Ga naar de inhoud

Online Geld Verdienen Als Student: 6 Betrouwbare Manieren vanuit Huis

Door Jelle

Ook online geld verdienen als student? Als student zijnde herken je het vast wel; aan het einde van je geld hou je heel vaak nog een heel stuk maand over. Zeker als je een uitwonende student bent en ook nog eens je huur en je boodschappen moet betalen. Maar hoe kun je nu als student online geld verdienen?

Er zijn verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen. Zo kun producten aanbevelen voor bedrijven of bijvoorbeeld e-books schrijven. En wanneer je dit goed doet en combineert kun je hier flink mee verdienen.

Hieronder vind je een 6 tal manieren voor het online geld te verdienen als student. Meer weten? Lees dan vooral snel verder.

1. Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een goede manier om online geld te verdienen als student. Het houdt in dat je tegen betaling producten en / of diensten van bedrijven promoot en aanzet tot actie bij bijvoorbeeld je bezoekers.

Het promoten kun je doen via een eigen website, social media kanalen of YouTube. Maar ik raad je aan om te kiezen voor een website of blog zodat je ook gelijk je eigen asset opbouwt.

Vervolgens plaats je affiliate links van specifieke producten of diensten in bijvoorbeeld je YouTube omschrijving of tussen je artikelen. Wanneer bezoekers vervolgens op het linkje klikken wordt het bezoek aan de website van het bedrijf gekoppeld aan je affiliate partner.

Kopen ze het product of dienst wat je promoot, dan krijg jij daar een bepaald bedrag of percentage ervoor terug. Afhankelijk van het gene wat je aanbiedt kan dit oplopen tot wel 50% van de verkoopprijs.

Wel kan het in het begin kan het even duren voordat je geld met affiliate marketing verdient, maar na een tijdje merk je dat het geld binnenkomt.

En het leuke is dat het ook nog wederkerende inkomsten zijn. Ook wanneer je niet actief ermee bezig bent.

En hoe beter jij je (website) bezoekers weet te overtuigen en over laten gaan tot aankoop, hoe meer een bedrijf verkoopt en jou meer uitbetalen.

2. Als student online geld verdienen door te schrijven

Geld te verdienen met schrijven is ook een hele goede manier om als student online te werken. Zo zou je bijvoorbeeld een eigen e-book kunnen schrijven en daarmee online geld verdienen als student. Heb je daar al eens aan gedacht? Schrijf graag teksten of verhalen, dan kun je deze nu ook verkopen. Let wel, het verkopen kan een hele klus en rekensom zijn. Maar begin eerst met een verhaal te schrijven.

Dit kan overigens ook een receptenboek zijn of bijvoorbeeld 100 manieren om je relatie een boost te geven. Deze laat je vervolgens verkopen door bedrijven als PayPro. Dit kost wel enkele euro’s, maar levert uiteindelijk meer op.

Het kost je ook even flink wat tijd om een boek in elkaar te zetten, maar daarna komt het geld gewoon binnen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Mocht je het schrijven van een eigen e-book nu niets vinden, maar vind je schrijven wel erg leuk, wat dacht je dan van het vertalen van online teksten?

Ook het schrijven of vertalen van teksten is namelijk een hele goede manier om online geld te verdienen als student. Je accepteert opdrachten voor het schrijven van bijvoorbeeld SEO teksten, blogberichten enzovoort en je krijgt hiervoor betaald. Vaak krijg je hier zelf best veel betaald ook.

Een tekst van ongeveer 1000 woorden levert je vaak al tientallen euro’s op. En je kunt gewoon uitkiezen welke opdrachten je wel of niet wilt schrijven. Heel leuk om later je eigen teksten voorbij zien te komen op websites en blogs. Ook op de websites van grotere merken zoals Bol.com kun je dan je eigen werk lezen.

3. Invullen van online enquêtes

Online geld verdienen als student door online enquêtes in te vullen

Online geld verdienen als student met het invullen van enquêtes wordt veelvuldig gedaan. Er zijn veel bedrijven en organisaties die onderzoeksbureaus inschakelen om enquêtes in te laten vullen door diverse mensen.

Vaak krijg je ongeveer een euro per enquête en je kun je je laten uitbetalen vanaf 10 euro. Er zijn heel veel websites en aanbieders van deze manier van geld verdienen. Je kunt het overal doen wanneer je even de tijd hebt. Een hele simpele en makkelijke manier van geld bijverdienen.

Wel is het belangrijk dat je moet weten wat je doet. Je tijd is namelijk wel waardevol dus bekijk goed welke bedrijven de online enquêtes aanbieden en probeer uit te zoeken hoeveel het invullen van een enquête je oplevert. Hieronder vind je een aantal aanbevelingen:

4. Online Beleggen

Beleggen als student wordt ook steeds meer populairder. Je koopt hierbij bijvoorbeeld aandelen van verschillende typen producten en hiermee ga je handelen. Maar kijk uit; online beleggen is niet makkelijk. Begin er niet aan voordat je duidelijk hebt wat het inhoudt, waar de gevaren liggen en zorg dat je de juiste kennis hebt.

Ook heb je hiervoor een speciale beleggersrekening nodig. Deze open je bij een zogenoemde Online Broker. Dit is een soort tussenpersoon die de beurskoersen voor je in de gaten, toont ze aan je en koopt producten namens jou.

En dat allemaal in een fractie van een seconde.

Maar zorg dat je een goede online broker vindt en zorg dat je de fijne kneepjes van het beleggen goed onder de knie hebt.

Zo zijn er ook proefaccounts waarmee je kunt beleggen met een fictief saldo. Hiermee verlies je dus niks als je een keer onderuit gaat. Zo kun je een strategie ontwikkelen en beter worden.

Voor meer informatie over dit onderwerp raad ik je aan om het artikel beleggen voor studenten eens door te lezen. Hierin ontdek je namelijk waarom het juist slim is om als student te beleggen.

startersgids online geld verdienen

Download mijn gratis Online Geld Verdienen Startersgids

Download nu direct de startersgids en kom alles te weten over de acht winstgevende online verdienmodellen van dit moment (ook geschikt voor studenten!)

5. E-mailmarketing

E-mailmarketing is niks meer of minder dan het verzenden van e-mails naar potentiële klanten. Hierdoor kun je meer omzet draaien doordat je meerdere klanten kunt opbouwen en hier sneller in contact kunt komen. Wel is het handig als je al een eigen bedrijf hebt en een e-mailprovider zoals Enormail.

Wanneer je geen eigen bedrijf hebt, zou je dit vóór een bedrijf kunnen gaan doen. Maar wanneer je dat wél allemaal hebt, is het een makkelijke manier om online geld te verdienen als student.

6. Ga aan de slag met cryptocurrencies

snel online geld verdienen als student door veilig online beleggen

Online geld verdienen met cryptocurrency op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen door digitaal geld te “minen”. Minen betekent niks anders dan het valideren en het vastleggen van transacties. Minen vereist wel wat technische kennis, krachtige computerhardware en brengt ook helaas risico’s met zich mee.

Een andere manier om geld te verdienen met cryptocurrencies is het dagelijks handelen in crypto. Elke minuut van de dag wordt er geld verdiend (en verloren) door mensen die met muisklikken koop en / of verkooporders plaatsen wanneer men denk dat de koers gaat stijgen of dalen.

De 3e manier en eigenlijk ook de meest gebruikte manier is het investeren in cryptocurrency en is tegelijkertijd ook de meest veiligste manier. Mocht je hierover meer te weten willen komen je dit goed aanpakt, bekijk dan eens de volgende video.

Conclusie online geld verdienen als student

Snel online geld verdienen als student is makkelijker dan je denkt. Naast een bijbaantje kun je in je overige tijd gewoon bijverdienen door bijvoorbeeld een e-book te schrijven of enquêtes in te vullen. Ook zie je dat Affiliate Marketing in meerde zaken terugkomt.

Online geld verdienen als student kan altijd en overal. Daardoor kun je dus ook aardig wat verdienen, vooral als je het goed doet in mogelijkheden combineert. Als je graag schrijft kun je bijvoorbeeld online geld verdienen als student door zowel een e-book schrijven als teksten schrijven in opdracht van bedrijven. Zo heb je meteen 2 inkomstenbronnen en gaat het dubbel zo hard.

Veel succes met online geld verdienen als student!

Over de auteur

Jelle

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende online verdienmodellen waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *