Ga naar de inhoud
Succes met Affiliate Marketing Review & Ervaringen

Succes met Affiliate Marketing Review en Ervaringen

Wil je meer leren hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing of hoe je nu een goede affiliate marketing website opzet? Dan is de online affiliate marketing cursus van online marketeer en SEO-specialiste Nicole van Roekel misschien wel iets voor jou. In deze Succes met Affiliate Marketing Review ga ik je dan ook meer vertellen over:

 • Wie is Nicole van Roekel?
 • Wat is Succes met Affiliate Marketing?
 • Waar bestaat de online cursus uit
 • Wat andere zeggen over de cursus
 • Deel ik mijn eigen ervaringen
 • En aan het einde van deze review een klein cadeautje

Wie is Nicole van Roekel?

Nicole van Roekel
Nicole van Roekel

Nicole is de eigenaresse van de website succesmetaffiliatemarketing.nl. Op deze website ontdek je naast de cursus ook verschillende artikelen waarin Nicole al haar kennis over affiliate marketing, zoekmachine optimalisatie en online marketing met je deelt. 

Een andere website waar Nicole bekend van is, is haar website The Budget Life. Dit is een website wat gaat over (be)sparen, geld verdienen en investeren. The Budget Life wordt maandelijks tussen de 10.000 tot 20.000 mensen bezocht

Naast deze twee websites bezit Nicole ook nog eens verschillende affiliate marketing websites waarvan ze enkele goedlopende websites in de cursus met je deelt. 

Nicole is ook werkzaam als freelance online marketeer met een specialisatie in zoekmachinemarketing. Inmiddels heeft ze dan ook met enkele grote namen mogen samenwerken zoals Jumbo, Hema en Nestlé.

Mocht je meer over Nicole van Roekel te weten willen komen, dan raad ik je aan om deze pagina eens door te lezen

Wat is Succes met Affiliate Marketing?

Succes met Affiliate Marketing is een nieuwe Nederlandstalige online affiliate marketing cursus. De cursus bestaat uit 4 modules en uit maar liefst 30 lessen.

In deze lessen neemt Nicole je stap voor stap mee hoe je een goede affiliate marketing website opzet, wat je hiervoor allemaal nodig hebt en hoe je dit het beste aanpakt. Na het volgen van de cursus kun je zelf: 

 • een voor jou geschikt onderwerp kiezen
 • zelf sterke content schrijven
 • moderne zoekmachine optimalisatie technieken toepassen
 • geld verdienen met je affiliate website

Maar wat ga je nu precies leren in deze cursus? In de komende hoofdstukken ontdek je een uitgebreide beschrijving van de vier modules zodat je een goed idee krijgt waar de gehele cursus uit bestaat. 

Module 1: Wat is affiliate marketing?

Module 1 bestaat uit vijf onderdelen. In deze vijf onderdelen neemt Nicole je mee wat nu precies affiliate marketing is. Zo bestaat affiliate marketing zoals wij het kennen al sinds de jaren 90. 

Ook vertelt Nicole welke skills je voor affiliate marketing nodig hebt en wat je kunt doen als je een bepaalde skill niet hebt. 

Zo kun je bijvoorbeeld een held(in) zijn in het schrijven van teksten. Maar mocht je net zoals ik niet goed zijn in het schrijven van teksten, dan zou je ervoor kunnen kiezen om op een later moment – wanneer je affiliate website geld oplevert – het schrijven van teksten kunnen uitbesteden. 

Dat affiliate marketing een goede manier is om geld dankzij het internet te verdienen dat zal je inmiddels al weten, anders zou je deze Succes met Affiliate Marketing review ook niet lezen 😉 

Maar waarom zou je ermee willen gaan beginnen? Nicole legt dit aan de hand van de drie L’en uit, namelijk Lucratief, Leerzaam en Leuk

In de laatste lessen van module 1 laat Nicole hoe een affiliate marketing website eruit ziet en hoe je deze kunt herkennen. Ook deelt Nicole haar allereerste affiliate website en vertelt ze hoe ze dit heeft aangepakt om hier een winstgevende website van te maken. 

Succes met Affiliate Marketing - Module 1 Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Module 2: Affiliate netwerken

De tweede module gaat zoals de titel al zegt over de verschillende affiliate netwerken. In module twee ga je dan ook meer leren over wat affiliate netwerken zijn, welke je in Nederland en België kunt vinden en laat Nicole je zien wat je eerst moet doen voordat je je eigen aanmeldt bij zo’n netwerk. 

Naast de verschillende netwerken zijn er ook nog specifieke affiliate programma’s waarvoor je je kunt aanmelden. Door een hele eenvoudige zoekcommando in Google kun je heel eenvoudig achterhalen of een bedrijf een affiliate programma heeft of niet. 

Module 3: je eigen affiliate marketing website maken

Module drie is het grootste onderdeel van succes met affiliate marketing. De derde module bestaat namelijk uit maar liefst 10 lessen en is te verdelen in twee aparte stukken. Namelijk content en je website opzetten.

1. Content

In het eerste gedeelte vertelt Nicole hoe je zelf een goed onderwerp kunt bedenken voor je allereerste affiliate website en waarom het belangrijk is om een vooronderzoek te doen voordat je een domein registreert. 

Je wilt namelijk niet al teveel last hebben van concurrentie of een website maken waar niemand naar zoekt. Nicole laat je dan ook zien waarop je moet letten. 

Ook kom je meer te weten over het maken van een contentplanning en hoe je deze het beste kunt opbouwen. 

Een ander onderwerp wat in deze module uitvoerig wordt besproken is het schrijven van content en welke soorten content wel of niet werken. Zo kom je meer te weten over wat zoekmachine optimalisatie is en kom je alles te weten waar je goed op moet letten voordat je een artikel gaat schrijven. 

Je gaat dan ook meer te weten komen hoe je zelf de juiste focuszoekwoorden kunt bepalen en hoe je de interne linkstructuur van je website beter kunt maken dan die van je concurrent (Dit laatste gaat bij beginnende affiliate marketeers nog steeds vaak fout).

2. Website bouwen

In het tweede gedeelte van module drie ga je aan de slag om je eigen affiliate website te bouwen. Nu denken veel mensen dat dit moeilijk is, maar geloof mij het is tegenwoordig heel eenvoudig om je eigen website te maken. Ook als je niet technisch bent!

Nicole  – en ook ik – werkt met WordPress. WordPress is namelijk makkelijk om je eigen website bouwen, je hebt ontzettend veel keuze uit betaalde, maar ook GRATIS templates en je kunt dankzij plug-ins je website uitbreiden. 

In succes met affiliate marketing ligt de focus dan ook op het bouwen van een affiliate marketing website met WordPress. Nicole neemt het gehele proces van een domeinnaam kopen, het installeren van WordPress, tot het installeren van WordPress plug-ins stap voor stap met je door. 

Ook neemt Nicole met je door wat de beste manier is om affiliate links binnen je website te implementeren.

Staat je website er, dan is de laatste les in deze module is instellen van Google Analytics en Google Search console zodat je kunt zien wat er allemaal op je website gebeurt en hoe je je affiliate website kunt verbeteren. 

Succes met Affiliate Marketing - Module 3 Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Module 4: Je affiliate project optimaliseren

Module 4 is de laatste module binnen de cursus. Namelijk je affiliate project optimaliseren. Naar mijn mening is dit een belangrijke zo niet de belangrijkste module uit heel de cursus. 

Want hoe krijg je verkeer naar je website die via jouw affiliate website een aankoop doen bij de adverteerders waarvan jij de producten of diensten promoot? Nicole legt je de verschillende manieren in de allereerste les uit. 

In module 3 heb je geleerd hoe je goede content maakt. Maar je content is dan niet klaar. Je kunt namelijk nog veel meer content toevoegen. Denk dan aan nieuwe content, maar je kunt ook nog je bestaande content uitbreiden. 

De tweede les gaat dan ook over het optimaliseren van je bestaande content, welke gratis of eventuele betaalde tools je hiervoor kunt gebruiken, welke pagina’s je gaat optimaliseren en wanneer. 

Nicole vertelt je welke optimalisaties je kunt doorvoeren om al met een kleine wijziging hoger in de top 20 of top 10 te komen. Ook vertelt Nicole hoe je simpel nieuwe content kunt bedenken en wanneer je nu precies een complete nieuwe pagina schrijft of wanneer je oude content aanpast. 

Naast de standaard zoekmachine optimalisatie zaken zoals meta titel, omschrijving of het toevoegen van een alt text voor je afbeeldingen kom je in deze module ook meer te weten over zoekwoord kannibalisatie en hoe je de interne linkstructuur optimaliseert. 

Vooral dat laatste is ontzettend belangrijk voor wanneer je gevonden wilt worden. 

Een autoriteit worden en linkbuilding

Naast het schrijven van behulpzame content voor je lezer is ook autoriteit een belangrijk punt. Dit wordt grotendeels bepaald op basis van een hoeveelheid relevante links van een andere website naar jouw affiliate website. 

Nu klinkt dit misschien eng, maar dit wordt stap voor stap uitgelegd en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ook deelt Nicole haar linkbuilding best practices en ik kan je vertellen dat er hele leuke tussen zitten

De laatste twee lessen in deze module gaan over het optimaliseren van je huidige website zoals het verbeteren van de snelheid van je website als conversieoptimalisatie. 

Ook dit laatste onderwerp is superbelangrijk en erg interessant om te volgen. Nicole geeft je namelijk in de laatste les diverse tips die helpen om je conversie te verhogen waardoor je meer geld gaat verdienen met je website. 

Succes met Affiliate Marketing - Module 4 Copyright DeOnlineOndernemer.nl

Wat zeggen andere over Succes met Affiliate Marketing?

Voordat ik je meer vertel over mijn ervaringen met Succes met Affiliate Marketing wil ik eerst nog enkele reviews plaatsen van andere mensen. Let wel, Succes met Affiliate Marketing is een nieuwe cursus dus er zijn nog niet heel veel reviews beschikbaar. De ervaringen die je hieronder kunt lezen komen van Trustpilot.

Succes met Affiliate Marketing Reviews via Trustpilot
Succes met Affiliate Marketing Reviews via Trustpilot

Mijn Succes met Affiliate Marketing review

Ik ben altijd op zoek om nieuwe dingen te leren op het gebied van affiliate marketing, online marketing of zoekmachine optimalisatie. Per toeval kwam ik dan ook de cursus Succes met Affiliate Marketing tegen. 

Met Succes met Affiliate Marketing richt Nicole vooral op mensen die al wat meer afweten van online marketing, zoekmachine optimalisatie of mensen die al een blog hebben en die hiermee (meer) geld willen verdienen. Mocht je nu geen van deze vaardigheden hebben, dan zou je eens kunnen kijken naar de Affiliate Marketing Revolutie.

Wat direct opvalt als je start met de cursus is dat de gehele cursus professioneel is opgezet. De video’s zijn duidelijk, inhoudelijk en bij elke video is er een transcript beschikbaar zodat je het altijd nog eens rustig kunt nalezen.

Waar ikzelf heel blij mee ben is dat Succes met Affiliate Marketing veel dieper ingaat op zoekmachine optimalisatie. Veel andere cursussen die je op het internet kunt vinden behandelen alleen maar de basis dingen zoals meta titel, meta omschrijving en dergelijke. 

Tijdens het volgen van de cursus merk je dan ook de expertises en de ervaringen van Nicole. Ze legt heel goed en duidelijk uit hoe je een goede linkstructuur opzet tussen blogartikelen en pagina’s. Maar ook waarom het belangrijk is om goede links / verwijzingen van andere websites naar jouw website te krijgen.

Ook de verschillende tips om je conversie te verhogen zijn heel erg duidelijk en handig!

Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat het onderwerp e-mailmarketing (nog) niet behandeld wordt. Ik had graag meer willen lezen hoe je bijvoorbeeld een band met je websitebezoeker opbouwt en hoe je door het sturen van gerichte e-mails meer affiliate inkomsten kunt genereren.

Nu krijg je bij de cursus automatisch gratis toegang tot alle nieuwe updates die worden toegevoegd, dus hopelijk wordt dit onderwerp in toekomstige updates meegenomen. 

Mijn Succes met Affiliate Marketing conclusie

Je bent nu bijna aan het einde van deze Succes met Affiliate Marketing review gekomen en wil je natuurlijk mijn conclusie weten. 

Mijn persoonlijke conclusie is dat de cursus Succes met Affiliate Marketing van Nicole van Roekel alle benodigde informatie bevat om direct goed aan de slag te gaan met affiliate marketing. 

De cursus is ontzettend professioneel, duidelijk en vooral leerzaam. Een ander voordeel is dat de lessen zijn verdeeld in modules waardoor je ook direct een duidelijk overzicht hebt van de lessen. Bovendien kun je ook direct terugzien waar je bent gebleven. 

De bonussen die je erbij krijgt zoals de gratis zoekwoordentool om ideeën op te doen werkt verrassend goed en je krijgt ook nog eens 10% korting op een specifieke plug-in die affiliate marketing een stuk makkelijker maakt. 

Ik durf dan ook te beweren dat als je wilt gaan starten met affiliate marketing en de informatie van Nicole gebruikt je affiliate website een succes gaat worden. Ook wanneer je al een affiliate website hebt, zul je door het volgen van de cursus meer bezoekers krijgen en je inkomsten vergroten. 

Voordelen
 • Professioneel van opzet en gemaakt door iemand met veel werkervaring in online marketing, affiliate marketing en zoekmachine optimalisatie.
 • Diepgaande informatie over zoekmachine optimalisatie en conversieoptimalisatie.
 • Elke video heeft een transcript. Ideaal voor wanneer je snel iets wilt teruglezen of vinden.
 • Door het leersysteem bepaal je zelf hoe snel en wanneer je de video’s wilt volgen
 • De cursus wordt geregeld aangevuld met updates, zodat je altijd up 2 date bent.
 • Succes met Affiliate Marketing is ook geschikt voor mensen die al een (affiliate) website hebben.
Nadelen
 • Richt zich specifiek op affiliate marketing met een website (andere manieren komen niet aan bod)
 • (Nog) geen informatie over e-mailmarketing

Starten met Succes met Affiliate Marketing

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je graag wilt starten met affiliate marketing of juist meer geld met affiliate marketing wilt gaan verdienen. 

Ik hoop dan ook dat mijn lange Succes met Affiliate Marketing review je alle informatie heeft gegeven die je je nodig hebt om de juiste keuze te maken. 

Door op de knop hieronder te klikken krijg je direct toegang tot de cursus en kun je ook binnen enkele minuten starten met Succes met Affiliate Marketing. Cadeautje: gebruik succesmetaffiliatemarketing10 voor 10% korting.

Mocht je nog vragen hebben over mijn Succes met Affiliate Marketing review? Laat dan een reactie onderaan het artikel achter, dan kom ik er zo snel mogelijk op terug.

Over de auteur

Jelle Damen

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende manieren van online geld verdienen, waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Mocht je meer over mij willen weten, klik dan op de website knop hierboven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *