geld verdienen naast je baan? 5 Manieren vanuit huis dankzij het internet

Geld verdienen naast je baan? De 5 favoriete manieren vanuit huis

Extra geld verdienen naast je baan, kan dat? Er kunnen verschillende situaties zijn waarin je naast je fulltime baan op zoek bent naar een extra inkomen. Misschien lukt het je niet om aan de einde van de maand rond te komen, of wil je extra geld verdienen om te kunnen sparen. 

Wat ook je redenen mogen zijn, er zijn tegenwoordig dankzij het internet genoeg mogelijkheden om geld te verdienen naast je baan. 

In dit artikel laat ik je 5 manieren zien hoe je dankzij het internet eenvoudig met enkele uurtjes per week een extra inkomen kunt verdienen. Meer weten? Lees dan vooral snel verder.

Bekijk mijn #1 methode hoe je geld kunt verdienen naast je baan door enkele uurtjes per week vrij te maken door hier te klikken >>

Waarom geld verdienen naast je baan?

Extra werken naast je baan kent verschillende voordelen. Zo maakt extra werken het mogelijk om sneller eventuele schulden af te lossen en biedt het de mogelijkheid tot het versneld aflossen van een hypotheekschuld. Ook het vullen van je spaarrekening of het opbouwen van je pensioen behoren tot de mogelijkheden.

Hoeveel mag je bijverdienen naast je baan?

Voor 2021 is de grens voor belastingvrij bijverdienen vastgesteld op een bedrag van ongeveer 8450 euro per jaar. Daarbij maakt het niet uit of je het bedrag in 1 maand verdiend of verdeeld over het volledige jaar.

Hoe makkelijk is het om geld te verdienen naast je baan?

Ik kan me goed voorstellen dat het werken naast je eigen fulltime baan je misschien afschrikt of dat je twijfelt dat het wel mogelijk is. Vaak werk je al tot laat en wanneer je thuis komt wil je natuurlijk ook even genieten van de aanwezigheid van je vriendin, vrouw en / of kinderen. 

Maar als je extra geld wilt verdienen naast je baan is het verstandig om een goede manier te vinden waarbij je geld kunt verdienen door maar een aantal uurtjes per week te werken.

Gelukkig biedt het internet je een helpende hand …

geld verdienen naast je baan? 5 Manieren vanuit huis dankzij het internet

5 Manieren om geld te verdienen naast je baan

Door de komst van het internet zijn er verschillende manieren ontstaan om geld te verdienen naast je baan. Dit kan voornamelijk vanuit je eigen huis worden gedaan, maar ook andere plekken zijn goed mogelijk.Zolang je maar in het bezit bent van een computer of een laptop en een internet verbinding.

Hoewel het op het eerste gezicht heerlijk klinkt om vanuit huis te werken, is het opbouwen van een online inkomen helaas niet zo makkelijk. Maar wanneer je elke week een aantal uur aan je werkzaamheden besteed ben je instaat om mooi extra inkomen of zelfs een fulltime inkomen eruit te halen. 

Hieronder ontdek je verschillende manieren om extra geld te verdienen naast je baan, dankzij het internet. 

1. Affiliate Marketing

Geld verdienen met affiliate marketing is een populaire vorm van een online verdienmodel waarbij je een product of dienst van een ander bedrijf promoot.

Stuur jij je kijker of lezer naar de betreffende verkooppagina en koopt deze het product of dienst, dan ontvang jij een commissie. De commissie kan bestaan uit een vast bedrag per verkoop, maar het kan ook een percentage zijn van het aankoopbedrag

Hiervoor heb je alleen een goed affiliate programma nodig. Een affiliate netwerk dat veelal informatieproducten bevat is PayPro. Je vindt hier ondere andere e-books en verschillende cursussen die je kunt promoten. 

De commissies op deze producten zijn vaak hoog en kunnen wel oplopen tot ruim 250+ euro per verkoop. En het leuke van affiliate marketing is dat je het oneindig kunt opschalen. En dat voor maar een aantal uurtjes per week. 

In mijn affiliate marketing revolutie review zie je precies hoe ik geld verdien dankzij het internet >>

2. Start je eigen YouTube kanaal

YouTube is toch wel de grootste online video website van dit moment. Iedereen kan hier video’s bekijken en zelf gemaakte video’s uploaden. Maar wist je ook dat vele mensen hiermee dagelijks hun brood verdienen met het plaatsen van YouTube filmpjes?

Het is misschien niet de meest snelle manier om extra geld te verdienen naast je baan. Maar het maken van goede YouTube video’s kan je helpen om een extra inkomen te verdienen. Zo kun je geld via YouTube verdienen door het plaatsen van advertenties

Een andere methode is om geld via YouTube video’s te verdienen is door affiliate marketing toe te passen. Je maakt bijvoorbeeld een review over een product en plaats in de omschrijving je persoonlijke affiliate link erbij.

Koop iemand via jouw persoonlijke affiliate link het product, dan krijg jij een commissie en dus extra geld naast je baan.

Maar om geld te verdienen via YouTube heb je dus wel een goedlopend kanaal nodig. Maar plaats je met regelmaat nieuwe en interessante content wat je kijkers blijft boeien, dan zul je hier zeker flink aan kunnen verdienen.

geld verdienen met youtube

3. Maak je eigen trainingen en online cursussen

Wanneer je over een bepaald onderwerp veel af weet, kun je misschien overwegen om hiervoor trainingen en cursussen te maken en deze aan te bieden voor een eenmalig, maandelijks of jaarlijks bedrag

En door een speciale membership website te maken creëer je een digitale leeromgeving. Een zeer goed systeem dat je hierbij helpt is Huddle van Imu.nl.

Je beheert het systeem op je eigen domeinnaam, je voegt eenvoudig je cursussen en trainingen toe aan het systeem en je leden kunnen dan op een eenvoudige manier bij hun gekochte cursussen. Voor meer informatie of toegang tot een gratis proefversie klik hier.

startersgids online geld verdienen

Download gratis de Online Geld Verdienen Startersgids

Download gratis mijn Online Geld Verdienen startersgids en kom alles te weten over de 8 winstgevende online verdienmodellen van dit moment.

4. Schrijf en verkoop je eigen e-book

Vind je het aanbieden van trainingen of cursussen teveel uren in beslag nemen, dan behoort het schrijven, publiceren en het verkopen van een e-book ook tot 1 van de mogelijkheden om extra geld te verdienen naast je baan. 

Het schrijven van een e-book klinkt op het eerste gezicht veel werk. Maar het hoeft echt geen dikke roman te worden met ruim 200 pagina’s. De verkoopwaarde van je e-book hangt namelijk af van de kwaliteit van de inhoud. 

Hebben je lezers er echt wat aan? Helpt je e-book om een probleem op te lossen wat mensen hebben?

Het verkopen van je e-book kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je je e-book aanbieden op bijvoorbeeld Bol.com, maar je kunt het e-book ook door andere laten promoten in ruil voor een commissie (affiliate marketing).

extra geld verdienen naast je baan? Schrijf een e-book en verkoop hem

5. Ga aan de slag als freelancer

Wanneer je na eigen fulltime baan nog een aantal vrij besteedbare uren hebt, zou je kunnen overwegen om freelancer te worden. Kun je foutloos Nederlands typen en vind je het leuk om te schrijven? Dan zou je bijvoorbeeld diensten aan kunnen bieden zoals het schrijven van blogartikelen of SEO teksten. 

Maar ook het beheren van andermans social media kanalen, grafisch ontwerp, administratie, programmeren, het maken van websites enzovoort behoren tot de mogelijkheden. 

Het fijne als freelancer is dat je zelf je uren bepaalt en welke opdrachten je wel of niet wilt aannemen.

Via grote platformen zoals Fiver of Freelance.nl kun je je diensten aanbieden en / of accepteren. Hoe meer opdrachten je afrondt, hoe meer geld je ontvangt. 

Wil je naast je huidige baan ook als freelancer aan de slag laat dit dan wel  je werkgever weten. Het kan namelijk ook voor je werkgever belangrijk zijn hoe jij je werkzaamheden rondom je freelance werk inricht. En misschien is er wel sprake van concurrentie of relatiebeding.

Laat het daarom je werkgever het weten.

Tot slot: geld verdienen naast je baan

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, is het dankzij het internet een stuk eenvoudiger geworden om naast je baan geld te verdienen. De bovenstaande manieren zijn maar een aantal voorbeelden waarmee het mogelijk is om online geld verdienen.

Denk dan ook goed na wat je sterke punten zijn en bekijk of het mogelijk is om hier producten of diensten voor aan te bieden. Bekijk niet alleen de websites zoals Fiver en Freelance.nl, maar bekijk ook de mogelijkheid om kleine cursussen te volgen om nieuwe dingen te leren.

Denk eraan, alle begin is moeilijk, maar wanneer je consistent aan de slag gaat en blijf doorzetten is het mogelijk om geld te verdienen naast je baan dankzij het internet.

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 6 jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje wat alles met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis met je via mijn blogs. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Andere bezoekers bekeken ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *