Ga naar de inhoud

Affiliate Marketing Mastery Review: Mijn Eerlijke Mening (Casper van Vliet)

Door Jelle

Ben je als beginnende of ervaren affiliate op zoek naar een eerlijke Affiliate Marketing Mastery Review van Casper van Vliet? Je wilt meer leren over de wereld van affiliate marketing, maar je weet nog niet of deze affiliate marketing cursus een succesvolle affiliate van je maakt? Heel logisch want je wilt van jouw affiliate marketing avontuur wel een succes maken.

Als je het internet opgaat en een eindoordeel over de Affliate Marketing Mastery zoekt, dan wordt het alleen maar lastiger. Je krijgt vele meningen te zien, er worden gouden bergen beloofd, maar is dat echt zo? Straks besteed je er tijd en geld aan en brengt het je uiteindelijk niets. Dit is het laatste wat je wilt.

Om je een 100% eerlijke mening te geven over de Affiliate Marketing Mastery, heb ik deze review geschreven. Ik heb de cursus aangeschaft en heb tijdens de Affiliate Marketing Mastery cursus alles gezien wat Casper van Vliet biedt. Laten we dus snel gaan kijken naar mijn review van Casper van Vliet zijn ultieme affiliate marketing cursus. Dan kun jij straks een goed eindoordeel over de Affiliate Marketing Mastery vellen. Is hij misschien wel beter dan de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard?

Samenvatting: Affiliate Marketing Mastery Review

Voordelen

 • Complete van A tot Z affiliate marketing cursus.
 • Zeer leerzame casestudy met voorbeeld website.
 • De beste strategieën en tools verzameld in 1 cursus.
 • Geschikt voor beginners en gevorderden.
 • Overzichtelijk training via de Huddle app.
 • 30 dagen niet goed geld-terug-garantie.
 • 200 euro korting met kortingscode “JELLE200”

Nadelen

 • Het blijft een investering. Met kortingscode kost het 797 – 200 = € 597.
 • Zeer uitgebreide cursus, dus kost er veel tijd.

Met de Affiliate Marketing Mastery kun je sneller geld verdienen met affiliate marketing, dan vele andere trainingen. Om jouw kans als succesvol affiliate marketeer te vergroten is deze deze training ontwikkeld. Je leert van A tot Z hoe het werkt. Wat affiliate marketing is, hoe en waar het toegepast wordt, wat de beste tools zijn en wat de beste strategie is.

Met De Affiliate Marketing Mastery kun je sneller, online geld leren verdienen daar waar dan ook. Deze cursus bevat namelijk alle informatie die je nodig hebt in tegenstelling tot veel andere trainingen, waar je slechts een stukje leert.

Wie is Casper van Vliet?

Casper van Vliet | Affiliate Marketing Mastery
Casper van Vliet

Casper is iemand die veel succes met affiliate marketing bereikt heeft. Door zijn ervaring met affiliate marketing is hij staat geweest om maar liefst 22 winstgevende sites op te zetten. Sites die allemaal in verschillende niches zitten. Hij concurreert in heel veel markten, maar niet met zichzelf. Daarnaast is hij in staat geweest om alle websites bijna volledig te automatiseren.

Casper is misschien wel de beste affiliate marketing expert van Nederland. Hij heeft enorme toewijding, als het gaat om online marketing en wil constant blijven verbeteren. Omdat hij zo gedreven is, wil hij ook graag anderen de geheimen leren over affiliate marketing. 

Dat Casper een expert in affiliate marketing is, dat zal moet blijken uit zijn cursus. Ik heb de online cursus bekeken en zelf heb ik ook al heel wat ervaring op het gebied van affiliate marketing. Is deze cursus echt goed en leer een winstgevende affiliate business op te zetten? We gaan nu bekijken wat er allemaal in de cursus voorbij komt.

Wat is de Affiliate Marketing Mastery?

In de Affiliate Marketing Mastery cursus leer je van A tot Z, hoe je een winstgevende affiliate website op kunt bouwen. De cursus is gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in affilitate marketing. Of je nu een beginner bent met 0 ervaring. Of je hebt al ervaring met affiliate marketing en wilt nog wat bijleren.

De cursus is meer dan alleen het opzetten van een affiliate website in WordPress. De cursus bestaat uit 22 modules. Van modules die ervoor zorgen dat je de juiste mindset krijgt. Tot aan modules waarbij je affiliate marketing gaat toepassen via TikTok. De cursus is lang en uitgebreid, dus je moet wel bereid zijn veel tijd te investeren. Uiteindelijke hangen de verschillende modules van de cursus allemaal aan elkaar, dus je moet ook alles aandachtig bekijken.

Wat ga je allemaal leren?

Voor dat je een succes als affiliate marketeer kunt hebben, moet je eerst begrijpen hoe het spelletje werkt. Wat ga je allemaal leren? De Affiliate Marketing Mastery is een uitgebreide, online training. Ik heb de hele cursus doorlopen. Daarom ga ik je nu vertellen wat je allemaal leert bij deze cursus affiliate marketing.

Module 1: Introductie

Affiliate Marketing Mastery Module 1 Introductie. Copyright: deonlineondernemer.nl

De maker van de Affliliate Marketing Mastery heeft ervoor gekozen om te beginnen met een korte introductie. Hierin stelt hij zichzelf voor en legt kort uit wat je allemaal van de cursus kunt verwachten. Om een succesvolle affiliate website te maken legt Casper allereerst heel goed uit dat je veel discipline en doorzettingsvermogen moet hebben. Ook vertelt hij welke mindset je moet hebben bij het toepassen van affiliate marketing en welke strategie je moet hebben om te kunnen beginnen.

Het is erg belangrijk dat je deze module wel goed bekijkt. De Affiliate Marketing Mastery biedt hier namelijk een aantal belangrijke handvatten die je gedurende de training, maar ook tijdens geld verdienen met affiliate marketing nodig hebben. Aandachtig bekijken dus!

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Casper stelt zich voor en vertelt over zijn werkwijze
 • Hoe je succesvol de cursus kunt doorlopen
 • De juiste mindset vinden voor je affiliate marketing business. 

Module 2: Uitleg affiliate marketing

Voordat je echt kunt begin met de Affiliate Marketing Mastery, krijg je eerst een uitleg van Casper wat affiliate marketing precies is. Het is een principe dat al heel lang gebruikt wordt. Geld verdienen met affiliate marketing kan in principe iedereen, maar je moet wel weten hoe het spelletje werkt. Alleen dan kun je succes met affiliate marketing krijgen. Dé affiliate marketing expert legt je uit hoe dit werkt.

De cursus Affiliate Marketing Mastery laat je in deze module ook zien dat affiliate marketing werkelijk overal is. Kijk maar eens op de gemiddelde nieuwsite. Daar worden telefoons, laptops, tablets, televisies, enzovoort met elkaar vergeleken. Van Het Algemeen Dagblad tot aan NU.nl wordt affiliate marketing toegepast. Nergens worden bezoekers voor niets doorgestuurd, dus ook grote bedrijf kennen de voordelen van affiliate marketing.

In de Affiliate Marketing Mastery ga je ook leren dat er regels zijn, waar jij je aan moet houden. Er zijn namelijk een aantal geschreven en ongeschreven regels die je moet onthouden, wanneer je een succesvolle affiliate marketing website op wilt zetten. Deze regels zijn heel belangrijk om te onthouden. Zo voorkomen je serieuze problemen en je website gaat beter ranken. Een essentieel onderdeel van de cursus.

Binnen de Affiliate Marketing Mastery leer je welke foto’s je wel en niet mag gebruiken. Hoe je om moet gaan met regels die merchants voorschrijven en vooral dat je eerlijk moet zijn. Maak geen valse beloftes en zorg voor je eigen unieke content. Hiervoor zijn 3 regels heel belangrijk om te onthouden uit deze module van de Affiliate Marketing Mastery.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Wat is houdt affiliate marketing precies in?
 • Affiliate marketing kom je overal tegen.
 • Houd je aan geschreven en ongeschreven regels.

Module 3: Voorbereiding

Affiliate Marketing Mastery Module 3 Voorbereiding. Copyright: deonlineondernemer.nl

Geen enkele ervaren affiliate markteer is succesvol geworden zonder de juiste voorbereiding. Als je geld met affiliate marketing wilt verdienen, dan moet jij je heel goed voorbereiden. Deze affiliate marketing cursus is gemaakt om je ook te leren, hoe je dingen moet voorbereiden. Casper leert je, dat je niet zomaar blind ergens aan moet beginnen. 

De maker van de Affiliate Marketing Mastery leert hoe je een goede planning maken. Hierbij komt een weekschema ook aan de orde. In een weekschema leg je alle taken voor jezelf vast die allemaal die week klaar moeten. Het is wel belangrijk om realistische doelen te stellen in verhouding tot de tijd die je hebt.

Casper legt goed uit wat de voordelen zijn van een goede planning. Dit geeft je rust en overzicht. Ik heb ervaring met affiliate marketing en kan dit niets anders dan beamen. De Affliate Marketing Mastery is gericht op meer dan alleen website bouwen. Zonder goede voorbereiding en planning is namelijk de kans groot.

Ook word je vast voorbereid met welke affiliate netwerken je straks kunt gaan werken. Via deze netwerken kun je dadelijk beginnen met het verdienen van geld met affiliate marketing. 

De content voor je website moet ook gemaakt worden. Begin je zelf met teksten schrijven of besteed je het uit? Een ervaren affiliate marketeer als Casper legt je uit, wat je op het begin het beste kunt doen.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Een werkschema maken.
 • Richt je werkplek in.
 • Werken aan en met de juiste mindset.
 • Welke affiliate netwerken zijn er allemaal.
 • Zelf teksten schrijven of dit uitbesteden.
 • Maak een lijst van je passies en hobby’s.
 • Is inschrijving bij de KvK meteen nodig?

Module 4: Vind een winstgevende niche

Bij module 4 begint het echte werk pas echt. Vanaf hier leer je echt, hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Affiliate marketing vereist een winstgevende niche. Een niche is een bepaalde markt waar jij in bevindt, bijvoorbeeld gitaren en gitaarlessen. Voordat je een niche kiest, is het belangrijk dat je bij jezelf nagaat waar je interesses liggen. Dat is dan waarschijnlijk ook de beste niche om mee te beginnen.

In deze module vertelt Casper je hoe groot het belang is van de juiste niche. Alleen met de juiste nichemarkt ben je ook in staat om straks geld te gaan verdienen met affiliate marketing. Het is belangrijk dat je de praktische stappen allemaal goed doorloopt. De uitleg over affiliate marketing en nichemarkten uit deze module mogen niet ontbreken.

Zelf past Casper affiliate marketing met 22 winstgevende websites toe en bij alle websites heeft hij ook dit principe toegepast. Onmisbaar als je succesvol wilt worden.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Het belang van de juiste niche vinden.
 • Niche, subniche en microniche.
 • Niche site versus autoriteit website.
 • Rode vlaggen en waarschuwingen.
 • Realistische inschattingen maken.
 • Goed cop, bad cop.
 • De meest winstgevende markten onthuld.
 • Persoonlijk advies van Casper.

Module 5: Onmisbare tools & sites als succesvolle affiliate

Affiliate Marketing Mastery Module 5 Onmisbare tools & sites as succesvolle affiliate. Copyright: deonlineondernemer.nl

Welke werk je ook doet. Overal heb je gereedschap nodig. Zo ook als je je eigen winstgevende affiliate websites wilt gaan bouwen. Belangrijke tools en sites die je echt nodig hebt, als je na de beste affiliate marketing cursus serieus geld wilt gaan verdienen. In deze module komen heel veel tools en websites aan bod die erg belangrijk zijn.

Het zijn allerlei verschillende tools die door Casper behandeld worden. Van zoekwoordenonderzoek tot het op het juiste formaat maken van afbeeldingen die je op je site wilt gaan gebruiken. Ook komen verschillende vormen van AI langs. AI heeft de wereld op zijn kop gezet, dus hierin vind je belangrijke tools die je leven makkelijker maken.

In deze module worden maar liefst 8 verschillende tools besproken. Allemaal verschillend, maar allemaal van levensbelang als jij een succes wilt gaan hebben met affiliate marketing.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Zoekwoordenonderzoek tools.
 • Rechtenvrije foto’s en sites.
 • PicResize en compress JPG.
 • E-mailmarketing software.
 • Wordcounter & Charactercounter.
 • SuferSEO.
 • ChatGPT.
 • Google Trends.

Module 6: Domeinnaam en hosting

Dit mag natuurlijk niet ontbreken. Voordat je überhaupt kunt beginnen, met je affiliate website, moet je eerst een domeinnaam en hosting hebben. Deze module van de Affiliate Marketing Mastery is gericht op het bedenken van een goede domeinnaam. De domeinnaam moet namelijk pakkend, goed leesbaar en aansluiten op de niche die je gekozen hebt.

Deze module is relatief kort, omdat het eigenlijk best makkelijk is. Naast het bedenken van een domeinnaam moet je ook de naam en hosting bestellen. Dit stelt tegenwoordig niet zoveel meer voor. Ook het installeren van WordPress op je website, dat kan tegenwoordig iedereen.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Hosting kiezen.
 • Bedenk en vind jouw domeinnaam.
 • Hosting en domeinnaam regelen.
 • WordPress installeren.

Module 7: Zet de basis van je website goed

Affiliate Marketing Mastery Module 7 Zet de basis van je website. Copyright: deonlineondernemer.nl

Deze module is erop gericht om de basis van je website goed te zetten. Als je namelijk WordPress ingesteld hebt op je website, dan moet er nog heel wat gebeuren, voordat de website er een beetje leuk uitziet. In deze module vertelt Casper wat het belang is van een goed thema, hoe je de basisinstellingen goed zet en hoe de menustructuur eruit moet zien.

Wanneer je al kennis hebt van WordPress, dan zal deze module heel eenvoudig zijn. Heb je nog geen ervaring met WordPress? Ook geen probleem. Aan iedereen die geïnteresseerd is in affiliate marketing is gedacht. Je doet dan wat langer over deze module, maar je leert wel de WordPress basisbegrippen. De Affiliate Marketing Mastery is geschikt voor ieder niveau, ook op dit vlak.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Introductie en thema kiezen.
 • Plugins kiezen en installeren.
 • Basisinstellingen.
 • Menustructuur.
 • Logo en favicon.
 • Over ons en Contact.
 • Verschil artikel en pagina.
 • Maak het NIET te perfect.
 • Google Analytics en Google Search Console.

Module 8: Introductie SEO (Search Engine Optimization)

Deze module is voor iedereen heel belangrijk. In deze module gaat Casper je kennis laten maken met SEO. Search Engine Optimization ofwel, zoekmachineoptimalisatie. Dit is de belangrijkste pijler binnen affilate marketing. Met SEO ga jij je content vindbaar maken voor Google. Je teksten moeten op een bepaalde manier opgebouwd worden om goed en snel gevonden te worden in Google.

De opbouw van je pagina’s en artikelen moet namelijk kloppen. Als je al bekend bent met SEO, dan zal je hier niet zo heel veel nieuws leren, maar even de kennis opfrissen is nooit verkeerd. Ken je nog niets over SEO? Dan moet je deze module heel aandachtig doornemen. Voor sommigen is het zelfs aan te raden om de module 2 keer door te nemen.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • De basis van SEO.
 • Zoekwoorden verwerken.
 • De 3 grote pijlers.
 • Uitleg kopteksten.
 • Opbouw van je pagina.
 • Schrijf voor de zoekintentie.
 • Maak de beste pagina van het web.
 • Maak het niet moeilijker, dan dat het is.

Module 9: Zoekwoordenonderzoek: Vind het verborgen goud

Affiliate Marketing Mastery Module 9 Zoekwoordenonderzoek. Copyright: deonlineondernemer.nl

Zoekwoordenonderzoek is iets dat miljoenen online marketeers elke dag weer bezig houdt. Uitpluizen wat mensen zich afvragen. Welke problemen ze hebben en wat het algoritme van Google hiermee doet. In module 9 van de Affiliate Marketing Mastery gaat Casper veel dieper in het op het begrip zoekwoordenonderzoek.

In deze module leer je een outline maken van je website. Met deze outline vind je de beste zoekwoorden, die je voor jouw niche nodig hebt. Ook worden er verschillende tools behandeld die onmisbaar zijn bij SEO. Alleen met de juiste zoekwoorden kun jij ook daadwerkelijk geld gaan verdienen met affiliate marketing. 

Longtail keywords en hoe je dit verborgen goud vindt, wordt allemaal in deze module uitgebreid behandeld. Na de Affliate Marketing Mastery kun jij precies de juiste zoekwoorden vinden en het verborgen goud toepassen op je website.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Essentie en belang zoekwoordenonderzoek.
 • Verder denken en kijken dan de rest.
 • Outline maken voor je website.
 • Begin met longtail.
 • Welke tools moet je gebruiken?
 • Moeilijkheidsgraad.
 • Waar vind je het verborgen goud?
 • Outside the box strategie.
 • Kijk mee over mijn schouder.

Module 10: Brandstof voor je business: Content die rankt en verkoopt

Of je affiliate website een succes wordt, valt en staat met de content die je gaat maken. Goede content zorgt ervoor dat je gaat ranken en uiteindelijk gaat verkopen. Het is in die zin de brandstof van je affiliate business. Bij goede content maken die goed gaat ranken komen heel wat dingen kijken. Het is meer dan alleen goede teksten (laten) schrijven.

Deze module is voor iedereen belangrijk. Of je nu net begint met affiliate marketing, of je hebt al wat meer ervaring. De aspecten die in deze module aan bod komen zijn voor iedereen belangrijk. Van meta omschrijving tot body tekst tot het KTO model. Het komt allemaal voorbij in deze module en deze kennis mag bij niet 1 affiliate marketeer ontbreken.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Contentvormen.
 • Briefing voor een artikel maken: Zoekwoordenonderzoek.
 • Briefing voor een artikel maken: Begin met het skelet.
 • Schrijf een pakkende inleiding.
 • De bodytekst vullen.
 • Afbeeldingen toevoegen en optimaliseren.
 • Spoedcursus copywriting.
 • Het KTO model.
 • SEO titel en meta omschrijving.
 • Gebruik een vast format.

Module 11: Vind jouw ideale schrijver

Affiliate Marketing Mastery Module 11 vind jouw ideale schrijver. Copyright: deonlineondernemer.nl

Heel veel succesvolle affiliates zijn afhankelijk van een tekstschrijver om voldoende en goede content voor hun te schrijven. Wanneer je het tekstschrijven uitbesteedt, kun jij je bezig houden met andere dingen die belangrijk zijn. Bijvoorbeeld het opschalen van je affiliate business door een tweede website te beginnen. Het vinden van jouw ideale tekstschrijver is geen makkie.

Er zijn namelijk heel veel verschillende aanbieders en elke schrijver heeft weer zijn eigen stijl. Casper vertelt je in deze module, waar je op moet letten, als je een tekstschrijver zoekt. Wat is een goed tarief en probeer meerdere tekstschrijvers om de ideale stijl voor jou te vinden. Ook het maken van een goede opdrachtomschrijving komt in deze module aan bod.

Proefteksten zijn het belangrijkste voor het vinden van de ideale tekstschrijver. Voordat je met iemand in zee gaat is het aan te raden om proefteksten te laten schrijven. Dit laat je doen door meerdere partijen en uiteindelijk kies jij de partij die het best bij je past.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Waarom en wanneer uitbesteden?
 • Wat is een goed tarief?
 • Op welk platform zitten goed schrijvers?
 • Opdrachtomschrijving maken.
 • Sollicitanten beoordelen.
 • Proefteksten.
 • Het vervolg voor een succesvolle samenwerking.

Module 12: Schrijver(s) aansturen

Als eigenaar van je business en serieuze ondernemer, is het belangrijk dat je jouw tekstschrijvers goed aanstuurt. Je wilt namelijk het optimaalste resultaat in een zo kort mogelijk periode. Hier wijdt Casper ook een hele module aan. Hij weet alles van affiliate marketing en heeft 22 winstgevende websites, waarvan hij bijna alle teksten uitbesteedt.

Om een zo optimaal resultaat te behalen is het belangrijk om de teksten goed te beoordelen, feedback naar je schrijvers te sturen en heldere briefings te maken. Deze 3 dingen zijn erg belangrijk en Casper leert je hoe je dit op een effectieve manier kunt doen. Je wilt niet teveel tijd kwijt zijn hiermee, want dan kun je net zo goed de teksten weer zelf gaan schrijven.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Maak heldere briefings.
 • Teksten beoordelen.
 • Feedback sturen.
 • De manier van aanleveren.
 • Kwaliteit waarborgen.
 • Hoe houd je je schrijver(s) tevreden.

Module 13: Domeinautoriteit opbouwen & Linkbuilding

Affiliate Marketing Mastery Module 13 Domeinautoriteit opbouwen Copyright: deonlineondernemer.nl

Domeinautoriteit is iets dat tijd nodig heeft. Naarmate je website groeit zal het steeds meer autoriteit krijgen binnen Google. Je blijft goede content toevoegen en dit waardeert Google enorm. Een sterke domeinautoriteit opbouwen begint dus met het maken van veel goede content en geduld hebben. Mensen die ervaring hebben met affiliate marketing zullen dit kunnen beamen.

Autoriteit wordt ook bepaald door linkbuilding. Linkbuilding is iets dat ook tijd en geduld kost. Wat Casper ten zeerste afraadt is het kopen van heel veel backlinks via linkfarms. Dit is gevaarlijk, want hierdoor kan Google je zwaar straffen door pagina’s niet meer te laten ranken. In deze module vertel Casper je wat DR, DA en TF is en hoe je deze aspecten zo goed mogelijk krijgt op je website.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Introductie domeinwaarden.
 • Introductie linkbuilding.
 • De echte domeinwaarde bepalen.
 • Wanneer beginnen met linkbuilding?
 • Verschillende soorten backlinks.
 • Uitleg ankerteksten.
 • Future-proof linkbuilding.
 • Linkbuilding outreach.
 • Een vreemd wereldje.

Module 14: Automatiseer je business voor ultieme vrijheid

De reden dat Casper en vele andere succesvolle affiliate marketeer zijn begonnen met affiliate marketing, is de wens om ultieme vrijheid te behalen. Uit de ratrace komen en je dagen helemaal zelf indelen. Niet meer 40 uur per week werken om daarna 2 dagen weekend te hebben. Dit kun je realiseren door je business te automatiseren.

Om je business goed te automatiseren en het werk voor je te laten doen, heb je een goed team nodig. Jij wilt je alleen nog hoeven richten op het managen en de kwaliteitscontrole blijven doen. In deze module legt Casper precies uit hoe dit in zijn werk gaat en hoe je het ultieme team om je heen krijgt en toch grip houdt op je cashflow. De weg naar ultieme vrijheid die Casper ook heeft.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Wanneer volledig automatiseren?
 • De verschillende rollen & taken.
 • Grip op je cashflow.
 • Formeer je dreamteam.
 • Zelf uit het proces stappen.
 • Managen & kwaliteitscontrole.
 • Team behouden en versterken.

Module 15: Website structuur en positie behouden.

Affiliate Marketing Mastery Module 15 Website structuur en positie behouden. Copyright: deonlineondernemer.nl

Een logische structuur voor je website is heel belangrijk. Hierdoor behoud je zelf het overzicht, maar dit is ook voor de bezoekers erg fijn. Als zij in een oogopslag alle informatie kunnen zien die ze zoeken, dan is de kans groot dat ze even op je website rond blijven hangen. Deze structuur wordt door Casper heel duidelijk uitgelegd inclusief interne linkstructuur.

Positie behouden in Google kun je alleen doen, als je alle data goed in beeld hebt. Cijfers moet je dus goed kunnen begrijpen. Ratings checken en bijhouden hoort hier ook bij. In deze module leert Casper hoe je dit doet en wat de belangrijk aspecten zijn.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Logische indeling voor bezoekers en Google.
 • Introductie silopages.
 • Interne linkstructuur.
 • Ratings checken en bijhouden.
 • Up to date houden en pumpen.

Module 16: Meerdere verdienmodellen op je website

In deze module gaat Casper dieper in op meerdere verdienmodellen die je toe kunt passen op je website. Naast affiliate marketing kun je namelijk ook nog op andere manieren geld verdienen met je website. Denk hierbij aan bijvoorbeeld display ads, maar ook het geld verdienen met het verkopen van backlinks.

Om op te kunnen schalen op deze manier is het belangrijk dat je goed weet wat je doet. Je kunt er ook voor kiezen om een eigen, digitaal product te gaan maken, maar hier komt heel wat bij kijken. Casper heeft daar ervaring mee, aangezien hij de Affiliate Marketing Mastery gemaakt heeft. In deze module komen dit soort aspecten uitgebreid aan bod. Zo kan je website op meerdere manieren geld opleveren, terwijl jij geniet van je ultieme vrijheid.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Geld verdienen met linkbuilding.
 • Display Ads.
 • Advertentieruimte verkopen.
 • Eigen (digitale) producten.
 • Geld verdienen als freelancer.

Module 17: Site flipping: Het pad naar ultieme rijkdom

Affiliate Marketing Mastery Module 17 Site flipping: Het pad naar ultieme rijkdom. Copyright: deonlineondernemer.nl

Site flipping is iets dat heel veel gedan wordt door affiliate markteers. Site flipping is niets anders dan je succesvolle website verkopen. Wanneer een website serieuze omzet doet, dan kun je er nog veel meer geld voor vragen, wanneer je hem verkoopt. In deze module legt Casper precies uit hoe je jouw website verkoop klaar maakt en wat een website interessant maakt voor een koper.

Bij het verkopen van een succesvolle website geldt de volgende vuistregel. De verkoopprijs kan variëren tussen de 30 en 50 keer de maand omzet. Doet jouw website € 1000 per maand? Dan kun je hem oprecht verkopen voor ergens tussen € 30.000 en € 50.000. Dit soort bedragen zijn helemaal niet zeldzaam, als het gaat om het verkopen van een succesvolle affiliate website. Met de Affiliate Marketing Mastery kun je dit allemaal leren.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Waarom en wanneer je website verkopen?
 • De waarde van je site bepalen.
 • Wat maakt een site interessant voor een koper?
 • Wereldwijde marktplaatsen.
 • Klaarmaken voor verkoop.
 • Waar kun je je website verkopen?
 • Een affiliate website kopen (video moet nog toegevoegd worden)

Module 18: Affiliate marketing hacks

Affiliate marketing is hard werken. Je verdient geen duizenden euro’s na een paar maand, maar er zijn wel een aantal hacks die ervoor zorgen dat het een en ander wat sneller gaat. Casper heeft heel veel ervaring met affiiate marketing. Hierdoor heeft hij veel dingen geprobeerd en kunnen ontdekken wat wel werkt en wat niet werkt.

De weg naar succes met affiliate marketing is met vallen en opstaan. Dit gaat ook weer gepaard met simpelweg dingen uitproberen. Dit hoeft je niet meer zelf te doen, want in deze module laat Casper zien wat zijn meest succesvolle affiliate marketing hacks zijn.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Sneller scoren dankzij domein met waarde.
 • Think outside the box.
 • Google E.A.T.
 • Publish fast, optimize later.
 • Hogere commissies afdingen.
 • Sneller ranken dankzij YouTube.
 • Parasite SEO.
 • Verdien vandaag nog jouw eerste commissie.
 • Conversieoptimalisatie (video moet nog toegevoegd worden)

Module 19: Blijf aan de top

Affiliate Marketing Mastery Module 19 Blijf aan de top Copyright: deonlineondernemer.nl

De weg naar de top vinden is 1, maar aan de top blijven is 2. Je website moet constant in beweging zijn om een hoge ranking in Google te houden. Deze module is kort, maar Casper legt de verschillende aspecten die hiervoor belangrijk zijn heel duidelijk uit. Het is namelijk erg belangrijk om met je website bezig te blijven wanneer deze goed rankt.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Bereid je voor op een tijdperk zonder cookies.
 • Differentiatie in niches.
 • Creëer meer inkomstenstromen.
 • Blijf altijd hongerig.
 • De komst van AI (Artificial Intelligence)

Module 20: Expert module: Ontdek de fijne kneepjes van affiliate marketing

In deze Affliate Marketing Mastery review van Casper van Vliet is deze module een hele belangrijke. Als je een goede basis staan, dan moet je dieper in de stof van affliate marketing duiken. Deze module is voor iedereen van belang, omdat je hier de fijne kneepjes van het vak leert. Het gaat dan echt om de puntjes op i zetten, waardoor het geheel nog beter wordt.

Trucjes om uit te halen tijdens het zoekwoordenonderzoek, maar ook alles bekijken met een helikopterview.

Onderstaande punten worden behandeld tijdens deze module:

 • Helikopterview & timemanagement. 
 • Geniale trucjes voor zoekwoordenonderzoek.
 • Artikel pumpen met een paar simpele aanpassingen.
 • De beste tip die ik ooit heb gekregen.

Module 21: Exclusieve bonussen

Bij de Affiliate Marketing Mastery krijg je onderstaande bonussen:

 • E-mail marketing Mastery
 • Affiliate marketing op TikTok en Instagram.
 • Black Friday Cash Machine.
 • AI content.
 • Bereid je voor op algoritme updates.

Module 22: Unieke casestudy

Deze laatste module moet iedereen die deze cursus volgt heel goed bekijken. Bij de Affiliate Marketing Mastery cursus ontvang je ook een casestudy van Casper zelf. Hij laat in deze video 1 van zijn meest succesvolle websites zien. Bij aanschaf van de Affiliate Marketing Mastery krijg je toegang tot deze casestudy waar iedere affiliate marketeer heel veel van kan leren. Bekijk alles in de video goed en uiteraard, bestudeer de website van Casper nog veel beter.

Review en ervaring met Affiliate Marketing Mastery

Hiermee ben ik aan het einde gekomen van het overzicht, van wat je allemaal in deze zeer uitgebreide cursus vindt. Alle aspecten van affiliate marketing worden in deze cursus behandeld. Van de allereerst basis dingen begrijpen, tot de meest ingewikkelde strategieën die jouw succes groter maken en sneller laten komen.

De cursus is gemaakt met hoge kwaliteit video’s en geluid en bevindt zich in de Huddle omgeving. Je kunt alles ook heel goed bekijken om je mobiele telefoon of tablet.

De Affiliate Marketing Mastery is geschikt voor zowel beginners, als voor de ervaren affiliate markteers. Casper is een expert in affiliate marketing en heeft 22 winstgevende websites opgebouwd. Een waar imperium is ondertussen wel te stellen. De Affiliate Marketing Mastery is vele malen uitgebreider, dan bijvoorbeeld de cursus Succes met Affiliate Marketing van Nicole van Roekel.

Conclusie

Uit deze uitgebreide Affiliate Marketing Mastery review blijkt wel dat dit een overcomplete cursus is. Ja hij is lang en je moet veel tijd erin stoppen, maar daarna ben jij een affiliate marketing expert. Werkelijk elk specifiek aspect van affiliate marketing komt langs, dus er is niets dat je niet weet na deze cursus.

Van A tot Z legt Casper je alles heel duidelijk en simpel uit. Geen rare termen en moeilijk woorden. Uitgelegd in duidelijk Nederlands en overcompleet. Bovendien bevat de cursus ontzettend veel praktijklessen waarbij Casper je laat zien hoe je bijvoorbeeld een WordPress website maakt, een domeinnaam vastlegt en nog meer.

Door op deze manier “les te geven” kun je precies dezelfde stappen volgen waardoor Affiliate Marketing Mastery ook geschikt is voor beginners.

Ik durf dan ook te beweren dat als je serieus aan de slag wilt gaan met affiliate marketing of juist meer wilt leren over affiliate marketing de cursus van Casper je hierbij absoluut gaat helpen.

Voordelen
 • Zeer uitgebreide cursus met maar liefst 139 lessen. Je hebt geen technische kennis nodig om deze affliate marketing cursus tot een succes te maken.
 • Alle video’s zijn van hoge kwaliteit en ook het geluid is erg goed. Alles is duidelijk te zien en te horen en via de Huddle app kun je alles duidelijk bekijken op je mobiele telefoon.
 • In deze online cursus wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je een succesvolle affiliate website kunt maken. Stapje voor stapje word je meegenomen op jouw affiliate avontuur.
 • Daarnaast kom je ook alles te weten hoe je meerdere affiliate websites kunt opzetten en op te schalen zodat je een passief inkomen opbouwt.
 • Na aanschaf van deze goede cursus houd je levenslang toegang tot al het materiaal. Er wordt ook regelmatig nieuwe content toegevoegd, dus het houdt altijd zijn waarde.
 • Heel veel extra’s in de vorm bonussen. Je leert namelijk ook hoe je affiliate marketing gaat toepassen op social media. Ook de case-study met een voorbeeldwebsite is erg nuttig en geeft veel inzichten.
 • 30 Dagen niet goed geld terug garantie. Mocht je niet tevreden zijn met de cursus, dan krijg jij je geld terug (voorwaarde: max 9 lessen hebben bekeken). Je kunt de cursus dus grondig uit proberen.
Nadelen
 • Het blijft een investering. 579 euro blijft natuurlijk veel geld en je moet het wel kunnen investeren.
 • Er is nog geen community in de vorm van een forum. Je kunt dus niet sparren met andere cursisten. Wellicht dat dit nog komt in de toekomst.

Starten met Affiliate Marketing Mastery

Wellicht ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je meer wilt leren over affiliate marketing. Ik hoop dan ook dat mijn lange Affiliate Marketing Mastery review je alle informatie heeft gegeven die je nodig hebt. Door op de knop hieronder te klikken krijg je direct toegang tot de cursus en kun je ook binnen enkele minuten aan de slag.

Vergeet ook mijn unieke Affiliate Marketing Mastery kortingscode “JELLE200” te gebruiken. Je krijg dan €200 korting op de training.

Mocht je nog vragen hebben over mijn Affiliate Marketing Mastery review? Laat dan een reactie onderaan het artikel achter, dan kom ik er zo snel mogelijk op terug.

Over de auteur

Jelle

Hé! Ik ben Jelle en inmiddels alweer 7+ jaar een ambitieuze (internet) ondernemer met een passie voor zo'n beetje alles wat met internet te maken heeft. Op deze website deel ik al mijn kennis en ervaringen met verschillende online verdienmodellen waaronder affiliate marketing, beleggen en crypto. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust. Wil je meer over mij weten? Bekijk dan de "over mij" pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *