Ga naar de inhoud
Online Geld Verdienen dankzij deze 10 betrouwbare manieren

Online Geld Verdienen Betrouwbaar? Jazeker! Bekijk de 11 manieren van 2024

Is online geld verdienen betrouwbaar? Geld verdienen dankzij het internet is iets wat steeds meer mensen willen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Maar helaas zijn niet alle manieren even betrouwbaar. Wil je weten welke manieren van online geld verdienen wel betrouwbaar zijn?

In dit uitgebreide artikel deel ik 11 verschillende manieren waaronder affiliate marketing, verkopen via Bol.com en hoe je geld kunt verdienen door online te beleggen.

Hoe kun je op een betrouwbare manier online geld verdienen?

Online geld verdienen wordt soms omschreven als slapend rijk worden. Zo simpel is het echter niet. Snel gaat het vaak ook niet. Je zult er toch wat voor moeten doen. Hieronder deel ik elf betrouwbare manieren om geld via het internet te verdienen waarmee je een terugkerend inkomen kunt genereren.

1. Instagram, YouTube kanaal & TikTok

Geld Verdienen met Social Media

Social media wordt door de meeste Nederlanders dagelijks gebruikt voor hun plezier. Platforms zoals Instagram, YouTube en TikTok worden steeds vaker gebruikt. Maar het is niet alleen een leuk tijdverdrijf, je kunt ook geld verdienen met social media.

Je hebt vast het woord influencer wel eens voorbij zien komen. Dit zijn mensen die hun geld verdienen met social media. Dit doen ze vooral door producten te promoten. Vandaar de naam, ze beïnvloeden hun volgers om producten te kopen.

Om hiermee te beginnen heb je een flink aantal volgers nodig. Je moet immers wel mensen hebben die de producten zien die je promoot en ze uiteindelijk ook kopen.

Ook wordt het met een groot volgersaantal voor bedrijven interessant om je te betalen voor het plaatsen van een advertentie. Bedrijven kunnen je ook betalen om een review over een product te maken.

Er zijn verschillende manieren om met social media online geld binnen te halen. Affiliate Marketing is er 1 van. Affiliate links plaats je niet alleen op je website, maar je kunt ze ook plaatsen in een social media post of in een YouTube omschrijving. Op social media moet je echter consistent blijven posten, waardoor het inkomen niet 100% passief is.

Een persoonlijk account werkt vaak niet zo goed om geld te verdienen. Het is beter je op een specifiek onderwerp te richten. Je kunt nog steeds persoonlijke posts plaatsen tussendoor. Dit vinden mensen zelfs leuk. Maar er moet wel een reden zijn voor mensen om je te gaan volgen.

Geef tips over een onderwerp waarvan je veel af weet. Je kunt Instagram, YouTube en TikTok ook gebruiken als aanvulling op je website als je die hebt.

2. Eigen websites of blog

Weet je veel over een onderwerp en wil je hier graag over schrijven? Dan is het een goed idee om met een eigen website of blog online geld te verdienen. Kies een onderwerp dat jij interessant vindt en ga hier over bloggen. Als je liever niet zelf schrijft, kun je een deel of zelfs alles uitbesteden.

Het opzetten van een website kost weinig tijd. Je hebt een domeinnaam en hosting nodig. Deze kun je gemakkelijk aanschaffen via Cloud86. Dit kost slechts enkele euro’s per jaar. Op deze website is het ook mogelijk om te controleren of je domeinnaam beschikbaar is. Als je je domeinnaam en hosting geregeld hebt, kun je WordPress installeren. Hiermee kun je gemakkelijk je site managen. Kies een leuk thema uit tussen de honderden gratis thema’s, pas eventueel wat instellingen aan en klaar.

Er zijn meerdere manieren om leuk online salaris te genereren met een website. Affiliate marketing is er daar een van, maar daar kom ik in het volgende hoofdstuk op terug. Een andere is het draaien van advertenties op je website. Dit kun je het makkelijkst doen door bijvoorbeeld te kiezen voor Google Adsense.

Google Adsense is een platform waarbij sites zich kunnen aanmelden als ze advertentieruimte op hun site hebben. Het is eenvoudig om je aan te melden en je site met Google Adsense te koppelen. Je kiest zelf waar op je site je ruimte vrijmaakt voor de advertenties. Google geeft hier vervolgens advertenties weer die relevant zijn voor jouw website.

3. Online geld verdienen met affiliate marketing

affiliate marketing is één van de beste manieren om online geld te verdienen.

Zoals gezegd is affiliate marketing ook een hele goede manier en een methode die ikzelf veelvuldig toepas en waar ik een semi passief inkomen uithaal. Affiliate marketing is makkelijk te combineren met andere methoden, zoals een eigen website of social media. Maar wat is het precies?

Met affiliate marketing promoot je simpelweg een product of dienst. Dit kun je doen op jouw website, maar ook social media of een e-maillijst kun je hiervoor gebruiken. Je plaatst een affiliate link in jouw artikel of social media post. Als iemand hierop klikt en iets koopt, ontvang jij een commissie.

Deze commissies verschillen per affiliate programma. Je ontvangt een percentage van de verkoopprijs, wat kan oplopen tot 50%. Afhankelijk van het product dat je promoot kan dit per verkocht product tientallen tot honderden euro’s opleveren.

Je bepaalt zelf waar je de affiliate links plaatst. Je kunt dit op je website combineren met Google Adsense als je meer geld wilt verdienen. Andere mogelijkheden zijn Instagram, Pinterest of YouTube. Misschien heb je een nieuwsbrief die je per e-mail rondstuurt. Ook daar kun je promotielinks in plaatsen.

Om aan affiliate links te komen moet je je aanmelden bij affiliate programma’s. Hier vind je een hele lijst aan producten die je kunt promoten. Een van de bekendste affiliate programma’s in Nederland is het partnerprogramma van Bol.com. Als je een product kiest om te promoten, wordt er een link gegenereerd. Deze heeft een trackingcode waardoor het bedrijf weet hoeveel er via jouw link gekocht is.

Niet ieder bedrijf heeft een eigen affiliate programma. Sommige bedrijven zijn aangesloten bij affiliate netwerken. De kans is groot dat je bij een affiliate netwerk een product vindt die bij je niche past. Een aantal grote affiliate netwerken zijn bijvoorbeeld Tradetracker, Awin, Daisycon en Paypro. Als beginner is het slim je aan te melden voor een affiliate netwerk, zodat je makkelijk producten van verschillende sites kunt promoten.

Zelf verdien ik duizenden euro’s per maand met affiliate marketing. Wil je ook weten hoe ik dat doe? Ik volgende stap voor stap deze video’s om winstgevende affiliate websites op te zetten >>

4. Het schrijven van of vertalen teksten

Vind je het leuk om te schrijven maar heb je geen zin om zelf een website te onderhouden? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om geld te verdienen door het schrijven van teksten voor anderen. Zeker als je verstand hebt van SEO is dit een betrouwbare manier om een inkomen te genereren.

Er zijn verschillende manieren om hiermee te beginnen. Er zijn verschillende platforms waarop bedrijven opdrachten plaatsen als ze een tekst nodig hebben. Voorbeelden van zulke platforms zijn Textbroker, Sitedeals en Freelance.nl.

Het aanmelden voor deze platforms gaat vrij gemakkelijk. In sommigen gevallen moet je een voorbeeldtekst inleveren bij je aanmelding of moet je ingeschreven zijn bij de KvK. Als je account eenmaal actief is, kun je gaan reageren op opdrachten. Deze variëren erg qua onderwerp.

Met het reageren op opdrachten kun je snel online geld verdienen. Zodra je tekst wordt geaccepteerd, word je uitbetaald. Bij artikel-verzamelsites is het lastiger. Het kan even duren voor jouw artikel bezoekers trekt en je hier passief inkomen uithaalt.

Een geschreven artikel kan je namelijk jarenlang geld opleveren, terwijl je voor een opdracht maar een keer betaald krijgt.

Als je deze manieren combineert kan je inkomen oplopen tot een honderden euro’s per maand. Het is dan ook een uitstekende manier om als student online geld te verdienen.

5. Online marketing

smmb social media marketing bureau promotie

Online marketing is voor vrijwel ieder bedrijf onmisbaar. Je bereikt er een groot publiek mee en het is een goede manier om interactie te hebben met klanten. Online marketing is constant in ontwikkeling. Het is belangrijk dat hier iemand mee bezig is die verstand van zaken heeft.

