vindt. De prijs staat lang niet in verhouding tot de waarde die je ontvangt. Je kunt meer ondersteuning krijgen als je dat wilt, maar dat hoeft, daar wordt je vrij in gelaten.

Frank Sanders

Eindelijk is er iemand in dit wereldje die 100% open en betrouwbaar is. Je moet het natuurlijk wel zelf doen, maar met deze training ligt het echt aan jou als het niet lukt… Jacko is erg goed bereikbaar, en je kunt met de AMR daadwerkelijk dromen waar maken.

Martijn & Mieke

Zelf heb ik de training als zeer positief ervaren. Deze relatief kleine investering is voor mij het begin van iets heel groots geworden. Niet alleen als het gaat om financiële vrijheid, maar ook – en misschien wel vooral – als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Piet Hein Bouwkamp

Jacko is een expert op het gebied van affiliate marketing, de manier waarop hij op een laagdrempelige manier je kennis laat maken met hoe het precies allemaal in elkaar zit is erg fijn. De coaching en de begeleiding is van een professioneel niveau, daarnaast is Jacko als persoon erg fijn om mee samen te werken.

Voor ieder echt een aanrader als je op het gebied van affiliate marketing stappen wilt maken!

Okke Bakker

Bij de Affiliate marketing revolutie kun je terecht als je beginnen met, mara ook wanneer je al een ervaren online marketeer bent. Dat vind ik zo aan de community. Iedereen staat klaar om te helpen en je krijgt in dat opzicht dus niet alleen coaching van Jacko zelf. Maar dat is wel waar het om draait. Je krijgt altijd snel antwoord op je vragen en Jacko komt met ideeën waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Ik kan het daarom iedereen aanraden!

Danique Lara

Daarnaast raad ik je ook aan om de video review van Noor eens te bekijken:

Voor meer ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie raad ik je aan om dit forum door te lezen.

Mijn Affiliate Marketing Revolutie review en ervaringen

Nu je weet wat de Affiliate Marketing Revolutie precies inhoudt is het nu tijd geworden om je meer te vertellen over mijn persoonlijke ervaringen met de videotraining. 

Ik ben op 3 januari 2017 begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie en had een website gemaakt over klussen aangezien mijn vader zelf een fervent doe-het-zelver is (ideaal als ik vragen had). 

Mijn eerste commissie van 27 euro kreeg ik al in iets minder dan drie maanden. Het is natuurlijk in het begin nog niet veel, maar na 6 jaar brengt deze website wekelijks nog steeds meerdere verkopen binnen en heeft mij letterlijk de afgelopen 6 jaar duizenden euro’s opgeleverd. 

Start van mijn 2e website …

In juni 2017 ben ik begonnen aan mijn 2e website in de afval / fitness niche. Een erg moeilijke niche vanwege de hoge concurrentie, maar ook hier had ik na 3 maanden mijn eerste commissie verdiend, maar in de laatste december week van 2017 ging het opeens supergoed!

Elke dag meerdere commissies van ongeveer 20 euro per stuk.

Sinds mijn start heb ik op het Internetsuccesgids forum een log gemaakt waarin ik om de paar maanden beschrijf hoe het gaat, waar ik tegenaan loop en waarmee ik successen behaal.

Op een gegeven moment ging het zo goed dat Jacko met mij een interview heeft gehouden welke je hier kunt lezen.

“Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!”

Inmiddels heb ik 4 websites en deze verdienen dagelijks allemaal geld voor mij. Wanneer ik via PayPro met een succes een e-book of een cursus verkoop krijg ik van PayPro een e-mail of een sms met daarin de melding “Gefeliciteerd! je hebt een nieuwe commissie verdiend!”

Dit zijn vaak meerdere commissies per dag. Variërend van 7 tot 299 euro of zelfs meer. Daarnaast verdien ik ook commissies via andere affiliate netwerken en programma’s zoals Bol.com, TradeTracker, Daisycon en Alwin. 

En omdat ik elke week naast mijn eigen weer een aantal uur met mijn websites bezig ben, blijf ik iedere maand verbeteringen zien. De websites blijven qua content en bezoekers groeien evenals mijn inkomsten.

Naast de financiële resultaten heeft Affiliate Marketing Revolutie ook persoonlijke resultaten met zich meegebracht. Zo heb ik veel geleerd over internet marketing en zoekmachine optimalisatie. 

Ook heb ik geleerd om beter om te gaan met tegenslagen wanneer het wat minder gaat, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen omdat het mij gelukt is om via het internet geld te verdienen en is ook mijn doorzettingsvermogen aanzienlijk vergroot. 

Hieronder zie je dan ook een tweetal screenshots van mijn verkopen via PayPro eerder in 2019 en daaronder een lijst met e-mails van PayPro uit 2020 en 2021, zodat je weet dat ik geen onzin of leugens verkoop. 

paypro verkopen dankzij de affiliate marketing revolutie. copyright deonlineondernemer.nl
© deonlineondernemer
Afbeelding van mijn PayPro verkopen in 2020. copyright deonlineondernemer.nl
© deonlineondernemer

Mijn affiliate marketing revolutie review en conclusie

Mijn persoonlijke conclusie is dat de Affiliate Marketing Revolutie dan ook alle informatie bevat die je nodig hebt om te leren hoe je dankzij het internet geld kunt verdienen en om een passief inkomen op te bouwen.

De benadering in de video’s is prettig en zelfs voor beginners uitstekend te volgen zonder dat je overweldigd raakt door alle informatie. Een ander voordeel is dat de video’s zijn verdeeld in verschillende modules en instructie blokken. Hierdoor ontstaat er een duidelijk overzicht en kun je heel makkelijk terug zien bij welke video je bent gebleven en welke video’s er nog openstaan. 

Wel moet ik erbij zeggen dat de videotraining misschien niet voor iedereen geschikt is. Je moet bereid zijn om tijd en energie in de videotraining te steken en alle informatie die je krijgt letterlijk stap voor stap toe te passen.

Dat betekent dat je zeker in het begin regelmatig met je website(s) bezig bent. Als je dit niet wilt, koop deze training dan niet.

Maar ik durf te beweren dat als je de training van Jacko Meijaard stap voor stap volgt en alle informatie die je krijgt stap voor stap toepast je hoe dan ook succesvol wordt en net zoals ik geld verdien dankzij het internet.

Voordelen
 • Dankzij de cursus is het mogelijk om via het internet geld te verdienen.
 • Stap voor stap video’s hoe je affiliate marketing op de juiste manier toepast.
 • Géén technische kennis of een speciale opleiding nodig, alles wordt voor je voorgedaan.
 • Jaarlijks worden de video’s voorzien met de nieuwste informatie en tips.
 • Krijg toegang tot de grootste affiliate marketing community van Nederland en België om kennis te maken met andere affiliates.
 • Op het forum zijn naast Jacko diverse andere experts aanwezig die maar al te graag hun vakkennis met andere willen delen.
 • Alle video’s zijn direct beschikbaar om te volgen en jij bepaalt wanneer je wilt beginnen.
Nadelen
 • In de cursus wordt gebruikt gemaakt van Marketheme (betaalt thema, wat niet perse nodig is)
 • Sommige onderwerpen hadden wat meer uitgebreid besproken mogen geworden.
 • Tijdsinvestering: Je zult er tijd in moeten steken, geduld moeten hebben en nieuwe dingen blijven ontdekken
 • Mensen die al bekend zijn met affiliate marketing hebben waarschijnlijk niks aan deze training
 • Geen niet-goed-geld-terug garantie meer

Ik hoop dat je dankzij deze lange review meer te weten bent gekomen over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard, mijn verhaal en mijn persoonlijke ervaringen de affiliate marketing training.

Ik wil dan ook deze review eindigen met een kleine verrassing die ik je in het begin van deze review had beloofd …

Affiliate Marketing Revolutie kopen + exclusieve bonus!

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overwoog om de affiliate marketing training van Jacko Meijaard aan te schaffen. Ik denk dat deze lange en uitgebreide Affiliate Marketing Revolutie review je alle informatie heeft gegeven die je nodig hebt om de juiste beslissing te maken.

Door op de onderstaande knop te drukken krijg je direct toegang tot de videocursus en de community van ruim 24.000 leden.

Maar ik wil je nog een exclusieve bonus aanbieden 

Koop je de Affiliate Marketing Revolutie via deze website en stuur je mij het aankoopbewijs, dan krijg je van mij een gratis e-book. In dit e-book vertel ik je aan de hand van voorbeelden en tips alles over 5 speciale content types die zorgen voor nog meer affiliate inkomsten.

Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot een speciale Affiliate Marketing Sheet waarmee je al je verkopen kunt tracken zodat je een overzicht krijgt van je bezoekers, inkomen, kosten, welke affiliate programma’s het beste voor jou werken en meer.

Klinkt als een goede deal toch?

Maar om aanspraak te maken op deze exclusieve gratis bonus moet je ervoor zorgen dat je de aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie doet via 1 van de links op deze pagina. Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zal je de bonus ontvangen. 

Ik heb dus een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (met zichtbare tijd van de aankoop) nog om je aankoop te bevestigen. Je verstuurt deze naar info@deonlineondernemer.nl nadat je 30 dagen niet goed geld terug garantie van de Affiliate Marketing Revolutie is verlopen en je besloten hebt om de videocursus te behouden. 

Als je 100% zeker wilt zijn dat je de gratis bonus krijgt:.

 • Open een nieuw incognito browser tab
 • Kopieer en plak deze link: https://deonlineondernemer.nl/go/affiliate-marketing-revolutie-bonus/
 • Koop de Affiliate Marketing Revolutie
 • Stuur mij een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur 30 dagen naar je aankoop, wanneer de niet goed geld terug periode is afgelopen

LET OP: Om misbruik van dit aanbod te voorkomen, zul je het digitale handboek pas ontvangen 30 dagen nadat je aankoopdatum van Affiliate Marketing Revolutie – wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

Heb je vragen, opmerkingen over mijn affiliate marketing revolutie review? Laat het me dan weten door een reactie onder het bericht achter te laten. Ik kom er dan snel op terug.

Veel gestelde vragen

Mocht je na het lezen van mijn Affilate Marketing Revolutie nog vragen hebben? Dan vind je hieronder enkele veelgestelde vragen met daarbij hun antwoorden.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandstalige cursus dat bestaat uit 11 modules / 75 video’s. Hierin laat affiliate marketing expert Jacko Meijaard je stap voor stap zien hoe je een succesvolle affiliate marketing website opzet en hoe je hiermee geld verdiend.

Is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko betrouwbaar?

Zoals je in mijn review kunt lezen is de Affiliate Marketing Revolutie een betrouwbare cursus. Alles wat je in deze videocursus leert is legaal en laat zien dat je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Vanzelfsprekend kost dit wel wat tijd.

Kun je echt resultaten behalen met de Affiliate Marketing Revolutie?

In deze review laat ik de resultaten zien die ik heb behaald na het volgen van de videocursus. Zoals je zult zien is het mogelijk om geld te verdienen met affiliate marketing.

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

De videocursus van Jacko kost op dit moment 47 euro. Maar via deze website krijg je ook nog eens toegang tot een exclusieve bonus waarover ik je meer vertel in deze review.

Over de auteur

Jelle

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende online verdienmodellen waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *