Ga naar de inhoud
Daisycon review en ervaringen als affiliate

Daisycon Review: mijn ervaringen als affiliate met dit netwerk

Overweeg je om te starten met affiliate marketing en ben je nieuwsgierig naar het affiliate netwerk Daisycon? In deze Daisycon review kom je meer te weten over de diverse campagnes die er zijn te vinden, vertel ik je meer over de handige vergelijkingssoftware, de uitbetalingensmogelijk en natuurlijk mijn eigen affiliate ervaringen. Na het lezen weet je dan ook direct of Daisycon voor jou de juiste keuze is. Lees je mee?

Weinig tijd? Lees hier een korte samenvatting

Voordelen

 • Meerdere uitbetalingsmogelijkheden.
 • Vergelijkingssoftware voor onder andere verzekeringen en energiecontracten.
 • Overzichtelijk dashboard met alle belangrijke gegevens.
 • Veel verschillende niches zijn van toepassing.

Nadelen

 • Klantenservice kan wat sneller qua reageren.

Daisycon behoort samen met TradeTracker en Awin tot de top van de Nederlandse affiliate netwerken. Het is een netwerk dat geschikt is voor allerlei verschillende niches, waardoor er altijd wel een passende campagne is te vinden.

Een van de grootste voordelen van Daisycon is de vergelijkingssoftware. Deze tool maakt het eenvoudig om prijsvergelijkingen te maken. Daarnaast biedt Daisycon flexibele uitbetalingsmogelijkheden, variërend van maandelijkse tot wekelijkse uitbetalingen. De eenvoudigste uitbetalingsmethode is kosteloos; voor de snellere opties betaal je een klein percentage over je verdiende commissies.

Als ik een minpunt moet noemen, dan zou de klantenservice soms wat sneller mogen reageren op ingestuurde tickets. Desondanks blijft Daisycon een sterke keuze voor iedereen die actief is in affiliate marketing.

Wat is Daisycon?

Daisycon logo

Daisycon is één van de vele Nederlandse netwerken die we als affiliates kunnen gebruiken. Het is een netwerk dat bedrijven en publishers bij elkaar brengt. Je kunt ze dan ook het beste zien als de bemiddelende partij tussen jou en de bedrijven die je kunt promoten.

Het voordeel van een affiliate netwerk zoals Daisycon, is dat ze voor beide veel werk uit handen nemen. Zo hoeven bedrijven niet zelf op zoek te gaan naar promotors, en als affiliate hoef jij je niet druk te maken dat de commissies bijgeschreven worden op je rekening. Dit regelt het netwerk allemaal voor je.

Bij Daisycon kun je momenteel meer dan 1000 affiliate marketing producten en diensten promoten. Het heeft dan ook zijn plekje gevonden tussen mijn beste affiliate programma’s en netwerken.

Hoe werkt Daisycon precies?

Nu je weet wat Daisycon is, wordt het tijd om te kijken hoe Daisycon werkt. Je kunt als affiliate gratis aanmelden en vervolgens de onderstaande stappen doorlopen. Zodra je Daisycon account klaar is, kun je meteen beginnen.

Daisycon account aanmaken

De eerste stap is het aanmelden bij Daisycon. Dit doe je eenvoudig met je e-mailadres. Tijdens dit proces vul je enkele persoonlijke gegevens in, zoals je naam en een sterk wachtwoord.

Het is ook belangrijk om direct je financiële gegevens in te vullen. Als affiliate is het handig om dit meteen te doen, zodat je er later geen omkijken meer naar hebt. Zo is je account direct compleet, precies zoals Daisycon het graag ziet.

Media goed laten keuren door Daisycon

Een belangrijke stap is het laten goedkeuren van je media, oftewel je affiliate website, door Daisycon. Dit is noodzakelijk voordat je kunt beginnen met het promoten van producten.

Daisycon is kritischer dan sommige andere netwerken zoals PayPro en accepteert niet automatisch elke website. Je moet een aantal vragen beantwoorden en duidelijk maken waar je website over gaat, zodat Daisycon kan beoordelen of je site aansluit bij hun internationale of Nederlandse campagnes.

Over het algemeen word je geaccepteerd als je de vragen duidelijk invult en eerlijk bent over je website. Een website die nog in ontwikkeling is of waarop onvoldoende informatie staat, zal waarschijnlijk door Daisycon worden afgewezen.

Aanmelden bij campagnes

Zodra Daisycon je website heeft goedgekeurd, ben je klaar om als affiliate aan de slag te gaan. Het inschrijven voor een campagne is heel eenvoudig. Je kiest een categorie die past bij je website en meldt je via Daisycon aan voor een campagne.

Wel wilt het soms bij de grotere campagnes eens voorkomen dat de adverteerder zelf je website eerst wilt goedkeuren. Afhankelijk van de campagne kan dus even duren voordat je echt kunt beginnen met het promoten van een product.

Nieuwsgierig naar de verschillende campagnes? Op deze overzichtspagina vind je alle programma’s van Daisycon.

Het dashboard van Daisycon

Zodra je je media hebt geregistreerd, krijg je toegang tot het Daisycon dashboard. Dit dashboard biedt je heel wat gegevens. Je ziet er in één oogopslag hoeveel clicks, leads en transacties je hebt gegenereerd. Ook je verdiensten via Daisycon worden hier overzichtelijk weergegeven.

Naast allerlei belangrijke statistieken zie je nog meer dingen. Je vindt er ook meldingen en het laatste nieuws van Daisycon. Bovendien ontvang je via e-mail updates over nieuwe campagnes of speciale acties van adverteerders. Een extra toffe feature is dat je het dashboard naar eigen voorkeur kunt aanpassen. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je dit doet.

Vergelijkingstools van Daisycon

Een van de beste functies van Daisycon zijn de vergelijkingstools. Deze zijn bijzonder waardevol, vooral als het in jouw niche belangrijk is om prijzen te vergelijken. Denk hierbij aan het vergelijken van verzekeringen, energiecontracten, telefoonabonnementen en andere financiële producten.

Vergelijkingstools van Daisycon
Een selectie uit de vergelijkingstools van Daisycon
Daisycon internetabonnement vergelijker instellen.
Instellen van een vergelijker

Hoe word je uitbetaald bij Daisycon?

Uiteraard moet je ook uitbetaald worden, wanneer je commissies verdiend hebt. Bij Daisycon heb je als affiliate de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je uitbetaald wilt worden. Uitbetalingen verlopen via je IBAN-nummer. Tijdens het registratieproces van je account vul je ook je bankgegevens in.

Zodra alles is gekoppeld en gecontroleerd, kan Daisycon het verdiende geld overmaken naar je rekening. Bij elke uitbetaling ontvang je een factuur, die belangrijk zijn om te bewaren voor je administratie.

Verschillende uitbetalingsmogelijkheden

Daisycon biedt diverse mogelijkheden voor uitbetalingen. Eerst en vooral moet je een minimum van 25 euro hebben verdiend. Bedragen onder dit minimum blijven staan totdat je deze drempel overschrijdt. Ook is goedkeuring van de adverteerder vereist, en de retourperiode van producten moet verstreken zijn voordat een transactie wordt goedgekeurd.

Qua hoe snel je uitbetaald wordt door Daiyson, heb je verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je een kort overzicht van welke mogelijkheden dit zijn.

 • Basic: Dit is de standaardoptie die voor iedereen beschikbaar is. Je wordt maandelijks uitbetaald. Deze methode is gratis, maar het kan langer duren voordat je je geld ontvangt, omdat je moet wachten tot de adverteerders Daisycon betalen.
 • Premium: Dit is de optie die ik gebruik. Bij Premium hoef je niet te wachten tot de adverteerder heeft betaald. Je ontvangt je geld sneller op je rekening. Echter, betaal je voor deze service 1,95% over het commissiebedrag.
 • High-speed: Kies je voor High-speed, dan ontvang je wekelijks uitbetalingen. Zodra een transactie door een is goedgekeurd, staat het geld binnen 7 dagen op je rekening. Dit is de snelste optie, maar kost 2,25% van het transactiebedrag. Deze optie is vooral aan te raden als je regelmatig flinke commissies verdient.
De Verschillende uitbetalingsmogelijkheden bij Daisycon
Zoals je ziet heb ik het premiumplan

Mijn review en affiliate ervaringen met Daisycon

Mijn persoonlijke ervaring met Daiyscon is erg goed. Het aanmelden is niet alleen eenvoudig, maar ook gratis, wat betekent dat je geen enkel risico loopt. Een groot pluspunt vind ik de verschillende uitbetalingsmogelijkheden. De balans tussen prijs en kwaliteit van deze service is goed. Voor een klein bedrag maakt Daisycon veel zaken gemakkelijker.

Daarnaast is het aanbod aan bedrijven die je kunt promoten bij Daisycon zeer divers. Je kunt kiezen uit programma’s in verschillende sectoren, zoals verzekeringen, supplementen, vliegtickets, audioapparatuur en crypto / beleggen om enkele voorbeelden te noemen.

Het overzichtelijke en aanpasbare dashboard werkt ook erg goed. Het toont mij dagelijks alle belangrijke gegevens: van het aantal kliks tot de verdiende commissies.

Als ik een minpunt zou moeten noemen, dan zou de klantenservice van Daisycon soms wat sneller mogen reageren op tickets. Ook kan de gebruikersomgeving voor sommige even wennen zijn. Je hebt veel opties en mogelijkheden waardoor je – zeker in het begin – soms wat heen en weer aan het klikken bent om de juiste pagina te vinden.

Desondanks deze twee minpunten raad ik iedereen die wil beginnen met affiliate marketing aan om dit netwerk te gebruiken.

Voordelen
 • Het aanmelden als affiliate gaat snel en is bovenal gratis.
 • Een enorm aanbod uit verschillende soorten programma’s. Daisycon is dan ook geschikt voor verschillende niches.
 • Hoge commissies te verdienen op financiële producten en vakanties / vliegreizen;
 • Handige vergelijkingssoftware voor onder meer verzekeringen en energiecontracten.
 • Een makkelijk te gebruiken en aanpasbaar dashboard met alle belangrijke gegevens.
 • Je hebt de keuze uit meerdere uitbetalingsmogelijkheden zodat je snel je commissies op je rekening hebt staan.
Nadelen
 • Klantenservice kan wat sneller qua reageren.
 • Gebruikersomgeving kan in het begin wennen zijn en je zult veel heen en weer klikken

Kun je geld verdienen met dit Nederlandse affiliate netwerk?

Ik ben nu aan het einde gekomen van mijn review. Er zijn veel affiliate netwerken beschikbaar voor wie online geld wil verdienen. Mijn ervaring leert dat Daisycon betrouwbaar is en zeker een van de netwerken is waar je succesvol commissies kunt verdienen.

Het biedt een gebruiksvriendelijk platform, diverse advertentiemogelijkheden en flexibele uitbetalingsvoorwaarden. Dus, kun je geld verdienen met dit Nederlandse affiliate netwerk? Absoluut, zolang je bereid bent de tijd en moeite te investeren die nodig zijn om succesvol te zijn in affiliate marketing. 

Over de auteur

Jelle Damen

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende manieren van online geld verdienen, waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Mocht je meer over mij willen weten, klik dan op de website knop hierboven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *