Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Review + Ervaringen

Jelle
Leestijd: 11 minuten

Mogelijk heb je al eens gehoord van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Misschien overweeg je dan ook om de affiliate marketing cursus te kopen of vraag jij je af of de training iets voor jou is en of je er geld mee kunt verdienen. Het internet staat immers vol met positieve ervaringen.

In deze diepgaande Affiliate Marketing Revolutie review leer je meer over het volgende:

 • Wie is Jacko Meijaard en is hij betrouwbaar?
 • De inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie
 • Alles over het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België
 • Mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen en resultaten
 • En als laatste… een verrassing aan het einde van de review 🤫

Dus laten we snel beginnen.

Wie is Jacko Meijaard en is hij betrouwbaar?

Jacko Meijaard is de eigenaar van Meijaard Media, de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie, de 10K club en is in het bezit van tientallen affiliate marketing websites.

Maar waar Jacko vooral bekend van is, is de website internetsuccesgids.nl. Hier plaatst hij wekelijks interessante artikelen over alles wat met internet marketing te maken heeft en hoe je succesvol kunt worden op het internet.

Daarnaast plaatst hij ook wekelijks een nieuwe podcast op zijn SoundCloud kanaal en is hij dagelijks te vinden op het internetsuccesgids forum (hierover later meer).

Jacko’s zijn successen zijn dan ook niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft bijvoorbeeld het Algemeen Dagblad er een artikel eraan gewijd. Ik raad je dan ook aan om het artikel in het Algemeen Dagblad te lezen door hier te klikken.

Wanneer ik een review schrijf over een product, dienst of een training vind ik het belangrijk dat deze door een bedrijf geleverd worden. Vooral, omdat er vaak diverse garanties worden gegeven wil ik graag de basisgegevens zoals de KvK-nummer, Btw-nummer en het contactadres makkelijk kunnen vinden.

Gelukkig zijn al deze gegevens makkelijk te vinden op zijn website.

Ook het contact met Jacko is uitstekend te noemen. Hij reageert binnen een dag persoonlijk op je e-mails en vragen op het forum. Wat ik ook mooi vind, is dat Jacko echt open is en de intentie heeft om mensen te helpen.

Ik kan ook niet anders concluderen dat Jacko Meijaard betrouwbaar is.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandstalige online videotraining dat bestaat uit 63 video’s die stap voor stap uitleggen hoe je dankzij affiliate marketing geld kunt verdienen. De training bestaat uit 7 modules, 6 instructieblokken, 1 blok met motivatie en inspiratie video’s en 1 blok met extra handige tips.

De 7 modules worden met Marketheme 2 besproken. Dit is een geoptimaliseerd thema voor affiliate marketing, maar je bent absoluut niet verplicht om hier gebruik van te maken. Tijdens het volgen van de videotraining heb ik hier dan ook géén gebruik van gemaakt.

De instructieblokken bevatten dezelfde inhoud, maar dan voor een website zonder het Marketheme 2 thema.

Het fijne van de Affiliate Marketing Revolutie is dat je geen technische vaardigheden of een specifieke opleiding ervoor nodig hebt. Wel is het aan te raden om per module de video’s te bekijken en dan pas de informatie per module toe te passen.

Hieronder neem ik de modules en de instructieblokken kort met je door, zodat je een beter idee hebt waar de videotraining uit bestaat.

Module 1: “Starten met affiliate marketing”

In de 1e module van de Affiliate Marketing Revolutie ga je al direct aan de slag. Zo kom je bijvoorbeeld meer te weten wat affiliate marketing precies inhoudt, en welke verschillende affiliate programma’s en netwerken er allemaal zijn.

Zo raadt Jacko je aan om in het begin te starten met PayPro. Je vindt hier namelijk veel verschillende informatieproducten zoals e-books en cursussen waar vaak zeer hoge commissies opzitten.

Ook vertelt Jacko welke affiliate producten je het beste via PayPro kunt promoten en waar je op moet letten.

Module 2: “Je website inrichten”

In de 2e module ontdek je bijvoorbeeld hoe je een goede website opzet. Denk dan aan wanneer je pagina’s gebruikt en hoe je deze goed opzet, hoe je een hoofdmenu instelt en op welke manieren je het beste je blog en je hoofdpagina inricht.

Ook vertelt Jacko je meer hoe je aantrekkelijke titels maakt, zodat je bezoekers doorklikken en je blogartikelen willen lezen.

Module 3: “Hoog scoren in Google”

In de 3e module van de Affiliate Marketing Revolutie begint het echte werk. In deze module legt Jacko de juiste manieren uit hoe je een website optimaliseert voor Google, zodat je website beter gevonden wordt en bezoekers krijgt.

Zo kom je meer te weten over wat zoekmachineoptimalisatie is, hoe je de juiste zoekwoorden vindt, hoe je blogberichten op de juiste manier opbouwt en welke hulpmiddelen je het beste kunt gebruiken om betere vindbare teksten te schrijven.

Ook ontdek je in deze module op welke manieren je teksten optimaliseert, zodat je bezoekers sneller op je affiliate links klikken en leer je ook waarom afbeeldingen binnen je blogberichten zo belangrijk zijn.

affiliate marketing revolutie module 3

Module 4: “Website live zetten”

De 4e module is een wat kortere module, maar zeker géén onbelangrijke. Je ontdekt namelijk de juiste manieren om je website eindelijk online te zetten en te starten met je online ondernemerschap.

Module 5: “Meten is weten”

In de 5e module van de Affiliate Marketing Revolutie ontdek je de juiste manieren om naar de prestaties van je website te kijken. Want hoe goed doet je website het eigenlijk? En op welke manieren kun je je website nog verder verbeteren?

Het zijn allemaal zaken die ervoor zorgen dat je nog meer uit je website haalt. Je komt in module 5 dan ook meer te weten hoe je:

 • Hoe stel je Google Analytics op de juiste manier in
 • Hoe stel je Google Search Console op de juiste manier in

Module 6: “De puntjes op de i”

Wanneer je een website maakt zijn er altijd kleine puntjes die je website juist goed maken of breken. Blijf niet te lang hangen op de puntjes die in module 6 worden besproken.

In deze 6e module leer je onder andere hoe je goede Call-to-Actions (CTA) knoppen maakt, categorieën toevoegt, broodkruimels activeert en meer.

Module 7: “Afronding”

De 7e en de laatste module in de affiliate marketing revolutie is de module “afronding”. In deze module vertelt Jacko je onder andere meer over hoe je nieuwe berichten aan je eigen website toevoegt en waar je goed op moet letten.

Wat ontdek je meer in de Affiliate Marketing Revolutie?

Naast de 7 modules kom je in de Affiliate Marketing Revolutie training ook meer te weten over e-mailmarketing en hoe je dit op de juiste manier toepast. Door ervoor te zorgen dat je het e-mailadres van je bezoeker krijgt, is het makkelijker om je bezoeker vast te houden door hem gerichte e-mails te sturen.

Hierdoor stuur je de bezoeker weer terug naar je website en maak je de bezoeker warm om producten of diensten te kopen die jou weer commissies opleveren. De videocursus gaat dan vooral in op de volgende punten:

 • Wat is e-mailmarketing en hoe het werkt
 • Hoe je een goed e-mailadres hiervoor aanmaakt
 • Op welke manieren je een e-mailadressenbestand aanmaakt
 • Welke hulpmiddelen je hiervoor gebruikt

Daarnaast laat Jacko je zien op welke manieren je bezoekers sneller hun e-mailadres achterlaten en sneller doorklikken naar een product dat je promoot.

Het Affiliate Marketing forum van NL en BE

Voordat ik verder ga met de Affiliate Marketing Revolutie Review, mijn ervaringen en resultaten wil ik het eerst nog even hebben over het affiliate marketing forum waar je toegang tot krijgt.

Want naast de Affiliate Marketing Revolutie videotraining krijg je ook toegang tot het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België.

Het forum bestaat uit een hechte community met ruim 8000 leden en meer dan 70.000 berichten. En dat is na mijn mening ook echt de kracht van het forum.

Er zijn ontzettend veel mensen met verschillende (professionele) vaardigheden die jou en andere mensen willen helpen allerlei vragen of problemen.

Net zoals Jacko en vele andere ben ik ook dagelijks op het forum te vinden. Klik hier om meer te weten te komen over het forum, de gebruikers en welke onderwerpen er besproken worden.

Wat zeggen andere over de Affiliate Marketing Revolutie?

Zoals ik in de introductie heb aangegeven is de affiliate marketing cursus van Jacko momenteel ontzettend populair. Maar toch wil ik hieronder enkele afzonderlijke en eerlijke reviews plaatsten van personen die met succes alle informatie exact hebben toegepast.

Jacko Meijaard komt niet alleen betrouwbaar over, zijn methode werkt ook nog echt. Er komen veel nieuwe dingen aan bod die je niet snel op het internet vindt. De prijs staat lang niet in verhouding tot de waarde die je ontvangt. Je kunt meer ondersteuning krijgen als je dat wilt, maar dat hoeft, daar wordt je vrij in gelaten.

Frank Sanders

Eindelijk is er iemand in dit wereldje die 100% open en betrouwbaar is. Je moet het natuurlijk wel zelf doen, maar met deze training ligt het echt aan jou als het niet lukt… Jacko is erg goed bereikbaar, en je kunt met de AMR daadwerkelijk dromen waar maken.

Martijn & Mieke

Zelf heb ik de training als zeer positief ervaren. Deze relatief kleine investering is voor mij het begin van iets heel groots geworden. Niet alleen als het gaat om financiële vrijheid, maar ook – en misschien wel vooral – als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Piet Hein Bouwkamp

Of bekijk hieronder de video review eens van Noor.

Voor meer ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie raad ik je aan om dit forum door te lezen.

Mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Nu je weet wat de affiliate marketing revolutie precies inhoud is het tijd om je meer te vertellen over mijn persoonlijke ervaringen met de videotraining. Ik ben op 3 januari 2017 begonnen met de cursus en had een website gemaakt over klussen, aangezien mijn vader zelf een fervent klusser is.

Mijn 1e commissie van 27 euro kreeg ik al in iets minder dan 3 maanden. Het is natuurlijk in het begin nog niet veel, maar 2 jaar later brengt deze website nog steeds wekelijks meerdere verkopen binnen en heeft zelfs de afgelopen 3 jaar letterlijk duizenden euro’s opgeleverd.

Start van mijn 2e website …

In juni 2017 ben ik ook begonnen aan een 2e website in de afval / fitness niche. Een moeilijke niche vanwege de hoge concurrentie, maar ook hier had ik na 3 maanden mijn eerste commissie verdiend. De rest van het jaar had ik maandelijks commissies, maar in de laatste decemberweek ging het opeens supergoed.

Elke dag meerdere commissies van ongeveer 20 euro.

Sinds mijn start heb ik op het internetsuccesgids forum een log gemaakt waarin ik om de paar maanden beschrijf hoe het gaat, waar ik tegenaan loop en waarmee ik successen behaal. Op een gegeven moment ging het zo goed dat Jacko met mij een interview heeft gehouden welke je hier kunt lezen.

“Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!”

Inmiddels heb ik 3 websites en deze verdienen dagelijks allemaal geld voor mij. Wanneer ik via PayPro met succes een e-book of een cursus verkoop krijg ik van PayPro een e-mail met daarin de melding “Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!”.

Dit zijn vaak meerdere commissies per dag, variërend van 7 tot 77 euro of zelfs meer. Daarnaast verdien ik ook commissies via andere affiliate netwerken en programma’s zoals Bol.com, TradeTracker en Daisycon.

En omdat ik elke week naast mijn eigen werk een aantal uur met mijn websites bezig ben, blijf ik iedere maand verbeteringen zien. De websites blijven qua content en bezoekers groeien evenals mijn inkomsten.

Naast de financiële resultaten heeft Affiliate Marketing Revolutie ook persoonlijke resultaten met zich meegebracht. Zo heb ik veel geleerd over internet marketing en zoekmachineoptimalisatie. Ook heb ik geleerd om beter om te gaan met tegenslagen wanneer het minder gaat, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen omdat het mij gelukt is om via het internet geld te verdienen en is mijn doorzettingsvermogen aanzienlijk vergroot.

Hieronder zie je dan ook tweetal screenshots van mijn verkopen via PayPro eerder in 2019 en daaronder een lijst met e-mails van PayPro uit 2020, zodat je weet dat ik geen onzin of leugens verkoop.

paypro verkopen dankzij de affiliate marketing revolutie
paypro verkopen dankzij de affiliate marketing revolutie

De affiliate marketing revolutie conclusie

Mijn persoonlijke conclusie is dat de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard alle informatie bevat die je nodig hebt om te leren hoe je geld verdiend dankzij het internet. De benadering in de video’s is prettig en zelfs voor beginners uitstekend te volgen, zonder dat je overweldigend raakt door alle informatie.

Een ander voordeel is dat de video’s zijn onderverdeeld in verschillende modules en instructieblokken. Hierdoor ontstaat er een duidelijk overzicht en kun je makkelijk terugzien bij welke video je bent gebleven en welke video’s er nog openstaan.

Wel moet ik erbij zeggen dat de videotraining misschien niet voor iedereen geschikt is. Je moet bereid zijn om tijd en energie in de training te steken en alle informatie die je krijgt stap voor stap toe te passen. Dat betekent dus dat je zeker in het begin regelmatig met je website(s) bezig bent. Als je dit niet wilt, koop deze training dan niet.

Maar ik durf wel te beweren dat als je de training van Jacko stap voor stap volgt en alle informatie die je krijgt stap voor stap toepast je hoe dan ook succesvol word. En net zoals ik geld verdien dankzij het internet.

Pluspunten

 • Dankzij de cursus is het mogelijk om via het internet geld te verdienen
 • Stap voor stap video’s hoe je affiliate marketing op de juiste manier toepast
 • Géén technische kennis of een speciale opleiding nodig
 • Jaarlijks worden de video’s voorzien met de nieuwste informatie en tips
 • Krijg toegang tot het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België
 • Op het forum zijn naast Jacko diverse experts met vakkennis aanwezig om je te helpen
 • Alle video’s zijn direct beschikbaar en te volgen

Minpunten

 • Tijdsinvestering: Je zult er tijd in moeten steken, geduld hebben en nieuwe dingen blijven ontdekken

Ik hoop dat je dankzij deze lange review meer te weten bent gekomen over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard, mijn verhaal en mijn persoonlijke Affiliate Marketing Revolutie ervaringen.

Ik wil dan ook deze review eindigen met een kleine verrassing die ik je in het begin van deze review had beloofd …

Verrassing! Mijn Affiliate Marketing Revolutie Exclusieve bonus

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen om dat je overwoog om de affiliate marketing cursus van Jacko aan te schaffen. Ik denk dat deze lange review je alle informatie heeft gegeven die je nodig hebt om een beslissing te maken.

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard kost 47,00 (eenmalig) Na betaling krijg je direct toegang tot alle 63 video’s en het affiliate marketing forum.

Maar ik wil je nog een exclusieve bonus aanbieden

Koop je de Affiliate Marketing Revolutie via deze website en stuur je mij het aankoopbewijs, dan krijg je van mij een gratis e-book waarin ik je aan de hand van voorbeelden en tips alles vertel over 4 type blogberichten waarmee je net zoals ik geld kunt verdienen dankzij het internet. Klinkt als een goede deal toch?

Maar om aanspraak te maken op deze exclusieve gratis bonus moet je ervoor zorgen dat je de aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie doet via 1 van de links op deze pagina. Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zul je de bonus krijgen.

Ik heb een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (met zichtbare tijd van aankoop) nodig om je aankoop te bevestigen. Je verstuurt deze naar info@deonlineondernemer.nl nadat je 30 dagen niet goed geld terug garantie van de Affiliate Marketing Revolutie is verlopen en je besloten hebt om de videocursus te behouden.

Als je 100% zeker wilt zijn dat je de gratis bonus krijgt:.

 • Open een nieuw incognito browser tab
 • Kopieer en plak deze link: https://deonlineondernemer.nl/go/affiliate-marketing-revolutie-bonus/
 • Koop de Affiliate Marketing Revolutie
 • Stuur mij een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur 30 dagen naar je aankoop, wanneer de niet goed geld terug periode is afgelopen

LET OP: Om misbruik van dit aanbod te voorkomen, zul je het digitale handboek pas ontvangen 30 dagen nadat je aankoopdatum van Affiliate Marketing Revolutie – wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

Heb je vragen, opmerkingen over mijn affiliate marketing revolutie review? Laat het me dan weten door een reactie onder het bericht achter te laten. Ik kom er dan snel op terug.

Veel gestelde vragen

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?
De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandstalig videocursus waarbij stap voor stap wordt uitgelegd hoe je geld verdiend met affiliate marketing. Lees hier waaruit de video cursus bestaat.

Is er een gratis proef periode?
Affiliate Marketing Revolutie heeft geen gratis proefperiode. Wel biedt Jacko een sterke garantie. Als je niet tevreden bent kun je binnen 30 dagen na aankoop het volledige bedrag terugvragen.

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?
De videocursus van Jacko kost op dit moment 47 euro (eenmalig). Echter, krijg je via deze website toegang tot een exclusieve bonus. Klik hier voor meer informatie.

Jelle

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 6 jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje wat alles met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis met je via mijn blogs. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Andere bezoekers bekeken ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *