Ga naar de inhoud
Is Jacko Meijaard Betrouwbaar? Mijn Persoonlijke Ervaringen ...

Is Jacko Meijaard betrouwbaar? Mijn persoonlijke ervaringen …

Door Jelle

Ik krijg geregeld per e-mail de vraag of Jacko Meijaard betrouwbaar is. Dat snap ik, want voor heel veel mensen klinkt geld verdienen via het internet namelijk nog steeds iets wat niet mogelijk is. Zoals je in mijn Affiliate Marketing Revolutie review kunt lezen heb ik een aantal jaar geleden de cursus van Jacko Meijaard gekocht. In dit artikel vertel ik je dan ook mijn persoonlijke ervaringen met Jacko. Lees je mee?

Wie is Jacko Meijaard?

jacko meijaard

Wanneer je over affiliate marketing leest ben je vast wel de naam Jacko Meijaard tegengekomen. Maar wie is hij nu?

Jacko Meijaard is het meest bekend van zijn affiliate marketing cursus, de Affiliate Marketing Revolutie. Ook is hij de bedenker van de 10K club en eigenaar van de website internetsuccesgids.nl. Op deze website post hij maandelijks diverse artikelen over alles wat met internet marketing te maken heeft.

Jacko had enkele jaren geleden meer dan 100 grote en kleine affiliate marketing websites. Inmiddels heeft hij het grootste gedeelte verkocht en heeft hij nog zo’n 25 affiliate websites in verschillende niches zoals gezondheid, afvallen, klussen etc.

De cursus wordt aangeboden via internetsuccesgids. Dit is niet alleen website waar je dus verschillende artikelen over internet marketing kunt lezen, maar het is ook een leeromgeving en forum die hierbij aangesloten zijn. Het forum heeft momenteel meer dan 10.000 gebruikers. Dagelijks zijn er naast Jacko heel veel mensen met elkaar in gesprek, helpen en leren ze van elkaar.

Daarnaast maakt Jacko wekelijks ook nog eens een podcast. Mocht je die nog niet gehoord hebben, dan kun je een voorbeeld hieronder beluisteren. 

Hoeveel verdiend Jacko Meijaard per dag?

Om de vraag hoeveel Jacko Meijaard per dag verdient te kunnen beantwoorden heb ik zoveel mogelijk data te proberen te verzamelen. Jacko deelt dan ook met enig regelmaat wat hij per dag heeft verdiend op zijn social media kanalen. 

Gemiddeld genomen verdiend Jacko Meijaard ongeveer 4000 tot 5000 euro per dag. Uiteraard schommelt dit per dag, maar voor veel mensen zijn dit soort bedragen toch wel 2 tot 3 maandsalarissen. 

Ik raad je dan ook aan om de onderstaande video eens te bekijken waarin Jacko hierover meer verteld. 

Geïnterviewd door het Algemeen Dagblad

Naar aanleiding van het boek The 4-Hour Workweek plaatste het Algemeen Dagblad enkele weken achterelkaar diverse interviews met succesvolle mensen die dankzij het internet geld verdienen. Enkele bekende namen die tijdens de interviews terugkwamen waren Karel Emck, Michel Penterman, Babette Rijkhoff, Peet Witzel, Shamangy Tel en Jacko Meijaard. 

Als je het interview leest valt direct op dat Jacko sowieso 1 belangrijke regel hanteert, namelijk elke dag iets voor zijn bedrijf doen. Al is het maar een e-mail openen. Zijn streven is dan ook het genereren van een passief inkomen en als persoon te groeien.

Hij vertelt in het interview dan ook hoe zijn gemiddelde dag eruit. Als je het interview doorleest dan merk je ook aan de antwoorden van Jacko dat hij ontzettend nuchter is. Ik raad je dan ook absoluut aan om het interview in het Algemeen Dagblad te lezen.

Persoonlijke begeleiding

Ongeveer 2 jaar geleden begon Jacko met het begeleiden van affiliate marketeers om ze te helpen om op te schalen, nieuwe websites op te zetten, advies te geven en dergelijken. Dit doet hij door zijn 10K club en door zijn persoonlijke begeleiding. 

Voor mij persoonlijk was het no-brainer om hier aan deel te nemen. Ik verdiende al geld met affiliate marketing, maar het lukte mij niet goed om op te schalen. Inmiddels hebben we dan ook om de twee maanden contact met elkaar en bespreken we de voortgang die ik maak.

Ik moet dan ook echt zeggen dat Jacko ontzettend aardig, behulpzaam is. Hij luistert goed naar je vragen en geeft hierop dan ook een duidelijk antwoord. Jacko is dan ook erg resultaatgericht en probeert je hierin dan ook in mee te nemen. Dat betekent dan ook dat Jacko best streng kan zijn. Wat opzicht dan ook weer goed is.

Andere ervaringen met Jacko Meijaard

Mijn eigen ervaring met Jacko is dan zoals je hebt gelezen een dikke plus te noemen. Elke keer als Jacko mij belt krijg ik waardevolle informatie waarmee ik aan de slag moet gaan. Ook op het forum van internetsuccesgids is Jacko ontzettend actief om nieuwe affiliate marketeers te helpen. Zijn reacties op vragen of problemen zijn uitgebreid, persoonlijk en duidelijk. 

Bekijk ook eens de review van Noortje hieronder:

Tot slot is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Dankzij mijn persoonlijke ervaringen met Jacko Meijaard kan ik dan ook niets anders concluderen dat Jacko Meijaard betrouwbaar is. Hij is behulpzaam, aardig en reageert snel op een persoonlijke e-mails en op vragen op het forum. Jacko heeft naar mijn mening dan ook echt de intentie om mensen te helpen en te laten zien dat je niet niet per se een 9 tot 5 baan hoeft te hebben om geld te verdienen. 

Voor mensen die graag met affiliate marketing willen starten is dan ook de AMR van Jacko een uitstekende keuze. Je krijgt niet alleen toegang tot de cursus, maar ook tot het affiliate marketing forum, waar Jacko en andere mensen je helpen. 

Wil je nog meer over Jacko te weten komen? Lees dan zijn boek De Laptop Lifestyle. Je bekijkt het boek door op de knop hieronder te klikken.

Over de auteur

Jelle

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje wat alles met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende online verdienmodellen waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *