Ga naar de inhoud

Daisycon Review: mijn ervaringen als affiliate met dit netwerk

Door Jelle

Welkom bij deze Daisycon Review. Als je op zoek bent naar eerlijke Daisycon ervaringen, dan kan het best lastig zijn om de juiste informatie te vinden. Je gaat het internet op om informatie te zoeken over dit soort netwerken en je komt heel veel informatie tegen.

Dit kan ervoor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke informatie is nu juist? Lees ik wel het juiste artikel of verspil ik mijn tijd? Is Daisycon net zo goed als andere netwerken? Je loopt over met informatie die je kunt vinden.

Daarom ga ik hier mijn eerlijke ervaringen delen en vertellen of je echt geld kunt gaan verdienen met dit netwerk. Is het een betrouwbaar platform? Ik ga het je allemaal vertellen. Na het lezen van deze Daisycon review weet jij alles, wat je moet weten over dit affiliate netwerk.

Weinig tijd? Lees hier een korte samenvatting

Voordelen

 • Meerdere uitbetalingsmogelijkheden.
 • Vergelijkingssoftware voor onder andere verzekeringen en energiecontracten.
 • Overzichtelijk dashboard met alle belangrijke gegevens.
 • Veel verschillende niches zijn van toepassing.

Nadelen

 • Klantenservice kan wat sneller qua reageren.

Daisycon is een van de grootste affilate netwerken die beschikbaar is in Nederland. Naast TradeTracker en AWIN mag het zich oprecht een van de grootste noemen. Het is een affiliate netwerk met allerlei verschillende niches. Voor iedereen is er wel een campagne te vinden.

De vergelijkingssoftware is een van de grootste pluspunten van dit netwerk. Hiermee kun je heel eenvoudig prijsvergelijkingen maken. Iets wat op een affiliate website plaatsen heel erg goed werkt.

Ook kun je kiezen uit verschillende manier van uitbetalen. Van maandelijks uitbetalen tot wekelijks uitbetalen. De eenvoudigst manier van uitbetalen is gratis. De andere manieren betaal je een klein bedrag over de verdiende commissie.

Wat is Daisycon?

Daisycon is een van de vele affiliate netwerken die we kunnen gebruiken om geld te verdienen. Het wordt gebruikt door adverteerders en publishers. Daisycon is niet zomaar een affiliate netwerk. Het is namelijk een van de grootste die je kunt vinden. Het heeft zijn plekje gevonden tussen de beste affiliate programma’s en netwerken.

Daisycon is een netwerk dat veel aandacht besteed heeft aan gebruiksvriendelijkheid. Ze willen zowel de adverteerders, als de bloggers zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit doen ze al jaren en op deze manier hebben ze een groot bereik kunnen realiseren.

Daisycon brengt verschillende bedrijven en publishers bij elkaar. Ze zijn de bemiddelende partij tussen jouw en de bedrijven die later door jou gepromoot kunnen worden.

Hoe werkt Daisycon precies?

Nu je weet wat Daisycon is, wordt het tijd om te kijken naar hoe het werkt. Kun je geld verdienen met affiliate marketing via Daisyon? Ik ga je stap voor stap vertellen, wat je moet doen om bij Daisycon een account aan te maken.

Daisycon account aanmaken

Het eerste dat je uiteraard moet doen is een account aanmaken bij Daisycon. Dit kun je heel eenvoudig doen. Op basis van je e-mail kun je een account aanmaken. Hierbij moet je een aantal persoonlijke gegevens invullen.

Het is wel belangrijk dat je ook meteen, je financiële gegevens invult. Als je als publisher deze gegevens meteen invult, heb je daar later geen werk meer mee. Je account is meteen volledig ingevuld zoals Daisycon dat graag ziet.

Media goed laten keuren

De volgende stap is je account koppelen. Dit moet je doen door je media goed te laten keuren. Met media wordt uiteraard de affiliate website die jij opgezet hebt bedoeld. Voordat je kun beginnen met producten promoten, moet Daisycon namelijk eerst je media goedkeuren.

In tegenstelling tot sommige andere affiliate netwerken accepteert Daisycon niet zomaar iedere website. Hiervoor moet je een aantal vragen beantwoorden en heel duidelijk omschrijven waar je website over gaat. Zo kan Daisycon beoordelen of je website aansluit met de campagnes die aanwezig zijn.

Over het algemeen word je bijna altijd geaccepteerd, als je de vragen goed invult en eerlijk bent. Als je website nog helemaal leeg is en je geeft geen duidelijke informatie, dan word je media uiteraard afgekeurd.

Aanmelden bij campagnes

Wanneer Daisycon je website goedgekeurd heeft, dan kun je als adverteerder aan de slag. Mocht het erg lang duren voordat je website goedgekeurd wordt? Dan kun je contact opnemen met Daisycon. De klantenservice helpt je graag mee.

Aanmelden voor een campagne dat kan heel erg eenvoudig. Je zoekt binnen de categorie waarin je website zit en meld je via Daisycon aan. Bij heel veel uitgevers is het zo dat ook zij eerst je website goed willen keuren. Het kan dus een aantal dagen duren voordat je het product, dat je wilt gaan promoten ook daadwerkelijk kunt gaan promoten.

Benieuwd welke campagnes er allemaal zijn? Op deze overzichtspagina vind je alle programma’s.

Het dashboard van Daisycon

Na het registreren van je media krijg je ook gegevens te zien op je dashboard. Het dashboard van Daisycon biedt heel wat gegevens. Hier kun je duidelijk zien hoeveel clicks, leads en transacties je gemaakt hebt. Wanneer je geld verdiend via Daisycon, dan kun je op dit dashboard heel duidelijk zien wat je verdiend hebt tot nu toe.

Naast allerlei belangrijke statistieken zie je op het dashboard nog meer dingen. Wanneer je meldingen hebt, dan zie je deze ook hier en ook het laatste Daisycon nieuws vind je op deze pagina. Via de e mail word je op de hoogte gesteld, als er nieuwe campagnes zijn of wanneer een adverteerder een speciale actie heeft.

Via de tracking gegevens die in je affiliate link zitten, weet Daisycon precies waar de klik, lead of sale vandaag komt. Dat kleine linkje bevat heel veel informatie die uiteindelijk een commissie op kan leveren. Wat ook heel tof is, is dat je het dashboard naar wens in kunt stellen. In de video hieronder zie je hoe dit werkt.

Vergelijkingstools van Daisycon

Dit is een van de beste mogelijkheden die Daisycon biedt. Je kunt namelijk gebruikmaken van de vergelijkingstools. Vooral als het in je niche belangrijk is om prijzen te kunnen vergelijken, dan is het echt de moeite waard om hier naar te kijken.

Bij affiliate marketing draait het om mensen door te sturen naar een andere pagina. Als je de prijzen van de verschillende producten in een oogopslag kunt zien, dan is de kans groot dat er doorgeklikt wordt. Dit zal uiteindelijk leiden tot commissies.

Wanneer gebruik je deze tools?

Deze tools zijn niet voor iedereen handig om te gebruiken. Wanneer je hele duidelijke prijsinformatie nodig hebt, dan is deze tool heel handig. Hierbij moet je denken aan het vergelijken van verzekeringen, energiecontracten, telefoonabonnementen en andere financiële producten.

Als je succesvol wilt worden in een van deze markten, dan is deze tool echt onmisbaar. De tool kan het verschil maken tussen wel of geen commissie. Wanneer je bij de concurrentie kijken, dan zal je zien dat deze tool heel veel gebruikt wordt.

Vergelijkingstools van Daisycon
Een selectie uit de vergelijkingstools van Daisycon
Daisycon internetabonnement vergelijker instellen.
Instellen van een vergelijker

Hoe word je uitbetaald?

Uiteraard moet je ook uitbetaald worden, wanneer je commissies verdiend hebt. Als affiliate kun je zelf bepalen, wanneer je uitbetaald wilt worden. Vooral als je met dit affiliate programma goed geld verdient, dan wil je het liefste niet te vaak uitbetaald worden. Dit geeft alleen maar extra administratie.

Uitbetalingen worden geregeld via jouw IBAN-nummer. Bij het registeren van je account, vul je ook je bankgegevens in. Wanneer alles gekoppeld is en gecontroleerd is, dan kan Daisycon het geld overmaken op je IBAN-rekening. Bij deze uitbetalingen ontvang je ook facturen. Het is belangrijk om deze te bewaren in je administratie.

Verschillende uitbetalingsmogelijkheden

Qua uitbetalingsmogelijkheden heeft Daisycon verschillende mogelijkheden. Allereerst moet je wel de betalingsdrempel van 25 euro gepasseerd zijn. Bedragen onder de 25 blijven staan totdat je hier overheen bent. Pas dan zal je geld op je rekening krijgen.

Ook moet de transactie door de adverteerders goedgekeurd zijn. De retourperiode van de producten moet voorbij zijn, voordat überhaupt een transactie goedgekeurd wordt.

Qua hoe snel je uitbetaald wordt door Daiyson, heb je verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je een kort overzicht van welke mogelijkheden dit zijn.

Basic: Dit is de simpelste oplossing die voor iedereen beschikbaar is. Bij de basic vorm word je maandelijks uitbetaald. Deze manier van uitbetalen is gratis, maar je moet ook relatief lang op je geld wachten. Je moet namelijk wachten op je geld totdat de adverteerders de factuur aan Daisycon betaald hebben.

Premium: Deze manier van uitbetalen gebruik ikzelf. Ik heb al heel lang met Daisycon gewerkt en merk dat dit voor mij de ideale oplossing is. Bij het premium pakket hoeft je namelijk niet te wachten tot de adverteerder de factuur aan Daisycon betaald heeft. Hierdoor ontvang je het geld veel sneller op je bankrekening. Voor deze service betaal je 1,95% over het commissiebedrag.

High-speed: Als je voor dit pakket kiest, dan word je wekelijks uitbetaald door Daisycon. Wanneer een transactie goedgekeurd wordt door een adverteerder ontvang je het geld na 7 dagen op je bankerekening. Dit is de snelste manier van uitbetalen, maar het kost je 2,25% van het transactiebedrag.

Zoals je ziet heb ik het premiumplan

Wat zeggen anderen over het affiliate netwerk?

Met Daisycon kun je zeker geld verdienen, maar wat zeggen andere over dit netwerk. Zijn dingen echt zo goed geregeld, als dat Daisycon beweert? Het antwoord op deze vraag is een volmondig, ja.

Veel affiliates kunnen beamen dat het aangenaam werken is met dit bedrijf. Het is een betrouwbare tussenpersoon die adverteerders en affiliates bij elkaar brengt. Dit zorgt ervoor dat je een leuk zakcentje kunt verdienen via dit affiliate netwerk.

Een puntje van verbetering is in sommige gevallen de klantenservice. Als je een probleem ervaart of een vraag hebt, dan moet je een ticket aanmaken. Dit is een hele goed oplossing, maar voordat er gereageerd wordt, gaat er behoorlijk wat tijd overheen. Vooral als je problemen hebt, dan kan dit erg vervelend zijn. Dit betekent in sommige gevallen dat je niet verder kunt met je project.

Mijn Daisycon affiliate ervaringen

Mijn persoonlijke ervaring met Daiyscon is erg goed. Het aanmelden is allereerst erg eenvoudig en bovenal gratis. Je loopt dus geen enkel risico. De verschillende manieren van uitbetalen vind ik een heel groot voordeel. De prijs kwaliteitverhouding van deze service is ook helemaal goed. Voor een klein bedrag, worden dingen stukken makkelijker gemaakt door Daisycon.

Ook is het aanbod aan verschillende advertentie mogelijkheden heel groot. Je kunt kiezen uit programma’s die zich bevinden in de verzekeringssector, maar je kunt ook kiezen voor een programma dat in de audioapparatuur zit.

Het overzichtelijke dashboard laat mij elke dag alle gegevens zien, die ik wil zien. Ik kan heel duidelijk zien wat de kliks zijn en bovenal, hoeveel geld ik elke dag verdiend heb. Een commissie scoren via Daiyscon, dat kan eigenlijk iedereen. Ik raad je dus ook echt aan om gebruik te gaan maken van dit netwerk, als je wilt gaan starten met affiliate marketing.

Voordelen
 • Een enorm aanbod uit verschillende soorten programma’s. Daisycon is dan ook geschikt voor verschillende niches.
 • Hoge commissies te verdienen op financiële producten en vakanties / vliegreizen;
 • Handige vergelijkingssoftware voor onder meer verzekeringen en energiecontracten.
 • Een makkelijk te gebruiken en aanpasbaar dashboard met alle belangrijke gegevens.
 • Je hebt de keuze uit meerdere uitbetalingsmogelijkheden zodat je snel je commissies op je rekening hebt staan.
Nadelen
 • Klantenservice kan wat sneller qua reageren.

Tot slot

Hiermee ben ik aan het einde gekomen van deze Daisycon review. Dit netwerk heb ik net zo prettig ervaren, als een netwerk zoals PayPro. Als je benieuwd bent naar dit netwerk en mijn PayPro affiliate ervaringen, dan raad ik je aan om dit ook te lezen.

Er zijn namelijk veel meer netwerken waar je gebruik van kunt maken, als je geld wilt verdienen via het internet. Heel veel succes met commissies verdienen via Daisycon.

Over de auteur

Jelle

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende online verdienmodellen waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *