Ga naar de inhoud

ALLEEN DEZE WEEK: 50% Korting op Affiliate Marketing Revolutie (kortingscode: 21)

Claim Snel Je Korting
Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Affiliate Marketing Revolutie Review en persoonlijke Ervaringen (Jacko Meijaard) (2022)

Leestijd: 14 minuten

Op zoek naar een uitgebreide en eerlijke Affiliate Marketing Revolutie review? Wellicht heb je al eens gehoord van van de cursus van affiliate marketing expert Jacko Meijaard.

Wanneer je op deze pagina bent gekomen overweeg je waarschijnlijk dan ook om de cursus aan te schaffen of vraag jij je misschien af of de training wat voor jou is.

Wat je reden ook mag zijn, in mijn diepgaande Affiliate Marketing Revolutie review ga je dan ook meer leren over:

 • Wie Jacko Meijaard is
 • Wat de Affiliate Marketing Revolutie is
 • Waar de training allemaal uit bestaat
 • Alles over het grootste affilate marketing forum van Nederland en Belgie
 • Deel ik mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen evenals mijn resultaten.
 • En als laatste … een exclusieve bonus aan het einde van deze review 🤫

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard - de affiliate marketing revolutie / internet succes gids

Jacko Meijaard is de eigenaar van Meijaard Media, de bedenker van Internetsuccesgids.nl, de Affiliate Marketing Revolutie, de 10K club en is in het bezit van tientallen affiliate marketing websites.

Maar waar Jacko vooral bekend van is, is van zijn website internetsuccesgids. Hier plaatst Jacko wekelijks interessante artikelen over alles wat met internet marketing te maken heeft en hoe je succesvol kunt worden op het internet. 

Jacko’s zijn successen zijn dan ook niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft bijvoorbeeld het Algemeen Dagblad er een artikel eraan gewijd.

Jacko plaatst ook regelmatig een nieuwe podcast op zijn SoundCloud kanaal. Hier worden verschillende onderwerpen besproken zoals bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, affiliate marketing, opschalen en uitbesteden van werk. 

Daarnaast is Jacko Meijaard ook dagelijks te vinden op het internetsuccesgids forum, plaatst hij wekelijks meerdere video’s op zijn YouTube account en is hij erg actief op zijn Instagrampagina.

Wanneer ik een review schrijf over een product, dienst of een training vind ik het heel belangrijk dat deze door een bedrijf geleverd worden. Vooral omdat er vaak diverse garanties gegeven worden wil ik graag de basisgegevens zoals de KvK-nummer, Btw-nummer en het contactadres makkelijk kunnen vinden. Gelukkig zijn deze gegevens allemaal te vinden op de website  internetsuccesgids. 

Ook het contact met Jacko is uitstekend te noemen. Hij reageert binnen een dag op persoonlijke e-mails en vragen op het forum. Wat ik ook mooi vind is dat Jacko echt open is en de intentie heeft om mensen te helpen Ik kan ook niet anders concluderen dat Jacko Meijaard te vertrouwen is.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandstalig online videotraining. In deze video training leer je stap voor stap hoe je een affiliate marketing website opzet en hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. 

De video training bestaat uit 63 video’s onderverdeeld in 7 modules, 6 instructie blokken, 1 blok met motivatie en inspiratie video’s en 1 blok met extra handige tips. 

De 7 modules worden aan de hand van WordPress Thema Marketheme 2 besproken. Dit is een geoptimaliseerd thema voor affiliate marketing. Maar je bent absoluut niet verplicht om gebruik te maken van dit thema. 

Tijdens het volgen van de videotraining heb ik hier dan ook géén gebruik van gemaakt en had ik gekozen voor een gratis ander WordPress thema. Goede content is namelijk belangrijker dan een perfect uitziende website. 

De instructie blokken bevatten dezelfde inhoud, maar dan voor een website zonder het Marketheme 2 WordPress thema.

Het fijne van de Affiliate Marketing Revolutie is dat je geen technische vaardigheden of specifieke opleidingen ervoor nodig hebt. Wel is het aan te raden om per module de video’s te bekijken en dan pas de informatie per module toe te passen. 

Voordat ik je mijn ervaringen en mijn resultaten met de Affiliate Marketing Revolutie deel neem ik eerst kort de modules en de instructie blokken met je door zodat je een beter idee hebt waar de gehele videotraining uit bestaat. 

Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Module 1: “Starten met affiliate marketing”

In de 1e module van de Affiliate Marketing Revolutie ga je al direct aan de slag. Zo vertelt Jacko wat affiliate marketing precies inhoudt, welke affiliate programma’s en netwerken er allemaal zijn.

Zo raadt Jacko je aan om in het begin te starten met PayPro. Op PayPro vind je namelijk veel verschillende digitale producten en informatieproducten zoals e-books en online cursussen die je kunt promoten en waar vaak zeer hoge commissies opzitten. 

Jacko vertelt in module 1 ook welke affiliate producten je het beste via PayPro kunt promoten en waar je goed op moet letten bij het kiezen van een product.

Verder bespreekt Jacko hoe je een goede domeinnaam kiest, hoe en waar je deze het beste kunt kopen en hoe je deze koppelt aan je webhostingpakket. 

Module 2: “Je website inrichten”

In module 2 ontdek je stap voor stap hoe je een goede en succesvolle affiliate marketing website opzet. Denk dan aan wanneer je pagina’s gebruikt en hoe je deze op de juiste manier opzet, hoe je een hoofdmenu instelt en op welke manieren je het beste je blog en je hoofdpagina inricht. 

Ook vertelt Jacko je meer hoe je aantrekkelijke titels maakt zodat je bezoekers doorklikken, je blogartikelen willen lezen en via jouw blogartikelen een product kopen.

Module 3: “Hoog scoren in Google”

In module 3 van de Affiliate Marketing Revolutie begint het echte werk. Namelijk het schrijven van goede content en hoe je hiervoor optimaliseert. In deze module ontdek je namelijk de juiste manieren hoe jij je website optimaliseert voor Google zodat je website beter gaat worden en dus ook bezoekers gaat krijgen. 

Je komt meer te weten wat zoekmachine optimalisatie is, hoe je de juiste zoekwoorden vindt, hoe je de blogberichten op de juiste manier opbouwt en welke hulpmiddelen je het beste kunt gebruiken om betere vindbare teksten te schrijven. 

Ook kom je meer te weten over de beste manieren hoe jij je teksten optimaliseert om je bezoekers sneller op je affiliate links te laten klikken.

Verder leer je in deze module ook waarom afbeeldingen binnen je blogberichten zo ontzettend belangrijk zijn. 

affiliate marketing revolutie module 3

Module 4: “Website live zetten”

De 4e module is een wat kleinere module dan de vorige drie modules, maar is zeker géén onbelangrijke! Je ontdekt namelijk de juiste manieren om je website eindelijk online te zetten en te starten met je online ondernemerschap. 

Module 5: “Meten is weten”

In module 5 van de Affiliate Marketing Revolutie kom je alles te weten over de juiste manieren om naar de prestaties van je affiliate website te kijken. Want hoe goed doet je website het eigenlijk? En op welke manieren kun jij je website nog verder optimaliseren?

Het zijn allemaal belangrijke punten die ervoor zorgen dat je meer uit je affiliate website haalt. Je komt dan ook meer te weten over hoe je:

 • Hoe stel je Google Analytics op de juiste manier in
 • Hoe stel je Google Search Console op de juiste manier in

Ik raad je wel aan om de eerste maanden niet teveel naar de statistieken van je website te kijken. Steek deze energie liever in het schrijven van goede content en kijk pas na enkele maanden naar je hoeveelheid bezoekers. 

Module 6: “De puntjes op de i”

Wanneer je een website maakt zijn er altijd kleine puntjes die je website goed maken of juist kunnen breken. Blijf dan ook niet te lang hangen op de punten die in module 6 door Jacko worden besproken. 

Daarnaast kom je ook meer te weten hoe je goede call-to-action (CTA) knoppen maakt, categorieën toevoegt, zogenaamde broodkruimels activeert en nog veel meer. 

Module 7: “Afronding”

De zevende module in de Affiliate Marketing Revolutie is de module “Afronding”. In deze module vertelt jacko onder meer over hoe je nieuwe blogartikelen aan je eigen website toevoegt en waar je goed op moet letten. 

Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om een zogenaamde Clarity Call in te plannen. Een Clarity Call is een gesprek waarin je samen met Jacko en zijn team gaat kijken waar je op dit staat en hoe je meer uit je affiliate website kunt halen. 

Wat ontdek je meer in de Affiliate Marketing Revolutie?

Naast de 7 modules kom je in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard ook meer te weten over e-mailmarketing en hoe je dit op de juiste manier toepast.

Door ervoor te zorgen dat je het e-mailadres van je bezoekers krijgt, is het makkelijk om je bezoeker vast te houden door hem of haar gerichte e-mails te sturen.

Je stuurt hierdoor je bezoeker weer terug naar je website en maak je de bezoeker opnieuw warm om producten of diensten te kopen die jou dus extra commissies opleveren. 

De Affiliate Marketing Revolutie gaat hier vooral op de volgende punten:

 • Wat is e-mailmarketing en hoe het werkt
 • Hoe je een goed e-mailadres hiervoor aanmaakt
 • Op welke manieren je een e-mailadressenbestand aanmaakt
 • Welke hulpmiddelen je hiervoor gebruikt

Daarnaast laat Jacko Meijaard ook zien op welke manieren ervoor zorgen dat je bezoekers sneller hun emailadres achterlaten en sneller doorklikken naar een product die je promoot.

Het Affiliate Marketing forum van NL en BE

Voordat ik verder ga met mijn Affiliate Marketing Revolutie Review, mijn persoonlijke ervaringen en resultaten wil ik het eerst nog kort hebben over het forum waar je toegang tot krijgt. 

Want naast de Affiliate Marketing Revolutie video training krijg je ook toegang tot het grootste affiliate marketing community van Nederland en België. 

Het forum bestaat uit een hechte community met ruim 11.000 leden en meer dan 70.000 berichten. En dat is naar mijn mening dan ook echt de kracht van het forum.

Er zijn namelijk ontzettend veel mensen met verschillende (professionele) vaardigheden die jou en andere mensen willen helpen met allerlei vragen of problemen.

Net zoals Jacko en vele andere ben ik ook dagelijks op het forum te vinden. Klik hier om meer te weten te komen over het forum, de gebruikers en welke onderwerpen er besproken worden.

Wat zeggen andere over de Affiliate Marketing Revolutie?

Zoals ik de in de introductie al aangaf, is Affiliate Marketing Revolutie op dit moment ontzettend populair. Maar toch wil ik voordat ik meer vertel over mijn eigen ervaringen eerst enkele afzonderlijke en eerlijke reviews van andere gebruikers plaatsen. 

Al deze personen hebben de informatie van Jacko met succes toegepast en verdienen met affiliate marketing geld.

Jacko Meijaard komt niet alleen betrouwbaar over, zijn methode werkt ook nog echt. Er komen veel nieuwe dingen aan bod die je niet snel op het internet vindt. De prijs staat lang niet in verhouding tot de waarde die je ontvangt. Je kunt meer ondersteuning krijgen als je dat wilt, maar dat hoeft, daar wordt je vrij in gelaten.

Frank Sanders

Eindelijk is er iemand in dit wereldje die 100% open en betrouwbaar is. Je moet het natuurlijk wel zelf doen, maar met deze training ligt het echt aan jou als het niet lukt… Jacko is erg goed bereikbaar, en je kunt met de AMR daadwerkelijk dromen waar maken.

Martijn & Mieke

Zelf heb ik de training als zeer positief ervaren. Deze relatief kleine investering is voor mij het begin van iets heel groots geworden. Niet alleen als het gaat om financiële vrijheid, maar ook – en misschien wel vooral – als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Piet Hein Bouwkamp

Jacko is een expert op het gebied van affiliate marketing, de manier waarop hij op een laagdrempelige manier je kennis laat maken met hoe het precies allemaal in elkaar zit is erg fijn. De coaching en de begeleiding is van een professioneel niveau, daarnaast is Jacko als persoon erg fijn om mee samen te werken.

Voor ieder echt een aanrader als je op het gebied van affiliate marketing stappen wilt maken!

Okke Bakker

Bij de Affiliate marketing revolutie kun je terecht als je beginnen met, mara ook wanneer je al een ervaren online marketeer bent. Dat vind ik zo aan de community. Iedereen staat klaar om te helpen en je krijgt in dat opzicht dus niet alleen coaching van Jacko zelf. Maar dat is wel waar het om draait. Je krijgt altijd snel antwoord op je vragen en Jacko komt met ideeën waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Ik kan het daarom iedereen aanraden!

Danique Lara

Of bekijk hieronder de video review eens van Noor.

Voor meer ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie raad ik je aan om dit forum door te lezen.

Mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Nu je weet wat de Affiliate Marketing Revolutie precies inhoudt is het nu tijd geworden om je meer te vertellen over mijn persoonlijke ervaringen met de videotraining. 

Ik ben op 3 januari 2017 begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie en had een website gemaakt over klussen aangezien mijn vader zelf een fervent doe-het-zelver is. 

Mijn eerste commissie van 27 euro krijg ik al in iets minder dan drie maanden. Het is natuurlijk in het begin nog niet veel, maar naar 4 jaar brengt deze website wekelijks nog steeds meerdere verkopen binnen en heeft mij letterlijk de afgelopen 4 jaar duizenden euro’s opgeleverd. 

Start van mijn 2e website …

In juni 2017 ben ik begonnen aan mijn 2e website in de afval / fitness niche. Een erg moeilijke niche vanwege de hoge concurrentie, maar ook hier had ik na 3 maanden mijn eerste commissie verdiend, maar in de laatste december week van 2017 ging het opeens supergoed!

Elke dag meerdere commissies van ongeveer 20 euro per stuk.

Sinds mijn start heb ik op het internetsuccesgids forum een log gemaakt waarin ik om de paar maanden beschrijf hoe het gaat, waar ik tegenaan loop en waarmee ik successen behaal.

Op een gegeven moment ging het zo goed dat Jacko met mij een interview heeft gehouden welke je hier kunt lezen.

“Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!”

Inmiddels heb ik vier websites en deze verdienen dagelijks allemaal geld voor mij. Wanneer ik via PayPro met een succes een e-book of een cursus verkoop krijg ik van PayPro een e-mail of een sms met daarin de melding “Gefeliciteerd! je hebt een nieuwe commissie verdiend!”

Dit zijn vaak meerdere commissies per dag. Variërend van 7 tot 299 euro of zelfs meer. Daarnaast verdien ik ook commissies via andere affiliate netwerken en programma’s zoals Bol.com, TradeTracker, Daisycon en Alwin. 

En omdat ik elke week naast mijn eigen weer een aantal uur met mijn websites bezig ben, blijf ik iedere maand verbeteringen zien. De websites blijven qua content en bezoekers groeien evenals mijn inkomsten.

Naast de financiële resultaten heeft Affiliate Marketing Revolutie ook persoonlijke resultaten met zich meegebracht. Zo heb ik veel geleerd over internet marketing en zoekmachine optimalisatie. 

Ook heb ik geleerd om beter om te gaan met tegenslagen wanneer het wat minder gaat, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen omdat het mij gelukt is om via het internet geld te verdienen en is ook mijn doorzettingsvermogen aanzienlijk vergroot. 

Hieronder zie je dan ook een tweetal screenshots van mijn verkopen via PayPro eerder in 2019 en daaronder een lijst met e-mails van PayPro uit 2020 en 2021, zodat je weet dat ik geen onzin of leugens verkoop. 

paypro verkopen dankzij de affiliate marketing revolutie. copyright deonlineondernemer.nl
paypro verkopen dankzij de affiliate marketing revolutie. copyright deonlineondernemer.nl
Afbeelding van mijn PayPro verkopen in 2022. copyright deonlineondernemer.nl

De affiliate marketing revolutie conclusie

Mijn persoonlijke conclusie is dat de Affiliate Marketing Revolutie dan ook alle informatie bevat die je nodig hebt om te leren hoe je dankzij het internet geld kunt verdienen en om een passief inkomen op te bouwen.

De benadering in de video’s is prettig en zelfs voor beginners uitstekend te volgen zonder dat je overweldigd raakt door alle informatie. Een ander voordeel is dat de video’s zijn verdeeld in verschillende modules en instructie blokken. Hierdoor ontstaat er een duidelijk overzicht en kun je heel makkelijk terug zien bij welke video je bent gebleven en welke video’s er nog openstaan. 

Wel moet ik erbij zeggen dat de videotraining misschien niet voor iedereen geschikt is. Je moet bereid zijn om tijd en energie in de videotraining te steken en alle informatie die je krijgt letterlijk stap voor stap toe te passen.

Dat betekent dat je zeker in het begin regelmatig met je website(s) bezig bent. Als je dit niet wilt, koop deze training dan niet.

Maar ik durf te beweren dat als je de training van Jacko Meijaard stap voor stap volgt en alle informatie die je krijgt stap voor stap toepast je hoe dan ook succesvol wordt en net zoals ik geld verdien dankzij het internet.

Voordelen
 • Dankzij de cursus is het mogelijk om via het internet geld te verdienen
 • Stap voor stap video’s hoe je affiliate marketing op de juiste manier toepast
 • Géén technische kennis of een speciale opleiding nodig
 • Jaarlijks worden de video’s voorzien met de nieuwste informatie en tips
 • Krijg toegang tot de grootste affiliate marketing community van Nederland en België
 • Op het forum zijn naast Jacko diverse andere experts aanwezig die maar al te graag hun vakkennis met andere willen delen.
 • Alle video’s zijn direct beschikbaar om te volgen
Nadelen
 • Tijdsinvestering: Je zult er tijd in moeten steken, geduld moeten hebben en nieuwe dingen blijven ontdekken
 • Mensen die al bekend zijn met affiliate marketing hebben waarschijnlijk niks aan deze training

Ik hoop dat je dankzij deze lange review meer te weten bent gekomen over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard, mijn verhaal en mijn persoonlijke ervaringen de affiliate marketing training.

Ik wil dan ook deze review eindigen met een kleine verrassing die ik je in het begin van deze review had beloofd …

Affiliate Marketing Revolutie kopen + exclusieve bonus!

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je overwoog om de affiliate marketing training van Jacko Meijaard aan te schaffen. Ik denk dat deze lange en uitgebreide Affiliate Marketing Revolutie review je alle informatie heeft gegeven die je nodig hebt om de juiste beslissing te maken.

Door op de onderstaande knop te drukken krijg je direct toegang tot de videocursus en de community van ruim 12.000 leden.

Maar ik wil je nog een exclusieve bonus aanbieden 

Koop je de Affiliate Marketing Revolutie via deze website en stuur je mij het aankoopbewijs, dan krijg je van mij een gratis e-book. In dit e-book vertel ik je aan de hand van voorbeelden en tips alles over 5 speciale content types die zorgen voor nog meer affiliate inkomsten.

Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot een speciale Affiliate Marketing Sheet waarmee je al je verkopen kunt tracken zodat je een overzicht krijgt van je bezoekers, inkomen, kosten, welke affiliate programma’s het beste voor jou werken en meer.

Klinkt als een goede deal toch?

Maar om aanspraak te maken op deze exclusieve gratis bonus moet je ervoor zorgen dat je de aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie doet via 1 van de links op deze pagina. Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zal je de bonus ontvangen. 

Ik heb dus een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (met zichtbare tijd van de aankoop) nog om je aankoop te bevestigen. Je verstuurt deze naar info@deonlineondernemer.nl nadat je 30 dagen niet goed geld terug garantie van de Affiliate Marketing Revolutie is verlopen en je besloten hebt om de videocursus te behouden. 

Als je 100% zeker wilt zijn dat je de gratis bonus krijgt:.

 • Open een nieuw incognito browser tab
 • Kopieer en plak deze link: https://deonlineondernemer.nl/go/affiliate-marketing-revolutie-bonus/
 • Koop de Affiliate Marketing Revolutie
 • Stuur mij een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur 30 dagen naar je aankoop, wanneer de niet goed geld terug periode is afgelopen

LET OP: Om misbruik van dit aanbod te voorkomen, zul je het digitale handboek pas ontvangen 30 dagen nadat je aankoopdatum van Affiliate Marketing Revolutie – wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

Heb je vragen, opmerkingen over mijn affiliate marketing revolutie review? Laat het me dan weten door een reactie onder het bericht achter te laten. Ik kom er dan snel op terug.

Veel gestelde vragen

Mocht je na het lezen van mijn Affilate Marketing Revolutie nog vragen hebben? Dan vind je hieronder enkele veelgestelde vragen met daarbij hun antwoorden.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandstalige cursus dat bestaat uit 63 video’s. Hierin laat affiliate marketing expert Jacko Meijaard je stap voor stap zien hoe je een succesvolle affiliate marketing website opzet en hoe je hiermee geld verdiend.

Is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko betrouwbaar?

Zoals je in mijn review kunt lezen is de Affiliate Marketing Revolutie een betrouwbare cursus. Alles wat je in deze videocursus leert is legaal en laat zien dat je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Vanzelfsprekend kost dit wel wat tijd.

Kun je echt resultaten behalen met de Affiliate Marketing Revolutie?

In deze review laat ik de resultaten zien die ik heb behaald na het volgen van de videocursus. Zoals je zult zien is het mogelijk om geld te verdienen met affiliate marketing.

Is er een gratis proef periode?

Affiliate Marketing Revolutie heeft geen gratis proefperiode. Wel biedt Jacko een sterke garantie. Als je niet tevreden bent kun je binnen 30 dagen na aankoop het volledige bedrag terugvragen.

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

De videocursus van Jacko kost op dit moment 47 euro. Maar via deze website krijg je ook nog eens toegang tot een exclusieve bonus waarover ik je meer vertel in deze review.

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 6 jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje wat alles met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis met je via mijn blogs. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.