Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Review

… de perfecte affiliate marketing cursus?

Jelle

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen ben je op zoek naar reviews en ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. En gek is dat niet want de affiliate marketing cursus is op dit moment aardig populair en het internet staat vol met positieve ervaringen van andere gebruikers.

Maar is de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard echt zo goed als vele andere beweren?

In deze Affiliate Marketing Revolutie Review ontdek je wie Jacko Meijaard is, wat de affiliate marketing revolutie is, voor wie de cursus bestemd is, vertel ik je mijn persoonlijke ervaringen met de cursus en of je dankzij deze cursus echt online geld verdiend.

Ga er dus goed voor zitten en lees snel verder.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de eigenaar van Meijaard Media, de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie en is in het bezit van tientallen affiliate marketing websites.

Maar waar Jacko vooral bekend van is, is de website internetsuccesgids.nl waar hij wekelijks interessante artikelen deelt over alles wat met internet marketing te maken heeft en over hoe je succesvol bent op het internet. Daarnaast plaatst hij wekelijks een nieuwe podcast op zijn soundcloud kanaal en is hij dagelijks te vinden op zijn forum.

Wanneer ik een review schrijf over een product, cursus of een dienst vind ik het belangrijk dat deze door een bedrijf geleverd word. Jacko’s zijn KvK en zijn BTW nummer zijn makkelijk op de site te vinden en verloopt het persoonlijk contact met Jacko ontzettend soepel.

Vooral omdat Jacko diverse garanties geeft vind ik het belangrijk dat je Jacko gemakkelijk kan bereiken.

En Jacko is dan ook makkelijk te bereiken. Hij reageert vaak al binnen een dag op je mails, beantwoordt ze persoonlijk en hij is dagelijks actief op zijn forum. (hierover later meer). Wat ik ook mooi vind is dat Jacko echt open is en de intentie heeft om mensen echt te helpen.

Ik kan dan ook niet anders zeggen dat Jacko Meijaard te vertrouwen is.

Meer weten over Jacko? Download dan gratis zijn affiliate marketing startersgids waarin hij onder meer zijn persoonlijk verhaal verteld.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

affiliate marketing revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandse online videotraining waarbij je stap voor stap ontdekt hoe je geld met een website verdiend dankzij affiliate marketing. De training bestaat uit maar liefst 7 modules, 6 instructieblokken, 1 blok vol met motivatie en inspiratie video’s en 1 blok met daarin de beste manieren om teksten uit te besteden. Het gehele pakket bestaat uit maar liefst 69 video’s.

De 7 modules worden aan de hand van marketheme (een geoptimaliseerd thema voor affiliate marketing, maar niet per se nodig) besproken. De instructieblokken bevatten dezelfde inhoud, maar dan voor een website opbouw zonder marketheme waardoor je uiteindelijk veel minder kosten maakt.

En het fijne van deze affiliate marketing cursus is dat je géén technische vaardigheden of een specifieke opleiding ervoor nodig hebt. Wel is het aan te raden om de video’s per module eerst allemaal te kijken en dan pas toe te passen.

Module 1: “Starten met affiliate marketing”

In de 1e module ga je al direct aan de slag. Zo ontdek wat affiliate marketing is, kom je meer te weten over de verschillende netwerken en de beste affiliate programma’s.

Zo raadt Jacko je aan om in eerste instantie om te starten met PayPro. Je vindt hier namelijk veelal informatieproducten waar hoge commissies op zitten (e-books, cursussen etc).

Daarnaast laat Jacko zien hoe je de juiste producten kiest en hoe je onder andere een domeinnaam registreert.

Module 2: “Je website inrichten”

In de 2e module ontdek je onder meer hoe je een logo toevoegt en aanpast, hoe je nieuwe pagina’s aanmaakt, het hoofdmenu instelt en op welke manier je het beste je blog en je hoofdpagina inricht. Daarnaast vertelt Jacko ook hoe je aantrekkelijke titels maakt zodat bezoekers doorklikken en je artikelen lezen.

Module 3: “Hoog scoren in Google”

In de 3e module begint het echte werkt, namelijk het optimaliseren van je website voor de zoekmachines zoals Google. Je komt meer te weten over wat zoekmachineoptimalisatie is, hoe je de juiste zoekwoorden vind, hoe je blogberichten op de juiste manier opbouwt en welke hulpmiddelen je gebruikt om goed vindbare teksten te schrijven.

Ook ontdek je hoe je je teksten verder optimaliseert zodat de lezer op je affiliate link klikt en leer je meer waarom afbeeldingen binnen je tekst zo belangrijk zijn.

Module 4: “Website live zetten”

De 4e module is een wat kortere module, maar wel een ontzettende belangrijke. Je ontdekt namelijk de juiste manieren om je website eindelijk online te zetten en te starten met je online ondernemerschap.

Module 5: “Meten is weten”

In de 5e module van de affiliate marketing revolutie ontdek je de juiste manieren om naar de prestaties van je website te kijken. Want hoe goed doet je website het eigenlijk? En op welke manieren optimaliseer je de website nog beter?

Het zijn allemaal zaken die ervoor zorgen dat je nog meer uit je website haalt. Je leert dan ook in module 7 het volgende:

 • Hoe stel je Google Analytics op de juiste manier in
 • Hoe stel je Google Search Console op de juiste manier in

Module 6: “De puntjes op de i”

Wanneer je een website maakt zijn er altijd kleine puntjes die nog goed zijn en juist je website maken of breken. Wel is het belangrijk dat je niet te lang op deze punten blijft hangen en daarom is deze module dan ook belangrijk.

In de 6e module ontdek je hoe je goede Call to Action (CTA) knoppen maakt, categorieën toevoegt, broodkruimels activeert en nog veel meer.

Module 7: “Afronding”

De 7e en de laatste module is de module afronding. Hierin vertelt Jacko meer over op welke manieren je het beste nieuwe berichten aan je eigen gemaakte website toevoegt en waar je op met letten.

Wat ontdek je meer in de Affiliate Marketing Revolutie?

Naast de zeven modules kom je ook meer te weten over e-mailmarketing en hoe je deze toepast, zodat je op den duur veel meer verkopen genereert. Vaak is het zo dat als een bezoeker je website heeft bezocht dat deze niet zo snel of zelfs nooit meer terug komt.

Door ervoor te zorgen dat je het e-mailadres van je bezoeker krijgt, is het makkelijker om deze bezoeker vast te houden door hem gerichte e-mails te sturen. Dankzij de e-mails kun je de bezoeker weer terug sturen naar je website en maak je de bezoeker warm om producten te kopen wat weer commissies oplevert.

In de Affiliate Marketing Revolutie ontdek je dan ook:

 • Wat e-mailmarketing is en hoe het precies werkt
 • Hoe je een goed e-mailadres hiervoor aanmaakt
 • Op welke manieren je een e-mailadressenbestand aanmaakt
 • Welke hulpmiddelen je hiervoor het beste gebruikt

Daarnaast kom je ook meer te weten op welke manieren bezoekers sneller hun e-mailadres achterlaten of sneller doorklikken naar het product wat je promoot. Je ontdekt namelijk ook:

 • Op welke manieren je een pop-up aanmaakt
 • De juiste methode om zogenaamde landingspagina’s aan te maken
 • Op welke manieren je automatisch e-mails verstuurd naar je inschrijvers

Het Affiliate Marketing forum van NL en BE

internetsuccesgids forum / affiliate marketing forum

Naast de online videotraining krijg je ook toegang tot eigenlijk het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België. Het forum bestaat uit een hechte community met ruim 7500 leden en meer dan 510.000 berichten.

En ik vind dat dan ook direct de kracht van het forum. Er zijn ontzettend veel mensen met verschillende (professionele) vaardigheden die klaar staan om andere te helpen bij allerlei vragen of problemen.

Net zoals Jacko en vele andere ben ik ook op het forum dagelijks te vinden.

Voor wie is de affiliate marketing cursus bestemd?

De Affiliate Marketing Revolutie is voor iedereen geschikt die meer uit zijn of haar leven wilt halen. Het maakt uit niet of je al je eigen bedrijf hebt, je een parttime of een fulltime baan hebt of dat je iets voor jezelf wilt opbouwen.

Wel moet ik erbij zeggen dat affiliate marketing géén manier is om snel geld te verdienen. Je moet bereid zijn om daar tijd en moeite in te steken, dingen ontdekken en gemotiveerd te blijven. Dat betekent dan ook dat je zeker in het begin regelmatig met je website bezig bent.

Maar als je niet opgeeft en door blijft zetten dan heb je iets staan wat ervoor zorgt dat het geld oplevert, zonder dat je daar op dat moment heel hard voor hoeft te werken.

Wat zeggen andere over de Affiliate Marketing Revolutie?

Zoals ik in de introductie heb aangegeven is de affiliate marketing cursus van Jacko momenteel ontzettend populair. Maar toch wil ik hieronder een aantal afzonderlijke en eerlijke reviews plaatsten van personen die met succes alle informatie hebben toegepast.

Jacko Meijaard komt niet alleen betrouwbaar over, zijn methode werkt ook nog echt. Er komen veel nieuwe dingen aan bod die je niet snel op het internet vindt. De prijs staat lang niet in verhouding tot de waarde die je ontvangt. Je kunt meer ondersteuning krijgen als je dat wilt, maar dat hoeft, daar wordt je vrij in gelaten.

Geldgorrilla.nl

Eindelijk is er iemand in dit wereldje die 100% open en betrouwbaar is. Je moet het natuurlijk wel zelf doen, maar met deze training ligt het echt aan jou als het niet lukt… Jacko is erg goed bereikbaar, en je kunt met de AMR daadwerkelijk dromen waar maken.

Ervaringsgids.nl

Wij kunnen alleen maar goede ervaringen over deze training vinden. De meest negatieve reacties komen van mensen die nog niet genoeg verdienen. Voor een beginnende internet marketeer is dit een echte must. De meer ervaren persoon die met internet marketing bezig is zal veel dingen wel herkennen.

PPreviews.nl

Mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Nu je weet wat de affiliate marketing revolutie precies inhoud is het tijd om je meer te vertellen over mijn persoonlijke ervaringen. Ik ben op 3 januari 2017 begonnen met de cursus en had een website gemaakt over klussen aangezien mijn vader zelf een fervent klusser is.

Mijn 1e commissie van 27 euro kreeg ik al in iets minder dan 3 maanden. Het is natuurlijk in het begin nog niet veel, maar 2 jaar later brengt deze website nog steeds wekelijks meerdere verkopen binnen en heeft zelfs de afgelopen 2 jaar letterlijk duizenden euro’s opgeleverd.

Start van mijn 2e website …

In juni 2017 ben ik ook begonnen aan een 2e website in de afval / fitness niche. Een moeilijke niche vanwege de hoge concurrentie, maar ook hier had ik na 3 maanden mijn eerste commissie verdiend. De rest van het jaar had ik maandelijks commissies maar in de laatste decemberweek ging het opeens super goed. Elke dag meerdere commissies van ongeveer 20 euro.

Sinds mijn start heb ik op het internetsuccesgids forum een log gemaakt waarin ik om de paar maanden beschrijf hoe het gaat, waar ik tegenaan loop en waarmee ik successen behaal. Op een gegeven moment ging het zo goed dat Jacko met mij een interview heeft gehouden welke je hier kunt lezen.

2019 en de toekomst

Inmiddels heb ik 4 websites en deze verdienen allemaal geld voor mij. Op momenten is het een commissie van een paar euro, maar vaak zijn het commissies van 15, 20, 27, 37 of zelfs 77 euro.

En het leuke is dat ik iedere maand meer en meer verdien omdat ik elke week een aantal uur (naast mijn eigen werk) met de websites bezig ben zodat ze blijven groeien qua content en bezoekers.

Naast de financiële resultaten heeft de affiliate marketing cursus ook persoonlijke resultaten met zich meegebracht.

Zo is mijn zelfkennis flink toegenomen vooral op het gebied van internet marketing en SEO, heb ik geleerd tegenslagen te verwerken wanneer het wat minder gaat, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen omdat het mij is gelukt om geld te verdienen via het internet en is mijn doorzettingsvermogen aanzienlijk vergroot.

Hieronder zie je dan ook een tweetal screenshots van mijn verkopen via PayPro eerder in 2019.

paypro verkopen dankzij de affiliate marketing revolutie
paypro verkopen dankzij de affiliate marketing revolutie

Ik hoop dan ook dat je dankzij deze lange review meer te weten bent gekomen over de affiliate marketing revolutie, mijn verhaal en mijn persoonlijke ervaringen met de affiliate marketing cursus.

De affiliate marketing revolutie conclusie

Mijn conclusie is dan ook dat de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard alle informatie bevat die je nodig hebt om een passief inkomen op te bouwen en dagelijks geld via het internet te verdienen.

Daarnaast vind ik de benadering van de video’s prettig en is het zelfs voor beginners uitstekend te volgen zonder dat je overweldigd raakt door alle informatie.

Een ander voordeel is dat de video’s verdeeld zijn onder de verschillende modules en instructieblokken zodat er gemakkelijk overzicht ontstaat bij welke video je bent gebleven of welke video’s je nog te wachten staan.

Heb je een goedbezochte website waarmee je nog geen geld verdiend? Ben je het beu om voor een baas te werken? Wil je eindelijk eens ontsnappen uit die dagelijkse sleur? Of ben je op zoek naar meer vrijheid in je leven en meer controle over je eigen financiën? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard aan.

Ik durf dan ook te beweren dat als jij gebruik maakt van alle informatie die Jacko in zijn video’s geeft en gebruik maakt van alle kennis die op het forum te vinden is dat jij net zoals ik online geld verdiend.

Pluspunten

 • Toegankelijk voor iedereen – De gehele cursus zit top in elkaar, je hebt géén technische kennis of een speciale opleiding ervoor nodig
 • Regelmatig updates – Jacko vernieuwt jaarlijks de video’s zodat je altijd de laatste en de nieuwste informatie bij de hand hebt
 • Community – Je krijgt toegang tot de grootste affiliate marketing forum van Nederland en België. Ideaal voor al je vragen, opmerkingen en het delen van je successen
 • Duidelijk overzicht – De affiliate marketing cursus is duidelijk, het terugkijken van de video’s is makkelijk omdat je in 1 oogopslag ziet waar je bent gebleven en de voortgang is duidelijk meetbaar

Minpunten

 • Geen snel rijk worden methode – Door tijd en moeite in te steken, nieuwe dingen te ontdekken en blijven doorzetten kom je er wel
 • Tijdsinvestering – Niet iedereen heeft tijd over, de cursus vraagt tijd en geduld om alles goed door te nemen

Affiliate Marketing Revolutie kopen (+ unieke actie)

Wanneer je gebruik maakt van de onderstaande (tijdelijke) rode kortingsknop krijg je toegang tot de affiliate marketing revolutie voor maar € 47,00 euro.

Het is misschien een kleine investering, maar voor dit bedrag krijg je wel toegang tot de ruim 60 video’s, toegang tot het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België en is het een begin van iets moois.

Wat ook fijn is, is dat Jacko een 30 dagen niet goed geld terug garantie hanteert. Dit betekent dat als je om wat voor reden niet tevreden bent je binnen 30 dagen je geld kunt terug vragen. Je loopt dan ook geen enkele risico op een miskoop.

Heb je vragen, opmerkingen over mijn affiliate marketing revolutie review? Laat het me dan weten door een reactie onder het bericht achter te laten. Ik kom er dan snel op terug.

affiliate marketing revolutie

Ook starten met de Affiliate Marketing Revolutie? Klik dan op de rode knop hieronder, krijg toegang tot een unieke korting en voorkom dat je elders meer betaalt voor de cursus.

Ja, ik maak gebruik van de unieke korting!
De Online Ondernemer - Jelle

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 6 jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje wat alles met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis met je via mijn blogs. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer artikelen

Klik op 1 van de categorieën en ontdek meer interessante artikelen.