Bedrijven maken vaak gebruik van freelancers die zich binnen online marketing gespecialiseerd hebben op een specifiek gebied. Het is dan ook een betrouwbare manier om online geld te verdienen.

Een van de gebieden waarop je je kunt focussen is social media. Meer dan de helft van de Nederlanders maakt dagelijks gebruik van social media. Zeker voor kleinere ondernemers kost het veel tijd om zelf meerdere profielen te beheren. Jij kunt dan ook geld verdienen door hun social media te gaan beheren.

Een ander onderdeel van online marketing is advertentiecampagnes. Je kunt het opzetten van zulke campagnes overnemen van anderen. Je kunt je hierin zelfs nog verder specialiseren door bijvoorbeeld specifiek advertentiecampagnes op social media op te zetten. Of door je juist bezig te houden met Google Ads.

SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing. Hoog scoren in Google zorgt voor meer potentiële klanten op een website. Ook dit kun je voor anderen overnemen. Je kunt je hierbij focussen op SEO-teksten of op technische SEO.

Het belangrijkste is dat je een specialisatie kiest en je daarin goed verdiept. Hoe meer je er vanaf weet, hoe beter je anderen kunt helpen. Daarnaast kun je als specialist een hogere prijs vragen. Een fulltime online salaris van een paar duizend euro per maand is goed mogelijk.

6. Geld verdienen met aandelen

geld verdienen met beleggen

Het algemene beeld van beleggen is dat het ingewikkeld is. Toch is het voor veel mensen mogelijk. Zolang je wat geld hebt om erin te investeren, kun je hiermee aan de slag.

Om te beginnen zijn aandelen een manier om online geld te vergaren. Als je een aandeel koopt, koop je eigenlijk een stuk van het bedrijf. Het bedrijf kan al het geld wat ze via aandelen krijgen gebruiken om allerlei dingen binnen het bedrijf te bekostigen.

Ze hopen hiermee op lange termijn te groeien en meer winst te behalen. Een deel van die winst wordt vervolgens aan aandeelhouders uitgekeerd, dit wordt dividend genoemd.

Naast aandelen kopen en dividend ontvangen, kun je je aandelen ook weer verkopen. De waarde van aandelen verandert voortdurend. Als een bedrijf er goed voorstaat zijn de aandelen meer waard dan wanneer het in zwaar weer verkeert.

Je probeert aandelen te kopen op het moment dat de waarde laag is en ze te verkopen op het moment dat de waarde flink gestegen is. Dit levert rendement op.

7. Geld verdienen met crypto

Je kunt niet alleen beleggen in aandelen maar ook in crypto. Crypto is een betaalmiddel dat volledig digitaal is. Bitcoin is de bekendste cryptocurrency, maar er zijn meer cryptocurrency waarin in je kunt investeren.

Ook kun je handelen in crypto. Het werkt vrijwel hetzelfde als het handelen in aandelen. Je koopt een cryptocurrency op het moment dat de waarde laag is en probeert het met winst te verkopen. Daarnaast kun je met crypto geld verdienen door staking. Je krijgt geld omdat je je cryptovaluta juist niet verkoopt.

Cryptocurrency zijn goede manieren om online geld binnen te halen, maar ze zijn niet zonder risico. Een cryptovaluta kan net zoals een aandeel ook in waarde dalen terwijl je verwacht dat deze zou stijgen.

Wil je hierover meer leren dan raad ik je aan om deze video eens te bekijken >>

8. Het schrijven van je eigen e-book

Een andere manier van online geld verdienen is het schrijven van een e-book. Je kunt een e-book schrijven over je vakgebied of een hobby waar je veel vanaf weet. Kijk vooral rond of er een onderwerp is waar weinig e-books over verkrijgbaar zijn.

Als je een onderwerp gekozen hebt, is het belangrijk je kennis te ordenen. Wat wil je precies vertellen in je e-book? Een handige manier om dit te doen is een inhoudsopgave te maken.

Bedenk hoe lang elk hoofdstuk moet worden en wat een goede volgorde is. Bedenk ook de verschillende paragrafen waar elk hoofdstuk uit moet bestaan.

En dan kun je aan de slag! Zorg dat je het schrijven en editen van je e-book strikt gescheiden houdt. Tijdens het schrijven moet je vooral doorgaan zodat je je inspiratie niet kwijtraakt. Het verbeteren van spelfouten en het opmaken komt later nog wel.

De opmaak kun je zelf doen door programma’s als Photoshop, InDesign of Canva, maar je kunt er ook voor kiezen dit uit te besteden.

Het schrijven van een e-book heeft grote voordelen ten opzichte van een normaal boek. De opstartkosten zijn een stuk lager, omdat je geen drukkosten hebt. Daarnaast is een e-book vaak kleiner, waardoor je het sneller af kan hebben. Ook heb je geen ISBN nodig, wat een hoop geld scheelt.

Als je e-book af is kun je beginnen met verkopen. Je kunt dit doen met een salespagina op je eigen website. Door goede SEO kun je potentiële klanten naar deze pagina trekken. Ook kun je anderen jouw e-book laten promoten via affiliate marketing. Geen eigen website? Je kunt je e-book ook verkopen met behulp van Bol.com.

9. Het maken van je eigen cursussen

Heb je veel kennis over een onderwerp en wil je dit graag aan anderen leren? Maak dan een eigen cursus! Dit kan over je vakgebied gaan, maar ook over je hobby kun je een cursus maken. Zolang je er mensen iets over kunt leren, kun je er een cursus over maken.

Bij het kiezen van een onderwerp is het belangrijk rond te kijken welk aanbod er al is. Probeer een onderwerp te kiezen waar nog geen of weinig cursussen voor zijn. Kies een originele invalshoek. Zo zul je opvallen tussen de andere cursussen, zelfs bij een onderwerp waar wel veel aanbod is.

Er zijn verschillende manieren om je cursus op te zetten. Je kunt je cursus geven via Instagram, een besloten facebook groep of gebruik maken van een eigen platform.

Je maakt voor je cursus verschillende video’s die je op jouw gekozen platform plaatst. Je kunt dit uitbreiden met bijbehorende documenten met opdrachten of een livesessie waar vragen gesteld kunnen worden.

Met online cursussen kun je een passief inkomen verdienen. Als je cursus eenmaal staat, kun je deze blijven verkopen. Alleen als je livesessies organiseert, kost dit extra tijd. Maar dit is optioneel.

De makkelijkste manier om je cursus te verkopen is met een salespagina op je website. Zorg voor goede SEO zodat mensen via Google op je salespagina terecht komen. Daarnaast kun je jouw cursus laten promoten door anderen via affiliate marketing.

10. Verkopen via bol.com

Een webshop is een van de bekendste manieren om online geld te verdienen. Het is echter ook lastig om er veel mee te verdienen. Je hebt te maken met inkoopkosten, een website en marketing om mensen naar je webshop te krijgen.

En waar laat je alle producten als je een webshop vanuit huis runt? Gelukkig biedt Bol com een oplossing.

Bol.com heeft namelijk niet alleen een eigen assortiment. Het is voor iedereen mogelijk om producten te verkopen via bol.com. Dit kunnen tweedehands producten zijn, maar ook nieuwe producten. Het enige wat je nodig hebt is een KvK nummer en een product om te verkopen.

Je maakt een verkoopaccount aan, waarmee je je producten op de website kunt zetten. Er zijn wel een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen: jouw producten moeten een EAN-nummer hebben, binnen 8 dagen geleverd worden en je moet een klantenservice hebben waar je klanten binnen 24 uur beantwoord.

Een van de voordelen is dat Bol.com je een hoop uit handen neemt. Zo kun je de producten die je inkoopt in hun magazijn laten opslaan. Ook de verzending wordt door hen gedaan. Daarnaast hoef je ook niet een hoop geld in marketing te steken.

Iedereen is bekend met de website en is er al mee vertrouwd. Met het partnerprogramma van Bol kun je het product door middel van affiliate marketing op blogs of social media worden gepromoot.

Verkopen via bol.com is ook een betrouwbare manier om online geld binnen te halen, maar je hebt er wel geduld voor nodig. Je zult je moeten verdiepen in hoe alles werkt. Zeker als je een product uit het buitenland wilt importeren, is het belangrijk dat je je goed in dit onderwerp verdiept.

Hier komen namelijk ook een hoop dingen zoals importkosten bij kijken. Daarnaast zal niet elk product even goed lopen. Dit vergt degelijk vooronderzoek en uitproberen.

11. Schrijf je in op Fiver

Ben je designer, tekstschrijver of programmeur? Dan is Fiver een manier om online geld te vergaren. Je kunt jezelf als freelancer aanmelden. Je maakt een profiel aan, plaatst een opdracht en bedrijven die op zoek zijn naar jouw expertise kunnen nu gebruik maken van jouw diensten.

Fiver is geschikt om allerlei verschillende skills aan te bieden. Het is het makkelijkst als dit skills zijn die je via internet kunt doen, zodat je een wereldwijde markt kunt bereiken. Op deze manier kun je het meest verdienen. Maar ook als je alleen de Nederlandse markt aanspreekt is Fiver een geschikt platform.

Het grote voordeel van Fiver is dat het gratis is om een account aan te maken. Hierdoor is het ook zeer geschikt voor beginners. Fiver houdt 20% van iedere transactie. Je hoeft hen dus pas te betalen als je zelf geld verdiend hebt.

Een ander voordeel is dat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar bedrijven om voor te werken. Als freelancer kan het lastig zijn om klanten te vinden, zeker in het begin als je nog geen naamsbekendheid hebt. Je plaatst een opdracht, op Fiver ook wel gig genoemd, en de bedrijven kunnen jouw vinden.

Je kunt zelf bepalen hoeveel je werkt. Je stelt zelf het pakket samen wat je aanbiedt, waarin je aangeeft wat de klant krijgt, hoe snel dit geleverd wordt en hoeveel dit kost.

Je kunt drie niveaus instellen, waarmee je uitgebreidere varianten van jouw dienst voor een hogere prijs kunt aanbieden. Bedrijven kunnen je ook apart benaderen als ze iets willen wat niet binnen het pakket valt.

Bedrijven kunnen reviews achterlaten op jouw account. Zorg er dus voor dat je goed werk levert als je eenmaal met een opdracht akkoord gaat. Goede reviews zorgen ervoor dat je gig hoger komt te staan als bedrijven naar jouw dienst zoeken. Dit levert meer klanten op.

Fiver is voor freelancers slechts een van de vele manieren om online geld te vergaren. Het is wel een geschikte manier om een groot publiek te bereiken, zeker als je net begint. Je inkomen is afhankelijk van het aantal uren dat je eraan besteedt.

Als je veel geld wilt verdienen, moet je er ook veel tijd in steken. Vooral in het begin is dit belangrijk. Zodra je een goede reviewscore hebt kun je je prijzen verhogen voor een hoger inkomen.

Hoe kun je succesvol online geld verdienen?

online geld verdienen - 10 betrouwbare manieren

Het is voor iedereen mogelijk om online geld te verdienen. Met de manieren hierboven kun je meteen aan de slag. Maar om succesvol te zijn, is het belangrijk je niet zomaar ergens in te storten. Denk goed na wat er bij je past. Doe wat meer onderzoek naar manieren die je interessant vindt, zodat je weet wat je te wachten staat. Over veel van deze methodes om via internet geld te verdienen kun je op deze site een uitgebreider artikel vinden. Maak daarna pas een keuze.

Als je op zoek bent naar een normale baan, reageer je ook niet op uiteenlopende vacatures en kijk je wat eruit komt. Je denkt na wat voor functie je uit wilt oefenen en waar je goed in bent, voor je gaat solliciteren. De vacatures waar je op reageert hoeven niet allemaal voor exact dezelfde functie te zijn, maar het lijkt vaak wel op elkaar. Als je een manier zoekt om online geld te verdienen is dit niet anders.

Je hoeft niet maar een manier te kiezen. Sommige manieren zijn makkelijk met elkaar te combineren. Als je meerdere manieren interessant vindt, ga er dan vooral voor, maar houdt zeker in het begin focus op één manier.

1. Online geld verdienen is het pad van de lange adem

Via internet geld verdienen klinkt makkelijk, maar dat is het niet altijd. De methodes in dit artikel zijn geen methodes om snel geld te verdienen. Je zult geduld moeten hebben voor er een leuk inkomen uitkomt waarvan je kunt leven.

Online geld verdienen gaat niet vanzelf. Je zult er veel tijd in moeten steken. Soms is het ook nodig geld te investeren. Je zult moeten leren hoe alles werkt en vaak moet je je aanpak telkens aanpassen. Daardoor is het niet voor iedereen weggelegd om online geld te verdienen. Als je niet bereid bent er de moeite in te steken, kun je beter iets anders zoeken.

De tien manieren om online geld te verdienen die in dit artikel genoemd zijn, zijn allemaal manieren die duurzaam zijn. Ze kosten tijd om op te bouwen, maar je zult er langdurig plezier van hebben. Het zijn manieren waarop je terugkerende inkomsten op kunt bouwen.

Als je een methode kiest waar je plezier uithaalt levert het niet alleen geld, maar ook energie op. Haak niet te snel af maar gun jezelf de tijd iets op te bouwen.

2. Leer de basis van online marketing

Bij online geld verdienen speelt online marketing een grote rol. Niet alleen als je online marketing voor anderen wilt doen, ook bij de andere methodes zul je het nodig hebben.

Of je nu je eigen producten, die van een ander, of je eigen diensten probeert te verkopen, het komt allemaal op hetzelfde neer. Je probeert mensen te overtuigen iets te kopen. Als je de basis van online marketing leert, weet je hoe je dit aan moet pakken. Je zult ook moeten leren hoe je jezelf onderscheidt van de concurrentie. Of hoe je zorgt dat mensen bij je terug willen keren.

Er is online een hoop informatie te vinden over online marketing. Je kunt op YouTube video’s vinden. Google heeft op hun digitale werkplaats een videocursus die je volledig gratis kunt volgen. Er komen allerlei verschillende onderwerpen aan bod en elke video is vaak maar 5 tot 10 minuten. Je kunt hier dus makkelijk tussendoor even tijd aan besteden.

3. Ontwikkel een groei mindset

Online geld verdienen wordt ook wel eens gezien als slapend rijk worden. Zo simpel is het helaas niet, je zult er in eerste instantie wel tijd in moeten steken. Maar voor veel van de genoemde methodes geldt dat als het eenmaal staat, je er met weinig tijd een goed inkomen uit kunt halen.

Een groot voordeel van internet is dat je 24 uur per dag online bent. Mensen kunnen nog steeds je website bezoeken als jij met andere dingen bezig bent. Hierdoor is het ook makkelijker om je inkomen steeds groter te laten worden.

Het is belangrijk een groei mindset te ontwikkelen. Je kunt met veel methodes een passief inkomen verdienen, maar er is altijd ruimte om te groeien. Ga op zoek naar aanpassingen die je kunt doen om te zorgen voor meer volgers of meer websitebezoekers. Zoek naar nieuwe producten om te verkopen. Houdt de ontwikkelingen in de gaten zodat je snel nieuwe methodes kunt uitproberen. Blijf tijd in je online business steken zodat je blijft groeien.

4. Durf experts om hulp te vragen

Je kunt zelf op internet al een hoop informatie vinden over online geld verdienen. Maar je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Er zijn een heleboel experts die graag hun kennis met je delen. Wees dan ook niet bang om hulp te vragen.

Je kunt zelfs op zoek gaan naar iemand die je langere tijd wilt begeleiden, als een soort mentor. Iemand met verstand van zaken kan je helpen je doelen voor ogen te houden en deze succesvol te bereiken. Het is een stok achter de deur als het even wat minder gaat en je niet zo goed weet hoe je verder moet.

Naast experts kun je ook in je familie of vriendenkring hulp vragen. Misschien is er iemand die samen met jou een project op wil zetten. Maar ook het delen van bijvoorbeeld jouw website op hun social media kan een hoop helpen. Het zou je verbazen hoeveel bezoekers dit trekt.

Ga aan de slag met online geld verdienen

Online geld verdienen is niet voor iedereen weggelegd. Je zult er doorzettingsvermogen en wilskracht voor moeten hebben. Maar met de bovenstaande manieren kun je meteen aan de slag. Wees geduldig en doe je best. Succes!

Over de auteur

Jelle Damen

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende online verdienmodellen waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Mocht je meer over mij willen weten, klik dan op de website knop hierboven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *